uwierz_w_to 11.09.13, 21:39 Czeka nas 3 wojna swiatowa,mysle ze politycy to czuja.Wiec z moich planow dlugoterminowych nici. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uwierz_w_to Re: max 3 lub 4 miesiace 11.09.13, 21:51 ditta12 napisała: > Teraz ogłaszasz stan wojny? Nie bedzie czasu na oglaszanie wszystko poleci jak domino,globalny konflikt. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: max 3 lub 4 miesiace 11.09.13, 21:48 Machina ruszyla nie do zatrzymania to jest kwestia 3 lub max 4 miesiec,mysle ze to bylo zaplanowane kilka lat wczesniej, skoro ja to przewiduje inni to juz przewidzieli wczesniej, i tez nie tajemnica jest to dla ludzi ktorzy maja pojecie o polityce,gospodarce i spoleczenstwie, nie ma wyjscia. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: max 3 lub 4 miesiace 11.09.13, 21:55 Czuje to ditta ala mala taka moja wizja, tak samo jak widzialem ze ameryka zostanie sama z konfliktem syryjskim i tylko wilki szum bedzie, tak teraz wiem ze bedzie 3 wojna,czulem to wczesniej ale teraz wiem na 100% i wiem ze wiedza to Ci ktorzy planowali dlugo wczesniej. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: max 3 lub 4 miesiace 11.09.13, 21:57 To juz jest koniec tego systemu lada miesiac. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: max 3 lub 4 miesiace 11.09.13, 22:03 Globalisci ktorzy maja pelny wglad w prawdziwe statystyki gospodarcze juz dawno wiedza ze to wszystko pizdnie. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: max 3 lub 4 miesiace 11.09.13, 22:08 Najprawdopodobniej wybuchnie w drugiej polowie listopada. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: max 3 lub 4 miesiace 11.09.13, 22:16 Szlak by to trafil 29 listopada wychodzi ps4 chyba sobie nie pogram. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: max 3 lub 4 miesiace 12.09.13, 04:04 Zasanawialem sie jeszcze nad tym co napisalem,obym sie mylił ale czuję tę wojnę jak nigdy do tad.Ale jeszcze przed chyba beda jakies rozruchy w europie byc moze w stanach. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: max 3 lub 4 miesiace 12.09.13, 04:41 Obejrzalem teraz Jackowskiego na yotube on to samo czuje, cos w europie zacznie sie dziac jakies przewroty byc moze w polsce i wojna,ale skala tej wojny bedzie ogromna.UE tonie,mowa o stopniowym wychodzeniu z kryzysu to klamstwo,nie ma planu ani perspektyw.Zaczoł się poczatek konca. Odpowiedz Link
eszmeralda.i.papugi Re: max 3 lub 4 miesiace 12.09.13, 08:08 a jak już ta wojna się stanie, to przyjdzie czas, na nasze rozstanie ? Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: max 3 lub 4 miesiace 12.09.13, 11:04 Nie wiem eszmero może nie będzie wojny ale wczoraj tak czułem, coś podobnego jak z Syrią. Jak będzie internet to wyborcza też Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: max 3 lub 4 miesiace 12.09.13, 11:06 Napisałem bo tak odebrałem, może to jakieś jazdy schizofreniczne, sam nie wiem dziwne uczucie. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: max 3 lub 4 miesiace 12.09.13, 11:07 Obserwowałem ludzi i widziałem to wszystko, uczucie mnie takie ogarneło jak by miało to nastąpić,patrzyłem sobie z boku na ludzi niczego nie świadomych a ja byłem pewien.Ciężko to określić. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: max 3 lub 4 miesiace 12.09.13, 11:19 Tzn. źle to określiłem, czułem to, naszła mnie taka myśl bardzo silnie aż poczułem lekki niepokój. Teraz mi trochę przeszło ale dalej czuję że będzie wojna do zimy.Jakieś zamieszki dosyć ostre coś się wydarzy nie dobrego.Nie mam pojęcia jak to opisać,uczucie cały czas jest to we mnie. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: max 3 lub 4 miesiace 12.09.13, 11:20 Tak jak by lada dzień miało coś nastąpić. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: max 3 lub 4 miesiace 12.09.13, 11:32 Żyje z taką świadomością że będzie wojna do zimy, takie mam uczucie i tak czuję.Tak jak by lada dzień coś miało się stać.Wczoraj to poczułem i zażartowałem do kolegi że na święta będziesz leżał w okopie z kałaszem Odpowiedz Link
eszmeralda.i.papugi Re: max 3 lub 4 miesiace 12.09.13, 11:38 daj mi trochę z Twego bogactwa przemyśleń i wizji a zaraz potem jesteś, co rzadko spotykane, niezwykle refleksyjny. A myślałam, że człowiek z wiekiem brzydnie. Jestem pospolicie chora. Grypa? czy cóź\ś? Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: max 3 lub 4 miesiace 12.09.13, 14:53 Równie dobrze może być to stek bzdur, mając obraz gospodarki światowej przed oczami i polityki nie trzeba mieć przeczuć co do przyszłości.To się wszystko eszmeraldo sypie.I wydaje się że nikt nie ma rozsądnego pomysłu oprócz wojny i być może zmiany systemu.Po prostu nie ma innego wyjścia,ludzie na całym świecie są podzieleni, religijnie,politycznie i finansowo.Nie da rady jednocześnie wszystkich zadowolić.Problem polega na tym że te napięcia wywołuje gospodarka,brak pieniędzy, brak perspektyw,część ludzi żyje dobrze ale 80% wegetuje lub wiąże koniec z końcem ledwo.Cięcia i zaciskanie pasa pogorszy wszystko, co się sprowadza do niezadowolenia społecznego a co za tym idzie wiadomo.Co będzie jak Grecja zostanie odcięta od pomocy finansowej?Ten kryzys się wcale nie prostuje ale nadwyręża i pogarsza, to wszystko co śpiewają że już powolutku wychodzimy jest kłamstwem. To są ostatnie podrygi tego systemu,jeżeli nic nie wymyślą skończy się to wojną. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: max 3 lub 4 miesiace 12.09.13, 15:04 Żeby system demokratyczny działał zawsze muszą być biedni,średni i bogaci.Ale kiedy równowaga proporcjonalna zaczyna być zachwiana chwieje się cała gospodarka. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: max 3 lub 4 miesiace 12.09.13, 15:07 To było do przewidzenia, no chyba że ziemia by była płaska i nieskończona system może by kulał ale jest okrągła i ograniczona.Ale to są krótkie systemy na krótki okres czasu które zawsze kończą się tak samo. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: max 3 lub 4 miesiace 12.09.13, 15:31 W Rosji jeszcze Putin trzyma wszystkich za gębę i tych co się wychylają cap po łbie.Tam garstka milionerów się pławi a reszta wegetuje.Stany zaczynają inwigilować wszystkich, kamery pełana kontrola łącznie z UE, niby w ramach bezpieczeństwa, wiece muszą być rejestrowane.Następna kontrola, Dudzie już rura zmiękła chyba dostał reprymendę.Polityka i gospodarka to tak szeroki i skomplikowany temat że głowa boli, wszystko się na nią składa.Ten system tak musi działać, co się dzieje z towarem któremu się kończy data ważności? zostaje niszczony nie rozdany biednym głodującym, co się dzieje z technologią? jest stopniowo wdrażana małymi kroczkami po to żeby był popyt.Kto spałaca kredyty niespłacane przez ludzi którzy umarli lub zachorowali ewentualnie zgineli? następni kredytobiorcy, długo jeszcze pisać jak to wszystko działa. Odpowiedz Link