vobiska1 16.03.08, 21:31 poznałam w necie a potem osobiscie,i byłam do 23 lipca 2003 ,pod wielkim wrażeniem, zalet ciała , serca, ducha i intelektu jednego z Forumowiczów. Jesli tu jeszcze pisuje , pozdrawiam serdecznie i dziękuję))). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
diabollo Re: 16 marca 2002 roku 16.03.08, 21:45 vobiska1 napisała: > poznałam w necie a potem osobiscie,i byłam do 23 lipca 2003 ,pod > wielkim wrażeniem, > zalet ciała , serca, ducha i intelektu jednego z Forumowiczów. Jesli > tu jeszcze pisuje , pozdrawiam serdecznie i dziękuję))). Gratulujemy i cieszymy się razem z Tobą. Kłaniam się nisko. Odpowiedz Link Zgłoś
vobiska1 Re: 16 marca 2002 roku 17.03.08, 00:28 Ech, tym wpisem podszywasz się i sugerujesz,ze to Ty )), a przed laty ja miałam na tym forum innego nicka a Ty też ,o ile w ogóle tu bywałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
diabollo Re: 16 marca 2002 roku 17.03.08, 07:59 vobiska1 napisała: > Ech, tym wpisem podszywasz się i sugerujesz,ze to Ty )), a przed > laty ja miałam na tym forum innego nicka a Ty też ,o ile w ogóle > tu bywałeś? Nie, nie, nie podszywam się, to nie ja. Od lat, od samego początku od kiedy piszę na tym forum zawsze miałem tego samego nicka. Po prostu chciałem wyrazić radość, że przytrafiła Ci się taka miła bliższa znajomość. Kłaniam się nisko. Odpowiedz Link Zgłoś
vobiska1 Re: 16 marca 2002 roku 17.03.08, 08:35 Tak, tak ,jak to mawiał fraszkopisarz Jan Sztaudynger? "Najwięcej cienia rzucają wyjaśnienia"))).Mnie nie musisz zapewniać,ze to nie Ty, ja wiem KTO)).To raczej forumowiczów zapewniasz,ze nic wspólnego z Vobiską nie miałeś, hi, hi, hi))). Odpowiedz Link Zgłoś
diabollo Re: 16 marca 2002 roku 19.03.08, 20:52 vobiska1 napisała: > Tak, tak ,jak to mawiał fraszkopisarz Jan Sztaudynger? "Najwięcej > cienia rzucają wyjaśnienia"))).Mnie nie musisz zapewniać,ze to nie > Ty, ja wiem KTO)).To raczej forumowiczów zapewniasz,ze nic wspólnego > z Vobiską nie miałeś, hi, hi, hi))). Trafiony, zatopiony. Kłaniam się nisko. Odpowiedz Link Zgłoś
vobiska1 Re: -czów czy -czek? nt 19.03.08, 22:32 -czów, -czów ))- zazdrosna czy jak zwykle upierliwa ? Odpowiedz Link Zgłoś
diabollo Re: -czów czy -czek? nt 19.03.08, 23:13 vobiska1 napisała: > -czów, -czów ))- zazdrosna czy jak zwykle upierliwa ? Moje czcigodne Damy, (pewnego dnia wchodzę rano do pokoju, gdzie pracują pracownicy mojego działu i chciałem - jak już biedacy muszą znosić bałakającego po niemiecku Polaka-szefa - zabłysnąć przed nimi niemiecką elokwencją i polskim szarmanctwem - więc mówię: "Guten Morgen meine Frauen und meine Herren", a dziewczynom od razu zaczęło dypy ze śmiechu urywać... Nie wiedziałem o co chodzi i z czego tak wszyscy się chichrają, a tu się okazuje, że "Frauen" to oczywiście "kobiety", "panie", ale też i tutaj: "ŻONY", a w tym kontekście "moje panie" należy powiedzieć: "meine Damen"). No, więc, czcigodne Damy, dlaczego w takich pierdołowatych sytuacjach potraficie sobie tak nawzajem dogryzać? Mężczyźni o takie byle pierdoły, w stosunku do siebie tak nie odgrywają swoich męskich ról. Może mają zakodowane, że za taką pierdołę nie warto dostać po ryju. A z drugiej strony, kiedy już decycują się nadstawić i dać w ryja, walczyć o swoje, są bardziej agresywni. Takie tam przemyślenia. Kłaniam się nisko. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Kto komu? 20.03.08, 00:16 Ja się serio pytałam, bo są 2 możliwości: - "forumowiczów" - bywalców męskich - "forumowiczów" - bywalców forum płci obojga (forumowiczów plus forumowiczek) Bo myślałam, że jak -czek, to pewnie Mamałgosia albo Sion. A tak to stawiam na Kohei. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Diabollini 20.03.08, 15:39 Daruj sobie te uwagi o damowatości i pouczanie nas. Zwłaszcza że cały ten post spłodziłeś wyłącznie po to, by się niby to mimochodem pochwalić szefowaniem Niemcom w Niemczech. Odpowiedz Link Zgłoś
diabollo Re: Diabollini 20.03.08, 17:53 kochanica-francuza napisała: > Daruj sobie te uwagi o damowatości i pouczanie nas. > > Zwłaszcza że cały ten post spłodziłeś wyłącznie po to, by się niby to mimochode > m > pochwalić szefowaniem Niemcom w Niemczech. Ależ to jest chyba jasne od conajmniej dwóch lat? Chwalę się tym bardzo regularnie i dopiero teraz do Ciebie dotarło? Kłaniam się nisko. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Diabollini 20.03.08, 18:21 > Ależ to jest chyba jasne od conajmniej dwóch lat? Jak dla kogo. > Chwalę się tym bardzo regularnie i dopiero teraz do Ciebie dotarło? > Ja ciebie rzadko czytam. :-PPPP Tak więc dopiero teraz. Sprawdź, czy jeszcze może został jakiś forumowicz, który to przeoczył, i koniecznie go poinformuj. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Tak więc proszę o wykreślenie "nawzajem" 20.03.08, 00:17 Moje intencje były czyste. Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm diabollo 20.03.08, 16:16 to że w kontekście podanym przez ciebie nalezy użyć zwrotu "meine Damen" to nawet ja (człowiek który niemieckiego nie uczył się nawet przez sekunę) wiem. A wiedza moja zasłyszana została w filmach! Odpowiedz Link Zgłoś
diabollo Re: diabollo 20.03.08, 17:54 hiperrealizm napisał: > to że w kontekście podanym przez ciebie nalezy użyć zwrotu "meine > Damen" to nawet ja (człowiek który niemieckiego nie uczył się nawet > przez sekunę) wiem. > A wiedza moja zasłyszana została w filmach! Widzisz jaki ze mnie ignorant językowy. Kłaniam się nisko. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Droga Vobisko, zazdrosna o co? 20.03.08, 00:23 O osobiste poznanie ciebie? Ależ owszem, jestem ciekawa, jak wygląda i zachowuje się ktoś myślący tak jak ty, ale raczej na zasadzie ciekawości poznawczej - ciekawa też byłabym, jak wygląda i zachowuje się foruś. Natomiast nie sądzę, żebym wytrzymała w twoim towarzystwie dłużej niż kwadrans, tak więc nie mam czego zazdrościć owemu forumowiczowi. Co do upierdliwości - rzeczywiście, zamiast ignorować twoje wątki na zasadzie "coś tam sobie mędzi dziecko" usiłowałam z tobą dyskutować. Niestety, mój punkt widzenia jest różny od twojego, a na dodatek tobie nie chodzi o dyskusję, tylko o potwierdzanie TWOICH poglądów. Osobnika, który tego nie czyni, traktujesz jako joy-killera. Ponieważ w moich oczach 98% twoich wypowiedzi to schematy i wyobrażenia niezgodne z rzeczywistością, obraziłaś się na mnie i nazywasz upierdliwą. OK, mogę cię sklasyfikować jako "dziecko, z którym nie warto dyskutować". Zadowolona? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Nie uwierzysz, ale ani jedno, ani drugie 20.03.08, 00:25 zazdrosna? o poznanie ciebie? szkoda mojego cennego czasu. upierdliwa? bo pytam o konkrety. Twoja reakcja wygląda mniej więcej tak: A: przepytywałam dziś grupę studentów. B: czy były wśród nich studentki? A: zazrosna czy jak zwykle upierdliwa? Odpowiedz Link Zgłoś
vobiska1 Wyłącznie do Kochanicy 20.03.08, 15:10 Hi, hi ,hi test się udał)).Wesołego Alleluja !! PS.Kochanico mialam na mysli zazdrosc o tego fantastycznego forumowicza,ąz takim narcyzem nie jestem by mi przez mysl przeszła moja osoba. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Wyłącznie do Kochanicy 20.03.08, 15:38 vobiska1 napisała: > Hi, hi ,hi test się udał)) A przepraszam bardzo, jaki test? > PS.Kochanico mialam na mysli zazdrosc o tego fantastycznego > forumowicza,ąz takim narcyzem nie jestem by mi przez mysl przeszła > moja osoba. Ja tu widzę tylko jednego fantastycznego forumowicza. I wyobraź sobie, potrafię się z nim umówić sama. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Ze Stefanem już się widzieliśmy 20.03.08, 17:03 No chyba że to on tak oczarował Vobiskę. Ale jako ateista...??? Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm w tych sprawach religia ma 20.03.08, 17:05 trzeciorzedne znaczenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: w tych sprawach religia ma 20.03.08, 17:49 hiperrealizm napisał: > trzeciorzedne znaczenie :) Obawiam się, że nie dla Vobiski, Kanna, Forusia, lynxa i paru innych osób. Odpowiedz Link Zgłoś
diabollo Re: w tych sprawach religia ma 20.03.08, 17:56 kochanica-francuza napisała: > hiperrealizm napisał: > > > trzeciorzedne znaczenie :) > > Obawiam się, że nie dla Vobiski, Kanna, Forusia, lynxa i paru innych osób. E, tam. W grzesznej miłości bez znaczenia. Kłaniam się nisko. Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm do czasu... 20.03.08, 20:05 w końcu każda się puści... jak mawiał lew siedzący pod palmą na której wisiały 3 małpy. Odpowiedz Link Zgłoś
diabollo Re: Z tego wątku 20.03.08, 18:41 vobiska1 napisała: > pożytek taki,ze wiem,żeś tu jest))). No, to znaczy czcigodny Hiper..., gratuluję, gratuluję. Kłaniam się nisko. Odpowiedz Link Zgłoś
diabollo Re: Z tego wątku 20.03.08, 18:43 diabollo napisał: > vobiska1 napisała: > > > pożytek taki,ze wiem,żeś tu jest))). > > No, to znaczy czcigodny Hiper..., gratuluję, gratuluję. > Kłaniam się nisko. Albo czcigodny Marcinlet. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Z tego wątku 20.03.08, 19:01 diabollo napisał: > vobiska1 napisała: > > > pożytek taki,ze wiem,żeś tu jest))). > > No, to znaczy czcigodny Hiper..., gratuluję, gratuluję. Dios mio, Hiper ma takie atrybuty cielesne? No, no... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Nie masz??? 20.03.08, 20:55 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=25822&w=77080307&a=77080307 No to już został tylko marcinlet... Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm nie spotykam sie z ludźmi z sieci, chciaż.... 20.03.08, 20:59 dotyczy to tylko portalu gazeta.pl :) Odpowiedz Link Zgłoś
vobiska1 Re: Z tego wątku 20.03.08, 21:37 Uderz w stół ))) no i nie bądź taki skromny.I odbieraj maile. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Z tego wątku 20.03.08, 21:40 vobiska1 napisała: > Uderz w stół ))) no i nie bądź taki skromny.I odbieraj maile. Ooo, Hiperek nie chce z tobą mailować? Nie nalegaj. Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm no wiesz kochanico.... 21.03.08, 07:47 Ona wypisuje takie rzeczy.... Cicha woda... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: no wiesz kochanico.... 21.03.08, 15:56 hiperrealizm napisał: > Ona wypisuje takie rzeczy.... > Cicha woda... > :)))) Hiper, czyżbyś się zarumienił? Chcesz moje foto? Do oceny. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: no wiesz kochanico.... 21.03.08, 23:16 hiperrealizm napisał: > ślij kochanico. Jutro albo we wtorek, bo na razie jest na cudzym kompie. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: ok 23.03.08, 19:15 Hipo, przywracasz mi wiarę w chłopów! (=mężczyzn) Oceniłeś mnie pozytywnie, mimo że mam strój uniseks (nieciekawy w dodatku), krótkie włosy i się nie gibam (gibać się = przyjmować seksowne pozy) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza poprawka 23.03.08, 19:15 > (gibać się = przyjmować do zdjęcia seksowne pozy) Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm ja nie oceniałem stroju 24.03.08, 15:28 więcej w następnym liście PS Obowiązki świąteczne mnie wykończą. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Wiem, ale większość się czepia. Nie mam takich fot 24.03.08, 15:56 > Obowiązki świąteczne mnie wykończą. To co ty robisz??? Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm Co robię? 24.03.08, 18:04 jem , piję i... popuszczam pasa! :) ======================= W południe stoczyłem bitwę z moimi bratańcami! Woda się lała strumieniami! :) Odpowiedz Link Zgłoś
vobiska1 Kochanico i Hiper, bardzo proszę 24.03.08, 19:58 o przeniesienie waszej prywatnej wymiany zdań do innego wątku lub na priva,zaśmiecacie mi wątek przeznaczony dla jednej osoby , która go już przeczytała.Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Bo to jest święty wątek Vobiski 24.03.08, 20:41 w którym składa hołd Tajemniczemu Forumowiczowi, który tak ją olśnił, że przez 6 lat obchodzi rocznicę spotkania z nim. Było, Vobisko, samej pisać na priva do tego forumowicza. Założenie wątku na forum wiąże się z tym, że będą się doń dopisywać osoby trzecie, a nawet czwarte. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
vobiska1 Re: Bo to jest święty wątek Vobiski 24.03.08, 21:25 Gdybym znała adres mailowy tej oosby nie ośmieliłabym się na tym forum zakładać tak prywatnego wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Bo to jest święty wątek Vobiski 24.03.08, 21:43 vobiska1 napisała: > Gdybym znała adres mailowy tej oosby nie ośmieliłabym się na tym > forum zakładać tak prywatnego wątku. Nie rżnij głupa. Znasz adresy mailowe nas wszystkich. Wyglądają one następująco: [nick]@gazeta.pl hiperrealizm@gazeta.pl kochanica_francuza@gazeta.pl diabollo@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Jeśli wątek jest przeznaczony dla jednej osoby, to 24.03.08, 20:44 należy umieścić go w mailu w charakterze listu do tej osoby. A nie najpierw chwalić się całemu forum, że nas olśnił tajemniczy nieznajomy, a potem dyktować, co kto ma pisać i o czym. Chcesz tajemniczemu forumowiczowi wystawić pomnik - wykup reklamę albo zrób ze stronę w necie, na której będziesz opiewać jego zalety. Odpowiedz Link Zgłoś
vobiska1 Re: Jeśli wątek jest przeznaczony dla jednej osob 24.03.08, 21:28 Twój komentarz nie jest ani dowcipny ani odkrywczy a raczej mówi o ukrytym motywie zazdrości,ze inni potrafią pielęgnować uczucia, pamięc o kimś, doceniać czyjs wkład w swoje życie. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Jeśli wątek jest przeznaczony dla jednej osob 24.03.08, 21:42 vobiska1 napisała: > Twój komentarz nie jest ani dowcipny ani odkrywczy a raczej mówi o > ukrytym motywie zazdrości,ze inni potrafią pielęgnować uczucia, > pamięc o kimś, doceniać czyjs wkład w swoje życie. Łubudu! A ja na pewno nie potrafię! Tako rzecze Vobiska, wyrocznia delficka! O pardon, nie delficka, ta była pogańska... O Jezu! Madre de Dios! Polska obsesja zazdrości! Vobiseczko, jeśli nie rozumiesz, co piszę, postaram się wyjaśnić jak dziecku: Nic nie mam do tego, że wielbisz Marcinleta. Wielb sobie! Ale to jest wątek na ogólnym forum i jako taki może być ubogacany wpisami wszystkich forumowiczów. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Jeśli wątek jest przeznaczony dla jednej osob 24.03.08, 21:45 vobiska1 napisała: > Twój komentarz nie jest ani dowcipny ani odkrywczy Słusznie! Bo i nie takim go planowałam. Podobnie kot nie jest rogaty, bo nie takim go spłodzili kocur i kocica. ;-) a raczej mówi o > ukrytym motywie zazdrości,ze inni potrafią pielęgnować uczucia, > pamięc o kimś, doceniać czyjs wkład w swoje życie. Raczej mówi o ukrytym motywie irytacji, że zakładasz święty wątek i dyktujesz wszystkim, co mają w nim pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm v przesadzasz 25.03.08, 18:37 komanterz k-f wcale nie świadczy o zazdrosci. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza a poza tym akurat doceniłam wpływ Hipera na moje 24.03.08, 21:48 życie - w postaci komplementu otrzymanego od niego drogą mailową Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm przegnę zauważyć że 25.03.08, 18:41 Forum to ma charakter publiczny Nigdzie nie zastrzegłaś przywatności tego wątku. Jaką masz pewność że adresta przeczytał watek skoro nieznasz adresu adresada? Pewnie nie znasz także numeru telefonu... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: przegnę zauważyć że 25.03.08, 23:32 hiperrealizm napisał: > Forum to ma charakter publiczny > Nigdzie nie zastrzegłaś przywatności tego wątku. > Jaką masz pewność że adresta przeczytał watek skoro nieznasz adresu > adresada? No i jak się w takiej sytuacji umówili? Odpowiedz Link Zgłoś
diabollo Re: Z tego wątku 22.03.08, 23:09 vobiska1 napisała: > Uderz w stół ))) no i nie bądź taki skromny.I odbieraj maile. Odbieram i kłaniam się nisko. Odpowiedz Link Zgłoś