Dodaj do ulubionych

Kitku chodz tu szybciutko....

30.08.03, 19:14
... bo tam ktos tapla mi sie pod oknem!
Obserwuj wątek
    • mama_muminka Re: Kitku chodz tu szybciutko.... 30.08.03, 19:16
      Silver, pod którym?
      • silverstone Kiteczku ratuj!!!! 30.08.03, 19:17
        widze krokodyla!!! (no korzystaj z okazji do cholery!! :))
        • mama_muminka Re: Kiteczku ratuj!!!! 30.08.03, 19:18
          Krokodyla w ZOO, przecież jesteś przeciwna?
          • silverstone mamo_muminka 30.08.03, 19:23
            mysle, ze powinnas zaczac leczyc swoja glowe. Byc moze wydaje Ci sie, ze
            robisz tu jakies zamieszanie. Na tak jednak swietnego znawce mojego charakteru
            powinnas wiedziec, w ktorych momentach zaczynam czuc litosc. Poczytaj sie
            troche. Nawet juz mi sie lekko miesza z niesmakiem. To bardzo niskie uczucie
            przyznaje, ale chwilami jestes zabawna. Zaczynasz sie jednak ponizac - to tak
            jakbys przypadkiem sama nie zauwazyla.
            Adieu!

mama_muminka napisała:

> Krokodyla w ZOO, przecież jesteś przeciwna?
            • mama_muminka Re: silverstone 30.08.03, 19:27
              Silver, nie sądzę, żebym musiała się leczyć, nie widzę ku temu żadnego powodu,
              a Ty jak dziecko, dajesz się prowokować, a tym samym się przyznajesz do
              wszystkiego. No cóż, pojawiłam się tu w określonym momencie i pewnie zniknę
              także w określonym momencie. Wiele zależy od Ciebie, zastanów się nad tym.
              Powodzenia.
              • silverstone Re: silverstone 30.08.03, 19:32
                Mam sie wstydzic tego, ze nie lubie zwierzakow w klatakach czy z kolei - lubie
                ksiazki o Afryce??? Wystarczy mnie w wrzucic w wyszkiwarke JASNOWIDZU. To sie
                nazapieprzalas zeby to odkryc. Gratuluje. I naprawde mam cie w nosie; jak na
                razie tylko i wylacznie z jednego powodu - nudy, jaka sie rozsiewa wokol tego
                co robisz. Zastanow sie nad tym. Powodzenia.

mama_muminka napisała:

> Silver, nie sądzę, żebym musiała się leczyć, nie widzę ku temu żadnego
                powodu,
                > a Ty jak dziecko, dajesz się prowokować, a tym samym się przyznajesz do
                > wszystkiego. No cóż, pojawiłam się tu w określonym momencie i pewnie zniknę
                > także w określonym momencie. Wiele zależy od Ciebie, zastanów się nad tym.
                > Powodzenia.
                • mama_muminka Re: silverstone 30.08.03, 19:34
                  Silver, przecież świetnie wiesz, że to nie tak. I nie udawaj, że tego nie wiesz.
                  Zastanów się jednak nad tym, tyle miesięcy Ci o tym mówiłam. Powodzenia.
    • silverstone hej kitku kitku! 30.08.03, 19:36
      gdzie sie podziewasz!
      • Gość: rozjemca Re: hej kitku kitku! IP: *.acn.waw.pl 30.08.03, 19:40
        Drogie Panie, dajcie sobie spokój :-)
        • silverstone Re: hej kitku kitku! 30.08.03, 19:42
          Drogi Rozjemco! Jak mozna wygrac z kims, kto nie walczy? Ta pani zdaje sie
          tego nie zauwazac...

Gość portalu: rozjemca napisał(a):

> Drogie Panie, dajcie sobie spokój :-)
          • mama_muminka Re: hej kitku kitku! 30.08.03, 19:45
            A co mam niby walczyć?
            I z kim?
      • Gość: samanta Re: hej kitku kitku! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 30.08.03, 19:42
        Silver...masz pod oknem zboka przebranego za krokodyla??? ;))))
        Ps.Chyba nie siedzisz jeszcze w pracy,cio?
        • silverstone Re: hej kitku kitku! 30.08.03, 19:43
          No cos Ty! Z ta praca oczywiscie :))

Gość portalu: samanta napisał(a):

> Silver...masz pod oknem zboka przebranego za krokodyla??? ;))))
          > Ps.Chyba nie siedzisz jeszcze w pracy,cio?
          • Gość: samanta Re: hej kitku kitku! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 30.08.03, 19:45
            acha! wiec to pewnie niesmialy wielbiciel siedzi tam pod oknem.Tyyyyy...a moze
            on ma taka twarz krokodylowata?Biedny brzydal...;))
            • silverstone Re: hej kitku kitku! 30.08.03, 19:46
              Serce to on ma moze i duze, ale w encyklopedii pisza, ze przecietny aligator
              ma mozg wielkosci pileczki pingpongowej!!

> acha! wiec to pewnie niesmialy wielbiciel siedzi tam pod oknem.Tyyyyy...a
              moze
              > on ma taka twarz krokodylowata?Biedny brzydal...;))
              • Gość: samanta Re: hej kitku kitku! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 30.08.03, 19:47
                Nooo...to nie odbiega wielkoscia mozgu od innych osobnikow plci meskiej
                • silverstone Re: hej kitku kitku! 30.08.03, 19:48
                  och nie badz Taka! Znam kilku fajnych, naprawde! Wprawdzie gatunek na wymarciu
                  ale egzemplarze pierwsza klasa :))

> Nooo...to nie odbiega wielkoscia mozgu od innych osobnikow plci meskiej
                  • Gość: samanta Re: hej kitku kitku! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 30.08.03, 19:50
                    i co,sa juz w muzeum czy zamneli ich w rezerwacie z cudami natury?
                    • silverstone Re: hej kitku kitku! 30.08.03, 19:51
                      biegaja sobie na wolnosci (tzn tak im sie wydaje!). Miedzy nami mowiac to
                      pewnie jakas sciema...

> i co,sa juz w muzeum czy zamneli ich w rezerwacie z cudami natury?
                      • Gość: samanta Re: hej kitku kitku! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 30.08.03, 19:52
                        na wolnosci..?No nieeeee ,teraz to juz przesadzilas...;)))))))))
                        • silverstone Re: hej kitku kitku! 30.08.03, 19:53
                          Nie jak slowo daje!!! Ale moze to dlatego, ze to smarkacze! O rany to naprawde
                          jakis podstep - myslacy facet nie-z-kroplowka! Cud! Cud!

> na wolnosci..?No nieeeee ,teraz to juz przesadzilas...;)))))))))
                          • Gość: samanta Re: hej kitku kitku! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 30.08.03, 20:04
                            a widzisz...wiedzialam ze tkwi w tym jakis paragraf 22 !!!!!:))) A swoja droga
                            czego to muminkowate tak ciaga sie za toba jak wyrzut sumienia,cio?
                            • silverstone Re: hej kitku kitku! 30.08.03, 20:07
                              Och zgadnij zgadnij to nie takie trudne......... Nie moge plotkowac, bo bedzie
                              tu trzaskac dziobem do polnocy, ale Ty w koncu mozesz :)))

> a widzisz...wiedzialam ze tkwi w tym jakis paragraf 22 !!!!!:))) A swoja
                              droga
                              > czego to muminkowate tak ciaga sie za toba jak wyrzut sumienia,cio?
                              • Gość: samanta Re: hej kitku kitku! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 30.08.03, 20:09
                                jesli to cos trzaska dziobem do polnocy to moze byc tylko m albo m2 .Stawiam na
                                to bardziej uciazliwe?;))))
                                • silverstone Re: hej kitku kitku! 30.08.03, 20:11
                                  Niestety nie wygrala Pani lokówki z lutownica! :))

> jesli to cos trzaska dziobem do polnocy to moze byc tylko m albo m2 .Stawiam
                                  na
                                  >
                                  > to bardziej uciazliwe?;))))
                                  • Gość: samanta Re: hej kitku kitku! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 30.08.03, 20:12
                                    lokowka jak lokowka ale tej lutownicy zaaaaaaaaaaaaaalllllllll:))))) No
                                    coz,widocznie nie na czasie jestem ...
                                    • silverstone Re: hej kitku kitku! 30.08.03, 20:14
                                      Jestes tylko o tym nie wiesz... Kazdy ma swojego muminka hehe..

> lokowka jak lokowka ale tej lutownicy zaaaaaaaaaaaaaalllllllll:))))) No
                                      > coz,widocznie nie na czasie jestem ...
                                      • Gość: samanta Re: hej kitku kitku! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 30.08.03, 20:24
                                        ale to nie jest TEn muminek ? Zreszta ...co za roznica?
                                        • mama_muminka Re: hej samcia 30.08.03, 22:38
                                          Samcia, wytłumacz Silver, że jak piszę z żeńskimi końcówkami, to jestem TA
                                          muminka, a nie TEN muminek :-P Zresztą mnie ma tylko i wyłącznie Silver :-) I
                                          tak będzie do czasu....
                                          • silverstone Re: hej mumin 31.08.03, 08:34
                                            Powiem to jednak: jestes nienormalna. Zalosnie nienormalna. Pa!

mama_muminka napisała:

> Samcia, wytłumacz Silver, że jak piszę z żeńskimi końcówkami, to jestem TA
                                            > muminka, a nie TEN muminek :-P Zresztą mnie ma tylko i wyłącznie Silver :-)
                                            I
                                            > tak będzie do czasu....
                                            • mama_muminka Re: hej silver 31.08.03, 09:25
                                              silverstone napisała:

> Powiem to jednak: jestes nienormalna. Zalosnie nienormalna. Pa!

Za to w domu, a nie w pracy, jak mniemam...
                      • mama_muminka Re: hej kitku kitku! 30.08.03, 19:54
                        silverstone napisała:

> biegaja sobie na wolnosci (tzn tak im sie wydaje!). Miedzy nami mowiac to
                        > pewnie jakas sciema...

Silver, no właśnie, Tobie się wydaje....
                        • silverstone muuuuu.... 30.08.03, 19:58
                          Slepa jestes? To im sie wydaje, a nie mnie. Czytaj uwaznie, jak chcesz sie
                          wcinac!

mama_muminka napisała:

> silverstone napisała:
                          >
                          > > biegaja sobie na wolnosci (tzn tak im sie wydaje!). Miedzy nami mowiac to
                          > > pewnie jakas sciema...
                          >
                          > Silver, no właśnie, Tobie się wydaje....
                          • mama_muminka Re: muuuuuwisz? 30.08.03, 20:02
                            Silver, ślepa jesteś? To Tobie się.... Czytaj uważnie, zanim odpiszesz :-)

• Re: donosicielom precz!
                            silverstone 30-08-2003 19:15 odpowiedz na list odpowiedz cytując

Wiesz, jestes bardziej stukniety niz myslalam i to ostatni komentarz na
                            dzisiaj.
                            • silverstone Re: muuuuuwisz? 30.08.03, 20:03
                              La donna e mobile lalalala...Prosze Pani!

mama_muminka napisała:

> Silver, ślepa jesteś? To Tobie się.... Czytaj uważnie, zanim odpiszesz :-)
                              >
                              > • Re: donosicielom precz!
                              > silverstone 30-08-2003 19:15 odpowiedz na list odpowiedz cytując
                              >
                              > Wiesz, jestes bardziej stukniety niz myslalam i to ostatni komentarz na
                              > dzisiaj.
                              • mama_muminka Re: a muuuuuwisz? 31.08.03, 09:24
                                silverstone napisała:

> La donna e mobile lalalala...Prosze Pani!

Jak piórko na wietrze, Szanowna Pani!
      • kitek1 znudzilem sie tym muminem.................... 30.08.03, 19:44
        wole sobie popracowac:)
        • silverstone Re: znudzilem sie tym muminem.................... 30.08.03, 19:45
          No wiesz! Teraz wyszlo jakbym pisala sama do siebie :)

kitek1 napisał:

> wole sobie popracowac:)
          • silverstone wila wianki i wrzucala je do falujacej wody 30.08.03, 19:47
            wila wianki i wrzucala je do wo-dy!!
            • mama_muminka Re: zombie, zombie n/txt 30.08.03, 19:49

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka