Dodaj do ulubionych

Partnerki, kochanki-szukam na zimę

17.12.01, 13:41
Szukam kochanki na zimę.
Obserwuj wątek
    • yess Re: Partnerki, kochanki-szukam na zimę 17.12.01, 13:42
      czy to ma byc stara klacz?
      • starykon Re: Partnerki, kochanki-szukam na zimę 17.12.01, 13:43
        Ma być młoda i atrakcyjna.
        • yess Re: Partnerki, kochanki-szukam na zimę 17.12.01, 14:07
          no to prawie jak ja !!!!!!!!!!!
    • mag_nolia Re: Partnerki, kochanki-szukam na zimę 17.12.01, 13:43
      ...tylko ...na zimę...?
      • starykon Re: Partnerki, kochanki-szukam na zimę 17.12.01, 13:44
        Tak, tylko na zimę.
        • Gość: kev Re: Partnerki, kochanki-szukam na zimę IP: *.*.*.* 17.12.01, 13:46
          to masz problem - w zimie wiekszosc jest zajeta - chyba ze te co nie lubia
          marznac przy drodze.....

starykon napisał(a):

> Tak, tylko na zimę.

• starykon Re: Partnerki, kochanki-szukam na zimę 17.12.01, 13:47
            Chcę nie miec problemow i dlatego szukam.
        • mag_nolia Re: Partnerki, kochanki-szukam na zimę 17.12.01, 13:49
          ...a ja na 4-y pory roku...
          więc, pa!
          • starykon Re: Partnerki, kochanki-szukam na zimę 17.12.01, 13:51
            Dziękuję i cześć. Mogę tylko na zimę.
            • kropka! Re: Partnerki, kochanki-szukam na zimę 17.12.01, 13:59
              ale masz wymagania

• starykon Re: Partnerki, kochanki-szukam na zimę 17.12.01, 14:05
                Skąd wiesz o wymaganiach.Przecież o tym nie pisałem.Chce tylko na zimę i już.
                • kropka! Re: Partnerki, kochanki-szukam na zimę 17.12.01, 14:14
                  toż właśnie o tym piszę, ale brzmi : zimowa kochanka.poza tym innych Twoich
                  wymagań nie znam.

• starykon Re: Partnerki, kochanki-szukam na zimę 17.12.01, 15:45
                    Młoda i atrakcyjna. Żadne uczucia, wyłącznie kochanka. Po zimie , żegnamy się i
                    już. Jeśli masz ochotę to napisz.Jeżeli jesteś homoseksualistą to nie odzywaj
                    się.Szukam kochanki kobiety.
                    • Gość: kropka! Re: Partnerki, kochanki-szukam na zimę IP: 195.94.206.* 17.12.01, 16:00
                      niestety skarbie, nie interesuje mnie ta rola.

pa, pa
                      • Gość: parka Re: Partnerki, kochanki-szukam na zimę IP: *.chello.pl 17.12.01, 18:57
                        A kiedy u Ciebie kończy się zima?
    • kitek1 Zle sie wzioles, za to szukanie 17.12.01, 15:51
      trzeba subtelniej, a Ty jak Stary Slon, a nie Kon, obchodzisz sie z tymi
      delikatnymi istotkami,
      • starykon Re: Zle sie wzioles, za to szukanie 17.12.01, 15:54
        Prosiłem zeby chłopcy nie zabierali głosu.
        I jeśli musisz coś napisać, to pisz WZIĄŁEŚ, a nie wziołeś.
        • kitek1 Re: Zle sie wzioles, za to szukanie 17.12.01, 15:57
          a jak zobacza zes upierdliwy, to tym bardziej Cie oleja, chcialem Ci tylko
          dobrych rad udzielic, ale jak Ty taki, to se rac som,
          • yess Re: Zle sie wzioles, za to szukanie 17.12.01, 16:51
            widzisz kitek i co sie wtrancasz !!! dostales po nosie :)
            • kitek1 Re: Zle sie wzioles, za to szukanie 17.12.01, 18:48
              stary kon, mnie kopnal, buuuuuuuuuuuu:)
    • Gość: agni Re: Partnerki, kochanki-szukam na zimę IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.12.01, 22:28
      hihi!! partnerki - kochanki znaczy jedynie w celach wiadomych, żadny tam od
      razu wspólny sen albo nie daj Bóg coinne ;)
      i tylko na zimę - CO nie działa czy jak? Oj źrebak, źrebak...
      A ja szukam łosia, co kupi moje ulubione świeżo rozbite autko:(((( (na auto-
      moto poradzili, żeby na złom oddać - może i tobie jakiej cennej uwagi udzielą
      powodzenia
      • starykon Re: Partnerki, kochanki-szukam na zimę 18.12.01, 17:02
        Jeżeli Twoje problemy ograniczją się do rozbitego złomu to jest mi przykro, ale
        to nie jest moim zainteresowaniem. Jest dokładnie tak jak napisalem. Szukam
        kochanki i już.Wiadomo, masz rację , o co chodzi. Z Twoim problemem jest
        gorzej, bo nie wiadomo o co chodzi, czyli chodzi o pieniądze.
        Napisalaś jednak hi, hi, hi czyli przynajmniej coś Cię rozśmieszyło i to
        dobrze.
        Ale jesli masz ochotę na skorzystanie z mojej propozycji,to zrób to już po
        załatwieniu własnych pilnych spraw.
        starykon
        • Gość: parka Re: Partnerki, kochanki-szukam na zimę IP: *.chello.pl 18.12.01, 17:57
          Przeoczyłes czy zlekceważyłeś moje pytanie? Brzmiało: kiedy u Ciebie kończy się
          zima (i może kiedy zaczyna?).
          I jeszcze jedno, tak z płochej ciekawości: czy Twój Starykoń ma korzenie
          śląskie czy małopolskie?
          • yess Re: Partnerki, kochanki-szukam na zimę 18.12.01, 18:28
            stary kon mocno tnie potencjalne kandydatki. chyba juz bardzo stary
          • starykon Re: Partnerki, kochanki-szukam na zimę 19.12.01, 11:52
            Parkę chcę usatysfakcjonować odpowiedzią.
            Muszę to uczynić publicznie, ponieważ nie podała adresu.
            Ad zima, to wyjasniam, że kalendarzowa nadchodzi. Starykoń natomiast z
            Wielopolskich z Malopolski. Bialy z popręgiem czarnym ale podwójnym.
            Natomiast starykoń nie tak znów stary jak złośliwie sugeruje inny Forumowicz.
            Nadal szukam tej kochanki.
            Pewnie ulegnę wcześniejszej uwadze o złym podejściu, bo chciałbym znaleźć.
            • mag_nolia Re: Partnerki, kochanki-szukam na zimę 19.12.01, 11:53
              ...hm..., to uważasz, że inne pory roku...nie sa dobre na miłość???tylko
              zima...???
              • starykon Re: Partnerki, kochanki-szukam na zimę 19.12.01, 11:56
                Na miłość czas jest dobry zawsze. Nie szukam miłości jedynie kochanki na zimę.
                • yess Re: Partnerki, kochanki-szukam na zimę 19.12.01, 11:59
                  no racja. bo coz kochanka moze miec wspolnego z miloscia?
                • mag_nolia Re: Partnerki, kochanki-szukam na zimę 19.12.01, 12:00
                  ...a nie lepiej dwa w jednym:??
                  ...dlaczego kwalifikujesz się do starych koni?
                  • starykon Re: Partnerki, kochanki-szukam na zimę 19.12.01, 12:04
                    Starykoń po dziadkach, po mieczu. Kwalifikacja jest niezależna i wygodna.
                    • mag_nolia Re: Partnerki, kochanki-szukam na zimę 19.12.01, 12:06
                      ...ale nie za stary...na kochanki...???, bo nie wiem już co myśleś, tzn. co
                      maCi się trafiło po tych dziadkach...???
                  • yess Re: Partnerki, kochanki-szukam na zimę 19.12.01, 12:06
                    bo tylko stare konie potrafia oddzielic kochanke od milosci
                    • starykon Re: Partnerki, kochanki-szukam na zimę 19.12.01, 12:10
                      Nie zaprzeczam przez grzeczność.
                      A drugiej pannie proponuje analizę heraldyczną. To stąd dziadkowie. Lepiej
                      napisać przodkowie.
                      • mag_nolia Re: Partnerki, kochanki-szukam na zimę 19.12.01, 12:13
                        ...tzn.nie zaprzeczasz, że jesteś za stary na kochanki, czy ,że nie za
                        stary...???
                        bo chyba mam problemy z koncentracją, za dużo się ostatnio naanallizowałam...???
                    • jerry2023 Re: Partnerki, kochanki-szukam na zimę 19.12.01, 12:12
                      Koń stary a kochanka śliczna i chętna?
                      Co za optymista...
                      Napisz na forum w kijowie na pewno chętnych będzie wiele...
                      Tylko uważaj żebyś czegoś nie załapał albo twój konik
                      • mag_nolia Re: Partnerki, kochanki-szukam na zimę 19.12.01, 12:14
                        ...a skąd wiesz, Jerry o tym Kijowie...??? chyba nie praktykowałeś...???, bo
                        nie pojadę z Tobą na te Hawaje...???!
                        • jerry2023 Re: Partnerki, kochanki-szukam na zimę 19.12.01, 12:25
                          Magnolia możemy śmiało jechać,
                          powstrzymałem sie choć było ciężko....
                      • yess Re: Partnerki, kochanki-szukam na zimę 19.12.01, 12:16
                        kon stary ale za to zna smaki zycia. no tak mu sie przynajmniej wydaje
                        • kropka! Re: Partnerki, kochanki-szukam na zimę 19.12.01, 12:21
                          koń stary, ale jary...
                        • starykon Re: Partnerki, kochanki-szukam na zimę 19.12.01, 12:24
                          Owszem. Rozmowa z Paniami pomimo iż nie prowadzi do pointy jakiej oczekiwałem,
                          wcale przyjemna.
                          Prosiłem natomiast już dwukrotnie, aby mężczyźni nie odpowiadali na moją
                          propozycję. Kontakty z mężczyznami, nie są dla mnie interesujące.
                          Łaskawy Panie Jerry, Kijów to miasto piękne. Pan wybaczy, ale Pańskie uwagi
                          wskazuja, że szukam taniej kurwy i opiera Pan się na opiniach stereotypowych.
                          Bez fantazji to nawet młody jest tak smutny jak Pan.
                          • yess Re: Partnerki, kochanki-szukam na zimę 19.12.01, 12:28
                            milo ze ze milo sie gaworzy :) ale coz zadna z nas chyba nie chce byc kochanka
                            bez milosci. z miloscia to zupelnie inna rozmowa.
                            kon stary ale jary? to chyba takie tylko gadanie dla podtrzymania dobrego
                            wrazenia.
                            • starykon Re: Partnerki, kochanki-szukam na zimę 19.12.01, 12:35
                              W starym piecu, diabeł pali. Tak niekiedy mówią o Damach w wieku powazniejszym.
                              A ja nie jestem koń stary, ale starykon. Wyjasniałem dlaczego tak jest.
                          • jerry2023 Re: Partnerki, kochanki-szukam na zimę 19.12.01, 12:34
                            starykon napisał(a):

> Owszem. Rozmowa z Paniami pomimo iż nie prowadzi do pointy jakiej oczekiwałem,
                            > wcale przyjemna.
                            > Prosiłem natomiast już dwukrotnie, aby mężczyźni nie odpowiadali na moją
                            > propozycję. Kontakty z mężczyznami, nie są dla mnie interesujące.
                            > Łaskawy Panie Jerry, Kijów to miasto piękne. Pan wybaczy, ale Pańskie uwagi
                            > wskazuja, że szukam taniej kurwy i opiera Pan się na opiniach stereotypowych.
                            > Bez fantazji to nawet młody jest tak smutny jak Pan.

Fantazje to ja mam dużą dlatego pański wizerunek sądząc po postach wydał mi sie
                            az za bardzo stereotypowy.
                            Natomiast opinia jakoby w Kijowie mieszkały same tanie kurwy jest chyba nieco
                            krzywdząca dla wielu ślicznych i porządnych ukraińskich dziewcząt zamieszkujących
                            to miasto.

• yess Re: Partnerki, kochanki-szukam na zimę 19.12.01, 12:36
                              jerry jestes znawca slicznych porzadnych ukrainskich dziewczat?
                              • starykon Re: Partnerki, kochanki-szukam na zimę 19.12.01, 12:44
                                Panie Jerry, to juz wręcz nie na miejscu. Nie chcę z Panem zadnej polemiki.
                                Proszę dokładnie czytać i nie będzie takich nieporozumien. Pańska wiedza o
                                Kijowie i jego mieszkańcach jest zaczerpnięta z obiegowych opinii. Stąd Pańska
                                sugestia o skutecznym anonsie na kijowskim Forum. Nie chce mi się z Panem
                                gadać !
                                • starykon Re: Życzę zdrowia wszystkim 21.12.01, 14:54
                                  Wszystkim Państwu, życzę dużo zdrowia. Najaktywniejszym najwięcej.
                                  Początek zimy i zgodnie z planem starykon nie zostaje samotny.
                                  Udanego balu sywestrowego oraz należytego kaca w Nowy Rok - tego
                                  wszystkim życzę. Nie pozostawiam bez życzeń i tych, którzy byli mi niechętni
                                  starykon
                                  • kitek1 Re: Życzę zdrowia wszystkim 21.12.01, 14:56
                                    ja Ci chetny stary koniu, i tez milej zabawy z zimowa partnerka zycze,
                                  • Gość: pomerank Re: Życzę zdrowia wszystkim IP: *.*.*.* 21.12.01, 14:56
                                    I wzajemnie, Stary koniu
                                  • yess Re: Życzę zdrowia wszystkim 21.12.01, 14:57
                                    starykon cieszymy sie ze udalo ci sie nie pozatac pojedynczym starymkoniem.
                                    zdrowycj i wesolych...
                                    • starykon Re: Bawcie się długo 21.12.01, 15:00
                                      Jeśli uda się zabawa do WIELKIEJNOCY,to życzę wesołych jaj i żywo skaczącej
                                      kiełbaski.
                                      Żegnam.
                                      starykon
                                      • parka Re: Bawcie się długo 21.12.01, 18:34
                                        Witaj znowu, Starykoniu, mam nadzieję, że nie zbiegłeś z tej łąki pełnej pokus
                                        płci żeńskiej. Dzięki, że odpowiedziałeś na (przyznaję bez bicia) nieco
                                        snobistyczne pytanie. A teraz powiedz mi jeszcze - czemu kochanka tylko na
                                        zimę? czyżbyś wiosną się zakochiwał? a może, o wiarołomco, żona wraca w marcu?
    • dreams Re: Partnerki, kochanki-szukam na zimę 21.12.01, 21:00
      podziwiam Cie za odwage!
      Jestes przynajmniej szczery, ale szczerosc z reguly nie poplaca!

Zreszta wiesz kiedys spotkalam sie z taka podobna sytuacja, ktos szukal
      partnerki na dany okres czasu, szczerze powiedzial ze milosc nie wchodzi w gre
      i rozpoczeli aktywnosc seksualna.
      Kobieta wziela sobie bardzo powaznie jego slowa do serca i robila wszystko co w
      jej mocy aby trzymac swoje uczucia na wodzy.
      W koncu jej znudzil sie seks bez uczuc wiec zakonczyla go.

I los splatal im psikusa to on sie zakochal a teraz nie moze sie otrzasnac.
      I wierz mi mial swoje lata i swoje 48 letnie doswiadczenie
      I jaki moral nie igraj z zyciem, uczuciem i seksem bo moze obrocic sie
      przeciwko Tobie.
      Nawet jesli taki jest Twoj plan lepiej zachowaj to tylko dla siebie, a zwiazek
      zawsze mozna zakonczyc pod byle pretekstem.
      pozdrowienia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka