ola-m-2 08.01.08, 18:51 Witam Koleżanka mowila mi ,ze na tym forum pisze duzo ludzi i jest wesoło! A ja tu wdzę tylko kilka nicków. Kłamała.!Juz ja jej pokaże, gdzie raki zimują:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zwierz_futerkowy Re: Jest wesoło?? 08.01.08, 18:56 kalamala, tak naprawde to jet tu jednyinie kilka osob piszacych do siebie samych pod roznymi nickami tudziez noc_nickami... (zartuje - ofkors!) a propos tych rakow, Ty naorawde wiesz gdzie zimuja? zdradzisz tajemnice? ( moze otworzymy restauracje?) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Jest wesoło?? 08.01.08, 19:00 Otwierajcie reatauracje a ja bede ja ochraniac.Za pare groszy.Zas od rakow wole krewetki,ale tylko dlatego ze maja wiecej mieska. Odpowiedz Link Zgłoś
ola-m-2 Re: Jest wesoło?? 08.01.08, 19:02 Raki zimuja pod starym 200 letnim domem u mojej prababci w Bieszczadach.Jak tam jestem spać nie moge bo strasznie piszczą w nocy!! Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: Jest wesoło?? 08.01.08, 19:10 bo ja wiem... Leziox!!! Czy ja jestem Tobą??? Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Co Ty kręcisz? Dziewczę? Raki 08.01.08, 19:12 żyją w krystalicznej wodzie, na zimę się zagrzebują i śpią. Może, co do piwnicy prababci, myślisz o bu_rakach. Ale nigdy nie słyszałem by piszczały. Odpowiedz Link Zgłoś
ola-m-2 Nie!!Ja wierzę mojej praprapra... 08.01.08, 19:15 Ona ma 101 lat i dobra pamięć!! I wszystko wie najlepiej! Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 To ja już wszystko wiem. 08.01.08, 19:19 Uważaj Ola. Nie zleć z krzesełka.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ola-m-2 Re: To ja już wszystko wiem. 08.01.08, 19:20 No co uwazać.Czy może na Kogo?? Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: Jest wesoło?? 08.01.08, 19:04 Witaj:) ciekawe która to kolezanka tak Cię szpetnie oszukała?;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ola-m-2 Re: Jest wesoło?? 08.01.08, 19:06 Nicka nie zdradzę ale imię jej to .Monika:) A Ty kim jesteś?Może zwierzakiem_futerkowym? Odpowiedz Link Zgłoś
ola-m-2 Re: Jest wesoło?? 08.01.08, 19:07 Nicka nie zdradzę ale imię jej .Monika:) A Ty kim jesteś?Może zwierzakiem_futerkowym? Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: Jest wesoło?? 08.01.08, 19:12 Ot Sprycula;) Zwierzaczkiem może jestem (z kocicowatych raczej) ale nie mam futerka;) Odpowiedz Link Zgłoś
ola-m-2 Re: Jest wesoło?? 08.01.08, 19:17 Bo ten zwierzaczek nr1 pisał ,że macie po kilka nicków dlatego tak pomyslałam:) Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: Jest wesoło?? 08.01.08, 19:19 I po kilka wizytówek?;) aż tak twórcza to nie jestem;) Odpowiedz Link Zgłoś
ola-m-2 Re: Jest wesoło?? 08.01.08, 19:21 monnia3 napisała: > I po kilka wizytówek?;) Phiii a ja myślałam ,że to prawda Phii ..nudzi mi sie .. Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Raki zapadają w letarg i zimują. tak jak 08.01.08, 19:06 żaby, ropuchy czy inne wszystkie ryby. Żerują tylko okonie. Dlatego podlodowo z przerębla łapie się tylko okonie. Najlepsze są smażone na świeżym maśle. Uważaj i nie wpadnij do przerębla, jak Ci za haczyk pociągnie wielki okoń. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ola-m-2 Re: Raki zapadają w letarg i zimują. tak jak 08.01.08, 19:09 Ja nie skaczę po przeręblach!!Wyrosłam z tego :) Raki sa u mojej praprababci!Podkopują stary domek! Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 ??????????????????????????????? Raki? 08.01.08, 19:15 A widzałaś raka, co ryje w ziemi? Może to raczej ryjce? Odpowiedz Link Zgłoś
ola-m-2 Re: ??????????????????????????????? Raki? 08.01.08, 19:16 Może pra[prapra sie pomyliła?Może to krety?Cos podkopuje domek drewniany i piszczy w nocy! Odpowiedz Link Zgłoś
ola-m-2 Jak myslisz Grzech 08.01.08, 19:19 Prapradziadek ma ułański mundur .Czy on go dostał( był w tym wojsku ułańskim) czy może ukradł? Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 To zależy. Jeżeli ma niekompletny, to znaczy że 08.01.08, 19:36 jakiemuś ułanowi na biwaku podwędził porą nocną. Ale jak służył w 12 pułku ułanów wołyńskich, to musi mieć kompletny. Czyli kurtka, akselbanty, portki, ostrogi, czako, szabla w pochwie i lanca z proporczykiem. Ale by to była prawda najprawdziwsza, to kurtka musi być podziurawiona wrażymi kulami. Bo ułan wołyński się nie oszczędał. Sto kul w pierś, a on dalej szarżował [przeważnie dzieweczki na biwakach po stodołach]. Ale prapradziadek bohaterem jest. Narodowym!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ola-m-2 nudzi mi się ..:( 08.01.08, 19:27 jakby tego było mało Mamuśce sie zachciało jajecznicy ,muszę jej przyrządzić,pa Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Jajecznica. Idę też robić. na maśle i 08.01.08, 20:33 szynce. Tak lubi Pani. Ja wolę na boczku. Ale wola boża.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Ja już wszystko wiem. Tata jeszcze w pracy. Mama 08.01.08, 20:37 wyskoczyła na chwilę do sąsiadki po łyżkę soli. A Ola, czyli Aleksandra, dwa latka mająca, dorwała się do kompa. Ale zdolna bestyjka.:))))))) Ale Aleksandri, czyli..., po kolacji, do łózia. Spanko. Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Ja już wszystko wiem. Tata jeszcze w pracy. M 08.01.08, 20:44 Przyczyna podkopywania domku u babci i nocnych piskow jest z pewnoscia bardzo prozaiczna i najzwyklejsza w swiecie:Ryja ziemie i kopia tunele zombi z pobliskiego cmentarza,ktore po wycieku radioaktywnym w fabryce cukierkow dla dzieci ozywily sie i cos musza po nocach robic,wszak im nudno.Ps.Zwierzak jest Zwierzak,a ja jezdem Lezio. Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 No tak. Tylko po takiej bajeczce na spanie, 08.01.08, 21:13 Maluśka Olunia może mieć koszmary nocne. Zombi są okropne, gorsze od Drakullów. I jak ze strachu Olunia zrobi siusiu w łóżko, to co? Ja nie będę pościeli prał. Chociaż prześcielać mogę. Oleńka jeszcze maleńka. Odpowiedz Link Zgłoś
marijola1 Re: No tak. Tylko po takiej bajeczce na spanie, 08.01.08, 22:12 Tak jakoś nie mogę się zorientować: chcecie olę zachęcić czy zniechęcić??:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: No tak. Tylko po takiej bajeczce na spanie, 08.01.08, 22:45 To zalezy od tego do czego nas zachecic a do czego zniechecic chce Ola. Odpowiedz Link Zgłoś
marijola1 Re: No tak. Tylko po takiej bajeczce na spanie, 08.01.08, 22:47 Bardzo wykrętna odpowiedź to była:))))Zostawiasz sobie otwartą furteczkę:PPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: No tak. Tylko po takiej bajeczce na spanie, 08.01.08, 22:55 Nazwijmy to umiejetnym uprawianiem dyplomacji,majacym na celu osiagniecie roznorakich korzysci za pomoca daru przekonywania oraz innych bodzcow,odbieranych podswiadomie przez ogól spoleczenstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
marijola1 Re: No tak. Tylko po takiej bajeczce na spanie, 08.01.08, 23:15 I to się nazywa dobra nawijka:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwiato-stan29 Re: Jest wesoło?? 09.01.08, 16:30 Cześc Olu Koleżanka ciebie nie oklamała Ja tez zauważyłam ,ze nie pisze wiele osoób kroe wczesniej pisaly na tym forum Często jest tak ,że jak odejdzie jedna osoba to pociągnie za sobą inne nicki ktore wcześniej z nią 'rozmawiały' Zauważyłam ,że odeszła osoba ktora tu pisała -pisze na innym portalu -a wraz z nia kilka ników ktore wcześniej tu pisały. Tak już jest na forach ,że jedni odchodza ,przychodzą inni .Wymiana :)Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marijola1 Re: Jest wesoło?? 09.01.08, 17:22 Nie jestem tutaj długotrwałym bywalcem,ale jedno już mogę powiedzieć; może i nie poodchodzili by co poniektórzy,gdyby inni nie serwowali tyle zlośliwości.Jak to się nazywa? Plucie jadem? Odpowiedz Link Zgłoś
kwiato-stan29 Re: Jest wesoło?? 09.01.08, 17:31 Ja nie pluję ale zgadzam sie z Toba marijolka .Tak było :) Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Fora publiczne, fora otwarte, są 09.01.08, 18:04 organizmem żywym. Ludzie przychodzą i odchodzą. Masz rację, że odejście jednej osoby pociąga za sobą odejście innych. Często przenoszą się na inne fora. I jeszcze jedna rzecz, fora często po okresie rozkwitu, zamierają. Najlepszym przykładem sa fora Mody, Zdrowia, Urody onetu. Te fora szereg lat kwitły. Teraz są martwe. A przyczyna jest jedna. Forum, to ludzie. I jak w realu. Forum musi mieć grupę wiodącą. Zanika grupa wiodąca, forum zamiera, albo jest chaotycznym zbiorowiskiem postów, które się kupy nie kleją. Pozdrawiam.:) Odpowiedz Link Zgłoś
marijola1 Re: Fora publiczne, fora otwarte, są 09.01.08, 18:18 Zupełnie tak,jak wszystkie imperia: kwitły,kwitły i zwiędły:((((( A może by się postarać nie ignorować wypowiedzi innych? To się też niestety dość często zdarza.W mońcu nie każdy musi być the best!!!:PPP Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Mari. Znamy się już trochę. Nie wiem 09.01.08, 18:55 co Ci odpowiedzieć. Jak to jest. For jest multum. Forumowiczów bez liku. Nie potrafię wytłumaczyć, dlaczego napiszę komentarz pod Twym postem, a pod postem innego forumowicza higdy. Dlaczego jak przeczytałem pierwszy raz post Kokardeczki, napisałem komentarz, a pod innymi nigdy. Chociaż są. Przecież są forumowicze których znam od lat. I przewędrowaliśmy razem różne fora. A dlaczego pod postem Bebi czy Agulaszka napiszę komentarz, a przeciez widzę je dopiero co? Nie wiem. Ale chyba Mari to jest jednak tak jak w realu. Zamienisz kilkanaście zdań i czujesz, że jest to osoba sympatyczna. Przeczytasz kilkanaście postów i już wiesz. A czy każdy musi być the best? Broń boziu. Jeszcze by tego brakowało. Katastrofa.:)))))) Ps. Doradź mi, co zrobić na kolację? Mam jajka, szynkę, twarożek ze szczypiorkiem i cebulką, keczup i sos Tabasco. No i ogórki kiszone. Można coś z tego wykręcić? Odpowiedz Link Zgłoś
kwiato-stan29 Re: Fora publiczne, fora otwarte, są 09.01.08, 19:24 Tylko .Dlaczego odchodzą? Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Przyczyna jest prosta. 09.01.08, 19:34 Może nie najszczęśliwiej ją nazwę - ale to znudzenie i ucieczka. Ucieczka od forumowiczów, z którymi się nawiązało entuzjastycznie zbyt bliskie kontakty [różne]. I przychodzi moment, kiedy się to zaczyna robić uciążliwe. Więc najlepiej zniknąć. Ale już więcej nie napiszę tu publicznie. Bo nie można. Wieczorka.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwiato-stan29 Re: Przyczyna jest prosta. 09.01.08, 19:43 Znudzenie jest wtedy ( może) jak zbyt wiele czasu poświęcamy wirtualowi Nie napiszesz publicznie Grzech?? Ojjjjj pewnie masz coś na sumieniu Grześku!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Przyczyna jest prosta. 09.01.08, 20:51 Nie,to chyba nie tak.Jezeli znamy ludzi z forum takze z realu i oni nagle przestaja sie pokazywac i nie daja znaku zycia,odczuwamy pewnego rodzaju rozczarowanie i zlosc,ze o nas nie pamietaja.A oni moze maja takie problemy,ze nawet nie moga nas zawiadomic,bo ich powiedzmy nawet na neta nie stac,albo co gorszego... Odpowiedz Link Zgłoś
marijola1 Re: Przyczyna jest prosta. 09.01.08, 21:32 Dlatego z niektórymi wymieniłam numery telefonów:))))No,tylko,że ze mną nie ma niebezpieczeństwa,że będę kogoś nękać.A i do tych nielicznych mam zaufanie:) A jesli chodzi o forumowe relacje,to miałam okazję posłuchać trochę na ten temat i nie dziwię się,że niektórzy uciekają. Jeśli jedna osoba ignoruje mnie notorycznie,to znaczy,że mnie nie lubi? Czy,że mało interesująca jestem?Dobrze,że ta osoba ani mnie ziębi,ani grzeje........:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Przyczyna jest prosta. 09.01.08, 21:43 Tak to wlasnie wyglada,jak ma sie kontakty to sie ma albo w ogole. W kazdym razie dbac trzeba o znajomych i przyjaciol,bo rzadko sie oni trafiaja w tych dziwnych czasach. Odpowiedz Link Zgłoś
marijola1 Re: Przyczyna jest prosta. 09.01.08, 21:58 Znajomych jak znajomych,ale przyjaciół teraz to ze świecą szukać.Jak masz,to naprawdę jesteś szczęściarzem.Zawsze ceniłam bardziej przyjaźń,niż miłość.Wydaje mi się trwalszym uczuciem,nie tak chimerycznym.A jeśli się uda połączyć oba-to już pełna euforia:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jestemn-ormalna Re: Przyczyna jest prosta. 09.01.08, 23:11 ty masz kontakty chyba tylko z tymi z pod budki z piwem leziok ,hahhahahahahhahah Odpowiedz Link Zgłoś
jestemn-ormalna Re: Jest wesoło?? 09.01.08, 23:16 kolezanka nie powiedziala ci ze na tym forum leziok sie madrzy razem z crimenem i udają inteligentnych ?? hahahha inteligentni inaczej!! hahahhaha Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Jest wesoło?? 10.01.08, 00:22 Zawsze to lepiej niz byc polinteligentna zakompleksiona pseudointelektualistka ze sloma wystajaca z jej smierdzacych gumiakow,ktora marzy ciagle o seksem wypelnionym zyciu,tyle ze zaden jej nie chce,bo oralna nadaje sie ze swoim wygladem ryjka co najwyzej do zdobienia plakatow z ostrzezeniami o niespodziewanie wystepujacej wsciekliznie lesnej. Odpowiedz Link Zgłoś
marijola1 Re: Jest wesoło?? 10.01.08, 07:59 Bez Was na tym forum byłoby naprawdę nudno:DDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś