the_kami Re: Zimno 27.11.07, 08:52 Póki co i tak lepiej niż wczoraj, bo wczoraj jeszcze padało i wiało... Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Zimno 27.11.07, 09:01 wczoraj wieczorem załamałam się jak wyszłam z psem, a to dopiero początek... Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Zimno 27.11.07, 09:11 Jajajajak to wczoraj? Wczoraj było zimno, padało i wiało? To gdzie ja wtedy byłam?! Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Zimno 27.11.07, 09:33 the_dzidka napisała: > Jajajajak to wczoraj? Wczoraj było zimno, padało i wiało? > To gdzie ja wtedy byłam?! W domu? W samochodzie? Jak wracałam z pracy po szwedzkim (jakoś tak ok. 19-tej), to wiało, padał deszcz ze śniegiem i było zimno, ble. Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Zimno 27.11.07, 10:34 Nawet nie chce wiedzieć co się teraz dzieje - za oknem pada śnieg i wieje - ja chcę wiosny... Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: Zimno 27.11.07, 11:41 the_dzidka napisała: > Jajajajak to wczoraj? Wczoraj było zimno, padało i wiało? > To gdzie ja wtedy byłam?! > Na pewno nie u mnie. :-D Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Wszystko jasne! 27.11.07, 11:59 Wczoraj około 19-tej czytałam najnowszą Chmielewską... Chociaz z przykrością stwierdzam, że jej zawartość nie tłumaczy takiego odcięcia od rzeczywistości :-( Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Zimno 27.11.07, 16:14 the_dzidka napisała: > Jajajajak to wczoraj? Wczoraj było zimno, padało i wiało? > To gdzie ja wtedy byłam?! W pracy. Sypało trochę koło południa i po południu. Jak wychodziłem z fabryki po 17 już nie było śladu po śniegu, a na samochodzie kropeczki lodowe. Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Zimno 27.11.07, 19:04 aaaa.... zamiatałam dziś po raz pierwszy samochód :) a najpierw musiałam sobie przypomnieć gdzie mam szczotkę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Zimno 27.11.07, 19:43 catalina1 napisała: > aaaa.... zamiatałam dziś po raz pierwszy samochód :) a najpierw musiałam sobie > przypomnieć gdzie mam szczotkę ;) Obawiam się, że moja jest w sklepie. Ale mam gumę z gąbką. Dała radę. Odpowiedz Link Zgłoś