Dodaj do ulubionych

czoleczko moi kochani:)

IP: 80.208.32.* 25.07.03, 22:12
Pozdrowionka z ziemii wikingow!:) czortu kochany,nie odzywam sie bo nie mam
za bardzo dostepu do sieci,tak wiec nie wsciekoj siem kochana.Ucaluj slawcia
i yesske jakby tu cipka jedna nie zajrzala.Trzymojta siem ciepluchno ,wasz
samus:)
Obserwuj wątek
    • Gość: KING Re: czoleczko moi kochani:) IP: 195.85.209.* 25.07.03, 22:15
      a co to za język?
      • Gość: leziox Re: czoleczko moi kochani:) IP: *.arcor-ip.net 25.07.03, 22:20
        To język znany tylko wtajemniczonym.
        Samcia,zostań narzeczoną Wikinga to będziemy do ciebie przyjeżdżać na dzikie
        orgie.
        • Gość: samanta Re: czoleczko moi kochani:) IP: 80.208.32.* 25.07.03, 22:33
          nieglupia mysl ,tylko gdzie ja znajde takiego idiote,ktory mnie zechce? oni nie
          pija duzo niestety,he,he.Pozatym co ja ci leziak bede orgie ulatwiac?mecz sie
          sam chorero jedna
          ;))))
          • Gość: leziox Re: czoleczko moi kochani:) IP: *.arcor-ip.net 25.07.03, 22:35
            E tam,ja myślałem bardziej o takiej orgii pijacko-kulinarnej,prosiak na
            roznie,owoce mórz,wino do oporu,browarek,oraz inne delicyje do jedzenia...
            • Gość: samanta Re: czoleczko moi kochani:) IP: 80.208.32.* 25.07.03, 22:38
              e tam,jak siem juz wydam za bogatego wikinga to co ja tam bede was prosiakami
              pasac i browarkiem,aaa?Ni ma!Zrobie sie chytri-Dymytri,o!
              • Gość: leziox Re: czoleczko moi kochani:) IP: *.arcor-ip.net 25.07.03, 22:41
                To się wydaj za takiego co będzie ni bogaty ni biedny,ale szczodry i miły dla
                przyjaciół pani domu i wtedy wszystko jasne.
                • Gość: samanta Re: czoleczko moi kochani:) IP: 80.208.32.* 25.07.03, 22:44
                  wiesz co?mam lepszy pomysl! ozen sie z jaka bogata niemka i my bedziemy do
                  ciebie przyjezdzac .Noooooo...ten pomysl duzo bardziej mi sie podoba .Bede
                  czasami zajezdzac ,przyjemnic sie w ogrodzie i poijac wieczorami ziubera,sycac
                  sie twoim bogactwem.Jeeeeeee....ale sie rozmarzylam....
                  • Gość: samanta Re: czoleczko moi kochani:) IP: 80.208.32.* 25.07.03, 22:45
                    a teraz robie wypierdolke od kompa,kiedys tam wroce chyba.Aidieu fruzia!
                • Gość: only Re: czoleczko moi kochani:) IP: *.kabel.telenet.be 25.07.03, 22:48
                  czyli po krotce juz wie samanta kogo szukac:
                  hodowce prosiaczkow
                  z dostepem do morza po owoce morza
                  posiada wlasna winnice
                  oraz pedzi browara na ogrodku.......
                  oto kandydat idealny jakby co..........idz i szukaj w pokoju...:))
        • Gość: KING Re: czoleczko moi kochani:) IP: 195.85.209.* 25.07.03, 22:53
          Gość portalu: leziox napisał(a):

> To język znany tylko wtajemniczonym.
          > Samcia,zostań narzeczoną Wikinga to będziemy do ciebie przyjeżdżać na dzikie
          > orgie.
          A to Pan Hanys pracujący u Bauera z dziadzka zrobiłeś żołnierza Wermachtu,czy
          miałeś inny pomysł?
          • Gość: only Re: czoleczko moi kochani:) IP: *.kabel.telenet.be 25.07.03, 23:02
            no ja mialam latwiej......
            z dziadka zrobilam turka, ktory budowal metro.......z babci marokanke, zeby
            bylo bardziej wiarygodnie.......a sama swoje zdjecia robie black&white, zeby to
            uwiarygodnic ze jestem z nigerii........
            • Gość: KING Re: czoleczko moi kochani:) IP: 195.85.209.* 25.07.03, 23:05
              No cóż życie to nie bajka!!!
              • Gość: leziox Re: czoleczko moi kochani:) IP: *.arcor-ip.net 25.07.03, 23:32
                Te ,King,jak do mnie pijesz to powiedz o co ci chodzi i nie rób tu
                przemądrzałych dociekań,bo ja staram się na razie być miły.
                • Gość: haha Re: czoleczko moi kochani:) IP: *.nwrk.east.verizon.net 26.07.03, 04:58
                  Gość portalu: leziox napisał(a):

> bo ja staram się na razie być miły.

Ciężko Mu to przychodzi. Strach się bać!
    • Gość: maryjo2 Re: czoleczko moi kochani:) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.07.03, 23:16
      No i Samcia dopłynęła, a tak sie bała :)
      • kitek1 bo samcia, jako prawdziwa marynarka............... 25.07.03, 23:19
        ma wodowstret,
        co innego jakby baltyczek,
        zuberkiem,
        wypelnilil:)
        • Gość: maryjo2 Re: bo samcia, jako prawdziwa marynarka.......... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.07.03, 23:22
          Ja sie jej nie dziwię, kiedyś płynęłam promem, i mówię Ci, gdyby nie Smirnoff,
          dopłynęłabym chyba bez żołądka :)
    • Gość: Slawek Re: czoleczko moi kochani:) IP: *.acn.pl / 10.70.7.* 25.07.03, 23:50
      Sam, kochanie, uwazaj na te Wikingi, bo to redny narod i jeszcze cie tam
      podstepem zatrzymają !!!!
      Wracaj jak najszybciej, bo tu bez ciebie tesknica mni i CZORTA ogarnia !!!
      • Gość: samanta nio wiec tak.... IP: 62.79.89.* 28.07.03, 23:44
        Wikingi zapomnialy o tradycjach i nie porywaja a zapraszaja...i w tym momencie
        nie mam nic przeciwko.Zeby to jeszcze ludzkim jezykiem wladalo to byloby
        dobrze:))) Czortu,maila przeczytalam i odpisalam ...skromnie jak zwykle...,)))
        A tak w ogole to pozdroweczka.Wracam 1.07 do dom przepakowac ubranka bo 3.jade
        dalej ,ale zdazymy pokonwersowac przez 2 wieczorki,he,he.Poooozdroweczka:)))
        • Gość: leziox Re: nio wiec tak.... IP: *.arcor-ip.net 29.07.03, 00:30
          No to czekamy wszyscy z niecierpliwością na naszą podróżniczkie,coby nam zdała
          relacje na temat życia seksualnego skandynawskich szczurków laboratoryjnych...
          • Gość: samanta Re: nio wiec tak.... IP: 62.79.89.* 29.07.03, 13:55
            no to sie rozczarujesz sprawozdaniem bo kalorie spalam czynnie i owszem...na
            rowerze,he,he....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka