Dodaj do ulubionych

Poznam inteligentnego mężczyznę

26.06.01, 00:00
Po raz pierwszy zdecydowałam się poznać ludzi przez internet. Nie jestem
przekonana co do tego pomysłu w 100 %, gdyż niejednokrotnie słyszałam o
niekulturalnych gościach tego medium, niemniej ostatnimi czasy nie mam zbyt
dużo czasu na "prywatne wyjścia" i bardzo ubolewam, iż wykrusza sie grono moich
znajomych. Jeśli jesteś ciekawym, młodym i kulturalnym mężczyzną,napisz.
Obserwuj wątek
    • Gość: waldi Re: Poznam inteligentnego mężczyznę IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.01, 00:00
      JESTEM CIEKAWYM , MLODYM , INTELIGENTNYM MEZCZYZNA . CO JESZCZE CHCIALABYS
      WIEDZIEC ?
      • maria1977 Re: Poznam inteligentnego mężczyznę 27.06.01, 18:20
        No cóż, zachęcasz do zadawania konkretnych pytań, tak więc: ile masz lat? i
        czym się zajmujesz? i no i jak masz na imię?
    • Gość: bebe Re: Poznam inteligentnego mężczyznę IP: *.dialup.iol.cz 26.06.01, 00:00
      maria1977 napisał(a):

> Po raz pierwszy zdecydowałam się poznać ludzi przez internet. Nie jestem
      > przekonana co do tego pomysłu w 100 %, gdyż niejednokrotnie słyszałam o
      > niekulturalnych gościach tego medium, niemniej ostatnimi czasy nie mam zbyt
      > dużo czasu na "prywatne wyjścia" i bardzo ubolewam, iż wykrusza sie grono moich
      >
      > znajomych. Jeśli jesteś ciekawym, młodym i kulturalnym mężczyzną,napisz.

Czy jestem ciekawym, czasami zaskakuję sam siebie.
      Młodym duchem, choć i ciało nie dużo gorzej
      a inteligencję mam wątpliwą zwłaszcza tą emocjonalną;)

• maria1977 Re: Poznam inteligentnego mężczyznę 27.06.01, 18:23
        1. Nie przepadam za typowymi lekkoduchami, a tak z reguły sie przedstawiają
        (młodzi duchem)
        2. Ponoć nad inteligencją emocjonalną można popracować - do czego zachęcam.
        • bebe Re: Poznam inteligentnego mężczyznę 27.06.01, 19:18

maria1977 napisał(a):

> 1. Nie przepadam za typowymi lekkoduchami, a tak z reguły sie przedstawiają
          > (młodzi duchem)
          > 2. Ponoć nad inteligencją emocjonalną można popracować - do czego zachęcam.

Ja lekkoduch? O wypraszam to sobie.. miało byc młody uchem ;) literówka
          Po czym poznać tš inteligencję, wszyscy o niej piszš, a ja nie wiem gdzie jš znale�ć? Może podzielisz się ze mnš?
          A może podyskutujemy o Ruth Benedict? fraktalach? podmiotowo�ci społecznej? Zarzšdzaniu procesowym? Pascal'a postrzeganiu �wiata? Dowkins'a koncepcji ewolucji? :) (kurcze, to chyba szczyt moich mozliwo�ci!!)

• Gość: fg Re: Poznam inteligentnego mężczyznę IP: *.man.polbox.pl 26.06.01, 00:00
      a czy jestes inteligentna i atrakcyjna kobieta, jesli tak chetnie bede
      kontynuowal rozmowe
      • maria1977 Re: Poznam inteligentnego mężczyznę 27.06.01, 18:17
        Z inteligencją jest całkiem dobrze - tak mi się przynajmniej wydaje, a co do
        urody , to przyjmuje się, że o gustach się nie rozmawia, jestem raczej
        szczupłą blondynką i ponoć wyglądam młodziej niż moje rówieśniczki - nie jest
        źle !
    • mario2 Re: Poznam inteligentnego mężczyznę 27.06.01, 19:23
      IQ 130 wystarczy, czy wymagania sa wyzsze?
      Mario
    • vismajor Re: Poznam inteligentnego mężczyznę 27.06.01, 19:35
      Szkoda,że właśnie wróciłem z Poznania.Inteligent pracujący.
      • Gość: koprofag Re: Poznam inteligentnego mężczyznę IP: 157.25.158.* 27.06.01, 20:22
        ja kurwa wokolo porazam intelektem
        czy twoj biust jest rownie duzy jak IQ?
        • mario2 Re: Poznam inteligentnego mężczyznę 27.06.01, 20:27
          No jak sadzic po zasobie slow, to Twoj intelekt dorownuje dlugosci Twojego
          malego. Wspolczuje. Zonie i psychoterapelcie
          Mario
          • Gość: koprofag Re: Poznam inteligentnego mężczyznę IP: 157.25.158.* 27.06.01, 22:48
            zony i psychoterapeuty nie mam. Chociaz wlasciwie ten drugi przydalby sie bo
            jeszcze siedze w robocie - i tak juz jest od pewnego czasu. A wracajac do
            tematu powiem ci ze czasem podryw "na prymitywa" daje zaskakujace rezultaty.
            Szczegolnie gdy pozniej ten prymityw okazuje sie kims zupelnie na poziomie
            • mario2 Re: Poznam inteligentnego mężczyznę 27.06.01, 23:12
              W takim razie zwracam honor i gratuluje Bogdanek.
              Moze im glupszy tym lepszy?- Sory ja sie na to nie pisze. Wole zostac sam
              Mario
              • Gość: nowy Re: Poznam inteligentnego mężczyznę IP: *.rasserver.net 27.06.01, 23:25
                a moze byscie sie panowie wymieniliscie adresami/mailami?
    • mackie Re: Poznam inteligentnego mężczyznę 07.07.01, 02:10
      a jak ty to sprawdzisz marysiu?
      beda testy?
      • Gość: tadek Re: Poznam inteligentnego mężczyznę IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.01, 20:17
        uwaga trafna, mackie, ale w rzeczywistości prawie nigdy o nie chodzi o inteligencję, przynajmniej paniom
        poszukującym pana... nie traktuj tego "inteligentny" w tytule wątku zbyt serio
        • Gość: julianna Re: Poznam inteligentnego mężczyznę IP: 213.25.97.* 09.07.01, 09:31
          A o co chodzi tym Paniom jesli mozna spytac ?

Gość portalu: tadek napisał(a):

> uwaga trafna, mackie, ale w rzeczywistości prawie nigdy o nie chodzi o intelige
          > ncję, przynajmniej paniom
          > poszukującym pana... nie traktuj tego "inteligentny" w tytule wątku zbyt serio

• Gość: tadek Re: Poznam inteligentnego mężczyznę IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.01, 11:35
            byloby raczej absurdalne, gdybym to ja tlumaczyl Paniom, o co im chodzi...
            • julianna Re: Poznam inteligentnego mężczyznę 13.07.01, 09:17
              Absurdalne jest juz twoje stwierdzenie, ze wiesz lepiej od nich samych o co im
              chodzi :) nic wiecej nie musisz tlumaczyc

Gość portalu: tadek napisał(a):

> byloby raczej absurdalne, gdybym to ja tlumaczyl Paniom, o co im chodzi...

• Gość: tadek Re: Poznam inteligentnego mężczyznę IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.01, 12:50
                niczego takiego nie stwierdziłem i nie tłumaczyłem się również. Oj, umiejętność interpretacji i zrozumienia tekstu
                czytanego szwankuje... jak zdałaś maturę? :-)
    • Gość: Dyzio Re: Poznam inteligentnego mężczyznę IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.01, 20:54
      Jestem ...
    • Gość: gadula Re: Poznam inteligentnego mężczyznę IP: *.ym1.on.wave.home.com 07.07.01, 22:25
      a umiesz grac w domino?

maria1977 napisał(a):

> Po raz pierwszy zdecydowałam się poznać ludzi przez internet. Nie jestem
      > przekonana co do tego pomysłu w 100 %, gdyż niejednokrotnie słyszałam o
      > niekulturalnych gościach tego medium, niemniej ostatnimi czasy nie mam zbyt
      > dużo czasu na "prywatne wyjścia" i bardzo ubolewam, iż wykrusza sie grono moich
      >
      > znajomych. Jeśli jesteś ciekawym, młodym i kulturalnym mężczyzną,napisz.

• kuku Re: Poznam inteligentnego mężczyznę 09.07.01, 12:44
        to mamy do czynienia z deficytem takowych (inteligentnych)?

• Gość: gadula Re: Poznam inteligentnego mężczyznę IP: *.ym1.on.wave.home.com 09.07.01, 16:43
          a czy ty umiesz grac w domino, dzięciole?

(nie ważna płeć, ważne jest uczucie)

kuku napisał(a):

> to mamy do czynienia z deficytem takowych (inteligentnych)?
          >

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka