onlyania 23.12.01, 16:46 przede wszystkim posprzatalabym ten pierdzielnik w domu........ :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: samanta Re: CO JA BYM BEZ WAS ZROBILA FORUMICZE.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 23.12.01, 16:47 zepsuj sobie kompa! Ty wiesz jak wscieklosc nosi po chalupie???????:))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: CO JA BYM BEZ WAS ZROBILA FORUMICZE.... 23.12.01, 16:48 nooooooooooooo..... a najgorzej nosi w pracy:-)))) Gość portalu: samanta napisał(a): > zepsuj sobie kompa! Ty wiesz jak wscieklosc nosi po chalupie???????:))))))))))) > )))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: CO JA BYM BEZ WAS ZROBILA FORUMICZE.... 23.12.01, 16:48 Poslac Ci wirusa??? :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: CO JA BYM BEZ WAS ZROBILA FORUMICZE.... 23.12.01, 16:48 biedactwo!!! a nie wygladales na chorego! :-))) mario2 napisał(a): > Poslac Ci wirusa??? :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: CO JA BYM BEZ WAS ZROBILA FORUMICZE.... 23.12.01, 16:51 a maryjo tez juz testy zrobila?????????????? na tego wirusa????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: CO JA BYM BEZ WAS ZROBILA FORUMICZE.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 23.12.01, 16:52 najlepiej tego co ja mialam!jak zezre jej dysk to bedzie latac ze scierka jak burza!:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: CO JA BYM BEZ WAS ZROBILA FORUMICZE.... 23.12.01, 16:55 wiadomosci nie otwieram :))))))))))) tych zawiruszonych zwlaszcza............... jak mi lezio cos podeslal to do tej pory nie widzialam jego lica przeslicznego bo to pudlo nie daje rady otworzyc............ najwyzej firmie mojej kochanej cos podeslecie, a tamtym to i tak bin laden wystarczyl......... :))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: A w ryja będzie zara.... IP: *.arcor-ip.net 23.12.01, 23:13 Za nie otworzenie mojej pięknej fizjonomii,która tak ładnie wygląda,zwłaszcza na reklamach zachwalających tanie wina z zawartością SO3. Co wy se myślita,że ja wysyłam moją mordę przez kable po to,by jej nie otwierać? Wrrrrr. Wracając do tematu: Bez nas forumowiczów mogłabyś np: 1.Udać się na spontaniczne pływanie w przeręblu/nago/ 2.Zapalić marychę albo inny haszysz 3.Puścić się z jakimś najpiękniejszym facetem świata/podpowiedź-to nie ja/ 4.Pojechać z policją na akcję obezwładniania największego terrorysty świata 5.Złapać dla żartu na mieście Mikołaja za jaja 6.Wywołać długą i gwałtowną strzelaninę w Pruszkowie,krzycząc w środku nocy z szybko jadącego auta:Wołomin nadchodzi!!!-albo odwrotnie 7.Zrobić striptease w autobusie miejskim w godzinach szczytu 8.Wybrać się na puszczanie latawca w okolice zakładu energetycznego 9.Złapać dla żartu w ciemnej okolicy policjanta za pałkę 10.Wysłać dla mieszkańców całej dzielnicy koperty z białym proszkiem,oczywiście waniliowym,żeby mieli na święta 11.Zaprzyjaźnić się z dzikim kotem chorym na wściekliznę,bo biedak ma przecież tyle kłopotów i jest sam 12.Zrobić balangę z tuptusiami w pobliskim węźle ciepłowniczym 13.Kupić w supermarkecie czekoladę z salmonellą i poczęstować osobę najmniej lubianą 14.Spotkać się z Samantą i podziwiać godzinami jej komputerowego wirusa,który aktualnie zajęty jest wyżeraniem zapasów papieru toaletowego w łazience I ty pytasz,co byś bez Forumowiczów zrobiła?Za parę groszy mogę ci wysłać kilka tysięcy innych propozycji na spędzenie wolnego czasu.Siema. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: A w ryja będzie zara.... 23.12.01, 23:17 no i moglaby w koncu wytrzezwiec :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: A w ryja będzie zara.... 23.12.01, 23:23 Mario, buzia jak napita twoja to niech za duzo nie pisze........ Lezio, a moge ja ten striptiz w autobusie do Wolomina wykonac, po zlapaniu oczywiscie za jajka Mikolaja?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: nie bedzie IP: *.arcor-ip.net 23.12.01, 23:29 Łączenie porad w systemie dowolnym,w sposób przynoszący jak najwięcej radochy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: A w ryja będzie zara.... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.12.01, 23:30 Ej, Only, ale nie badz taka altruistka i najsampierw znow zwolaj spotkanie, moze byc w tym autobusie. Ja moge nawet na ochotnika jakiegos Mikolaja pzeryprowadzic... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: A w ryja będzie zara.... IP: *.arcor-ip.net 23.12.01, 23:33 Albo popracować jako MIkołaj,przyjemne z pożytecznym Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: A w ryja będzie zara.... 23.12.01, 23:57 lezio, ty zawsze mnie ubiegniesz i z ust mnie wyjmiesz moje slowa (slowa powtarzam, nic innego) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomerank Re: A w ryja będzie zara.... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.12.01, 00:13 Only, a co mozna Ci jeszcze wyjąć? Bo chyba nie byłas na chirurgii szczękowej ostatnio, ciooo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: łączenie w stado IP: *.addcom.de 24.12.01, 00:42 Only,moze my sami nie wiemy,ze powinnismy byc jakas nieszczesliwie zakochana para typu:ja,dyrektor elektrowni atomowej,a ty-zagorzala dzialaczka zielonych,albo cos w tym stylu. Ciagle gadam rzeczy,które ty chcesz powiedziec,to moze sie zjednoczmy w jedna istote nazywana leziania i tam bedziemy wypisywac nasze wspólne proroctwa,przeciez to wola o pomste do nieba,ze my jeszcze nie para.No. Odpowiedz Link Zgłoś