niezapominajka54 27.08.03, 08:52 OK... to w nawiązaniu do już utworzonego wątku, spojrzenie z innej strony. Pytanie głównie do facetów. Co dla Was oznacza określenie "prawdziwa kobieta"? No i czy trafiliście na taką ;)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wakarpl Re: prawdziwa kobieta 27.08.03, 15:34 nie wiem, czy da sie jednoznacznie okreslic, chyba kazdy ma indywidualna "definicje" i to jest bardzo subiektywne, najlepiej byloby jak kazdy facet mialby prawdziwa kobiete dla siebie, wtedy nie musialby szukac gdzie indziej:) Odpowiedz Link Zgłoś
justka7 Re: prawdziwa kobieta 27.08.03, 15:44 ... faceci mają jakąś dziwną manię posiadania "mieć kobietę dla siebie" Odpowiedz Link Zgłoś
zago601 Re: prawdziwa kobieta 27.08.03, 15:56 Zaraz, zaraz. Nie wszyscy faceci chcą mieć kobietę. Ja chciałbym być z kobietą. Odpowiedz Link Zgłoś
justka7 Re: prawdziwa kobieta 27.08.03, 16:00 przepraszam za uogólnienie :) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
zago601 Re: prawdziwa kobieta 27.08.03, 16:30 Dziekuję. Nie wszyscy mężczyzni to samce chcące wykorzystać bezbronne kobiety, a potem porzucić. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
justka7 Re: prawdziwa kobieta 27.08.03, 16:36 wiem, wiem ... znam nawet kilku to działa w dwie strony.. znam takie kobiety, które czerpią energię z wykorzystywania facetów... uważajcie na takie pozdr. :) Odpowiedz Link Zgłoś
zago601 Re: prawdziwa kobieta 27.08.03, 16:55 Wezmę Twą radę głęboko do serca. A swoją drogą to wszystko jest tak indywidualne, że aż się wierzyć nie chce. :) Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_charlie Re: prawdziwa kobieta 29.08.03, 01:46 Znam taka jedna gwiazde, lubi sie otaczac mezczyznami, chyba jej rzeczywiscie przynosimy energie, tyle ze na krotko... Odpowiedz Link Zgłoś
egon.olsen Re: prawdziwa kobieta 27.08.03, 16:17 Dziwię się takim facetom... Jak chcą mieć w domu niewolnice (dla mnie się to do tego sprowadza) to przecież taniej wyjdzie zatrudnić gosposię (jedyny problem to kwestie 'łóżkowe'). Idealna kobieta... hmmmm... to chyba bardzo indywidualna sprawa... Odpowiedz Link Zgłoś
wakarpl Re: prawdziwa kobieta 27.08.03, 16:54 Chyba zostalem zle zrozumiany.... nie chodzi mi o posiadanie. Chodzilo mi o to, ze najlepiej byloby, gdyby dla kazdego faceta jego kobieta byla idealna, a to wiaze sie z subiektywna ocena Odpowiedz Link Zgłoś
egon.olsen Re: prawdziwa kobieta 27.08.03, 16:56 Spoko, chodziło mi o ten wpis że faceci chcą MIEĆ KOBIETĘ :) pozdróffka Odpowiedz Link Zgłoś
wakarpl Re: prawdziwa kobieta 27.08.03, 16:55 Chyba zostalem zle zrozumiany.... nie chodzi mi o posiadanie. Chodzilo mi o to, ze najlepiej byloby, gdyby dla kazdego faceta jego kobieta byla idealna, a to wiaze sie z subiektywna ocena Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wakarpl !! 27.08.03, 16:57 Chyba zostalem zle zrozumiany.... Nie chodzi mi o posiadanie. Chodzilo mi o to, ze najlepiej byloby, gdyby dla kazdego faceta jego kobieta byla idealna, a to wiaze sie z subiektywna ocena Odpowiedz Link Zgłoś
wakarpl Re: prawdziwa kobieta 27.08.03, 17:05 Chyba zostalem zle zrozumiany.... nie chodzi mi o posiadanie. Chodzilo mi o to, ze najlepiej byloby, gdyby dla kazdego faceta jego kobieta byla idealna, a to wiaze sie z subiektywna ocena. Odpowiedz Link Zgłoś
wakarpl Re: prawdziwa kobieta 27.08.03, 17:10 Przepraszam wszystkich, cos mi komputer nawalil - pokazywal, ze nie wyslano wiadomosci, a teraz widze, ze wyslalem kilka, to byl wypadek, przepraszam, na usprawiedliwienie moge powiedziec, ze nie jestem prawdziwa kobieta:), sorki raz jeszcze, lepiej juz dzis sobie daruje pisanie... Odpowiedz Link Zgłoś
justka7 Re: prawdziwa kobieta 27.08.03, 17:11 ... to chyba ja źle zrozumiałam, albo zrozumiałam tak jak chciałam :) sorrrrrki pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś