funny_game 01.11.07, 21:40 Bo... A gdzie... Albo nie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
makbrajd Re: Ale przecież... 01.11.07, 21:55 bettina75 napisała: > hmmmmm...gdzie sens?:) pytasz o sens? no to prosze bardzo: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=562&w=23331477&a=23331477 Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Ale przecież... 01.11.07, 22:07 funny_game napisała: > Ło, ja też mogę to poczytać? skoro jesteś ze szwedrka to obowiazkowo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Ale przecież... 01.11.07, 22:13 A. A to, że połowy nie kumię, mnie nie dyskwalifikuje jako czytaczkę? Liczy się tylko dzielnia? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Ale przecież... 01.11.07, 22:22 funny_game napisała: > A. A to, że połowy nie kumię, mnie nie dyskwalifikuje jako czytaczkę? Liczy się > tylko dzielnia? ;) > czyli aż połowę rozumiesz? no no ;) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Ale przecież... 01.11.07, 22:30 Poniosło mnie, połowy to ja do połowu dorsza w Bałtyku nie przeczytam. Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Ale przecież... 01.11.07, 22:36 funny_game napisała: > Poniosło mnie, połowy to ja do połowu dorsza w Bałtyku nie przeczytam. wieć jesteś w teamcie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Ale przecież... 01.11.07, 22:41 Jestem w teamie do wieć-u? Gdzie ten wieć i czy mam się bojowo nastroić, czy raczej lyrycznie, psia mać? Założyć martensy czy śpilki? Wziąć termos z herbą czy pół litra? Kupić dorsza z Chin czy kurczaka z krwią? Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Ale przecież... 01.11.07, 22:43 funny_game napisała: > Jestem w teamie do wieć-u? tak, to oficjalna nominacja > Gdzie ten wieć i czy mam się bojowo nastroić, czy raczej lyrycznie, psia mać? bój o duszę w sposób liryczny > Założyć martensy czy śpilki? martensy na cmentarz, śpilki do sypialni ;) > Wziąć termos z herbą czy pół litra? termos na drogę, pół litra..tez na drogę > Kupić dorsza z Chin czy kurczaka z krwią? dorsza pod keczup na patelnie, klurczak na surowo odpwiedziałem konkretnie? :) > Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Ale przecież... 01.11.07, 22:59 makbrajd napisał: > funny_game napisała: > > > Jestem w teamie do wieć-u? > > tak, to oficjalna nominacja Coś jak Renata Begger miała? > > > Gdzie ten wieć i czy mam się bojowo nastroić, czy raczej > lyrycznie, psia mać? > > bój o duszę w sposób liryczny W hucie lirycznie, w bucie butnie, może być, pszę pana? > > > Założyć martensy czy śpilki? > > martensy na cmentarz, śpilki do sypialni ;) Na wieć boso, ale w ostrogach/ostrygach! > > > Wziąć termos z herbą czy pół litra? > > termos na drogę, pół litra..tez na drogę A na zapitkę ciepła herbatka... > > > Kupić dorsza z Chin czy kurczaka z krwią? > > dorsza pod keczup na patelnie, klurczak na surowo Klurczaki najlepsze z Kluczborka, ponoć. > > > odpwiedziałem konkretnie? :) > > Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Ale przecież... 01.11.07, 23:02 funny_game napisała: > makbrajd napisał: > > > funny_game napisała: > > > > > Jestem w teamie do wieć-u? > > > > tak, to oficjalna nominacja > > Coś jak Renata Begger miała? jak Dzięcioł > > > > > > Gdzie ten wieć i czy mam się bojowo nastroić, czy raczej > > lyrycznie, psia mać? > > > > bój o duszę w sposób liryczny > > W hucie lirycznie, w bucie butnie, może być, pszę pana? tylko huta (15-stka do końca) > > > > > > Założyć martensy czy śpilki? > > > > martensy na cmentarz, śpilki do sypialni ;) > > Na wieć boso, ale w ostrogach/ostrygach! stopy w ostrygach, czy raczej ostrygi w stopach to jest to! > > > > > > Wziąć termos z herbą czy pół litra? > > > > termos na drogę, pół litra..tez na drogę > > A na zapitkę ciepła herbatka... ale bez cukru > > > > > > Kupić dorsza z Chin czy kurczaka z krwią? > > > > dorsza pod keczup na patelnie, klurczak na surowo > > Klurczaki najlepsze z Kluczborka, ponoć. nie ponoć, a z pewnością > > > > > > odpwiedziałem konkretnie? :) > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Ale przecież... 01.11.07, 23:08 makbrajd napisał: > funny_game napisała: > > > makbrajd napisał: > > > > > funny_game napisała: > > > > > > > Jestem w teamie do wieć-u? > > > > > > tak, to oficjalna nominacja > > > > Coś jak Renata Begger miała? > > > jak Dzięcioł Smaczny chociaż, bo nie znam? > > > > > > > > > > Gdzie ten wieć i czy mam się bojowo nastroić, czy raczej > > > lyrycznie, psia mać? > > > > > > bój o duszę w sposób liryczny > > > > W hucie lirycznie, w bucie butnie, może być, pszę pana? > > > tylko huta > (15-stka do końca) Brawooo! Nic nie kumię! > > > > > > > > > Założyć martensy czy śpilki? > > > > > > martensy na cmentarz, śpilki do sypialni ;) > > > > Na wieć boso, ale w ostrogach/ostrygach! > > stopy w ostrygach, czy raczej ostrygi w stopach to jest to! To chyba boli... Znaczy to drugie. > > > > > > > > > > Wziąć termos z herbą czy pół litra? > > > > > > termos na drogę, pół litra..tez na drogę > > > > A na zapitkę ciepła herbatka... > > ale bez cukru A fu, to może kupię oranżadę? Stać mnie, jak pragnę kaca. > > > > > > > > > > Kupić dorsza z Chin czy kurczaka z krwią? > > > > > > dorsza pod keczup na patelnie, klurczak na surowo > > > > Klurczaki najlepsze z Kluczborka, ponoć. > > > nie ponoć, a z pewnością A to nie wiem, ja nietutejsza. > > > > > > > > > > odpwiedziałem konkretnie? :) A, tu się jakieś pytanie ukryło. Nikt nie odpowiedział? > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Ale przecież... 01.11.07, 23:17 funny_game napisała: >> > jak Dzięcioł > > Smaczny chociaż, bo nie znam? ciezkostrawny > > tylko huta > > (15-stka do końca) > > Brawooo! Nic nie kumię! z okęcia do na hutę 15-stką (ale nie wiem czy o to mi chodzilo;) >> > stopy w ostrygach, czy raczej ostrygi w stopach to jest to! > > To chyba boli... > Znaczy to drugie. oj nie wiem - kalafior miałem w stopach, ale to chyba nie to samo > > > > ale bez cukru > > A fu, to może kupię oranżadę? Stać mnie, jak pragnę kaca. > ale tylko wyborowa! > > > Klurczaki najlepsze z Kluczborka, ponoć. > > > > > > nie ponoć, a z pewnością > > A to nie wiem, ja nietutejsza. tak mówili w radomiu > > > > odpwiedziałem konkretnie? :) > > A, tu się jakieś pytanie ukryło. Nikt nie odpowiedział? dziwne jakby ktos odpowiedział Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Ale przecież... 01.11.07, 23:27 Aj nid tu, aj nid tu, aj nid tu tarn arąąąąd! :) Zlasowałam się (nie mylić ze zlansowaniem się, nie jestem Mołek, wypraszam to sobie). Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Ale przecież... 01.11.07, 23:29 funny_game napisała: > Aj nid tu, aj nid tu, aj nid tu tarn arąąąąd! > :) > Zlasowałam się (nie mylić ze zlansowaniem się, nie jestem Mołek, wypraszam to > sobie). a ta..jak jej tam... Kożuchowska! to już tak?:) Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Ale przecież... 01.11.07, 22:04 Ten bezsens poczytam sobie, kiedy bede na rencie...teraz zabrakloby mi na to czasu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Ale przecież... 01.11.07, 22:07 bettina75 napisała: > Ten bezsens poczytam sobie, kiedy bede na rencie...teraz zabrakloby mi na to > czasu:))) > czyli w przyszłym tygodniu?:) Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Ale przecież... 01.11.07, 22:08 jak nmi sie nie zemrze.....kto wie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Ale przecież... 01.11.07, 22:11 eeee...statystycznie to robię od tygodnia za zdychającego wiec bez obaw ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Ale przecież... 01.11.07, 22:15 biedaku.....to juz doszedles do wprawy?...z tym zdychaniem?:) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Ale przecież... 01.11.07, 22:22 bettina75 napisała: > biedaku.....to juz doszedles do wprawy?...z tym zdychaniem?:) no jeszcze nie...ale sie staram i mi nie wychodzi :( Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Ale przecież... 01.11.07, 22:24 Zkjawiaj sie tutaj czesciej....to pomoge Ci z tego zdychania wyjsc.....jesli chcesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Ale przecież... 01.11.07, 22:37 bettina75 napisała: > Zkjawiaj sie tutaj czesciej....to pomoge Ci z tego zdychania wyjsc.....jesli > chcesz:) i zamiast zdychać zacznę wzdychać? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Ale przecież... 01.11.07, 22:38 Tego to ja juz nie wiem?.....te terapie bierzesz na swoja odpowiedzialnosc...Maku:) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Ale przecież... 01.11.07, 22:41 bettina75 napisała: > Tego to ja juz nie wiem?.....te terapie bierzesz na swoja odpowiedzialnosc...Ma > ku:) nie mam już nic do stracenia:) wchodzę w to! Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Ale przecież... 01.11.07, 22:43 hmmm......lubisz wspolczesna...czy klasyczna muzyke? Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Ale przecież... 01.11.07, 22:46 bettina75 napisała: > hmmm......lubisz wspolczesna...czy klasyczna muzyke? no raczej wybieram współczesną Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Ale przecież... 01.11.07, 22:48 o nie ...tutaj oczekuje jednoznacznej odpowiedzi, Maku:) ...takie na dwoje babka wrozyla...to nici z tego wyjda i tyle:))) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Ale przecież... 01.11.07, 22:49 bettina75 napisała: > o nie ...tutaj oczekuje jednoznacznej odpowiedzi, Maku:) > ...takie na dwoje babka wrozyla...to nici z tego wyjda i tyle:))) to ja poproszę Porcupine Tree Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Masz do wyboru:)) 01.11.07, 22:56 Porcupine Tree - Lazarus (2005) www.youtube.com/watch?v=dfmOtTMa-8M Porcupine Tree - Nil Recurring (2007) www.youtube.com/watch?v=swlS8BtYNsQ Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Masz do wyboru:)) 01.11.07, 22:58 bettina75 napisała: > Porcupine Tree - Lazarus (2005) > www.youtube.com/watch?v=dfmOtTMa-8M > Porcupine Tree - Nil Recurring (2007) > www.youtube.com/watch?v=swlS8BtYNsQ lazarusa poproszę:) Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Masz do wyboru:)) 01.11.07, 23:01 poslucham sobie razem z Toba....pozwolisz?:) www.youtube.com/watch?v=dfmOtTMa-8M Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Masz do wyboru:)) 01.11.07, 23:02 bettina75 napisała: > poslucham sobie razem z Toba....pozwolisz?:) > > www.youtube.com/watch?v=dfmOtTMa-8M pewnie! (tym bardziej, że nie mam głosników akurat ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Zaspiewam Ci bez glosu....nastrojowo 01.11.07, 23:06 As the cheerless towns pass my window I can see a washed out moon through the fog And then a voice inside my head breaks the analogue And says Follow me down to the valley below You know Moonlight is bleeding from out of your soul I survived against the will of my twisted folk But in the deafness of my world the silence broke And said Follow me down to the valley below You know Moonlight is bleeding from out of your soul My David don't you worry This cold world is not for you So rest your head upon me I have strength to carry you (Ghosts of the twenties rising Golden summers just holding you) Follow me down to the valley below You know Moonlight is bleeding from out of your soul Come to us Lazarus It's time for you to go posluchaj i zasnij....dobrej nocy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Zaspiewam Ci bez glosu....nastrojowo 01.11.07, 23:08 bettina75 napisała: > > posluchaj i zasnij....dobrej nocy:))) dzięki:) posłucham....ale zasnąć to nie zasnę z oczywistych względów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Zaspiewam Ci bez glosu....nastrojowo 01.11.07, 23:11 hmmm.....jakich oczywistych????? Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Zaspiewam Ci bez glosu....nastrojowo 01.11.07, 23:13 po takim koncercie spać? (napic sie trzeba wina!) Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Zaspiewam Ci bez glosu....nastrojowo 01.11.07, 23:15 Ja po winie natychmiast zasypiam...wiec napije sie z Toba:))) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Zaspiewam Ci bez glosu....nastrojowo 01.11.07, 23:18 bettina75 napisała: > Ja po winie natychmiast zasypiam...wiec napije sie z Toba:))) no to po łyczku na dobranoc (jak zaśniesz to pójdę do baru;) Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Zaspiewam Ci bez glosu....nastrojowo 01.11.07, 23:25 cos mi sie to z wloskim macho kojazy.....ale co mi tam...:/ wypilam jak mi podales ...nawet mi snakowalo to porto.... i juz ziewam.....wiec...milego pobytu w barze:) Ciao. ...Maku:) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Zaspiewam Ci bez glosu....nastrojowo 01.11.07, 23:27 bettina75 napisała: > cos mi sie to z wloskim macho kojazy.....ale co mi tam...:/ > wypilam jak mi podales ...nawet mi snakowalo to porto.... i juz > ziewam.....wiec...milego pobytu w barze:) > > Ciao. ...Maku:) ano ciao...jak wrócę nad ranem to tym razem nie nadepnę kota ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Zaspiewam Ci bez glosu....nastrojowo 01.11.07, 23:30 Ech...Ty nocny... MaRku:))) tylko drzwiami nie trzaskaj!!! bo zawalu serca dostane...i bedzie po mnie..... :) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Zaspiewam Ci bez glosu....nastrojowo 01.11.07, 23:37 bettina75 napisała: > Ech...Ty nocny... MaRku:))) > > tylko drzwiami nie trzaskaj!!! bo zawalu serca dostane...i bedzie po mnie..... > :) ja nie trzaskam! ale to prawda...ostatnio byl hałaś - ale to ten damian spod 6 jak mnie wnosił sie potknął i to dlatego Odpowiedz Link Zgłoś