the_dzidka 28.07.03, 09:26 No, moi drodzy, jak na 10 dni działalności (w tym 4 dni weekendu, czyli znacznie osłabionej działalności) to niezły wyniczek. Duch w narodzie nie słabnie!!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
catalina1 Re: Dobijamy do Pięćsetki!! 28.07.03, 10:10 Bo my zdolne bestie jesteśmy ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Dobijamy do Pięćsetki!! 28.07.03, 10:28 catalina1 napisała: > Bo my zdolne bestie jesteśmy ;-)) Powiedziala Catalina, szykując się do pięćsetnego postu :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Dobijamy do Pięćsetki!! 28.07.03, 10:41 the_dzidka napisała: > Powiedziala Catalina, szykując się do pięćsetnego postu :-))) No patrz - zgadłaś ;-)) C. Odpowiedz Link Zgłoś
bain_de_sang Re: Dobijamy do Pięćsetki!! 29.07.03, 13:36 catalina1 napisała: > Bo my zdolne bestie jesteśmy ;-)) Raczej płodne :-PP Niestety, wymiękamy w porównaniu z Wrocławiem. Oni to już nie wiem, jacy są. Jurni? marcin Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Dobijamy do Pięćsetki!! 29.07.03, 12:16 the_dzidka napisała: > No, moi drodzy, jak na 10 dni działalności (w tym 4 dni weekendu, czyli > znacznie osłabionej działalności) to niezły wyniczek. Duch w narodzie nie > słabnie!!! :-) A grupie pl.regionalne.wroclaw w ciągu tygodnia jeden tylko wątek nazbierał już prawie 600 postów. Jur Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Znowu ten Wrocław!! 29.07.03, 12:25 > A grupie pl.regionalne.wroclaw Wrocław i Wrocław, aż się boję otworzyć lodówkę!!! Na TVN Meteo tez ciągle obrazki z Wrocławia pokazują. "Wrocław - upały". A dlaczego nie pokażą "Poznań - chłodno"? Albo "Rzeszów - brudno"? PS. Swoją drogą ciekawe, ode mnie jest do Wrocka 178 km, i u nas wczoraj było jakieś 18-19 stopni, a tam - "upały"... Nic, tylko do Spiżu lecieć :-) Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Dobijamy do Pięćsetki!! 29.07.03, 12:34 jureek napisał: > A grupie pl.regionalne.wroclaw w ciągu tygodnia jeden tylko wątek nazbierał już > prawie 600 postów. Przeczytałeś cały ten wątek?? Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Dobijamy do Pięćsetki!! 29.07.03, 12:44 catalina1 napisała: > Przeczytałeś cały ten wątek?? Jeszcze nie. Dużo tego, a pracować też muszę (od czasu do czasu) Jur A z tego co przeczytałem, to zdziwiło mnie, że Jakubek nie jest w filtrze (tym wirtualnym). Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Dobijamy do Pięćsetki!! 29.07.03, 13:30 jureek napisał: > A z tego co przeczytałem, to zdziwiło mnie, że Jakubek nie jest w filtrze (tym > wirtualnym). A bo nie doczytałeś, że ón zmienił coś tam w kompie i teraz musi od nowa kf robić ;-) i chyba chwilowo nie ma w nim nikogo, zreszta chyba nigdy nie miał ;- )) Odpowiedz Link Zgłoś