Dodaj do ulubionych

OD BIZONA - DLA WSZYSTKICH MYSL CIEPLUTKA

IP: *.abo.wanadoo.fr 24.12.01, 16:24
Wszystkim Forumowiczom, Czatowcom, Paniom i Panom, z zasniezonego Kraju i tym z
zagranicy, ciepla, radosci, milosci, koled i ogromnych bombek na choince oraz
udanych, dobrze pozlepianych uszek, zyczy spod wiezy Eiffel'a
Wasz Bizon stepowy
Niech Wam bedzie jak najlepiej, Mili !
WESOLYCH SWIAT !
Obserwuj wątek
    • mario2 Re: OD BIZONA - DLA WSZYSTKICH MYSL CIEPLUTKA 24.12.01, 16:28
      Bizonie - nawzajem, nawzajem! Szkoda, ze odleglosc nie pozwolila Ci przybyc na
      spotkanie w Wa-wie. Bylo zajebiscie. Twoje zdrowie tez sie pilo :o))!
      • Gość: Bizon Re: OD BIZONA - DLA WSZYSTKICH MYSL CIEPLUTKA IP: *.abo.wanadoo.fr 24.12.01, 16:32
        Dzieki, Mario ! Maryjke swoja ucaluj czule ode mnie, a co do spotkania, to
        przeciez nie pierwsze i na pewno nie ostatnie i jeszcze kiedys wypijemy
        Zywczyka !
        • mario2 Re: OD BIZONA - DLA WSZYSTKICH MYSL CIEPLUTKA 24.12.01, 16:36
          Maryjka jeszcze w pracy :o((( ale serdeczne dzieki! Wypic mozna zawsze!. W
          lipcu jedziemy przez Belgie , Luxemburg do Szwajcarii. Myle sie, albo jest
          Francja po drodze?
          • Gość: Bizon Re: OD BIZONA - DLA WSZYSTKICH MYSL CIEPLUTKA IP: *.abo.wanadoo.fr 24.12.01, 16:48
            Francja moze byc, choc Paryz nie za bardzo Wam po drodze, niestety ! No ale
            gdyby chcialo sie Wam nadlozyc troche drogi zeby wypic piwo i skosztowac moich
            zeberek.... Ja w kazdym razie w lipcu siedze tu i serdecznie zapraszam !
            • mario2 Re: OD BIZONA - DLA WSZYSTKICH MYSL CIEPLUTKA 24.12.01, 16:56
              dzieki- przekaze romanistce Maryjce :o))
              • Gość: Bizon Re: OD BIZONA - DLA WSZYSTKICH MYSL CIEPLUTKA IP: *.abo.wanadoo.fr 24.12.01, 17:04
                Ah bon ?! Alors je l'embrasse très, très chaleureusement bien que je ne la
                connaisse pas et je vous présente encore une fois mes meilleurs voeux. LE Bison
                • mario2 Re: OD BIZONA - DLA WSZYSTKICH MYSL CIEPLUTKA 24.12.01, 17:12
                  powiem jej by przeczytala. Ja niekumaty. Niestety nie ma jej jeszcze w
                  domu :o)))
    • Gość: bachuu Re: OD BIZONA - DLA WSZYSTKICH MYSL CIEPLUTKA IP: *.lot.pl 24.12.01, 17:01
      podspiewujac cicho pod nosem powoli zbieram sie z pracy, do rodzicow na wigilie.
      podspiewywanie bierze sie stad 1. wigilia ok ale spotkanie ze calym
      rodzenstwem :-)))))) 2. piwo trapistow dzis a zeberka jutro i wolne !!!!
      reszte powodow do spiewu zachowam dla siebie ale mysle ze tylko to wystarczy
      :-))))
      czego, znaczy tej radosci zycze tobie bizonie
    • o+o-o Re: OD BIZONA - DLA WSZYSTKICH MYSL CIEPLUTKA 24.12.01, 17:23

JOYEUX NOEL ET BONNE, HEUREUSE ANNEE !!!

BIZONIE PARYSKI,

o:)
      • Gość: Bizon Re: OD BIZONA - DLA WSZYSTKICH MYSL CIEPLUTKA IP: *.abo.wanadoo.fr 24.12.01, 17:30
        Merci de tout mon coeur de Polack ! Et à toi aussi mes pensées très chaudes ...
        • o+o-o Re: OD BIZONA - DLA WSZYSTKICH MYSL CIEPLUTKA 24.12.01, 17:46
          Merci, et a Toi aussi.

BEAUCOUP DE REVES !!!
        • Gość: bachuu Re: OD BIZONA - DLA WSZYSTKICH MYSL CIEPLUTKA IP: *.lot.pl 24.12.01, 17:46
          Gość portalu: Bizon napisał(a):

> Merci de tout mon coeur de Polack ! Et à toi aussi mes pensées trè
          > ;s chaudes ...

cokkolwiek by to mialo znaczyc (bo ja w tym poganskim narzeczu umiem
          tylko "r.c.Lens") dolaczam zyczenia dla samanty ktora tu z pewnoscia zajrzy
          samantko :-)))))))))

• mario2 Re: OD BIZONA - DLA WSZYSTKICH MYSL CIEPLUTKA 24.12.01, 17:51
            Euch allen auch alles Gute, frohe Weihnachten! Feiert wohl!
    • czort Re: OD BIZONA - DLA WSZYSTKICH MYSL CIEPLUTKA 24.12.01, 18:00
      bizonie-zubrze - tobie tyzzzzz!
      a co do cholery, bede musiala sobie slownik kupic!!!
      znowu wydatek!!!
      a tak by bylo na flaszencje!!!
      • mario2 Re: OD BIZONA - DLA WSZYSTKICH MYSL CIEPLUTKA 24.12.01, 18:01
        Przyjdzie Maryjka - za darmo przetlumaczy! :o)))
        • Gość: Bizon Re: OD BIZONA - DLA WSZYSTKICH MYSL CIEPLUTKA IP: *.abo.wanadoo.fr 24.12.01, 18:33
          Bez paniki, Czorcie, flaszencja bedzie ! To byly podziekoania po francusku dla
          o+o-o, ktory (ktora ?) napisal (a ?) do mnie w tym ,jak mowi Bachuu, poganskim
          narzeczu. Lej w gardziel, Czorciku i nie pytaj za ile ! Santé, jak mowia Katany
          • mario2 Re: OD BIZONA - DLA WSZYSTKICH MYSL CIEPLUTKA 24.12.01, 18:39
            zum Wohl Bizon!!
            • Gość: Bizon Re: OD BIZONA - DLA WSZYSTKICH MYSL CIEPLUTKA IP: *.abo.wanadoo.fr 24.12.01, 18:44
              Jawohl, herr Oberleutnant! Verfluchter donnerwetter, meine kleine Rosamund,
              salceson alles gut ! Und so weiter, direktion Hannover zwei kilometer stau.
              Vielen dank, mein schatz ! Gute Katzenjammer !
              • mario2 Re: OD BIZONA - DLA WSZYSTKICH MYSL CIEPLUTKA 24.12.01, 18:46
                ogladales Klosa albo 4 pancernych? :o)))
          • Gość: czort zubrze IP: *.tkb.net.pl 24.12.01, 19:29
            Gość portalu: Bizon napisał(a):

> Bez paniki, Czorcie, flaszencja bedzie ! To byly podziekoania po francusku dla
            > o+o-o, ktory (ktora ?) napisal (a ?) do mnie w tym ,jak mowi Bachuu, poganskim
            > narzeczu. Lej w gardziel, Czorciku i nie pytaj za ile ! Santé, jak mowia Katany

ale to nie o twoje odpowiedzi chodzi, jeno o cholerna kartke i zapowiedz jej
            odebrania, ponial? po to mi ten slownik jezd!!!
      • o+o-o Re: OD BIZONA - DLA WSZYSTKICH MYSL CIEPLUTKA 24.12.01, 18:40
        czort napisał(a):

> bizonie-zubrze - tobie tyzzzzz!
        > a co do cholery, bede musiala sobie slownik kupic!!!
        > znowu wydatek!!!
        > a tak by bylo na flaszencje!!!

...kupisz slownik, to ja sprezentuje flaszencje,Czorciku :)))

O:)

• Gość: czort Re: OD BIZONA - DLA WSZYSTKICH MYSL CIEPLUTKA IP: *.tkb.net.pl 24.12.01, 19:26
          jejku, ale dzis wszyscy mili, trzyjajeczny tyz!!!!
          oki, w ramach wigilii przyjme od cie ta flaszke, ino bozolak 2001 ma byc!! oki?
          kurde, trzyjajeczny)(a) mom la cie prezent pod choinka - nowego nick'a na
          swieta. badz "duszoszczypatielnyj" tego nie da sie przetlumaczyc, ale to z
          sympatii.
          • mario2 Re: OD BIZONA - DLA WSZYSTKICH MYSL CIEPLUTKA 24.12.01, 19:29
            Czort kurde, moze rzeczywiscie ta noc wyjatkowa jest!
            • maryjo2 Re: OD BIZONA - DLA WSZYSTKICH MYSL CIEPLUTKA 24.12.01, 20:55
              Monsieur le Bizon, je ne Vous connaîs non plus, mais j'espère bien pouvoir vous
              rencontrer un jour. Peut-être même à Paris :o)) Merci beacoup pour le voeux de
              Noël. Moi aussi, je Vous souhaite joyeux Noël et je Vous embrasse amicalement.
              • Gość: samanta Re: OD BIZONA - DLA WSZYSTKICH MYSL CIEPLUTKA IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 24.12.01, 20:58
                Alez tu wytwornie!czuje sie jak jasnie panienka w salonie. Moze tak na fortepianie ktos zagra?
                Umieram z przejedzenia..........a rany!
                • maryjo2 Re: OD BIZONA - DLA WSZYSTKICH MYSL CIEPLUTKA 24.12.01, 21:00
                  Ja tez , Samanta, a jeszcze mam drugie tyle do zjedzenia :o)). Kto by pomyslal,
                  ile zarcia moze sie zmiescic w zoladku! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                  • Gość: samanta Re: OD BIZONA - DLA WSZYSTKICH MYSL CIEPLUTKA IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 24.12.01, 21:06
                    bo ludzie sa glupio wymysleni! Powinien byc jeszcze zoladek rezerwowy!:)
                    • maryjo2 Re: OD BIZONA - DLA WSZYSTKICH MYSL CIEPLUTKA 24.12.01, 21:10
                      Albo powinno byc takie zarcie, co go na talerzy duzo- a jak dojdzie do zoladka
                      to sie kurczy.
    • pomeranka Re: OD BIZONA - DLA WSZYSTKICH MYSL CIEPLUTKA 24.12.01, 21:12
      Bizonie, miałam okazje przezyć Boże Narodzenie w Paryżu wraz z Nowym Rokem...
      Jak tak pisałeś, przypomniał mi się tametn czas.... i uśmiecham sie do swoich
      myśli. Mieszkałam na rue Papillon.

Mam nadzieję, że to sa dla Ciebie dobre święta. Ciepłe i spokojne. Pozdrawiam.
      • samanta1 Bizio.... 24.12.01, 21:15
        Dziekuje za zyczenia i piekny limeryk.To bylo takie czysto ..Bizonowe:)
    • crimen Re: OD BIZONA - DLA WSZYSTKICH MYSL CIEPLUTKA 24.12.01, 21:50
      Bizonie, wszystkiego najlepszego, tony żeberek i lodówki piwa.Twoje zdrowie;)
      • samanta1 Re: OD BIZONA - DLA WSZYSTKICH MYSL CIEPLUTKA 24.12.01, 21:52
        Crimen..chlejesz przy Wigilii???????:)
        • crimen Re: OD BIZONA - DLA WSZYSTKICH MYSL CIEPLUTKA 24.12.01, 21:55
          Za to nie mam kamienia w żołądku:)))
          • samanta1 Re: OD BIZONA - DLA WSZYSTKICH MYSL CIEPLUTKA 24.12.01, 21:56
            Sam przyznales ze nieiwele zjadles wiec nie zachwalaj kuracji bo byla niepotrzebna Ci! :)
            • Gość: Bizon Re: OD BIZONA - DLA WSZYSTKICH MYSL CIEPLUTKA IP: *.abo.wanadoo.fr 24.12.01, 22:41
              No, moje kochane Obzartuchy, jak tam Szanowne Trawienie ? :-
              )))))))))))))))))))))))))) oj, zjadlo sie o jedno uszko za duzo, a ta ostatnia
              lyzka kapusty z grzybami dobila Was pewnie, co ? Szybciutko cos mocnego typu
              spirytus albo naleweczka p.Poraj-Dobrzelewskiego, ojca mojej psiapsiolki Mrowy,
              trudno Wigilia czy nie ale to nie alkohol tylko lekarstwo...
              • laura! Re: OD BIZONA - DLA WSZYSTKICH MYSL CIEPLUTKA 24.12.01, 22:48
                Ludziska co się dzieje, na łby z dobrymi ludźmi się pozamienialiście. Wczoraj
                potwory, dzisiaj anioły o pięknych ustach. Przyznać się kto zabrał moją
                głowę... Aż mam ochotę słono zakląć(...) O w mordę, co za jazda...
                Powiedzcie, ze to przejściowe, bo umrę na brak weny twórczej i zacznę mówić
                zwierzęcym głosem.
                Pozdrawiam obżartuchów :))))))))
                • Gość: Bizon Re: OD BIZONA - DLA WSZYSTKICH MYSL CIEPLUTKA IP: *.abo.wanadoo.fr 24.12.01, 22:51
                  Toc to przeca Wilia, Lauro i wszystkie forumowe bydlaki zaczely raptem mowic
                  ludzkim glosem... :-D Nie martw sie, za najdalej 2 dni wszystko wroci do
                  normy... Pozdrowionka !
                  • laura! Re: OD BIZONA - DLA WSZYSTKICH MYSL CIEPLUTKA 24.12.01, 22:56
                    Dzięki Bizon za wyjaśnienia... chrum, chrum... lecę do koryta bo ja się jeszcze
                    nie nażarła... a i jeszcze trzeba przed snem zwabić jakiegoś knura stadnego...
                    może go moje chrum, chrum zwabi ;)))) i mój pokręcony ogonek...
              • samanta1 Re: OD BIZONA - DLA WSZYSTKICH MYSL CIEPLUTKA 24.12.01, 22:58
                Ja juz dochodze do siebie!Zaczynam czuc lekki luz w zoladku i to bez naleweczki:))))))))))))
                • Gość: Bizon Re: OD BIZONA - DLA WSZYSTKICH MYSL CIEPLUTKA IP: *.abo.wanadoo.fr 24.12.01, 22:58
                  JESTES ????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!
                  • samanta1 Re: OD BIZONA - DLA WSZYSTKICH MYSL CIEPLUTKA 24.12.01, 23:04
                    a jezdem!:)))))))))
    • yess Re: OD BIZONA - DLA WSZYSTKICH MYSL CIEPLUTKA 24.12.01, 23:03
      dzien dobry :))) jakie wiesci na obecnym watku?
      • Gość: Bizon Re: OD BIZONA - DLA WSZYSTKICH MYSL CIEPLUTKA IP: *.abo.wanadoo.fr 24.12.01, 23:05
        wiesci takie, ze, panie, Wilia, witamy Malenkiego i wszyscy sie kochaja....
        • Gość: Bizon Re: OD BIZONA - DLA WSZYSTKICH MYSL CIEPLUTKA IP: *.abo.wanadoo.fr 24.12.01, 23:06
          Samanto, hajze na jakiego dziada !
          • samanta1 Bizon 24.12.01, 23:10
            wiesz ..tam gdzie zawsze:) czekam
        • yess Re: OD BIZONA - DLA WSZYSTKICH MYSL CIEPLUTKA 24.12.01, 23:07
          jak wszyscy to wszyscy :))) ja tez chce :)))
          • Gość: Bizon Re: OD BIZONA - DLA WSZYSTKICH MYSL CIEPLUTKA IP: *.abo.wanadoo.fr 24.12.01, 23:09
            na dziada ?
            • yess Re: OD BIZONA - DLA WSZYSTKICH MYSL CIEPLUTKA 24.12.01, 23:11
              kto? ja?????
        • samanta1 Re: OD BIZONA - DLA WSZYSTKICH MYSL CIEPLUTKA 24.12.01, 23:09
          zauwazylam..tak tu dzisiaj milo,spokojnie...swiatecznie:)
          • Gość: leziox Re: i ja dotarłem IP: *.arcor-ip.net 25.12.01, 01:09
            Bizonie francuski dzieki wielkie za takie piekne zyczenia,nawet w Wersalu
            pewnie lepiej by ich nie wypowiedziano.
            No i inni forumicze,jak to slicznie pewna panna stad ujela,tak ladnie dzis
            gadaja,ze bydleca dusza sie w czlowieku raduje i jeszcze troche,a raj na ziemi
            nastapi.
            Dla was wszystkich mordy kochane zyczonka przesylam:
            szmalu wiele,spokoju w domu i zeby urzad skarbowy zapomnial o was na zawsze,
            a komornik nie trafil w progi wasze,oraz zdrówka codziennego,co najwazniejsze
            jakby no i coby na wasze konta bank przez pomylke milionik przekazal w euro i
            potem tez sie nie doszukal bledu.Tuczcie sie dalej,ja tam zdrowy,bo nic prawie
            nie jadlem,nie narzekam,wiec tylko wspólczuje osobom zajadajacym na raz do tego
            stopnia,jakby ich samodestrukcyjne sklonnosci akurat dzisiaj ujawnily sie z
            cala sila.U mnie w domu spokoik,nikt nie gada,gosci nie ma,jesc nie
            zmuszaja,koty spia,koniaczek w wannie nabiera temperatury i juz sie zaczal
            pierwszy dzien swiat.Jeszcze troche i wszystko wróci do normy.Pozdrowiaczki jak
            zwykle dla wszystkich.No.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka