Dodaj do ulubionych

pytanie do facetow

12.08.03, 19:47
jakie niedoskonalosci kobiecej urody sie Wam podobaja? Ktory drobny /albo
mnie drobny ;)/ defekcik jest sexy, a ktory calkiem paszczowaty?
Obserwuj wątek
    • pluzz Re: pytanie do facetow 12.08.03, 20:54
      O kurczę!!! Jakie trudne pytanie.

Nie wiem!

A może uchylisz rąbka tajemnicy co tam za defekcik masz na myśli, co? Bo
      domyślam się, że to o to chodzi.

Pozdrawiam i śmiałości życzę!
      • tristana Re: pytanie do facetow 12.08.03, 21:06
        oj, ale Ty jestes :)
        jaki defekcik? no nie wiem, krzywy nos, duzy nos, piegi, brak piegow, zez
        zbiezny i rozbiezny, takie rzeczy. krzywych nog nie wymieniam, bo nie
        podejrzewam, zeby komus mogly sie podobac, no chyba ze koneserom ;)
        z niesmialoscia trafiles, ale akurat tym razem nie chodzi o cos konkretnego :)
        • pluzz Re: pytanie do facetow 12.08.03, 21:52
          Hmmm. Piegi bardzo lubię. Co do pozostałych rzeczy to nie jestem pewien. Moim
          zdaniem wszystko zależy jak "gra" całość i jeśli jest ok to żaden "defekt" nie
          jest w stanie tego wizerunku zburzyć. A jak zagra chemia to żaden defekcik nie
          przeszkodzi w osiągnięciu szczęścia. Takie jest moje zdanie.
        • egon.olsen Re: pytanie do facetow 13.08.03, 08:34
          Hheh... wszystko może być sexy :))) chodzi tylko o zgranie całości... ja
          bardzo cenię u kobiet oryginalność. Nie lubię utartych schematów urody (no
          dobra... kubanki i hinduski to co innego ;)))) Równie dobrze podobają mi się
          blondynki jak piegowate rudzielce... po prostu kobieta musi mieć to 'coś'.

A to 'coś' jest tak ulotne i eteryczne...
          • omango Re: pytanie do facetow 13.08.03, 09:33
            ja ma na brzuchu i plecach ok 7 szram 2cm dlugosci po wycietych kiedys
            pieprzykach. moj facet je uwielbia :-)
            a mnie wreszcie przestalo stresowac chodzenie w kostiumie kapielowym!
    • tristana Re: pytanie do facetow 13.08.03, 10:25
      widzicie, ja na przyklad uwazam, ze taka przerwa miedzy zebami jest niefajna,
      ale Madonna sobie specjalnie zrobila, a moj brat powiedzial, ze cos takiego,
      taka furtka mu sie bardzo podoba, ale tylko ukobiet, u facetow to juz jest nie
      za bardzo. Moja znajoma bardzo martwila sie haczykowatym nosem, a jej facetowi
      akurat to podobalo sie najbardziej i najbardziej ten nos lubil.
      Co oczy, to inny obraz :)
      • iwona_ar Re: pytanie do facetow 13.08.03, 10:46
        A ja mam dwie duże blizny na nodze. Moj A. je lubi. Twierdzi, ze mam na nich
        taką delikatną skórę.. Ja tam sie specjalnie nie zachwycam:)
      • tom1003 Re: pytanie do facetow 13.08.03, 12:44
        tristana napisała:

> widzicie, ja na przyklad uwazam, ze taka przerwa miedzy zebami jest niefajna,
        > ale Madonna sobie specjalnie zrobila, a moj brat powiedzial, ze cos takiego,
        > taka furtka mu sie bardzo podoba, ale tylko ukobiet, u facetow to juz jest
        nie
        > za bardzo. Moja znajoma bardzo martwila sie haczykowatym nosem, a jej
        facetowi
        > akurat to podobalo sie najbardziej i najbardziej ten nos lubil.
        > Co oczy, to inny obraz :)

Ha, ha. Przerwa między zębami u kobiety bywa wielce kręcąca... Przypomina mi
        się moja miłość z czasów szkolnych. Mnie się podobało, ją to strasznie wkurzało.
      • pluzz Re: pytanie do facetow 13.08.03, 13:17
        Przerwa między zębami (przez moją kilkutenią "znajomą" zwana "przepustką")
        może być bardzo seksi. Pamiętacie taką panią Vanessa Paradis.....

Ja na przykład mam duży nos, ale naprawdę duży, i taki jak ja to
        mówię "kartoflowaty". Mi się nigdy nie podobała ale Jej tak (kiedyś...).
        A teraz mi wisi czy on jest duży czy nie. Nie podoba się? Trudno! Znajdzie się
        ktoś kto go pokocha! :P

Zgadzam się, że najważniejsza jest ta magia, ta krótka iskierka i wtedy nie ma
        rzeczy która mogłaby się niepodobać. Wszystko jest seksi.
        • anielka_m Re: pytanie do facetow 14.08.03, 09:58
          aha :)
          Ja mam taką sliczną przerwę między zębami i strasznie ją lubię, nigdy nie
          miłam żadnych kompleksów z tego powodu. Co do innych części ciała, no cóż
          kobity są takie, ze każda znajdzie coś co się jej nie podoba w sobie. Już
          takie jesteśmy... Ale nie ma co się martwić,........... bo każda potwora
          znajdzie swojego amatora................. :))))
          Pozdr
    • wardam Re: pytanie do facetow 14.08.03, 09:16
      kazdy element kobiecej urody moze byc sexy z wyjatkiem zepsutych zebow - ale to
      na szczescie nie dotyczy polskich kobiet i chwala wam za to
    • kasienka80 Re: pytanie do facetow 14.08.03, 10:07
      Ja mam blizne po oparzeniu na ramieniu, ale to wlasnie mezczyzna mnie wyleczyl
      z tego kompleksu.
      Mialam 16 lat, zakrywalam ja skrzetnie, mialam specjalny kostium kapielowy, ale
      pewnego dnia suszylam go na zaglowce i sie utopil...wyobrazcie sobie co wtedy
      przezylam, musialam sie "odkryc", czulam sie jak na cenzurowanym, okropnie,
      maialm wrazenie ze wszyscy sie na mnie patrza....no i owszem patrzyl sie taki
      jeden :-) zakochal sie bez pamieci, uwielbial mnie, a na dodatek byl juz
      studentem :-) dla 16-latki to zaszczt pewnego rodzaju.
      no i on mi wmowil, ze to sie rzuca w oczy, ze on uwielbia "calosc"
      od tamtej pory pozbylam sie prawie tego kompleksu, ale nadal na jakies wyjscie
      nie zaloze sukienki bez rekawow czy ramiaczek...pewna blokada pozostala
    • ewb1 Re: pytanie do facetow 14.08.03, 15:45

Ja osobiście nie zwracam zbyt wielkiej uwagi na rozstępy które wielo kobiet
      posiada. Z mojego doświadczenia wynika że wiele kobiet zadręcza się posiadaniem
      takowych.
      • ewb1 Re: pytanie do facetow 14.08.03, 16:20
        Oczywiście dodam że jakkolwiek istotny jest wygląd fizyczny w procesie
        wzbudzania zainteresowania seksualnego, mężczyźni którzy czują pociąg do
        kobiety, kiedy jest swoista chemia są w stanie wybaczyć wiele niedociągnięć
        damskiej urody.
    • eminka Re: pytanie do facetow 15.08.03, 07:39
      Moja kuzynka całe życie cierpi z powodu rudych włosów i piegów. Włosy ma
      przepiękne - ogniste loki prawie do pasa, a z piegami swietnie się to
      komponuje. Dodam, że mieszka w Hiszpanii, gdzie z taka urodą jest ewenementem
      na skalę kraju. Nie ma faceta, który by się za Nią nie obejrzał na ulicy, a
      Ona twierdzi, że to dlatego... że się z niej nabijają!
      --
      • kurczak1976 Re: pytanie do facetow 15.08.03, 09:32
        Ja mialam zawsze kompleks odstajacych uszu i krzywego nosa. Zawsze mowilam, ze
        jestem polaczeniem slonika Jumbo i czarownicy:O)
        Ale z wiekiem jak sie okazalo ten dwie rzeczy sa najczesciej ubostwianym
        elementem mojego oblicza.

Ach ci panowie. My sie tu katujemy dietami, spedzamy noce walczac z
        rozstepami, tracimy fortune na kosmetyki aby poprawic wszystko co mozliwe a im
        podoba sie nos. I co z tym wszystkim zrobic..?!
        • pluzz Re: pytanie do facetow 15.08.03, 11:10
          Co zrobić z panami?

Odwzajemnić ich uczucia i kochać ich!!! Cieszyć się jak chłopak mówi: "śliczna
          jesteś, podobasz mi się, itp." a nie mrugać oczkami i czekać na to samo od
          obcych, bo "mój chłopak jest nieobiektywny". A może najważniejsze: POKOCHAĆ
          SIEBIE!!!

na maginesie: (Dziewczyny! Przyznać się, że większość Waszych zabiegów i
          starań jest nie dla facetów, nie dla Was samych ale dla Waszych koleżanek....
          Nie mam na myśli publicznego przyznania się na forum ale we własnycm sumieniu.)

--
          pluzzzzzzzz
          i jest luzzzzz
      • pluzz Re: pytanie do facetow 15.08.03, 11:11
        eminka napisała:

> Moja kuzynka całe życie cierpi z powodu rudych włosów i piegów. Włosy ma
        > przepiękne - ogniste loki prawie do pasa, a z piegami swietnie się to
        > komponuje. Dodam, że mieszka w Hiszpanii, gdzie z taka urodą jest
        ewenementem
        > na skalę kraju. Nie ma faceta, który by się za Nią nie obejrzał na ulicy, a
        > Ona twierdzi, że to dlatego... że się z niej nabijają!
        > --

A ja na to, że kuzynka jest GOOPIA!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka