emperor 08.08.03, 11:09 ... i kwiat Mają dni swoje. Nie mają lat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grooszek Re: I Szaki ... 08.08.03, 11:15 moze gdybys zmienil nick... a tak... szkoda slow :))) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: hehehe.... 08.08.03, 11:21 barthezz napisał: > ... teraz jest moja;)) > buahahahahaaa!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
barthezz Re: hehehe.... 08.08.03, 11:23 nie, no wyluzuj, moze nie mam tyle floty co ty, nie stac mnie na luksusy i nie wiele moge jej dac, oprocz prawdziwego, szczerego i cieplego uczucia:(( grooszek napisał: > buahahahahaaa!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: hehehe.... 08.08.03, 11:31 barthezz napisał: > nie, no wyluzuj, moze nie mam tyle floty co ty, nie stac mnie na luksusy i teraz bedziesz mial jeszcze mniej - zaczna wkrotce pozywac (pojedynczo) uzytkownikow p2p:))) I sie skonczy music for free, hehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
barthezz Re: hehehe.... 08.08.03, 11:37 sorry ale nie jarze, co to jest "p2p" ? grooszek napisał: > teraz bedziesz mial jeszcze mniej - zaczna wkrotce pozywac (pojedynczo) > uzytkownikow p2p:))) I sie skonczy music for free, hehehehehehe > > Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: hehehe.... 08.08.03, 11:43 barthezz napisał: > sorry ale nie jarze, co to jest "p2p" ? Kaaza, etc. czyli serwery wymiany plikow. Po angielsku pelna nazwa: "peer to peer" Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: hehehe.... 08.08.03, 11:52 eee tam, to zle trafiles, nigdy nie laczylem internetu z muzyka lub mp3 poniewaz zalezy mi na jakosci, mam stale zrodlo spoza Polski, z ktorego dostaje oryginalne single i vinyle, hehehe;) grooszek napisał: > Kaaza, etc. czyli serwery wymiany plikow. Po angielsku pelna nazwa: "peer to > peer" Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: hehehe.... 08.08.03, 12:30 emperor napisał: > eee tam, to zle trafiles, nigdy nie laczylem internetu z muzyka lub mp3 > poniewaz zalezy mi na jakosci, mam stale zrodlo spoza Polski, z ktorego dostaje > > oryginalne single i vinyle, hehehe;) no no. pierwsza rzecz, ktora jako tako mi sie w tobie podoba;) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: hehehe.... 08.08.03, 12:35 tia, zapeszasz, gdybym ci wlaczyl moja muze to napewno by ci sie nie spodobala;)) grooszek napisał: > no no. pierwsza rzecz, ktora jako tako mi sie w tobie podoba;) > > Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: hehehe.... 08.08.03, 12:38 pewnie nie... ale wazne, ze jest oryginalna (nie mylic z wyjatkowa;) ). > tia, zapeszasz, gdybym ci wlaczyl moja muze to napewno by ci sie nie > spodobala;)) > > > grooszek napisał: > > > no no. pierwsza rzecz, ktora jako tako mi sie w tobie podoba;) > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: hehehe.... 08.08.03, 13:01 wlasnie "wyjatkowa" i "oryginalna" to jest najlepsze okreslenie;) grooszek napisał: > pewnie nie... ale wazne, ze jest oryginalna (nie mylic z wyjatkowa;) ). Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: hehehe.... 08.08.03, 11:22 ....a dlaczego wy się tak bijecie o tą szakirę..... czy chcecie ją posiąść jeszcze przed jej zamążpójściem, wyrwać ją owocowi, skorzystać z prawa pierwszej nocy, rozdziewiczyć i porzucić......??????? hihihihihihihihihihihihihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
barthezz Re: hehehe.... 08.08.03, 11:24 bylem u wrozki, wrozka miala wizje, wskazala na warszawe i piekne dziewcze o imieniu Iwonka;) szkodnik1 napisał: > ....a dlaczego wy się tak bijecie o tą szakirę..... > czy chcecie ją posiąść jeszcze przed jej zamążpójściem, wyrwać ją owocowi, > skorzystać z prawa pierwszej nocy, rozdziewiczyć i porzucić......??????? > hihihihihihihihihihihihihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: hehehe.... 08.08.03, 11:27 ....coś chyba za mało zapłaciłeś tej wróżce.....sknera, sknera...... Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 pitu pitu 08.08.03, 11:33 .....to po co do szak startujesz......ona leci na merole.....:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
barthezz Re: pitu pitu 08.08.03, 11:38 merola zawsze moge ukrasc, gdy bedzie chciala moge ja codzien innym wozic;))) szkodnik1 napisał: > .....to po co do szak startujesz......ona leci na merole.....:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: I Szaki ... 08.08.03, 11:20 emperor napisał: > thnx za rade, zmieniam;) tia... mozesz byc spokojny "znawco" - wiecej sekretow ci juz nie zdradze:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: cytujac Empka 08.08.03, 15:04 pomysl o tlumach zawiedzionych dupeczek;) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: cytujac Empka 08.08.03, 15:12 dla mnie liczy sie tylko twoja, tfuuu, tzn. ty:)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: cytujac Empka 08.08.03, 15:49 nie wiedzialam ze stopy zaczynaja mi sie w okolicach kolan:P Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: cytujac Empka 08.08.03, 15:53 nie wazne,przejde bardziej w gore, zgadnij do czego zmierzam... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś