debi_bebi 11.01.08, 06:18 ten mówi Dzień Dobry i pięknie wyszczerza zęby w uśmiechu, tym bardziej pięknie, że dziś piątek , hurrraaa !!! :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ginger43 Re: Kto rano wstaje.... 11.01.08, 08:10 Dzień dobry, albo jeszcze lepszy :))) Też wyszczerzam, zaraz kawka i do roboty, a tu słonko nieśmiało się pojawia - jak miło! ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
marijola1 Re: Kto rano wstaje.... 11.01.08, 08:53 Ja wytrzeszczam zęby przy kawce,słoneczko podziwiam,do pracy trochę później:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Kto rano wstaje.... 11.01.08, 09:34 Na sama mysl, ze dzis piatek, opuscila mnie jakakolwiek ochota do pracy, wiec pobede tu z wami chwilke i poczekam, moze wroci? :) Odpowiedz Link Zgłoś
pola782 Re: Kto rano wstaje.... 11.01.08, 08:57 Dzień dobry (nie za bardzo ale lepiej jak wczoraj). Kawak w połowie wypita, papierosek i do roboty. Ostatnio leniłam się strasznie. Odpowiedz Link Zgłoś
marijola1 Re: Kto rano wstaje.... 11.01.08, 09:21 Ja się leniłam aż 3 dni!!!!!!!!!Ale fajnie było,chciałoby się jeszcze.... Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: Kto rano wstaje.... 11.01.08, 09:29 ...ten sie nie wysypia? najlepeij sobie przygotować song , a rano tuz po przebudzeniu, muza na cala moc( ku rozpaczy sasiada) i w swiat! byle cos pozytywnego!!! np: www.youtube.com/watch?v=mIvAXrce_gglub www.youtube.com/watch?v=DQe8XEqu7yM i raznym krokiem na przod!!! Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Kto rano wstaje.... 11.01.08, 09:38 Raz, dwa, lewa! Raz, dwa lewa! Idzie sobie zolnierz i piosenke spiewa ! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pola782 Re: Kto rano wstaje.... 11.01.08, 09:43 U nie od rana muza taka: 1. ...Szczotko, szczotko chej szczoteczko oooooo Zatańcz z nami tańcz w kółeczko ooooo W prawo w lewo w lewo w prawo ooooo ... 2. ...Fantazja fantazja bo fantazja jest od tego aby bawic się aby bawić się aby bawic się na całego... 3. Ja jastem pan tik tak tan zegar to mój znak tak tak tak to ja tik tak... Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Kto rano wstaje.... 11.01.08, 09:45 Domowe przedszkole ogladasz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
pola782 Re: Kto rano wstaje.... 11.01.08, 10:04 Nie oglądamy. Młody jak tylko się obudził pokazał paluszkiem na wierzę i mówił "tik tak tika". To włączyłam płytkę. Teraz siedzę w pracy i mi po głowie sie tłuką melodyjki: ...ona tez tak jak ja w głowie same fiołki ma albo gruszki i maliny... Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Kto rano wstaje.... 11.01.08, 10:53 Jak moj mlody byl bardzo mlody, to z nim ogladalam, a potem odspiewywalismy rozne kawalki :) Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: Kto rano wstaje.... 11.01.08, 10:05 ogórek, ogórek, ogórek, zielony ma garniturek, ogórek, ogórek śliczny; unijny, organiczny! Odpowiedz Link Zgłoś
pola782 Re: Kto rano wstaje.... 11.01.08, 10:22 A tego to nie znam. Szczegółnie tekstu "unijny, organiczny" Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Kto rano wstaje.... 11.01.08, 10:25 pola782 napisała: > U nie od rana muza taka: > 1. ...Szczotko, szczotko chej szczoteczko oooooo > Zatańcz z nami tańcz w kółeczko ooooo > W prawo w lewo w lewo w prawo ooooo ... > > 2. ...Fantazja fantazja bo fantazja jest od tego > aby bawic się aby bawić się aby bawic się na całego... > > 3. Ja jastem pan tik tak tan zegar to mój znak > tak tak tak to ja tik tak... Widzę, że miewamy te same piosenki "na tapecie" :DDD ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
marijola1 Re: Kto rano wstaje.... 11.01.08, 09:49 A ja chcę mieć taki domek,z TAKIM ogródkiem!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marijola1 Re: Kto rano wstaje.... 11.01.08, 10:23 Patrzę i patrzę,ale ogórka tam nie widzę:))) No,w sumie,dobry ogórek nie jest zły!Choć stanowczo wybieram ogródek!! Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Kto rano wstaje.... 11.01.08, 10:27 Masz racje, w ogrodku mozna sobie wyhodowac, co sie chce, nawet malego, slicznego krecika :) Zupelnie nie rozumiem, dlaczego niekorzy z takim uporem je zwalczaja, tlukac bez sensu w jakies puszki i zakopujac zdechle psy, brr . Odpowiedz Link Zgłoś
marijola1 Re: Kto rano wstaje.... 11.01.08, 10:36 Powiem szcerze,że też tego nie pojmuję! A byłam nawet w dzieciństwie świadkiem,jak działkowa sąsiadka zatłukła kreta lopatą!!!!!!Makabra! A to przecież miłe i pożyteczne stworzonka:) Odpowiedz Link Zgłoś
pola782 Re: Kto rano wstaje.... 11.01.08, 10:45 No to uwaga. Ubawicie się. Moja siostra miała jakies 6-7 lat. Sąsiadka zatłukła właśnie krecika i nie wiadomo kiedy młoda go cyk do kieszeni płaszczyka. Po kilku godzinach mama młodą wysłała do sklepu po coś tam. Młoda w sklepie z kieszonek pieniążki na lade wyjęła i krecika. Sklepowej szczęka podobno opadła. Szybko wysłała do mojej mamy jakiegoś pana z ppod sklepu co to pilnuje od rana z piwkiem w ręku, żeby powiedział, że młoda trupy po kieszeniach chowa. Oczywiście oddać nieboiszczyka nie chciała twierdząc, że on tylko śpi a jak sie obudzi to się będa fajnie bawić. Siłą trzeba było. Odpowiedz Link Zgłoś
marijola1 Re: Kto rano wstaje.... 11.01.08, 10:56 Ło matko,biedne dziecko...... Nie pytam nawet,jak to się skończyło:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
pola782 Re: Kto rano wstaje.... 11.01.08, 10:59 Wyła do konca dnia. Oczywiście trzeba było odstawić całą ceremonię pogrzebową jak już daliśmy radę jej wytłumaczyć, że jej pupilek jest martwy. Oczywiście krecik miał juz imię swoje ale nie pamiętam. Następnego miała ogromnego focha a po kolejnym dniu zapomniała o całej historii. Odpowiedz Link Zgłoś
marijola1 Re: Kto rano wstaje.... 11.01.08, 11:23 To jest ta piękna zaleta dzieci i małych zwierząt-dość szybko zapominają:)))))) Ale czy zawsze?????Tak się teraz zastanowiłam.Czy zawsze i czy wszystko...... Odpowiedz Link Zgłoś
pola782 Re: Kto rano wstaje.... 11.01.08, 11:29 Niestety nie zawsze i jeszcze bardziej niestety nie wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
marijola1 Re: Kto rano wstaje.... 11.01.08, 12:04 Ano własnie nie.I dotyczy to niestety także tych całkiem malutkich zwierzątek.... Odpowiedz Link Zgłoś
pola782 Re: Kto rano wstaje.... 11.01.08, 12:09 Ja miałam na myśli raczej dzieci choć zwierzątka też pamiętają Odpowiedz Link Zgłoś
marijola1 Re: Kto rano wstaje.... 11.01.08, 12:13 Sprostowanie: oczywiście pod pojęciem zwierzątek kryły się dzieci różnych gatunków:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
marijola1 Re: Kto rano wstaje.... 11.01.08, 12:03 Na pochyłe drzewa wszystkie kozy leją????????:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwiato-stan29 Re: Kto rano wstaje.... 11.01.08, 12:11 Dzień Dobry:) Ja okrzyków nie wznoszę ,pracuję w weekendy:(:((((( Pozdrawiam i zyczę milego weekendu wszystkim:) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Kto rano wstaje.... 11.01.08, 19:43 No tak, jak pracujesz w weekendy, to piątek nie jest dla Ciebie żadną atrakcją. Co tam! Zęby w uśmiechu można wyszczerzać również bez piątku :) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Kto rano wstaje.... 11.01.08, 17:29 ...ten wcześniej pada. Chyba nie warto;) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Kto rano wstaje.... 11.01.08, 19:44 Kto chodzi bardzo późno spać, ten potem śpi do południa i traci większość dnia. Chyba nie warto ;P Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Kto rano wstaje.... 11.01.08, 20:40 Noce są bajkowe. Nie sądzisz? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Kto rano wstaje.... 11.01.08, 22:30 Są nieziemskie, to prawda :))) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Kto rano wstaje.... 12.01.08, 11:35 Tylko co wtedy zrobić z rannym wstawaniem???:) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Kto rano wstaje.... 12.01.08, 11:46 Przeciągnąć do następnego ranka? :) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Kto rano wstaje.... 12.01.08, 18:45 Dożywociem z przerwami na...kawę czy herbatę? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Kto rano wstaje.... 12.01.08, 18:52 Jeśli tylko poczujesz taką potrzebę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Kto rano wstaje.... 12.01.08, 19:12 A cóż to za przyjemność bez potrzeby??? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Kto rano wstaje.... 12.01.08, 19:27 Pisząc "niekoniecznie" myślałam o przerwach :) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Kto rano wstaje.... 12.01.08, 22:25 Kręcisz, maleńka. A co z wymianą i uzupełnianiem płynów???:) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Kto rano wstaje.... 12.01.08, 22:40 Przyznam, że nie spodziewałem się aż takiego daru przekonywania:))) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Kto rano wstaje.... 12.01.08, 22:43 Ktoś kogoś chciał do czegoś przekonywać? Czy aby na pewno? :) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Kto rano wstaje.... 12.01.08, 22:45 Jeśli chciał, to chyba przekonał:) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Kto rano wstaje.... 12.01.08, 22:51 No bo niby skąd ma mieć pewność?;) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Kto rano wstaje.... 12.01.08, 22:59 W sumie w ogole nie rozumiem o co wam chodzi,ale pewniescie nagrzani wszyscy/w liczbie 2/wiec co tam,normalny stan o tej porze.A gg wy nie mata zeby pogadac choralnie,czy wolicie wasze pomruki i rzucanie zdaniem od czasu do czasu? Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Kto rano wstaje.... 12.01.08, 23:02 Po prostu wykorzystujemy wszelkie dostępne środki :) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Kto rano wstaje.... 12.01.08, 23:07 No to do lepszego stanu jakby co,zobaczymy sie kiedys tam znowu,a ja moze znowu jakis wierszyk przy scotchu wysmaze. Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Kto rano wstaje.... 13.01.08, 09:14 Mój stan wcale nie jest zły, Leziu, wręcz przeciwnie, a jeśli nawet cokolwiek nie domagam, to tylko fizycznie :) Czekam na wierszyk ! Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Kto rano wstaje.... 12.01.08, 22:59 Mówimy zdecydowanie "NIE" wszelkim formom asekuracji :) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Kto rano wstaje.... 12.01.08, 23:02 Chyba zmęczenie odbiera nam rozum. Ja juz odpadam. Trzymajcie się:) Odpowiedz Link Zgłoś
anika44 Re: Kto rano wstaje.... 11.01.08, 20:57 ...temu Pan Bog daje, O! Sami bezboznicy tutaj, ze az strach z Wami gadac :P Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Kto rano wstaje.... 12.01.08, 22:44 Milo widziec ze jeszcze jakies niedobitki na forum o tej porze sie wlocza,cos tam sobie pod nosem mamroczac.Reszta pije w spelunach... Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Kto rano wstaje.... 12.01.08, 22:46 Przetrwać mogą tylko najsilniejsi:) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Kto rano wstaje.... 12.01.08, 22:48 No chetnie czlowiek jakies party zrobilby,ale to nas i tak chyba nie ominie,w kwietniu jestem na starych smieciach wiec i do wawki zajrze w celach roznych... Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Kto rano wstaje.... 12.01.08, 22:50 No to zaznaczam termin kwietniowy na demolkę stolicy:) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Kto rano wstaje.... 12.01.08, 22:53 Wezmiesz Andrzeja L.ze soba?Moze by jaka demonstracje urzadzic,powiedzmy na temat wolnosci seksualnej papuaskich Pigmejów jak tez uwolnienia zwierzat z warszawskiego zoo? Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Kto rano wstaje.... 12.01.08, 22:56 Andrzej do kwietnia może być juz pod celą, więc na niego bym raczej nie liczył:) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Dzisiaj będzie dobry dzień ! 13.01.08, 09:04 Dzisiaj będzie dobry dzień ! Z rana więc uśmiechnij się i ciesz się, ciesz się ze mną :) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Dzisiaj będzie dobry dzień ! 13.01.08, 09:59 Już jest dobry dzień, więc nie pozostaje mi nic innego, jak połączyć się z Tobą w radosci:) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Dzisiaj będzie dobry dzień ! 13.01.08, 10:02 A nie mozna byloby polaczyc sie w jakims milym trojkaciku czy jakos tak?I miec jeszcze lepszy dzionek? Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Dzisiaj będzie dobry dzień ! 13.01.08, 10:12 Już jes nawet kwadrat, wiec jest jeszcze ciekawiej:) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Dzisiaj będzie dobry dzień ! 13.01.08, 10:13 Można by nawet w szerszym gronie, co się odbędzie, jak przyjedziesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Dzisiaj będzie dobry dzień ! 13.01.08, 10:22 No tak,wy juz myslicie pewnie o upublicznieniu naszego spotkania albo czegos w tym stylu,a ja doprawdy zaden ekshibicjonista tylko zwykly zboczek. Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Dzisiaj będzie dobry dzień ! 13.01.08, 10:26 Dobra, to obgadamy to w szczegółach jeszcze. Skoro wolisz być incognito, niech tak będzie, ale nie ze mną, bo ja Cię chcę widzieć na własne oczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
marijola1 Re: Dzisiaj będzie dobry dzień ! 13.01.08, 10:26 Dobrze by było,jakbyś dał cynk trochę wcześniej,żeby mi nie wlepili nocy z kim innym:DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Dzisiaj będzie dobry dzień ! 13.01.08, 10:38 Kto bedzie zainteresowany to i tak sie na czas dowie,coby orgie pijacka przygotowac no i meline odpowiednia znalezc. Odpowiedz Link Zgłoś
marijola1 Re: Dzisiaj będzie dobry dzień ! 13.01.08, 14:21 Orgia pijacka hahahahahahahahaha! Ja od samego patrzenia na flaszkę się upiajam:)))Już taki ze mnie ostry zawodnik:DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Dzisiaj będzie dobry dzień ! 13.01.08, 14:54 Marjola,na wszystko jest sposob a jak nie wiesz,pytaj mnie.We wspomnianej sytuacji jedni beda pic ze szklanek,inni z naparstkow i kazdy bedzie zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
marijola1 Re: Dzisiaj będzie dobry dzień ! 13.01.08, 18:10 Acha,pozostaje mi wierzyć Ci na słowo,że taki numer przejdzie.Kiedyś próbowałam ,ale tak mnie pilnowali,że na drugi dzień wstać nie mogłam:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
brucelee00 Re: Kto rano wstaje.... 14.01.08, 22:00 Kto rano wstaje.... ten jest niewyspany. Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Kto rano wstaje.... 14.01.08, 22:12 Słusznie! Wiem to nazbyt dobrze po sobie :) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Kto rano wstaje.... 14.01.08, 22:19 No to trzeba nam bedzie pilnowac Marjoli zeby nam sie nie nabzdryngolila,najlepiej dawac jej do picia soki owocowe i temu podobne profanacje,coby dziewucha nie spadla pod stol od samego widoku tego co my chlac bedziemy. Odpowiedz Link Zgłoś