tristana 12.08.03, 19:47 jakie niedoskonalosci kobiecej urody sie Wam podobaja? Ktory drobny /albo mnie drobny ;)/ defekcik jest sexy, a ktory calkiem paszczowaty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pluzz Re: pytanie do facetow 12.08.03, 20:54 O kurczę!!! Jakie trudne pytanie. Nie wiem! A może uchylisz rąbka tajemnicy co tam za defekcik masz na myśli, co? Bo domyślam się, że to o to chodzi. Pozdrawiam i śmiałości życzę! Odpowiedz Link Zgłoś
tristana Re: pytanie do facetow 12.08.03, 21:06 oj, ale Ty jestes :) jaki defekcik? no nie wiem, krzywy nos, duzy nos, piegi, brak piegow, zez zbiezny i rozbiezny, takie rzeczy. krzywych nog nie wymieniam, bo nie podejrzewam, zeby komus mogly sie podobac, no chyba ze koneserom ;) z niesmialoscia trafiles, ale akurat tym razem nie chodzi o cos konkretnego :) Odpowiedz Link Zgłoś
pluzz Re: pytanie do facetow 12.08.03, 21:52 Hmmm. Piegi bardzo lubię. Co do pozostałych rzeczy to nie jestem pewien. Moim zdaniem wszystko zależy jak "gra" całość i jeśli jest ok to żaden "defekt" nie jest w stanie tego wizerunku zburzyć. A jak zagra chemia to żaden defekcik nie przeszkodzi w osiągnięciu szczęścia. Takie jest moje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
egon.olsen Re: pytanie do facetow 13.08.03, 08:34 Hheh... wszystko może być sexy :))) chodzi tylko o zgranie całości... ja bardzo cenię u kobiet oryginalność. Nie lubię utartych schematów urody (no dobra... kubanki i hinduski to co innego ;)))) Równie dobrze podobają mi się blondynki jak piegowate rudzielce... po prostu kobieta musi mieć to 'coś'. A to 'coś' jest tak ulotne i eteryczne... Odpowiedz Link Zgłoś
omango Re: pytanie do facetow 13.08.03, 09:33 ja ma na brzuchu i plecach ok 7 szram 2cm dlugosci po wycietych kiedys pieprzykach. moj facet je uwielbia :-) a mnie wreszcie przestalo stresowac chodzenie w kostiumie kapielowym! Odpowiedz Link Zgłoś
tristana Re: pytanie do facetow 13.08.03, 10:25 widzicie, ja na przyklad uwazam, ze taka przerwa miedzy zebami jest niefajna, ale Madonna sobie specjalnie zrobila, a moj brat powiedzial, ze cos takiego, taka furtka mu sie bardzo podoba, ale tylko ukobiet, u facetow to juz jest nie za bardzo. Moja znajoma bardzo martwila sie haczykowatym nosem, a jej facetowi akurat to podobalo sie najbardziej i najbardziej ten nos lubil. Co oczy, to inny obraz :) Odpowiedz Link Zgłoś
iwona_ar Re: pytanie do facetow 13.08.03, 10:46 A ja mam dwie duże blizny na nodze. Moj A. je lubi. Twierdzi, ze mam na nich taką delikatną skórę.. Ja tam sie specjalnie nie zachwycam:) Odpowiedz Link Zgłoś
tom1003 Re: pytanie do facetow 13.08.03, 12:44 tristana napisała: > widzicie, ja na przyklad uwazam, ze taka przerwa miedzy zebami jest niefajna, > ale Madonna sobie specjalnie zrobila, a moj brat powiedzial, ze cos takiego, > taka furtka mu sie bardzo podoba, ale tylko ukobiet, u facetow to juz jest nie > za bardzo. Moja znajoma bardzo martwila sie haczykowatym nosem, a jej facetowi > akurat to podobalo sie najbardziej i najbardziej ten nos lubil. > Co oczy, to inny obraz :) Ha, ha. Przerwa między zębami u kobiety bywa wielce kręcąca... Przypomina mi się moja miłość z czasów szkolnych. Mnie się podobało, ją to strasznie wkurzało. Odpowiedz Link Zgłoś
pluzz Re: pytanie do facetow 13.08.03, 13:17 Przerwa między zębami (przez moją kilkutenią "znajomą" zwana "przepustką") może być bardzo seksi. Pamiętacie taką panią Vanessa Paradis..... Ja na przykład mam duży nos, ale naprawdę duży, i taki jak ja to mówię "kartoflowaty". Mi się nigdy nie podobała ale Jej tak (kiedyś...). A teraz mi wisi czy on jest duży czy nie. Nie podoba się? Trudno! Znajdzie się ktoś kto go pokocha! :P Zgadzam się, że najważniejsza jest ta magia, ta krótka iskierka i wtedy nie ma rzeczy która mogłaby się niepodobać. Wszystko jest seksi. Odpowiedz Link Zgłoś
anielka_m Re: pytanie do facetow 14.08.03, 09:58 aha :) Ja mam taką sliczną przerwę między zębami i strasznie ją lubię, nigdy nie miłam żadnych kompleksów z tego powodu. Co do innych części ciała, no cóż kobity są takie, ze każda znajdzie coś co się jej nie podoba w sobie. Już takie jesteśmy... Ale nie ma co się martwić,........... bo każda potwora znajdzie swojego amatora................. :)))) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
wardam Re: pytanie do facetow 14.08.03, 09:16 kazdy element kobiecej urody moze byc sexy z wyjatkiem zepsutych zebow - ale to na szczescie nie dotyczy polskich kobiet i chwala wam za to Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: pytanie do facetow 14.08.03, 10:07 Ja mam blizne po oparzeniu na ramieniu, ale to wlasnie mezczyzna mnie wyleczyl z tego kompleksu. Mialam 16 lat, zakrywalam ja skrzetnie, mialam specjalny kostium kapielowy, ale pewnego dnia suszylam go na zaglowce i sie utopil...wyobrazcie sobie co wtedy przezylam, musialam sie "odkryc", czulam sie jak na cenzurowanym, okropnie, maialm wrazenie ze wszyscy sie na mnie patrza....no i owszem patrzyl sie taki jeden :-) zakochal sie bez pamieci, uwielbial mnie, a na dodatek byl juz studentem :-) dla 16-latki to zaszczt pewnego rodzaju. no i on mi wmowil, ze to sie rzuca w oczy, ze on uwielbia "calosc" od tamtej pory pozbylam sie prawie tego kompleksu, ale nadal na jakies wyjscie nie zaloze sukienki bez rekawow czy ramiaczek...pewna blokada pozostala Odpowiedz Link Zgłoś
ewb1 Re: pytanie do facetow 14.08.03, 15:45 Ja osobiście nie zwracam zbyt wielkiej uwagi na rozstępy które wielo kobiet posiada. Z mojego doświadczenia wynika że wiele kobiet zadręcza się posiadaniem takowych. Odpowiedz Link Zgłoś
ewb1 Re: pytanie do facetow 14.08.03, 16:20 Oczywiście dodam że jakkolwiek istotny jest wygląd fizyczny w procesie wzbudzania zainteresowania seksualnego, mężczyźni którzy czują pociąg do kobiety, kiedy jest swoista chemia są w stanie wybaczyć wiele niedociągnięć damskiej urody. Odpowiedz Link Zgłoś
eminka Re: pytanie do facetow 15.08.03, 07:39 Moja kuzynka całe życie cierpi z powodu rudych włosów i piegów. Włosy ma przepiękne - ogniste loki prawie do pasa, a z piegami swietnie się to komponuje. Dodam, że mieszka w Hiszpanii, gdzie z taka urodą jest ewenementem na skalę kraju. Nie ma faceta, który by się za Nią nie obejrzał na ulicy, a Ona twierdzi, że to dlatego... że się z niej nabijają! -- Odpowiedz Link Zgłoś
kurczak1976 Re: pytanie do facetow 15.08.03, 09:32 Ja mialam zawsze kompleks odstajacych uszu i krzywego nosa. Zawsze mowilam, ze jestem polaczeniem slonika Jumbo i czarownicy:O) Ale z wiekiem jak sie okazalo ten dwie rzeczy sa najczesciej ubostwianym elementem mojego oblicza. Ach ci panowie. My sie tu katujemy dietami, spedzamy noce walczac z rozstepami, tracimy fortune na kosmetyki aby poprawic wszystko co mozliwe a im podoba sie nos. I co z tym wszystkim zrobic..?! Odpowiedz Link Zgłoś
pluzz Re: pytanie do facetow 15.08.03, 11:10 Co zrobić z panami? Odwzajemnić ich uczucia i kochać ich!!! Cieszyć się jak chłopak mówi: "śliczna jesteś, podobasz mi się, itp." a nie mrugać oczkami i czekać na to samo od obcych, bo "mój chłopak jest nieobiektywny". A może najważniejsze: POKOCHAĆ SIEBIE!!! na maginesie: (Dziewczyny! Przyznać się, że większość Waszych zabiegów i starań jest nie dla facetów, nie dla Was samych ale dla Waszych koleżanek.... Nie mam na myśli publicznego przyznania się na forum ale we własnycm sumieniu.) -- pluzzzzzzzz i jest luzzzzz Odpowiedz Link Zgłoś
pluzz Re: pytanie do facetow 15.08.03, 11:11 eminka napisała: > Moja kuzynka całe życie cierpi z powodu rudych włosów i piegów. Włosy ma > przepiękne - ogniste loki prawie do pasa, a z piegami swietnie się to > komponuje. Dodam, że mieszka w Hiszpanii, gdzie z taka urodą jest ewenementem > na skalę kraju. Nie ma faceta, który by się za Nią nie obejrzał na ulicy, a > Ona twierdzi, że to dlatego... że się z niej nabijają! > -- A ja na to, że kuzynka jest GOOPIA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś