Dodaj do ulubionych

CO JA BYM BEZ WAS ZROBILA FORUMICZE....

23.12.01, 16:46
przede wszystkim posprzatalabym ten pierdzielnik w domu........
:))))))))))))))
Obserwuj wątek
    • Gość: samanta Re: CO JA BYM BEZ WAS ZROBILA FORUMICZE.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 23.12.01, 16:47
      zepsuj sobie kompa! Ty wiesz jak wscieklosc nosi po chalupie???????:)))))))))))))))
      • jasmina_tdi Re: CO JA BYM BEZ WAS ZROBILA FORUMICZE.... 23.12.01, 16:48
        nooooooooooooo..... a najgorzej nosi w pracy:-))))

Gość portalu: samanta napisał(a):

> zepsuj sobie kompa! Ty wiesz jak wscieklosc nosi po chalupie???????:)))))))))))
        > ))))

• mario2 Re: CO JA BYM BEZ WAS ZROBILA FORUMICZE.... 23.12.01, 16:48
      Poslac Ci wirusa??? :o)))
      • jasmina_tdi Re: CO JA BYM BEZ WAS ZROBILA FORUMICZE.... 23.12.01, 16:48
        biedactwo!!! a nie wygladales na chorego! :-)))

mario2 napisał(a):

> Poslac Ci wirusa??? :o)))

• onlyania Re: CO JA BYM BEZ WAS ZROBILA FORUMICZE.... 23.12.01, 16:51
          a maryjo tez juz testy zrobila??????????????
          na tego wirusa?????????????
        • Gość: samanta Re: CO JA BYM BEZ WAS ZROBILA FORUMICZE.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 23.12.01, 16:52
          najlepiej tego co ja mialam!jak zezre jej dysk to bedzie latac ze scierka jak burza!:))))))))))
          • onlyania Re: CO JA BYM BEZ WAS ZROBILA FORUMICZE.... 23.12.01, 16:55
            wiadomosci nie otwieram :)))))))))))
            tych zawiruszonych zwlaszcza...............
            jak mi lezio cos podeslal to do tej pory nie widzialam jego lica przeslicznego
            bo to pudlo nie daje rady otworzyc............
            najwyzej firmie mojej kochanej cos podeslecie, a tamtym to i tak bin laden
            wystarczyl.........
            :)))))))))))))))))
            • Gość: leziox Re: A w ryja będzie zara.... IP: *.arcor-ip.net 23.12.01, 23:13
              Za nie otworzenie mojej pięknej fizjonomii,która tak ładnie wygląda,zwłaszcza
              na reklamach zachwalających tanie wina z zawartością SO3.
              Co wy se myślita,że ja wysyłam moją mordę przez kable po to,by jej nie otwierać?
              Wrrrrr.
              Wracając do tematu:
              Bez nas forumowiczów mogłabyś np:
              1.Udać się na spontaniczne pływanie w przeręblu/nago/
              2.Zapalić marychę albo inny haszysz
              3.Puścić się z jakimś najpiękniejszym facetem świata/podpowiedź-to nie ja/
              4.Pojechać z policją na akcję obezwładniania największego terrorysty świata
              5.Złapać dla żartu na mieście Mikołaja za jaja
              6.Wywołać długą i gwałtowną strzelaninę w Pruszkowie,krzycząc w środku nocy z
              szybko jadącego auta:Wołomin nadchodzi!!!-albo odwrotnie
              7.Zrobić striptease w autobusie miejskim w godzinach szczytu
              8.Wybrać się na puszczanie latawca w okolice zakładu energetycznego
              9.Złapać dla żartu w ciemnej okolicy policjanta za pałkę
              10.Wysłać dla mieszkańców całej dzielnicy koperty z białym proszkiem,oczywiście
              waniliowym,żeby mieli na święta
              11.Zaprzyjaźnić się z dzikim kotem chorym na wściekliznę,bo biedak ma przecież
              tyle kłopotów i jest sam
              12.Zrobić balangę z tuptusiami w pobliskim węźle ciepłowniczym
              13.Kupić w supermarkecie czekoladę z salmonellą i poczęstować osobę najmniej
              lubianą
              14.Spotkać się z Samantą i podziwiać godzinami jej komputerowego wirusa,który
              aktualnie zajęty jest wyżeraniem zapasów papieru toaletowego w łazience

I ty pytasz,co byś bez Forumowiczów zrobiła?Za parę groszy mogę ci wysłać kilka
              tysięcy innych propozycji na spędzenie wolnego czasu.Siema.

• mario2 Re: A w ryja będzie zara.... 23.12.01, 23:17
                no i moglaby w koncu wytrzezwiec :o))
                • onlyania Re: A w ryja będzie zara.... 23.12.01, 23:23
                  Mario, buzia jak napita twoja to niech za duzo nie pisze........
                  Lezio, a moge ja ten striptiz w autobusie do Wolomina wykonac, po zlapaniu
                  oczywiscie za jajka Mikolaja??????????
                  • Gość: leziox Re: nie bedzie IP: *.arcor-ip.net 23.12.01, 23:29
                    Łączenie porad w systemie dowolnym,w sposób przynoszący jak najwięcej radochy.
                  • Gość: Rayoff Re: A w ryja będzie zara.... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.12.01, 23:30
                    Ej, Only, ale nie badz taka altruistka i najsampierw znow zwolaj spotkanie,
                    moze byc w tym autobusie. Ja moge nawet na ochotnika jakiegos Mikolaja
                    pzeryprowadzic... :)
                    • Gość: leziox Re: A w ryja będzie zara.... IP: *.arcor-ip.net 23.12.01, 23:33
                      Albo popracować jako MIkołaj,przyjemne z pożytecznym
                      • onlyania Re: A w ryja będzie zara.... 23.12.01, 23:57
                        lezio, ty zawsze mnie ubiegniesz i z ust mnie wyjmiesz moje slowa
                        (slowa powtarzam, nic innego)
                        • Gość: pomerank Re: A w ryja będzie zara.... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.12.01, 00:13
                          Only, a co mozna Ci jeszcze wyjąć? Bo chyba nie byłas na chirurgii szczękowej
                          ostatnio, ciooo?
                          • Gość: leziox Re: łączenie w stado IP: *.addcom.de 24.12.01, 00:42
                            Only,moze my sami nie wiemy,ze powinnismy byc jakas nieszczesliwie zakochana
                            para typu:ja,dyrektor elektrowni atomowej,a ty-zagorzala dzialaczka
                            zielonych,albo cos w tym stylu.
                            Ciagle gadam rzeczy,które ty chcesz powiedziec,to moze sie zjednoczmy w jedna
                            istote nazywana leziania i tam bedziemy wypisywac nasze wspólne
                            proroctwa,przeciez to wola o pomste do nieba,ze my jeszcze nie para.No.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka