Dodaj do ulubionych

MjM sylwestrowe

01.01.08, 13:33
Czas reaktywować te mjmowe wątki, chyba że wszyscy panią Łepkowską olali?

Jeżeli wczoraj nikt oprócz mnie nie oglądał to Wam powiem tyle: żałujcie :-)

Michał wrócił!!!
Obserwuj wątek
    • nioma Re: MjM sylwestrowe 01.01.08, 14:28
      ja ogladalam, ale chyba nic ciekawego nie bylo...
      zapamietalam:
      - myszka chora a policmajster ja leczy i molestuje,zbok stary
      - zaczes na chwile wrocil z rfn'u
      - wrocil tez brat maryji ale po jaka cholere to nie wiem? (chyba ze
      sie kasa aktorowi skonczyla i poprosil o etat)
      - umarl peter. a raczej zginal w wyapdku samochodowym,tyle ze znajac
      scenarzystke to sie za dwa lata moze okazac ze wcale nie zginala
      wypadek byl upozorowany

kicha jednym slowemi nuda coraz wieksza.
      szczerze: nie da sie tego ogladac!!!
      • aga_ata Re: MjM sylwestrowe 01.01.08, 14:43
        da się, da ;)
        Ino trzeba się zawziąć w sobie i przetrzymać najgorsze piętnaście minut,
        poteeeeem to już z górki.
    • spychacz.z.jurandowa Re: MjM sylwestrowe 01.01.08, 14:52
      co do wątku Petera, to zgadzam się, pewnie jest upozorowana śmierć.
      a brat Santamaryji wrócił poto, aby latać do małgosi, która jest o krok od nowego związku.

zszokowała mnie ilość słów wypowiadanych przez młodszą latorośl Zaczesa- w stosunku do średniej liczby wypowiadanych przez Mateucha głosek, wczoraj ich lliczba była gigantyczna!

reasumując, rzyg do potęgi.
      • aga_ata Re: MjM sylwestrowe 01.01.08, 14:53
        To Michał ma zamiar dokonać reaktywacji swojego małżeństwa z Goszą?
        • nioma Re: MjM sylwestrowe 01.01.08, 14:57
          kto go tam wie?
          pojawia sie i znika w zaleznosci od aktualnych preferencji
          seksualnyc, moze bedzie policmajstra wyrywal?
          koszmarnie wygloada natalka - jak zmutowana
          • aga_ata Re: MjM sylwestrowe 01.01.08, 15:05
            Naprawdę! Ona jest napromieniowana...
            Policmajster za to wnerwia mnie chyba gorzej od Chochołów. Całokształt, jego
            głos, jego wygląd, jego maniera na supermacho "maleńka będziesz moja" grrrrrr.......
            • nioma Re: MjM sylwestrowe 01.01.08, 18:17
              ale za to ciacho jest seksowne ze hej
              • feber Re: MjM sylwestrowe 01.01.08, 19:30
                eee, jak mozna byc seksownym z takimi wlosami
                • aga_ata Re: MjM sylwestrowe 01.01.08, 21:18
                  oj nie, nie
                  dla mnie też uosobieniem seksu to on nie jest :)
                  • nioma Re: MjM sylwestrowe 01.01.08, 21:29
                    to ja jakis zwyrodnialec jestem
                    bo mi sie podoba
                    • aga_ata Re: MjM sylwestrowe 01.01.08, 21:54
                      nioma napisała:

> to ja jakis zwyrodnialec jestem
                      > bo mi sie podoba

zwyrodnialec to może nie :p
                      • nioma Re: MjM sylwestrowe 01.01.08, 21:57
                        dziekuje kolezance za wiare w czlowieka
                        • aga_ata Re: MjM sylwestrowe 01.01.08, 22:07
                          dla koleżanki wszystko!
                          • mozambique Re: MjM sylwestrowe 02.01.08, 09:41
                            policmajster wyglądą ja jeszce młody, jeszce świezy , jeszce
                            niezmanierowany Żebrowski
                            akurta do schrupania
                            • around_the_sun Re: MjM sylwestrowe 02.01.08, 10:07
                              A mnie sie widzi że powrócony brat będzie zarywał nie do Goszy
                              ino do pani laborantki która mu pobrała badania bez zlecenia lekarskiego z
                              nazwiskiem, imieniem, peselem
                              i przede wszystkim rodzajem badań.
                              I ten otóż fakt wew całym odcinku zadziwił mnie najbardziej.
                              Na temat Natalki się nie wypowiadam bo brakuje mi słów :)
                              • panistrusia Re: MjM sylwestrowe 02.01.08, 13:09
                                Ale z tym jej najwyższością w klasie, to jakiś szyfr jest? I co się stało z
                                drugim warkoczykiem?
                                • aga_ata Re: MjM sylwestrowe 02.01.08, 18:47
                                  To nie jest szyfr, to jest fakt. Natalka cierpi, że jest najwyższa, boi się, że
                                  dostanie propozycję od NBA, bo już nawet trenuje kosza w szkole. Kij wie po co,
                                  skoro tak jęczy, że nie chce być wysoka..?

Natalka jest już za "dorosła" na drugi warkoczyk :-)
                                  • panistrusia Re: MjM sylwestrowe 02.01.08, 19:21
                                    Przy okazji włosów: na blondy Hanki i Jolki to już patrzeć nie można.
                                    • aga_ata Re: MjM sylwestrowe 02.01.08, 19:29
                                      To samo pomyślałam, jak je zobaczyłam jednocześnie.
                              • ewaq Re: MjM sylwestrowe 02.01.08, 20:15
                                Przecie pomylony został z innym Michałem, na którego to zlecenie było, bo
                                regularnie stawiał się i tylko przy Satan Marysi nie "mglał" ;-)
                                • around_the_sun Re: MjM sylwestrowe 02.01.08, 21:53
                                  no właśnie o to chodzi, pomylony z innym Michałem.
                                  Gdyby laborantka postąpiła po bożemu to najpierw zażądałaby zlecenia na badanie
                                  i wtedy nie byłoby pomyłki. A skąd wiedziała o jakie chodzi badania i do jakich
                                  probówek tą krew pobierać? Tak wiem, to tylko film.
                                  • aga_ata Re: MjM sylwestrowe 02.01.08, 22:02
                                    Łepkowska trudni sie wymyślaniem historii nie do końca realnych.
                                    W przychodni w Gródku zwłaszcza.
                                  • panistrusia Re: MjM sylwestrowe 03.01.08, 11:31
                                    No wiesz, w końcu się Dorocie jakiś pacjent trafił, a ona miała go jeszcze o
                                    pesel pytać???
                                    • aga_ata Re: MjM sylwestrowe 03.01.08, 11:42
                                      A w ogóle powiedzcie mi, bo ja nie wiem, laborantka może pobierać krew? Ona nie
                                      siedzi tylko przy badaniach i odczytach, wynikach?
                                      Bo że potrafi, to wiadomo :-)
                                      • nioma Re: MjM sylwestrowe 03.01.08, 12:11
                                        kochani, to jest w ogole kosmiczna przychodnia
                                        daje pensje: santanie, maryji, kolezance maryji, drugiej doktorce,
                                        zlodziejce, laborantce...
                                        a wiecznie w niej pusto, panie pija kawke, gadki szmatki i inne
                                        piardy. jak oni zarabiaja?
                                        oto jest pytanie warte nobla - jak zarobic a sie nie narobic
                                        • mozambique Re: MjM sylwestrowe 03.01.08, 13:03
                                          jak widac po MAryji :
                                          wystarczy dac d..y szefowi to i pensja i premia sie znajdzie
                                          • aga_ata Re: MjM sylwestrowe 03.01.08, 13:22
                                            mozambique napisała:

> jak widac po MAryji :
                                            > wystarczy dac d..y szefowi to i pensja i premia sie znajdzie
                                            :-D

Ale dzielnie stwarzają pozory! Te teksty w stylu "o. akurat mam piętnaście minut do kolejnego pacjenta", "o. akurat pani pietrasińska odwołała wizytę", "o. jak dobrze, że już po pracy", "o. ależ to był ciężki dzień".
                                            • nioma Re: MjM sylwestrowe 03.01.08, 14:02
                                              nie, nie
                                              maryja ma przeciez udzialyw przychodni
                                              • aga_ata Re: MjM sylwestrowe 03.01.08, 15:00
                                                Udziałowiec wielki :-)
                                                Renia też ma chyba... ?
                                      • ewaq Re: MjM sylwestrowe 03.01.08, 15:12
                                        spoks, może, szczególnie w mniejszych miejscowościach i pobierają, i odczyty
                                        robią. W dużych metropoliach, jak masówka idzie, to na pewno jest ta robota
                                        podzielona. Wiem z autopsji ;-)
                                        • around_the_sun Re: MjM sylwestrowe 03.01.08, 22:00
                                          Laborantka może pobierać krew co najwyżej z palca.
                                          Z żyły pobiera pielęgniarka.
                                          Bez względu na wielkość miejscowości i populację.
                                          Juz nie chciałam tego tematu poruszać, ale skoro ktos zauważył...
                                          • ewaq Re: MjM sylwestrowe 03.01.08, 22:09
                                            może oficjalnie tak...
                                  • ewaq Re: MjM sylwestrowe 03.01.08, 15:10
                                    nieeee.... no one tam w tej przychodni tak już w pamięci miały tego mdlejącego,
                                    że z zamkniętymi oczami wyklepać mogły jakie badania trzeba mu zrobić, więc
                                    Dorota chcąc się wykazać, krwi upuściła ;-)
                                    • aga_ata Re: MjM sylwestrowe 03.01.08, 22:06
                                      No właśnie tak mi się wydawało, że to trochę nie jej kompetencje.
                                      • nioma Re: MjM sylwestrowe 03.01.08, 23:07
                                        spox, nastepnym razem zrobi przeszczep serca
                                        zdolna bestia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka