men_ 17.12.01, 22:04 Odczep się na chwilę ode mnie. Ja tu próbuję interesy kręcić, a Ty latasz z tym łukiem ciagle wokół mnie. Daj mi chwile odpocząć, bo jak nie, to Ci te piórka ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
onlyania Re: DO AMORA, EROSA itp. jak sie zwał !!!!!!!!!!! 17.12.01, 22:09 on te piorka i tak juz stracil wiec jemu bez roznicy.... tak sie krecil wokol ciebie ze az sobie piorka wkrecil.... :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Ty Amor, Eros itp. - dac CI Kandydatów płci obojga 17.12.01, 22:12 no tak teraz to.... men_ napisał(a): > :(( :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: Ty Amor, Eros itp. - dac CI Kandydatów płci obojga 17.12.01, 22:13 man - krecisz sobie wora??? sam??? nie boli cie to???? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Ty Amor, Eros itp. - dac CI Kandydatów płci obojga 17.12.01, 22:14 mina.mina napisał(a): > man - krecisz sobie wora??? sam??? nie boli cie to???? Minka, bądż kobietą - chociaż raz Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Ty Amor, Eros itp. - dac CI Kandydatów płci obojga 17.12.01, 22:16 Minka, badz mezczyzna i poczuj jak to boli..... :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: Onlyania ???????? 17.12.01, 23:45 kurwa men, przez takich jak ty (stosujacych krecenie wora, co z tego ze ty sobie, a oni innym) transparency international zakwalifikowalo polske do grupy krajow w ktorych stosuje sie tortury!!! nie moglys sobie normalnie trzepnac, musisz w ten sposob? Odpowiedz Link Zgłoś