Gość: Katia IP: 212.160.78.* 09.07.01, 13:56 Poszukiwany ideał, ma być miły i troskliwy, umieć gotować i dyskutować, kochac i szanować, ma być ciepły i cierpliwy, wrażliwy ..... ale też uparty, zażarty, złośliwy... no i ma być ideałem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kuku Re: POSZUKIWANY IDEAŁ !!! 09.07.01, 14:02 o kurcze, umiem gotowac a nie potrafie byc zlosliwy:((( ja to mam pecha w zyciu:+) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katia Re: POSZUKIWANY IDEAŁ !!! IP: 212.160.78.* 09.07.01, 14:17 wiem, bo też nie umiem gotować :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: POSZUKIWANY IDEAŁ !!!a sa tacy? IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 09.07.01, 14:20 ja tez go poszukuje w snach na jawie czasem przychodzi poglaszcze czasem czuje jego oddech.............. budze sie juz go nie ma:)) annaz Odpowiedz Link Zgłoś
kuku Re: POSZUKIWANY IDEAŁ !!! 09.07.01, 14:51 to moze ja cos ugotuje? a Ty pokazesz jak byc zlosliwa? :+)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katia Re: POSZUKIWANY IDEAŁ !!! IP: 212.160.78.* 09.07.01, 14:57 o to mogłoby być bo ja jestem swietna w złośliwościach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katia Re: POSZUKIWANY IDEAŁ !!! IP: 212.160.78.* 09.07.01, 15:55 lazanie - super uwielbiam włoskie jedzenie, ciekawe czy to z bedzie zamrożone z pudełka? Odpowiedz Link Zgłoś
kuku Re: POSZUKIWANY IDEAŁ !!! 09.07.01, 16:17 mrozone z pudelka??? a fu:(((( prawdziwa robi sie ze 3,5 godzinki....... przynajmniej mnie tyle zajmuje..... zgoda na lazanie ozancza dluuuugi wieczor:+) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katia Re: POSZUKIWANY IDEAŁ !!! IP: 212.160.78.* 09.07.01, 16:52 długiiii wieczór, czy to znaczy, że zostanę zaciągnieta do kuchni i będę uczestniczyła w gotowaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
kuku Re: POSZUKIWANY IDEAŁ !!! 10.07.01, 09:10 yhm, zmywanie zostanie na rano.... :+) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katia Re: POSZUKIWANY IDEAŁ !!! IP: 212.160.78.* 10.07.01, 11:16 hmm, masz rację to dobry pomysł.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikey Re: POSZUKIWANY IDEAŁ !!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.01, 16:08 no dobra, a co jak nie umiem gotować? już nie mam szans na bycie ideałem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katia Re: POSZUKIWANY IDEAŁ !!! IP: 212.160.78.* 09.07.01, 16:16 masz, ale mizerne, nic nie potrafisz ugotować? a może masz jakieś inne idealne cechy? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: POSZUKIWANY IDEAŁ !!! 09.07.01, 16:15 A ja mam dzis faszerowanego sandacza (wczoraj sam zlowilem) Ale jestem zlosliwy i Cie dzisiaj nie zaprosze! Chyba ze zaprosze Kuku - z jego mozliwosciami kulinarnymi mozemy knajpe otworzyc. Ty mozesz robic za zlosliwa barmanke!!! Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: POSZUKIWANY IDEAŁ !!!re all IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 09.07.01, 16:36 dzieki czuje sie niewidoczna Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: POSZUKIWANY IDEAŁ !!!re all 09.07.01, 16:56 dlaczego? - Ciebie zawsze widze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: POSZUKIWANY IDEAŁ !!!re mario2 IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 10.07.01, 10:40 to dlaczego nie odpowiadasz jak widzisz? podobno jestes z bielska? anna Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: POSZUKIWANY IDEAŁ !!!re mario2 10.07.01, 16:22 Przeciez odpowiedzialem . A z Bielska niestety nie jestem. Laczy mnie jednak z tym miastem masa wspomnien z mlodosci i duzo przyjaciol. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katia Re: POSZUKIWANY IDEAŁ !!! IP: 212.160.78.* 09.07.01, 16:47 mario no co TY złośliwa uwaga centa warta, nie wiem jak dla Ciebie, ale ja lubię złośliwe riposty, złosliwe, a nie chamskie, świadczą one często o szczerości i inteligencji rozmówcy, no chyba, ze wolisz mydlenie oczu, ale ja nie jestem tego zwolenniczka, a teraz do Anny, choć do niej powinno byc najpierw, czyż nie było to zbyt romantycznie jak na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: POSZUKIWANY IDEAŁ !!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.01, 16:49 Myślałam,że z ideałami to jak z dinozaurami a tu ..proszę,jaka niespodzianka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katia Re: POSZUKIWANY IDEAŁ !!! IP: 212.160.78.* 09.07.01, 16:53 Powiem Ci szczerze *** że też tak myślałam, ale cóż może mylilismy się :-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: POSZUKIWANY IDEAŁ !!! 09.07.01, 17:03 eeee co Ty - tak samo jak Ty cenie zlosliwosc!!! W niektorych przypadkach godze sie nawet na pogranicze chamstwa. Zalezy to jednak od adwersarza- od jego intencji i ladunku emocjonalnego riposty!!! Nienawidze mydlenia oczu- zraszta juz sie powoli na to uodparniam. Chcesz byc zlosliwa- prosze bardzo, posada barmanki w knajpie "a Kuku-Mario" nadal jest wolna. Pozdrawiam ( bez zlosliwosci) Mario Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: POSZUKIWANY IDEAŁ !!!do katii IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 10.07.01, 10:42 moze zbyt ale coz poradze na moj romantyzm???????? pozdrawiam anna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zizi Re: POSZUKIWANY IDEAŁ !!! IP: *.sap-ag.de 09.07.01, 16:53 a moze facet, przyjaciel i kochanek no i koniecznie, zeby wygladal na takiego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: POSZUKIWANY IDEAŁ !!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.01, 17:01 Gość portalu: zizi napisał(a): > a moze > > facet, przyjaciel i kochanek > > no i koniecznie, zeby wygladal na takiego! Bardzo treściwie ujęte ale w życiu trudno o taki zestaw.Umiejętność gotowania to za mało.:)))(sprawdziłam!)No chyba że potrafi upolować zwierza jak Mario ,to co innego!:) > Odpowiedz Link Zgłoś
mackie Re: POSZUKIWANY IDEAŁ !!! 10.07.01, 00:35 Przykro mi ale niestety o d p o wi a d a m rysopisowi w 100% wiec sie odzywam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: POSZUKIWANY IDEAŁ !!!do mackie IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 10.07.01, 10:45 w 100% toz to ni emozliwe:)) bedziesz nudny hihi anna Odpowiedz Link Zgłoś
mackie Re: do Anny 11.07.01, 02:09 Anno tu chodzi o czyjs ideal ..................nie twoj, wiec subiektywny wzorzec i temu odpowiadam .moze ktos chce by tak bylo,,,ale przy tych parametrach nuda to raczej malo realna...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katia Re: POSZUKIWANY IDEAŁ !!! IP: 212.160.78.* 10.07.01, 11:20 W 100% powiadasz, hm, ale pewnie masz też zone i 2 dzieci :-) Pozdrawiam P.S. Etat barmanki - przemysle Odpowiedz Link Zgłoś
mackie Re: POSZUKIWANY IDEAŁ !!! 11.07.01, 02:05 nie nie mam dwojki dzieci i zony, z ta barmanka to nie lapie , chodzi o picie alkoholu??? Odpowiadam temu{!} tu podanemu rysopisowi...nie sadze by bylo nudno pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadula Re: POSZUKIWANY IDEAŁ !!! IP: *.ym1.on.wave.home.com 10.07.01, 05:30 nie przejmuj się. większość z tych cech sama mu przypiszesz. później dasz mu w ryja, ze cię oszukał aby potem znalesc jakiś tam kompromis jak na rozsądnych ludzi przystało. i będziecie żyli "happy ever after" Gość portalu: Katia napisał(a): > Poszukiwany ideał, ma być miły i troskliwy, umieć gotować i dyskutować, kochac > i szanować, ma być ciepły i cierpliwy, wrażliwy ..... > ale też uparty, zażarty, złośliwy... > no i ma być ideałem Odpowiedz Link Zgłoś
kuku Re: POSZUKIWANY IDEAŁ !!! 10.07.01, 11:18 :+) dziekuje, kanj prowadzic nie chce:+))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadula Re: POSZUKIWANY IDEAŁ !!! IP: *.ym1.on.wave.home.com 10.07.01, 15:59 przyznam szczerze - bardzo blyskotliwe. kuku napisał(a): > :+) > > dziekuje, kanj prowadzic nie chce:+))) > Odpowiedz Link Zgłoś
mackie Re: POSZUKIWANY IDEAŁ !!! 11.07.01, 02:12 Gość portalu: gadula napisał(a): > nie przejmuj się. > większość z tych cech sama mu przypiszesz. > później dasz mu w ryja, ze cię oszukał aby > potem znalesc jakiś tam kompromis jak na rozsądnych ludzi przystało. > i będziecie żyli "happy ever after" > Ty to znasz zycie............................ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadula Re: POSZUKIWANY IDEAŁ !!! IP: *.ym1.on.wave.home.com 11.07.01, 02:15 prosze, podziel sie z nami o Twoim ideale. mackie napisał(a): > Gość portalu: gadula napisał(a): > > > nie przejmuj się. > > większość z tych cech sama mu przypiszesz. > > później dasz mu w ryja, ze cię oszukał aby > > potem znalesc jakiś tam kompromis jak na rozsądnych ludzi przystało. > > i będziecie żyli "happy ever after" > > > Ty to znasz zycie............................ > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katia do Mackiego IP: 212.160.78.* 11.07.01, 08:45 no więc jezeli jesteś ideałem to pewnie, a nawet na pewno musisz miec jaka wadę, mów jak na spowiedzi....:-) A z barmanka to chodziło o to gotowanie, miała byc założona knajpa i był wolny etat barmanki, złośliweju barmanki no i mogłam się załapać :-) Pozdrawiam Katia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mackie Re: do Mackiego IP: *.ports.pol.pl 13.07.01, 01:59 mam mnostwo wad, odpowiadam temu co ty opisalas jako ideał, a nie jestem idealem to roznica... jestem co najwyzej pretendentem Odpowiedz Link Zgłoś