sw.mikolaj 28.11.07, 23:58 Tak tylko przypominam (się). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1.25d Re: Mikołaj się zbliża. 02.12.07, 13:09 Dobz\e że sie przypominasz .Ciekawe jaki Ty dostaniesz prezent ! Odpowiedz Link Zgłoś
sw.mikolaj Re: Mikołaj się zbliża. 02.12.07, 21:40 Jaki dostanę prezent? Zapewna jak zwykle ciepłe kalesony i Geriavit. Pani Mikołajowa nie wykazuje w tym temacie zbytniego polotu... Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Mikołaj się zbliża. 02.12.07, 21:45 sw.mikolaj 02.12.07, 21:40 Odpowiedz Jaki dostanę prezent? Zapewna jak zwykle ciepłe kalesony i Geriavit. Pani Mikołajowa nie wykazuje w tym temacie zbytniego polotu... A co jest marzeniem Mikołaja ?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
marijola1 Re: Mikołaj się zbliża. 02.12.07, 23:32 No właśnie,o czym marzy Mikołaj? Odpowiedz Link Zgłoś
lusia501 Re: Mikołaj się zbliża. 02.12.07, 23:38 Prawdopodobnie o sprawianiu radości innym. Odpowiedz Link Zgłoś
marijola1 Re: Mikołaj się zbliża. 02.12.07, 23:53 Piękne marzenie.Byle tylko nie pozostało jedynie marzeniem:) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Mikołaj się zbliża. 03.12.07, 08:54 Mikolaj marzy o tym aby poznac osobiscie nieuchwytna jak kamfora Nezyjke. Odpowiedz Link Zgłoś
marijola1 Re: Mikołaj się zbliża. 03.12.07, 10:29 Czyli już wiemy,komu Mikołaj radośc chce sprawiać:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Mikołaj się zbliża. 03.12.07, 11:37 leziox napisał: > Mikolaj marzy o tym aby poznac osobiscie nieuchwytna jak kamfora Nezyjke. Lezioku, skup się .To bylo pytanie do Mikołaja;p;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Mikołaj się zbliża. 03.12.07, 14:28 No toz przeciez wiem ze do Mikolaja,przeciez usiluje mu pomoc,czyz nie? Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Mikołaj się zbliża. 03.12.07, 14:58 On nie ma takich marzen jak Ty -lezioku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Mikołaj się zbliża. 03.12.07, 15:28 Ty i tak nie wiesz jakie ja naprawde marzenia mam,bo akurat z tym za bardzo sie nie zdradzam,no ale mozesz sobie przypuszczac :-) W kazdym razie Mikolajowi jako staruszkowi pomagac trzeba i juz. Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Mikołaj się zbliża. 03.12.07, 16:07 Lezioku,........... .........................................no!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sw.mikolaj Re: Mikołaj się zbliża. 03.12.07, 16:27 marijola1 napisała: > No właśnie,o czym marzy Mikołaj? Mikołaj marzy w tej chwili o szklaneczce herbaty (może być z czymś rozgrzewajacym), bo siedzenie do sań mu przymarzło. Odpowiedz Link Zgłoś
marijola1 Re: Mikołaj się zbliża. 03.12.07, 20:01 Herbatę da się załatwić.Gorzej z kominem,przez który mikołaje wchodzą:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Mikołaj się zbliża. 04.12.07, 09:21 Jak Mikolaj ma problemy z kominem no to drzwi trzeba mu otworzyc i po prostu wpuscic do domu,tez macie problemy. Odpowiedz Link Zgłoś
marijola1 Re: Mikołaj się zbliża. 04.12.07, 10:25 A tam,za prosto nie może być.I co to za frajda-Mikołaj drzwiami... No i w końcu tradycja jakaś obowiązuje:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Mikołaj się zbliża. 04.12.07, 10:35 Do mnie podobno nie przyjdzie. Tak mówi Nezja. Ale jej nie należy wierzyć, bo kłamie jak z nut - ta żmijka :) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Mikołaj się zbliża. 04.12.07, 10:39 No nie ...teraz to juz masz jak w banku ...nic nie dostaniesz ;pppp;-)))) NIegrzeczne dziewczynki nic nie dostają!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Mikołaj się zbliża. 04.12.07, 10:43 Dostanę ! I nie kłóć się, bo wypieków dostaniesz :)) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Mikołaj się zbliża. 04.12.07, 10:44 ...a tak , dostaniesz - RÓZGE!;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Mikołaj się zbliża. 04.12.07, 10:49 Nie jesteś na czasie.:P Teraz to Mikołaj, kije samobije rozdaje ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Mikołaj się zbliża. 04.12.07, 10:57 To nawet lepiej , jak oberwiesz znienacka takowym kijem to sie dziewczynko zastanowisz nad swoim zachowaniem , bo moze Ty nieswiadomie broisz , a tak to przynajmniej bedziesz wiedziała , ze cos zrobiłas nie tak;p;-) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Mikołaj się zbliża. 04.12.07, 13:31 Jak bedziecie grzeczne to Mikolaj przyniesie wam po ladnym wibratorze a na dodatek komplecik erotycznej bielizny zebyscie mogly samcow doprowadzac do szalenstwa... Odpowiedz Link Zgłoś
marijola1 Re: Mikołaj się zbliża. 04.12.07, 13:49 Buuuuuuuuuu,ja nie chcę następnego wibratora! Nie opłaca się być grzeczną.Będę teraz niegrzeczna:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Mikołaj się zbliża. 04.12.07, 14:33 Juz nie placz marijola,nadmiar wibratorow nikomu jeszcze nie zaszkodzil,bo nigdy nie wiadomo w jakim momencie moze stanac/wibrator naturalnie/-ersatz jest wiec jak najbardziej pozadany. A niegrzeczne dziewczyny jeszcze lepsze sa niz grzeczne. Odpowiedz Link Zgłoś
marijola1 Re: Mikołaj się zbliża. 04.12.07, 15:18 leziox napisał: Juz nie placz marijola,nadmiar wibratorow nikomu jeszcze nie zaszkodzil Skoro tak,to już nie płaczę. Ale czy mogę o inny prezent poprosić? Mimo wszystko....:) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Mikołaj się zbliża. 04.12.07, 15:27 Skoro tak,to już nie płaczę. Ale czy mogę o inny prezent poprosić? Mimo wszystko....:) A co bys chciała? :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Mikołaj się zbliża. 04.12.07, 15:40 Nezyjko,jak bedziesz grzeczna to ja ci sie ktoregos dnia sprezentuje.Dobzie?No cacy cacy bejby... Odpowiedz Link Zgłoś
marijola1 Re: Mikołaj się zbliża. 04.12.07, 15:49 Co ja bym Nezyjko chciała? Hmmmmm,trudne pytanie wbrew pozorom. Może żeby ten dziwny facet przestał jęczeć pod moim oknem? Do tego jeszzce z akompaniamentem! A tak w ogóle to Leziox też jest mikołajem? Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Mikołaj się zbliża. 04.12.07, 15:53 A tak w ogóle to Leziox też jest mikołajem? hahahah ...nieee On jest kominiarzem ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Mikołaj się zbliża. 04.12.07, 15:59 A za guzik od spodni bedziecie sie trzymaly,jak mnie zobaczycie?Jesli tak to moge byc nawet kominiarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
marijola1 Re: Mikołaj się zbliża. 04.12.07, 16:00 A jak ktoś ma spodnie na haftki? Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Mikołaj się zbliża. 04.12.07, 16:13 To niech sie trzyma za majteczki.Kobiety zawsze szukaja problemow tam,gdzie ich nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
marijola1 Re: Mikołaj się zbliża. 04.12.07, 16:15 to juz nawet nie śmiem zapytać,co zrobić jak sie nie nosi majteczek...... Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Mikołaj się zbliża. 04.12.07, 14:47 marijola1 Buuuuuuuuuu,ja nie chcę następnego wibratora! Nie opłaca się być grzeczną.Będę teraz niegrzeczna:)))))))) ALE SIE UCHACHAŁAM :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Mikołaj się zbliża. 04.12.07, 15:21 Nezyjko,tu nie ma nic do smiacia.Los Mikolaja jest czesto gorzki i smutny,jak komina nie moze przeczyscic nikomu.Znaczy wlezc do komina.Znaczy przez komin...Znaczy...no,k...sam juz nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Mikołaj się zbliża. 04.12.07, 15:25 Pomyliłes kominiarza z Mikołajkiem ;-) Co u Ciebie?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
mam_py_tanie1 Re: Mikołaj się zbliża. 04.12.07, 20:05 A ja Tobie sie przypominam Mikołaju Nie zawiedz mnie w tym roku bo ubiegły nie należal do owocnych ;)! :)Pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Mikołaj się zbliża. 04.12.07, 22:28 Jak sie nie nosi majteczek,tez zawsze mozna znalezc miejsca za ktore mozna sie samemu trzymac,albo pozwolic Mikolajowi aby potrzymal.Jak tez kominiarzowi... Odpowiedz Link Zgłoś
marijola1 Re: Mikołaj się zbliża. 05.12.07, 08:23 No i tym sposobem więcej pytań nie mam:)))))) Przypominam tylko,że to dziś ta noc!!!!!!!!!!!! Buty wyczysćcie,skarpety powieście,mleko i ciasteczko zostawcie na stoliku.O czymś zapomniałam? Odpowiedz Link Zgłoś
nie-mam-kasy Re: Mikołaj się zbliża. 05.12.07, 09:47 Mikolaj przychodzi do mnie co roku .Jest litościwy:)Bo ja nie mam kasy.Wie o tym ten brodaty dziadek:) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Mikołaj się zbliża. 05.12.07, 19:54 Aha,Mikolaj przychodzi do ciebie i przynosi ci kase.A za co? Odpowiedz Link Zgłoś
marijola1 Re: Mikołaj się zbliża. 05.12.07, 21:05 Leziox,a czy to przypadkiem niedyskrecja nie jest?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Mikołaj się zbliża. 05.12.07, 21:16 Moze i niedyskrecja ale chcialbym tez wiedziec,za co Mikolaj przynosi kase komus kto tej kasy nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
marijola1 Re: Mikołaj się zbliża. 05.12.07, 21:22 Zapewniem Cię,że każdemu kto jej nie ma,nie przynosi.Co do Ciebie mam pewne wątpliwości.Może mgliste bardzo,ale jednak:-P Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Mikołaj się zbliża. 05.12.07, 21:32 Znaczy ze jezeli mnie nawet Mikolaj przynosi kase to tylko dlatgo ze daje mu potrzymac za cos? Odpowiedz Link Zgłoś
jekaterina27 Re: Mikołaj się zbliża. 05.12.07, 21:33 pewnie trzymasz go za pomponik... Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Mikołaj się zbliża. 05.12.07, 21:41 hahahaha!ty tez masz jednak chora wyobraznie.gratuluje.jako nagrode pocieszenia otrzymasz wiaderko psychotropow :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Mikołaj się zbliża. 05.12.07, 21:45 hahah , leziok oddał swoje wiadereczko z lekami?! NIe moze byc!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
marijola1 Re: Mikołaj się zbliża. 05.12.07, 22:13 nezja napisała: > hahah , leziok oddał swoje wiadereczko z lekami?! NIe moze > byc!;-) To tak był do niego przywiązany? Co to sie porobiło,no!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jekaterina27 Re: Mikołaj się zbliża. 05.12.07, 21:45 JA?????zaraz napiszesz ,że Ala39 to ja! Myślałam o pomponiku od czerwonej czapeczki... Odpowiedz Link Zgłoś
marijola1 Re: Mikołaj się zbliża. 05.12.07, 21:53 jekaterina27 napisała: zaraz napiszesz ,że Ala39 to ja! O matko! Zetknęłam się z tą Alą ,nie pamiętam już gdzie.Nie chcę nikogo za nic urazić,ale ona chyba ma jakiś problem????????? Odpowiedz Link Zgłoś
marijola1 Re: Mikołaj się zbliża. 05.12.07, 22:43 Dobranoc wszystkim i pamiętajcie,że dziś noc mikołajowa.Zajrzę jutro wieczorem zobaczyć,kto dostał prezencik:))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
marijola1 Re: Mikołaj się zbliża. 06.12.07, 21:23 Czyżby nikt prezenciuku nie dostał? Aż się wierzyć nie chce:(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
marijola1 Re: Mikołaj się zbliża. 05.12.07, 21:44 leziox napisał: > Znaczy ze jezeli mnie nawet Mikolaj przynosi kase to tylko dlatgo ze daje mu > potrzymac za cos? Ja tego nie powiedziałam,żeby nie było:DDDDDDDDDDDDDDD Ty już sam wiesz najlepiej,za co trzymasz Mikołaja.Czy to pomponik,czy coś tam innego:) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Mikołaj się zbliża. 06.12.07, 23:55 Mikolaj przyniosl mi: -10 listow z pogrozkami -5 listów od napalonych kobiet -3 popielniczki petów -2 puste flaszki po browarze -1 smierdzaca skarpetke -2 bilety tramwajowe z MZK -przezuta przez psa legitymacje partyjna pzpr -oraz wiele innych rzeczy o ktorych wstydze sie mowic To niby co,mam dziada lubic? Odpowiedz Link Zgłoś
marijola1 Re: Mikołaj się zbliża. 07.12.07, 10:54 No a jeszcze niedawno tak mu chciałeś pomagać!!!!!!!! I to kobieta ma być zmienną? :DD Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Mikołaj się zbliża. 08.12.07, 21:34 Powiedzmy ze chyba przejrzalem na oczy.Na znak protestu rozpoczalem pisanie paszkwilu na temat Mikolaja... Odpowiedz Link Zgłoś