Dodaj do ulubionych

Trzynastego..

13.11.07, 07:33
W listopadzie też może być wiosna!! wszystko zależy od naszego
samopoczucia,humoru...
Obserwuj wątek
    • grzech_o_1 Re: Trzynastego.. 13.11.07, 08:38
      A w Australii wiosna.:)))
      • debi_bebi Re: Trzynastego.. 13.11.07, 20:18
        Też mi pocieszenie, skoro się tam nie wybieram :)
        • crimen Re: Trzynastego.. 13.11.07, 20:20
          U Lezia w Schwarzwaldzie też zima, niestety:)
          • debi_bebi Re: Trzynastego.. 13.11.07, 20:24
            Niektórzy lubią zimę, ale ja do nich nie należę. No może zniosłabym jeszcze taką
            o połowę krótszą i zdrowszą - taką z mrozem i słońcem, ale te szarugi ostatnich
            lat po prostu mnie deprymują :)
            • emilka222 Re: Trzynastego.. 13.11.07, 20:27
              Obojętnie, który to dzień miesiąca ,dla mnie ta pora roku jest
              wybitnie depresyjna. Jestem ciepłolubna i czekam na wiosnę:))
              • debi_bebi Re: Trzynastego.. 13.11.07, 20:30
                To tak, jak ja, Emilko - późną jesienią zaczynam hibernować i myśleć tylko o
                jednym: aby do wiosny! :)
            • crimen Re: Trzynastego.. 13.11.07, 20:28
              Ale Schwarzwald, to miejsce, gdzie Cię oczekują:)
              • debi_bebi Re: Trzynastego.. 13.11.07, 20:31
                Lezio mi orgię obiecał, oraz że będę spała w jednym łóżku z Tobą ;)
                • crimen Re: Trzynastego.. 13.11.07, 20:35
                  Czyli mróz Ci nie grozi:)))
                  • debi_bebi Re: Trzynastego.. 13.11.07, 20:38
                    Najpierw to ta trzeba czymś dojechać :)
                    • crimen Re: Trzynastego.. 13.11.07, 20:40
                      Jak już ustalimy datę, to wtedy pomyślimy o środku lokomocji:)
                      • debi_bebi Re: Trzynastego.. 13.11.07, 20:43
                        Trzymam Cię za słowo, bo jak na razie mam do pewnej dyspozycji jedynie własne
                        nogi :)
                        • crimen Re: Trzynastego.. 13.11.07, 20:49
                          To najpewniejszy srodek lokomocji:)
                          • debi_bebi Re: Trzynastego.. 13.11.07, 20:53
                            Wiesz co? Jak ja bym miała dojść do Lezia piechotą, to miałby jak w banku, że
                            potem pół roku bym się od niego nie ruszyła ;)
                            • crimen Re: Trzynastego.. 13.11.07, 20:55
                              Ale pomyśl, gdybyś wyszła już dziś, to dotarłabyś latem;)
                              • debi_bebi Re: Trzynastego.. 13.11.07, 20:58
                                O nie! Bo potem znów musiałabym wracać zimą :)
                                • crimen Re: Trzynastego.. 13.11.07, 21:01
                                  Stamtąd bliżej chyba na południe, albo do Langwedocji;)
                                  • debi_bebi Re: Trzynastego.. 13.11.07, 21:02
                                    Bardzo piękne wizje roztaczasz, ale ja się losowi na pieszego pielgrzyma jeszcze
                                    nie najęłam :P
                                    • crimen Re: Trzynastego.. 13.11.07, 21:07
                                      To był tylko wariant najmniej optymistyczny:)
                                      • debi_bebi Re: Trzynastego.. 13.11.07, 21:10
                                        Czy ja wiem, czy on taki mało optymistyczny? W sumie piesze wędrówki po świecie
                                        mogą być pasjonujące, może o wiele bardziej niż taka turystyka zmotoryzowana,
                                        tyle tylko, że jesteśmy w epoce wygodnictwa, czego ja jestem najlepszym
                                        przykładem :)
                                        • crimen Re: Trzynastego.. 13.11.07, 21:15
                                          Z Langwedocji, przez Pireneje, do Santiago de Compostella wiedzie
                                          pieszy szlak pielgrzymkowy. Wchodzisz w to?;)
                                          • debi_bebi Re: Trzynastego.. 13.11.07, 21:15
                                            Zależy z kim :)
                                            • crimen Re: Trzynastego.. 13.11.07, 21:19
                                              Nie utrudniaj:)
                                              • debi_bebi Re: Trzynastego.. 13.11.07, 21:22
                                                Nie utrudniam, tylko chcę zauważyć, że odpowiedni towarzysz podróży jest
                                                szalenie ważnym elementem takiego przedsięwzięcia. To nie może być byle kto :)
                                                • crimen Re: Trzynastego.. 13.11.07, 21:24
                                                  Myślisz, że trzeba zrobić Casting?;)
                                                  • debi_bebi Re: Trzynastego.. 13.11.07, 21:25
                                                    Nie, trzeba szukać wśród osób, które już się zna. W takich razach nie jest
                                                    wskazane zdawać się na przypadek, jeśli wszystko ma się powieść :)
                                                  • crimen Re: Trzynastego.. 13.11.07, 21:28
                                                    Nie ma mowy o przypadku. Bedziesz przewodniczącą komisji:)
                                                  • debi_bebi Re: Trzynastego.. 13.11.07, 21:30
                                                    Czyżby był już ktoś chętny na eskapadę, tylko się jeszcze nie ujawnił? No, no... :)
                                                  • crimen Re: Trzynastego.. 13.11.07, 21:34
                                                    Myślę, że chętni się znajdą, gdy dowiedzą się, kto szuka:)
                                                  • debi_bebi Re: Trzynastego.. 13.11.07, 21:37
                                                    Na razie nikt nie szuka, tylko teoretyzuje :)
                                                  • crimen Re: Trzynastego.. 13.11.07, 21:40
                                                    Świat jest pełen nieśmiałych poszukiwaczy:)
                                                  • debi_bebi Re: Trzynastego.. 13.11.07, 21:42
                                                    W to nie wątpię, ale może już czas, żeby się ośmielili ? :)
                                                  • crimen Re: Trzynastego.. 13.11.07, 21:44
                                                    Czyżbyś juz sobie kogoś upatrzyła??? :)
                                                  • debi_bebi Re: Trzynastego.. 13.11.07, 21:51
                                                    Co za ciekawska istota z Ciebie! Czy aby nie za bardzo? :)
                                                  • crimen Re: Trzynastego.. 13.11.07, 22:19
                                                    No cóż, miło jest wiedzieć:)
                                                  • debi_bebi Re: Trzynastego.. 13.11.07, 22:48
                                                    Jeśli niewiedza jest formą wiedzy, to czemu nie :)
                                                  • crimen Re: Trzynastego.. 13.11.07, 22:56
                                                    Motto "Wiem, że nic nie wiem" mówi o czymś dokładnie przeciwnym:)
                • emilka222 Re: Trzynastego.. 13.11.07, 20:36
                  No i tym sposobem w listopadzie gorące.... lato się szykuje:) Takim
                  to dobrze!:))
                  • debi_bebi Re: Trzynastego.. 13.11.07, 20:40
                    Uhum, zaraz tu przyjdzie Lezio i zmyje nam głowę, że tylko gruszki na wierzbie
                    obiecywać potrafimy :)
                    • leziox Re: Trzynastego.. 13.11.07, 22:33
                      I zawsze blablabla...Tylko gruszki na wierzbie obiecywac potrafita,bando.
                      • debi_bebi Re: Trzynastego.. 13.11.07, 22:42
                        Z tymi pretensjami to nie do mnie :)
                      • crimen Re: Trzynastego.. 13.11.07, 22:42
                        Wykrakałaś, to teraz masz za swoje:)
                        • debi_bebi Re: Trzynastego.. 13.11.07, 22:44
                          Sam się wytłumacz przed Leziem, dlaczego mnie jeszcze do niego nie zawiozłeś :)
                          • crimen Re: Trzynastego.. 13.11.07, 22:47
                            Bo nie podałaś pierwszego wolnego terminu:)
                            • debi_bebi Re: Trzynastego.. 13.11.07, 22:49
                              Zawsze mam wolny termin dla Lezia, czego się nie da powiedzieć o innych :P
                              • crimen Re: Trzynastego.. 13.11.07, 22:57
                                Ja szukam pierwszego terminu socjalnie dogodneho:)
                                • debi_bebi Re: Trzynastego.. 13.11.07, 23:09
                                  Szukajcie, a znajdziecie! :))
                                  "Pan moim pasterzem, nie brak mi niczego "
                                  Terminów też ;)
                                  • nicolettee Re: Trzynastego.. 14.11.07, 00:26
                                    mozna dostac dwa mandaty.
                                    Rzeczywiscie pechowy dzis byl jak cholera.Przeklinam 13
    • tini_1 Re: Trzynastego.. 14.11.07, 08:00
      Mnie zgielo i to w pelnym tego slowa znaczeniu.....nawet bym w to nigdy nie
      uwierzyla, bo lubie 13stki:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka