aga_ata 01.01.08, 13:33 Czas reaktywować te mjmowe wątki, chyba że wszyscy panią Łepkowską olali? Jeżeli wczoraj nikt oprócz mnie nie oglądał to Wam powiem tyle: żałujcie :-) Michał wrócił!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nioma Re: MjM sylwestrowe 01.01.08, 14:28 ja ogladalam, ale chyba nic ciekawego nie bylo... zapamietalam: - myszka chora a policmajster ja leczy i molestuje,zbok stary - zaczes na chwile wrocil z rfn'u - wrocil tez brat maryji ale po jaka cholere to nie wiem? (chyba ze sie kasa aktorowi skonczyla i poprosil o etat) - umarl peter. a raczej zginal w wyapdku samochodowym,tyle ze znajac scenarzystke to sie za dwa lata moze okazac ze wcale nie zginala wypadek byl upozorowany kicha jednym slowemi nuda coraz wieksza. szczerze: nie da sie tego ogladac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: MjM sylwestrowe 01.01.08, 14:43 da się, da ;) Ino trzeba się zawziąć w sobie i przetrzymać najgorsze piętnaście minut, poteeeeem to już z górki. Odpowiedz Link Zgłoś
spychacz.z.jurandowa Re: MjM sylwestrowe 01.01.08, 14:52 co do wątku Petera, to zgadzam się, pewnie jest upozorowana śmierć. a brat Santamaryji wrócił poto, aby latać do małgosi, która jest o krok od nowego związku. zszokowała mnie ilość słów wypowiadanych przez młodszą latorośl Zaczesa- w stosunku do średniej liczby wypowiadanych przez Mateucha głosek, wczoraj ich lliczba była gigantyczna! reasumując, rzyg do potęgi. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: MjM sylwestrowe 01.01.08, 14:53 To Michał ma zamiar dokonać reaktywacji swojego małżeństwa z Goszą? Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: MjM sylwestrowe 01.01.08, 14:57 kto go tam wie? pojawia sie i znika w zaleznosci od aktualnych preferencji seksualnyc, moze bedzie policmajstra wyrywal? koszmarnie wygloada natalka - jak zmutowana Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: MjM sylwestrowe 01.01.08, 15:05 Naprawdę! Ona jest napromieniowana... Policmajster za to wnerwia mnie chyba gorzej od Chochołów. Całokształt, jego głos, jego wygląd, jego maniera na supermacho "maleńka będziesz moja" grrrrrr....... Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: MjM sylwestrowe 01.01.08, 19:30 eee, jak mozna byc seksownym z takimi wlosami Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: MjM sylwestrowe 01.01.08, 21:18 oj nie, nie dla mnie też uosobieniem seksu to on nie jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: MjM sylwestrowe 01.01.08, 21:29 to ja jakis zwyrodnialec jestem bo mi sie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: MjM sylwestrowe 01.01.08, 21:54 nioma napisała: > to ja jakis zwyrodnialec jestem > bo mi sie podoba zwyrodnialec to może nie :p Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: MjM sylwestrowe 01.01.08, 21:57 dziekuje kolezance za wiare w czlowieka Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: MjM sylwestrowe 02.01.08, 09:41 policmajster wyglądą ja jeszce młody, jeszce świezy , jeszce niezmanierowany Żebrowski akurta do schrupania Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: MjM sylwestrowe 02.01.08, 10:07 A mnie sie widzi że powrócony brat będzie zarywał nie do Goszy ino do pani laborantki która mu pobrała badania bez zlecenia lekarskiego z nazwiskiem, imieniem, peselem i przede wszystkim rodzajem badań. I ten otóż fakt wew całym odcinku zadziwił mnie najbardziej. Na temat Natalki się nie wypowiadam bo brakuje mi słów :) Odpowiedz Link Zgłoś
panistrusia Re: MjM sylwestrowe 02.01.08, 13:09 Ale z tym jej najwyższością w klasie, to jakiś szyfr jest? I co się stało z drugim warkoczykiem? Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: MjM sylwestrowe 02.01.08, 18:47 To nie jest szyfr, to jest fakt. Natalka cierpi, że jest najwyższa, boi się, że dostanie propozycję od NBA, bo już nawet trenuje kosza w szkole. Kij wie po co, skoro tak jęczy, że nie chce być wysoka..? Natalka jest już za "dorosła" na drugi warkoczyk :-) Odpowiedz Link Zgłoś
panistrusia Re: MjM sylwestrowe 02.01.08, 19:21 Przy okazji włosów: na blondy Hanki i Jolki to już patrzeć nie można. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: MjM sylwestrowe 02.01.08, 19:29 To samo pomyślałam, jak je zobaczyłam jednocześnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ewaq Re: MjM sylwestrowe 02.01.08, 20:15 Przecie pomylony został z innym Michałem, na którego to zlecenie było, bo regularnie stawiał się i tylko przy Satan Marysi nie "mglał" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: MjM sylwestrowe 02.01.08, 21:53 no właśnie o to chodzi, pomylony z innym Michałem. Gdyby laborantka postąpiła po bożemu to najpierw zażądałaby zlecenia na badanie i wtedy nie byłoby pomyłki. A skąd wiedziała o jakie chodzi badania i do jakich probówek tą krew pobierać? Tak wiem, to tylko film. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: MjM sylwestrowe 02.01.08, 22:02 Łepkowska trudni sie wymyślaniem historii nie do końca realnych. W przychodni w Gródku zwłaszcza. Odpowiedz Link Zgłoś
panistrusia Re: MjM sylwestrowe 03.01.08, 11:31 No wiesz, w końcu się Dorocie jakiś pacjent trafił, a ona miała go jeszcze o pesel pytać??? Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: MjM sylwestrowe 03.01.08, 11:42 A w ogóle powiedzcie mi, bo ja nie wiem, laborantka może pobierać krew? Ona nie siedzi tylko przy badaniach i odczytach, wynikach? Bo że potrafi, to wiadomo :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: MjM sylwestrowe 03.01.08, 12:11 kochani, to jest w ogole kosmiczna przychodnia daje pensje: santanie, maryji, kolezance maryji, drugiej doktorce, zlodziejce, laborantce... a wiecznie w niej pusto, panie pija kawke, gadki szmatki i inne piardy. jak oni zarabiaja? oto jest pytanie warte nobla - jak zarobic a sie nie narobic Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: MjM sylwestrowe 03.01.08, 13:03 jak widac po MAryji : wystarczy dac d..y szefowi to i pensja i premia sie znajdzie Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: MjM sylwestrowe 03.01.08, 13:22 mozambique napisała: > jak widac po MAryji : > wystarczy dac d..y szefowi to i pensja i premia sie znajdzie :-D Ale dzielnie stwarzają pozory! Te teksty w stylu "o. akurat mam piętnaście minut do kolejnego pacjenta", "o. akurat pani pietrasińska odwołała wizytę", "o. jak dobrze, że już po pracy", "o. ależ to był ciężki dzień". Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: MjM sylwestrowe 03.01.08, 14:02 nie, nie maryja ma przeciez udzialyw przychodni Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: MjM sylwestrowe 03.01.08, 15:00 Udziałowiec wielki :-) Renia też ma chyba... ? Odpowiedz Link Zgłoś
ewaq Re: MjM sylwestrowe 03.01.08, 15:12 spoks, może, szczególnie w mniejszych miejscowościach i pobierają, i odczyty robią. W dużych metropoliach, jak masówka idzie, to na pewno jest ta robota podzielona. Wiem z autopsji ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: MjM sylwestrowe 03.01.08, 22:00 Laborantka może pobierać krew co najwyżej z palca. Z żyły pobiera pielęgniarka. Bez względu na wielkość miejscowości i populację. Juz nie chciałam tego tematu poruszać, ale skoro ktos zauważył... Odpowiedz Link Zgłoś
ewaq Re: MjM sylwestrowe 03.01.08, 15:10 nieeee.... no one tam w tej przychodni tak już w pamięci miały tego mdlejącego, że z zamkniętymi oczami wyklepać mogły jakie badania trzeba mu zrobić, więc Dorota chcąc się wykazać, krwi upuściła ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: MjM sylwestrowe 03.01.08, 22:06 No właśnie tak mi się wydawało, że to trochę nie jej kompetencje. Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: MjM sylwestrowe 03.01.08, 23:07 spox, nastepnym razem zrobi przeszczep serca zdolna bestia Odpowiedz Link Zgłoś