Dodaj do ulubionych

Lolek dzisiaj grany!!!

29.07.03, 09:57
wczoraj wieczorkiem z Martuchą wpadłyśmy na pomysł wypicia wspólnie pifka,
ktos ma ochote dołączyć? Lolek między 20 a 21.....
:)))
Obserwuj wątek
    • grooszek Re: Lolek dzisiaj grany!!! 29.07.03, 10:00
      nooo, ja mam ochote... i co z tego? ;)))
      • martuha Re: Lolek dzisiaj grany!!! 29.07.03, 10:01
        a co Grooszek? nie dasz rady? no, nie mow!
        • grooszek Re: Lolek dzisiaj grany!!! 29.07.03, 10:03
          na skrzydlach wiatru chyba przylece;)): Jak teraz wystartuje, to moze bede kolo
          polnocy;))). Buziaki imieninowe, neich Ci baty dobrze sluza:))
          • martuha Re: Lolek dzisiaj grany!!! 29.07.03, 10:05
            mam nadzieje, ze beda dobrze sluzyc. w sumie po to je mam
            ;)) a za zyczonka pieknie dziekuje.
            • saqqara Re: Lolek dzisiaj grany!!! 29.07.03, 10:24
              hm... moze wartoby odswiezyc znajomosc z panem od druta? na bezrybiu i to
              facet:)))
              • martuha Re: Lolek dzisiaj grany!!! 29.07.03, 10:32
                hehe, pan z drutem... Szaki, pamietaj o sweterku.
                • saqqara Re: Lolek dzisiaj grany!!! 29.07.03, 10:37
                  za goraco na sweterki.... co powiesz na manewr z bielizna?
                  • martuha Re: Lolek dzisiaj grany!!! 29.07.03, 10:40
                    bielizna? jeszcze lepsza niz sweterek. tylko jak wyjasnic panu z drutem fakt,
                    ze wpadla w dziure? bedziemy robic striptease?
                    • saqqara Re: Lolek dzisiaj grany!!! 29.07.03, 10:50
                      nieeee, tak sie jakos samo zsunie:)))
                      • iwusia Re: Lolek dzisiaj grany!!! 29.07.03, 10:55
                        no jak juz wam majtki wpadają w dziure to ja nie wiem!!!.....he he he (mam
                        zdjęcia z wakacji:))
                        • saqqara Re: Lolek dzisiaj grany!!! 29.07.03, 11:04
                          jak sie chce to sie potrafi:)))

zdjecia??? juz?? a u mnie sie kurde tyle czeka:((
                          • martuha Re: Lolek dzisiaj grany!!! 29.07.03, 11:06
                            jak nie masz zdjec, to czekamy na szczegolowa relacje z pobytu na urlopie.
                            • saqqara Re: Lolek dzisiaj grany!!! 29.07.03, 11:13
                              nie, wiekszosc juz mam, dzisiaj odbieram reszte wiec Was bede zanudzac:)) ale
                              widze ze mozna bylo dostac je szybciej... stad me znerwienie...
                            • iwusia Re: Lolek dzisiaj grany!!! 29.07.03, 11:14
                              a ile musiałaś czekać Szaki? w galerii robią w godzinke:)
                              • martuha Re: Lolek dzisiaj grany!!! 29.07.03, 11:30
                                u mnie czeka sie jeden dzien, ale cena niska
                                • iwusia Re: Lolek dzisiaj grany!!! 29.07.03, 11:34
                                  no nie powiem, szarpnęły te zdjęcia moją kieszeń ;(
                                  • saqqara Re: Lolek dzisiaj grany!!! 29.07.03, 11:38
                                    ile czekalam? a chyba z 4-5 dni:(( o tym ile mnie kosztowalo te 8 klisz to
                                    nawet nie wspomne....
                                    • martuha Re: Lolek dzisiaj grany!!! 29.07.03, 11:43
                                      niezla jestes, moj rekord to 6 rolek filmu wypstrykanych na urlopie
                                      • saqqara Re: Lolek dzisiaj grany!!! 29.07.03, 11:45
                                        hehehe, 8 juz wywolane, dzisiaj odbieram 9, bo zostalo mi jeszcze kilka zdjec
                                        do zrobienia....:))
                                • grooszek Re: Lolek dzisiaj grany!!! 29.07.03, 11:45
                                  martuha napisała:

> u mnie czeka sie jeden dzien, ale cena niska

tia.... fajny temat;)))
                                  • saqqara Re: Lolek dzisiaj grany!!! 29.07.03, 12:24
                                    wrrr...:))))
                                    • grooszek Re: Lolek dzisiaj grany!!! 29.07.03, 12:27
                                      saqqara napisała:

> wrrr...:))))

skora mi az scieprla, torpedo;)))
                                      • saqqara Re: Lolek dzisiaj grany!!! 29.07.03, 12:36
                                        hehe, boj sie, boj:)))
                                        • grooszek Re: Lolek dzisiaj grany!!! 29.07.03, 12:43
                                          saqqara napisała:

> hehe, boj sie, boj:)))

ieee, nie mma kogo ;)). Ta, co mnie straszyc probuje, mocno mnie kocha, wiec
                                          mnie nie skrzywdzi:)))
                                          • saqqara Re: Lolek dzisiaj grany!!! 29.07.03, 13:08
                                            aha, moja mama mi tego nie mowila dajac kolejne lanie:)))
                                            • grooszek Re: Lolek dzisiaj grany!!! 29.07.03, 13:11
                                              saqqara napisała:

> aha, moja mama mi tego nie mowila dajac kolejne lanie:)))

lojezusicku, laniem mnie tera Pani tu teges;))). No tak, przeciez Pani jest
                                              silniejsza, to ja juz sie klade na kolanie;)))
                                              • saqqara Re: Lolek dzisiaj grany!!! 29.07.03, 13:17
                                                nie musisz sie klasc, sama Ciebie do bicia poloze:P
                                                • Gość: leziox Re: Lolek dzisiaj grany!!! IP: *.arcor-ip.net 29.07.03, 13:53
                                                  No to szampańskiej zabawy,babskie pijusy.
                                                  Też bym chciał i też co z tego?

Wypijcie za mnie browara.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka