janchomicz 20.11.07, 13:24 Jeśli trzeba by wybrać między tymi dwoma zwierzętami, zakładając proces reinkarnacji, to w jakie zwierzę chcielibyście być wcieleni? Ja wybrałbym psa, typowego owczarka niemieckiego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
delette Re: Pies czy kot? 21.11.07, 08:07 Wprawdzie nie mam określonych preferencji, co do 'wolenia' zwierząt, ale biorąc pod uwagę chodzenie własnymi ścieżkami - chyba zostałabym kotem:) Odpowiedz Link Zgłoś
janchomicz Re: Pies czy kot? 21.11.07, 09:54 delette napisała: >..biorąc pod uwagę chodzenie własnymi ścieżkami - chyba zostałabym > kotem:) Pies z kotem też mogą się zaprzyjaźnić, o ile kot nie jest zbyt agresywny, nie drapie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
jehonala Re: Pies czy kot? 22.11.07, 12:37 Kociszcze, najlepiej takie z nasłonecznionego parapetu. Odpowiedz Link Zgłoś
janchomicz Re: Pies czy kot? 23.11.07, 14:26 Owczarki niemieckie też lubią spać w ciepełku, chociaż niekoniecznie na parapecie;) Odpowiedz Link Zgłoś
delette Re: A może inne zwierzę? 29.11.07, 20:18 jeśli inne to zdecydowanie żmija;) Odpowiedz Link Zgłoś
janchomicz Re: A może inne zwierzę? 01.12.07, 12:23 No to jesteś groźna, ale nie dla surikatek;) Odpowiedz Link Zgłoś
janchomicz Re: A może inne zwierzę? 01.12.07, 12:18 jehonala napisała: > Dziki kuń:) To mi nasuwa skojarzenia z Dzikim Zachodem i ujeżdżaniem dzikich koni? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
portica Re: A może inne zwierzę? 26.12.07, 00:29 janchomicz napisał: > Lew, jeleń, mrówka? stanowczo kapibara. tyle wdzieku..;) Odpowiedz Link Zgłoś
iguana1978 Re: Pies czy kot? 14.12.07, 13:56 wiesz wolę psy niz koty... ale jak się tak dłużej zastanawiam nad tym co napisałes to chyba jednak w kota Odpowiedz Link Zgłoś
janchomicz Re: Pies czy kot? 15.12.07, 12:21 Lubisz chodzić własnymi drogami? Lubisz niezależność, przyzwyczajenie bardziej do miejsca niż do ludzi?? Odpowiedz Link Zgłoś
iguana1978 Re: Pies czy kot? 15.12.07, 20:06 myślę raczej o samotności i odrębności, ktora mi towarzyszy :))), bardziej mi to do kota pasuje... Odpowiedz Link Zgłoś
ludek21 Re: Pies czy kot? 15.12.07, 20:51 Ja stawiam na kota.Jestem zodiakalnym lwem ale tez mentalnie kotem.Lubie błogie lenistwo,wylegiwanie na słoneczku,jestem łasa na pieszczoty ale uwaga potrafie pokazać pazurki.Lubie mroczne tajemnice i spacery w blasku księzyca. Odpowiedz Link Zgłoś
janchomicz Re: Pies czy kot? 16.12.07, 08:45 Oczywiście Ludko, lew to też kot, tyle że wyrośnięty, groźny! ludek21 napisała: > ...Lubie błogie lenistwo,wylegiwanie na słoneczku,jestem łasa na > pieszczoty Oooo, a ja lubię sprawiać paniom przyjemność, pieścić, tulić i... i pieścić! A niech tam! Kobieta dobrze wypieszczona ma dobry humor, jest wesoła, szczęśliwa, cieszy się życiem i przez to nie pokazuje pazurków, potrafi nawet być miła! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
iguana1978 Re: Pies czy kot? 16.12.07, 11:37 janchomicz napisał: >> Oooo, a ja lubię sprawiać paniom przyjemność, pieścić, tulić i... i pieścić! A > niech tam! Kobieta dobrze wypieszczona ma dobry humor, jest wesoła, szczęśliwa, > cieszy się życiem i przez to nie pokazuje pazurków, potrafi nawet być miła! :)) a sobie też lubisz spawiać przyjemność czy tylko paniom ??? :PPP > ) Odpowiedz Link Zgłoś
janchomicz Re: Pies czy kot? 19.12.07, 00:05 Sobie też, może nawet bardziej sobie niż paniom, ale często dwa w jednym. :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
janchomicz Re: Pies czy kot? 16.12.07, 08:37 iguana1978 napisała: > myślę raczej o samotności i odrębności, ktora mi towarzyszy :))) Och nie żartuj? Samotności? Nie trzeba być samotną, nie trzeba! Jest tylu ludzi z którymi można się zaprzyjaźnić, polubić, pokochać. Zobacz, tutaj już masz dwoje przyjaciół, na razie wirtualnych, ale kto wie? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
iguana1978 Re: Pies czy kot? 16.12.07, 11:38 niby jesteśmy jednym a ciągle w swej odrębności samotni :))) Odpowiedz Link Zgłoś
janchomicz Re: Pies czy kot? 19.12.07, 00:08 Myśle że warto otworzyć sie na ludzi, ale trzeba uważać na jakich? Można sie poparzyć! Odpowiedz Link Zgłoś
iw78 Re: Pies czy kot? 19.12.07, 00:19 warto, ale....ostrożnie trzeba do tego podejść ....................................... Kochać to tworzyć w barwie burzy rzeźbę gwiazd. Odpowiedz Link Zgłoś
iguana1978 Re: Pies czy kot? 19.12.07, 09:48 iw78 napisała: > warto, ale....ostrożnie trzeba do tego podejść > > ....................................... > Kochać to tworzyć w barwie burzy rzeźbę gwiazd. fajny cytat Iw :))) trzeba dokładnie sprecyzować na co chcemy sie otworzyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
janchomicz Re: Pies czy kot? 19.12.07, 19:18 Nie radzę robić tego na forum, są tacy co mogą wykorzystać i zabawić się cudzym kosztem. Odpowiedz Link Zgłoś
iguana1978 Re: Pies czy kot? 20.12.07, 08:57 no jeszcze odpukać :P nikt mnie na forum nie wykorzystał heheh :P ani tego co piszę juz taka jestem, ze gaduła jestem co zrobić :) Odpowiedz Link Zgłoś
iw78 Re: Pies czy kot? 19.12.07, 00:21 a skoro już tu jestem :) to mój wybór pada na psa :)) No i oczywiście witam wszystkich :) Ja tylko na chwilę wpadłam ;) ....................................... Kochać to tworzyć w barwie burzy rzeźbę gwiazd. Odpowiedz Link Zgłoś
iguana1978 Re: Pies czy kot? 19.12.07, 09:48 iw78 napisała: > a skoro już tu jestem :) to mój wybór pada na psa :)) > > No i oczywiście witam wszystkich :) Ja tylko na chwilę wpadłam ;) > > ....................................... > Kochać to tworzyć w barwie burzy rzeźbę gwiazd. oj dlaczego tylko na chwilkę? :) Odpowiedz Link Zgłoś
iw78 Re: Pies czy kot? 19.12.07, 10:26 Jest mało miejsc, gdzie potrafie na dłuzej zagrzać miejsce :) Moze wiec mój wybór powinien paść na kota? Zobaczymy... :))) ....................................... Kochać to tworzyć w barwie burzy rzeźbę gwiazd. Odpowiedz Link Zgłoś
iguana1978 Re: Pies czy kot? 19.12.07, 10:45 iw78 napisała: > Jest mało miejsc, gdzie potrafie na dłuzej zagrzać miejsce :) > Moze wiec mój wybór powinien paść na kota? > Zobaczymy... :))) > > ....................................... > Kochać to tworzyć w barwie burzy rzeźbę gwiazd. ważne w życiu by nie być w miejscu, którego się nie czuje :))) to się ceni :) mam nadzieje jednak, że trochę pokonwersujesz z nami :) pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
iw78 Re: Pies czy kot? 19.12.07, 10:55 Całkowicie się z Tobą zgadzam :) No i przyjemnie tutaj więc obiecuje zaglądać :))) ....................................... Kochać to tworzyć w barwie burzy rzeźbę gwiazd. Odpowiedz Link Zgłoś
janchomicz Re: Pies czy kot? 19.12.07, 19:23 iguana1978 napisała: > mam nadzieje jednak, że trochę pokonwersujesz z nami :) > pozdrawiam ;) Popieram zdanie Iguany, pozdrawiam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
iw78 Re: Pies czy kot? 19.12.07, 20:22 Dziękuje...:) I również pozdrawiam :) ....................................... Kochać to tworzyć w barwie burzy rzeźbę gwiazd. Odpowiedz Link Zgłoś
janchomicz Re: Pies czy kot? 19.12.07, 19:20 iw78 napisała: > Ja tylko na chwilę wpadłam ;) Zapraszam do wpadania cokolwiek się pod tym kryje;)) Odpowiedz Link Zgłoś