jasmina_tdi 27.12.01, 13:12 cmok - cmok - cmok wprost ze świątecznego amoku...!!!!!! jasminka -ledwo - żywa :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kitek1 Re: ŚWIĄTECZNE BUZIAKI :-))))) 27.12.01, 13:13 no to cmoczek w jasminkowy boczek, Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: ŚWIĄTECZNE BUZIAKI :-))))) 27.12.01, 13:15 w który??? :-))) kitek1 napisał(a): > no to cmoczek w jasminkowy boczek, Odpowiedz Link Zgłoś
bachuu Re: ŚWIĄTECZNE BUZIAKI :-))))) 27.12.01, 13:19 jasmina_tdi napisał(a): > w który??? :-))) > > kitek1 napisał(a): > > > no to cmoczek w jasminkowy boczek, > wedzony hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: ŚWIĄTECZNE BUZIAKI :-))))) 27.12.01, 13:19 wędzony będzie latem!!! bachuu napisał(a): > wedzony hi hi > Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: ŚWIĄTECZNE BUZIAKI :-))))) 27.12.01, 13:24 wolę stereo ;-))) kitek1 napisał(a): > a w ktory wolisz, Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: ŚWIĄTECZNE BUZIAKI :-))))) 27.12.01, 13:15 To swieta sie jeszcze nie skonczyly? A ja myslalam.;)))))))))) Cmok,cmok!:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: ŚWIĄTECZNE BUZIAKI :-))))) 27.12.01, 13:16 Buziakiiiiiii dla mojej kochanej zakaly!!!!!!!!!!!! dla mnie święta trwają wiecznie ;-)))) samanta1 napisał(a): > To swieta sie jeszcze nie skonczyly? A ja myslalam.;)))))))))) Cmok,cmok!:) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: ŚWIĄTECZNE BUZIAKI :-))))) 27.12.01, 13:25 ...buziaczki dla hawajskiej...Jasminki...! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: ŚWIĄTECZNE BUZIAKI :-)))))magnolia 27.12.01, 13:26 ;-))))))))))) hura magnolia!!!!!!! tysiąc buziaczków!!!!! witaj słoneczko moje :-))))) mag_nolia napisał(a): > ...buziaczki dla hawajskiej...Jasminki...! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: ŚWIĄTECZNE BUZIAKI :-)))))Kobiety:)) 27.12.01, 13:52 przestancie sie calowac bo bedzie deszcz:) a gololedzi nienawidze bardziej od kierowcow -idiotow! Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: ŚWIĄTECZNE BUZIAKI :-)))))Kobiety:)) 27.12.01, 13:54 a ja moge jasmince swiateczne boczki cmoczkowac, Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: ŚWIĄTECZNE BUZIAKI :-)))))Kobiety:)) 27.12.01, 13:55 ale czy Ty aby wiesz jak to sie robi????? swiateczne calowanie to nie taka prosta sprawa! kitek1 napisał(a): > a ja moge jasmince swiateczne boczki cmoczkowac, Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: ŚWIĄTECZNE BUZIAKI :-)))))Kobiety:)) 27.12.01, 13:54 a czy to moja wina ze chlopy sie pochowaly?????? ;-)))) dawac tu jakiegos to wycaluje !!! (moze)hehehe.... anka1 napisał(a): > przestancie sie calowac bo bedzie deszcz:) a gololedzi nienawidze bardziej od > kierowcow -idiotow! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: ŚWIĄTECZNE BUZIAKI :-)))))Kobiety:)) 27.12.01, 13:58 no właśnie? co?! kitek1 napisał(a): > a ja to co??? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: ŚWIĄTECZNE BUZIAKI :-)))))Kobiety:)) 27.12.01, 14:00 myslisz, ze prawdziwa dziewczynka by sie tak na Twoje boczki rzucala, Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: ŚWIĄTECZNE BUZIAKI :-)))))Kobiety:)) 27.12.01, 14:04 mysle, że do tego trzeba prawdziwego faceta a nie prawdziwej dziewczynki :-)))) kitek1 napisał(a): > myslisz, ze prawdziwa dziewczynka by sie tak na Twoje boczki rzucala, Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: ŚWIĄTECZNE BUZIAKI :-)))))Kobiety i nie tylko 27.12.01, 14:07 Kitek a dlaczego Ty piszesz o sobie < co>?:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: ŚWIĄTECZNE BUZIAKI :-)))))Kobiety i nie tylko 27.12.01, 14:09 ten kitek to chyba pijany! albo ja mam kłopot hehehe anka1 napisał(a): > Kitek a dlaczego Ty piszesz o sobie < co>?:) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: ŚWIĄTECZNE BUZIAKI :-)))))Kobiety i nie tylko 27.12.01, 14:16 jesli Kitek rzeczywiscie jest czyms to masz:) pozostaje ustalic czym jest:)) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: ŚWIĄTECZNE BUZIAKI :-)))))Kobiety i nie tylko 27.12.01, 14:17 ale po co? będzie chciał, to sam powie :-))) anka1 napisał(a): > jesli Kitek rzeczywiscie jest czyms to masz:) pozostaje ustalic czym jest:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: ŚWIĄTECZNE BUZIAKI :-)))))Kobiety i nie tylko 27.12.01, 14:21 ales Ty purystka jezykowa, ja rodzaj meski i liczba pojedyncza, ale nie wiem na jakie pytanie odpowiadam, Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: ŚWIĄTECZNE BUZIAKI :-)))))Kobiety i nie tylko 27.12.01, 14:22 uwielbiam definicje :-)))))))) kitek1 napisał(a): > ales Ty purystka jezykowa, ja rodzaj meski i liczba pojedyncza, ale nie wiem na > > jakie pytanie odpowiadam, Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: ŚWIĄTECZNE BUZIAKI :-)))))Kobiety i nie tylko 27.12.01, 14:32 a ja nie bo mi je moja matematyca skutecznie obrzydzila:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: ŚWIĄTECZNE BUZIAKI :-)))))Kobiety i nie tylko 27.12.01, 14:33 ja o tej kitkowej definicji :-)))) była b zachecająca!!!!! anka1 napisał(a): > a ja nie bo mi je moja matematyca skutecznie obrzydzila:) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: ŚWIĄTECZNE BUZIAKI :-)))))Kitek 27.12.01, 14:35 zdefiniuj sie w takim razie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: ŚWIĄTECZNE BUZIAKI :-)))))anka 27.12.01, 14:39 nie nie - bo mu sie pomiesza! powiedział już przecież - rodzaj meski, liczba pojedyncza :-))) anka1 napisał(a): > zdefiniuj sie w takim razie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: ŚWIĄTECZNE BUZIAKI :-)))))anka 27.12.01, 14:42 to nie jest definicja:)))no dobra nie bede upierdliwa:)))Kitek mozesz sie nie definiowac!:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: ŚWIĄTECZNE BUZIAKI :-)))))anka 27.12.01, 14:44 pomysł mam!! nasmarujemy my tu mu zaraz definicję!!!!! początek już mamy - zapodawaj dalej:-)) anka1 napisał(a): > to nie jest definicja:)))no dobra nie bede upierdliwa:)))Kitek mozesz sie nie > definiowac!:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: ŚWIĄTECZNE BUZIAKI :-)))))jasminka 27.12.01, 14:46 bo Ci boczki przestane cmoczkowac, Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: ŚWIĄTECZNE BUZIAKI :-)))))jasminka 27.12.01, 14:47 może najpierw zacznij :-))) kitek1 napisał(a): > bo Ci boczki przestane cmoczkowac, Odpowiedz Link Zgłoś