Gość: bolek IP: *.lara.on.ca 19.12.01, 04:59 Moge podac dane kanadyjskie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kitek1 BOLEK 19.12.01, 07:44 przylec do nas, w ramach promocji przedswiatecznej daja za darmo, trzeba tylko podac wlasciwe haslo, Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: BOLEK 19.12.01, 07:48 chi chi chi widzialam Rosjanke ktora na podeszwie buta miala napisane: biezplatno:)))))))) chi chi chi oj bo skonam ze smiechu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 KONKRETNA INFORMACJA 19.12.01, 18:37 bo tam ponizej, to beda sobie jaja z Ciebie robic, jak sie ostanio taka jedna o warunki cenowe zapytalem, to mi odpowiedziala: w piszczu piaccat, w paszczu triccat, pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: KONKRETNA INFORMACJA 19.12.01, 19:02 trzeba byc uprzejmym dla zagranicznikow, i informacji im udzielac, Odpowiedz Link Zgłoś
starykon Re: Ile kosztuje dziwka w Polsce? 19.12.01, 12:15 Cena zależy od poziomu na jakim chcesz ją utrzymywać. Gwoli przyzwoitości jednak, nie należy używać określenia dziwka. Powinieneś raczej napisać # DAMA#. Nie napisałeś. Może jesteś cham. Odpowiedz Link Zgłoś
pomeranka Re: Ile kosztuje dziwka w Polsce? 19.12.01, 12:30 Stary koniu, czy obliczyłeś, ile będzie ciebie kosztować utrzymanie DAMY przez zime? Zakładając, że zaczniesz od stycznia i skończysz wraz z nadejściem wiosny kalendarzowej, z uwzglednieniem wydatków nadzwyczajnych typu ciepłe majty, tudzież aspiryna? Odpowiedz Link Zgłoś
yess Re: Ile kosztuje dziwka w Polsce? 19.12.01, 12:34 stary kin juz powiedzial ze tylko siebie bedzie utrzymywac. wiec dlatego szuka mlodej bo tylko mlodka przezyje zimie o glodzie w cienkich majtkach. he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomerank Re: Ile kosztuje dziwka w Polsce? IP: *.*.*.* 19.12.01, 12:50 A to sknerus. Czyli szuka DAMY za frajer? Jak by był źrebaczkiem, to może by sie załapał, ale tak... nie ma to jak pozytywne myslenie! Odpowiedz Link Zgłoś
yess Re: Ile kosztuje dziwka w Polsce? 19.12.01, 12:52 stare konie sa sknerusami z powodu starosci :)) wiec task czy inaczej zlapie tylko stara klacz. ale to chyba tez niezle :) Odpowiedz Link Zgłoś
starykon Re: Ile kosztuje dziwka w Polsce? 19.12.01, 12:51 Dziekując za troskę, powiadamiam Pania, że nie obliczyłem. To ma znaczenie drugoplanowe. Alka Saltzer, soki owocowe lub nawet ogórki będą lepsze od aspiryny. Ciepłe natomiast nie majty, ale to co w nich. Tak to widzę łaskawa Pani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomerank Re: Ile kosztuje dziwka w Polsce? IP: *.*.*.* 19.12.01, 13:09 Troska to żadna, prosze Pana, prędzej uszczypliwość. Miło mi także, że zwraca się Pan do mnie per "Pani" a nie "DAMA", rozróżnienie jak najbardziej na miejscu. Nie znam metody leczenia ogórkami, ale nie mam wiedzy na temat, jak reaguje DAMA na ogórki, kiedy leży w malignie. Bo że lezy w ogóle, to wiem, łaskawy Panie. Odpowiedz Link Zgłoś
starykon Re: ale po co na kanadyjskie dane? 19.12.01, 12:59 Ponieważ miłe Panie dworujecie sobie ze starego konia, on odpowie dykteryjką. Podczas spaceru młodego byczka z ojcem, młody spostrzegł pasące sie na pobliskim pastwisku . Nerwowo odezwał się do ojca: Lećmy, szybko biegnijmy i przelecimy chociaż jedną! A stary byk odrzekł: Nie biegnijmy, tylko spokojnie podejdźmy i przelecimy nie jedna, ale wszystkie. Odpowiedz Link Zgłoś
yess Re: ale po co na kanadyjskie dane? 19.12.01, 13:09 no bardzo madra dykteryja stary koniu ale co dalej ? zima juz prawie za pasem Odpowiedz Link Zgłoś
starykon Re: ale po co na kanadyjskie dane? 19.12.01, 13:11 Za pasem to u mnie wiosna. Zima wokół i właśnie dlatego potrzebna kochanka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomerank Re: ale po co na kanadyjskie dane? IP: *.*.*.* 19.12.01, 13:20 Wiosna za pasem? Chyba inaczej mnie uczyli na lekcji anatomi...:) Odpowiedz Link Zgłoś
jerry2023 Re: ale po co na kanadyjskie dane? 19.12.01, 13:23 starykon napisał(a): > Za pasem to u mnie wiosna. Zima wokół i właśnie dlatego potrzebna kochanka. Czy chodzi o pas a'la kuroń jr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomerank Re: ale po co na kanadyjskie dane? IP: *.*.*.* 19.12.01, 13:15 Dykteryjka znana jako kawał z taaaką brodą. Jesli była a`propos, to nie widze związku a tylko smutną rzeczywistość: krowek jakoś nie widać! Odpowiedz Link Zgłoś
starykon Re: ale po co na kanadyjskie dane? 19.12.01, 13:43 Może zależy to od jakości wzroku. Może tez zależeć od punktu widzenia, jaki komu dany. Zapewne spostrzega Pani jednak natarczywość zlośliwego Pana. Proszę się bardzo o to nie troszczyć. Mam nadzieję,że zima mi nie dokuczy. Odpowiedz Link Zgłoś
yess Re: ale po co na kanadyjskie dane? 19.12.01, 13:48 nie ma zadnych watpliwosci ze stary kon jakos przezyje zime. zawsze przeciez pozostaja cieple gacie poduszka elektryczna i inne znane mniej lub bardziej precjoza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomerank Re: ale po co na kanadyjskie dane? IP: *.*.*.* 19.12.01, 13:52 Termofor, szlafmycka i piżamka-śpiochy :) Odpowiedz Link Zgłoś
9876aaww Re: Ile kosztuje dziwka w Polsce? 19.12.01, 12:56 o wy "glisty"! chcecie tanio objechać? pozdro dla wszystkich! Odpowiedz Link Zgłoś