silverstone 30.08.03, 19:14 ... bo tam ktos tapla mi sie pod oknem! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_muminka Re: Kitku chodz tu szybciutko.... 30.08.03, 19:16 Silver, pod którym? Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Kiteczku ratuj!!!! 30.08.03, 19:17 widze krokodyla!!! (no korzystaj z okazji do cholery!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mama_muminka Re: Kiteczku ratuj!!!! 30.08.03, 19:18 Krokodyla w ZOO, przecież jesteś przeciwna? Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone mamo_muminka 30.08.03, 19:23 mysle, ze powinnas zaczac leczyc swoja glowe. Byc moze wydaje Ci sie, ze robisz tu jakies zamieszanie. Na tak jednak swietnego znawce mojego charakteru powinnas wiedziec, w ktorych momentach zaczynam czuc litosc. Poczytaj sie troche. Nawet juz mi sie lekko miesza z niesmakiem. To bardzo niskie uczucie przyznaje, ale chwilami jestes zabawna. Zaczynasz sie jednak ponizac - to tak jakbys przypadkiem sama nie zauwazyla. Adieu! mama_muminka napisała: > Krokodyla w ZOO, przecież jesteś przeciwna? Odpowiedz Link Zgłoś
mama_muminka Re: silverstone 30.08.03, 19:27 Silver, nie sądzę, żebym musiała się leczyć, nie widzę ku temu żadnego powodu, a Ty jak dziecko, dajesz się prowokować, a tym samym się przyznajesz do wszystkiego. No cóż, pojawiłam się tu w określonym momencie i pewnie zniknę także w określonym momencie. Wiele zależy od Ciebie, zastanów się nad tym. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: silverstone 30.08.03, 19:32 Mam sie wstydzic tego, ze nie lubie zwierzakow w klatakach czy z kolei - lubie ksiazki o Afryce??? Wystarczy mnie w wrzucic w wyszkiwarke JASNOWIDZU. To sie nazapieprzalas zeby to odkryc. Gratuluje. I naprawde mam cie w nosie; jak na razie tylko i wylacznie z jednego powodu - nudy, jaka sie rozsiewa wokol tego co robisz. Zastanow sie nad tym. Powodzenia. mama_muminka napisała: > Silver, nie sądzę, żebym musiała się leczyć, nie widzę ku temu żadnego powodu, > a Ty jak dziecko, dajesz się prowokować, a tym samym się przyznajesz do > wszystkiego. No cóż, pojawiłam się tu w określonym momencie i pewnie zniknę > także w określonym momencie. Wiele zależy od Ciebie, zastanów się nad tym. > Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_muminka Re: silverstone 30.08.03, 19:34 Silver, przecież świetnie wiesz, że to nie tak. I nie udawaj, że tego nie wiesz. Zastanów się jednak nad tym, tyle miesięcy Ci o tym mówiłam. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozjemca Re: hej kitku kitku! IP: *.acn.waw.pl 30.08.03, 19:40 Drogie Panie, dajcie sobie spokój :-) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: hej kitku kitku! 30.08.03, 19:42 Drogi Rozjemco! Jak mozna wygrac z kims, kto nie walczy? Ta pani zdaje sie tego nie zauwazac... Gość portalu: rozjemca napisał(a): > Drogie Panie, dajcie sobie spokój :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mama_muminka Re: hej kitku kitku! 30.08.03, 19:45 A co mam niby walczyć? I z kim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: hej kitku kitku! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 30.08.03, 19:42 Silver...masz pod oknem zboka przebranego za krokodyla??? ;)))) Ps.Chyba nie siedzisz jeszcze w pracy,cio? Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: hej kitku kitku! 30.08.03, 19:43 No cos Ty! Z ta praca oczywiscie :)) Gość portalu: samanta napisał(a): > Silver...masz pod oknem zboka przebranego za krokodyla??? ;)))) > Ps.Chyba nie siedzisz jeszcze w pracy,cio? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: hej kitku kitku! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 30.08.03, 19:45 acha! wiec to pewnie niesmialy wielbiciel siedzi tam pod oknem.Tyyyyy...a moze on ma taka twarz krokodylowata?Biedny brzydal...;)) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: hej kitku kitku! 30.08.03, 19:46 Serce to on ma moze i duze, ale w encyklopedii pisza, ze przecietny aligator ma mozg wielkosci pileczki pingpongowej!! Gość portalu: samanta napisał(a): > acha! wiec to pewnie niesmialy wielbiciel siedzi tam pod oknem.Tyyyyy...a moze > on ma taka twarz krokodylowata?Biedny brzydal...;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: hej kitku kitku! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 30.08.03, 19:47 Nooo...to nie odbiega wielkoscia mozgu od innych osobnikow plci meskiej Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: hej kitku kitku! 30.08.03, 19:48 och nie badz Taka! Znam kilku fajnych, naprawde! Wprawdzie gatunek na wymarciu ale egzemplarze pierwsza klasa :)) Gość portalu: samanta napisał(a): > Nooo...to nie odbiega wielkoscia mozgu od innych osobnikow plci meskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: hej kitku kitku! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 30.08.03, 19:50 i co,sa juz w muzeum czy zamneli ich w rezerwacie z cudami natury? Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: hej kitku kitku! 30.08.03, 19:51 biegaja sobie na wolnosci (tzn tak im sie wydaje!). Miedzy nami mowiac to pewnie jakas sciema... Gość portalu: samanta napisał(a): > i co,sa juz w muzeum czy zamneli ich w rezerwacie z cudami natury? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: hej kitku kitku! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 30.08.03, 19:52 na wolnosci..?No nieeeee ,teraz to juz przesadzilas...;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: hej kitku kitku! 30.08.03, 19:53 Nie jak slowo daje!!! Ale moze to dlatego, ze to smarkacze! O rany to naprawde jakis podstep - myslacy facet nie-z-kroplowka! Cud! Cud! Gość portalu: samanta napisał(a): > na wolnosci..?No nieeeee ,teraz to juz przesadzilas...;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: hej kitku kitku! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 30.08.03, 20:04 a widzisz...wiedzialam ze tkwi w tym jakis paragraf 22 !!!!!:))) A swoja droga czego to muminkowate tak ciaga sie za toba jak wyrzut sumienia,cio? Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: hej kitku kitku! 30.08.03, 20:07 Och zgadnij zgadnij to nie takie trudne......... Nie moge plotkowac, bo bedzie tu trzaskac dziobem do polnocy, ale Ty w koncu mozesz :))) Gość portalu: samanta napisał(a): > a widzisz...wiedzialam ze tkwi w tym jakis paragraf 22 !!!!!:))) A swoja droga > czego to muminkowate tak ciaga sie za toba jak wyrzut sumienia,cio? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: hej kitku kitku! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 30.08.03, 20:09 jesli to cos trzaska dziobem do polnocy to moze byc tylko m albo m2 .Stawiam na to bardziej uciazliwe?;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: hej kitku kitku! 30.08.03, 20:11 Niestety nie wygrala Pani lokówki z lutownica! :)) Gość portalu: samanta napisał(a): > jesli to cos trzaska dziobem do polnocy to moze byc tylko m albo m2 .Stawiam na > > to bardziej uciazliwe?;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: hej kitku kitku! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 30.08.03, 20:12 lokowka jak lokowka ale tej lutownicy zaaaaaaaaaaaaaalllllllll:))))) No coz,widocznie nie na czasie jestem ... Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: hej kitku kitku! 30.08.03, 20:14 Jestes tylko o tym nie wiesz... Kazdy ma swojego muminka hehe.. Gość portalu: samanta napisał(a): > lokowka jak lokowka ale tej lutownicy zaaaaaaaaaaaaaalllllllll:))))) No > coz,widocznie nie na czasie jestem ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: hej kitku kitku! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 30.08.03, 20:24 ale to nie jest TEn muminek ? Zreszta ...co za roznica? Odpowiedz Link Zgłoś
mama_muminka Re: hej samcia 30.08.03, 22:38 Samcia, wytłumacz Silver, że jak piszę z żeńskimi końcówkami, to jestem TA muminka, a nie TEN muminek :-P Zresztą mnie ma tylko i wyłącznie Silver :-) I tak będzie do czasu.... Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: hej mumin 31.08.03, 08:34 Powiem to jednak: jestes nienormalna. Zalosnie nienormalna. Pa! mama_muminka napisała: > Samcia, wytłumacz Silver, że jak piszę z żeńskimi końcówkami, to jestem TA > muminka, a nie TEN muminek :-P Zresztą mnie ma tylko i wyłącznie Silver :-) I > tak będzie do czasu.... Odpowiedz Link Zgłoś
mama_muminka Re: hej silver 31.08.03, 09:25 silverstone napisała: > Powiem to jednak: jestes nienormalna. Zalosnie nienormalna. Pa! Za to w domu, a nie w pracy, jak mniemam... Odpowiedz Link Zgłoś
mama_muminka Re: hej kitku kitku! 30.08.03, 19:54 silverstone napisała: > biegaja sobie na wolnosci (tzn tak im sie wydaje!). Miedzy nami mowiac to > pewnie jakas sciema... Silver, no właśnie, Tobie się wydaje.... Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone muuuuu.... 30.08.03, 19:58 Slepa jestes? To im sie wydaje, a nie mnie. Czytaj uwaznie, jak chcesz sie wcinac! mama_muminka napisała: > silverstone napisała: > > > biegaja sobie na wolnosci (tzn tak im sie wydaje!). Miedzy nami mowiac to > > pewnie jakas sciema... > > Silver, no właśnie, Tobie się wydaje.... Odpowiedz Link Zgłoś
mama_muminka Re: muuuuuwisz? 30.08.03, 20:02 Silver, ślepa jesteś? To Tobie się.... Czytaj uważnie, zanim odpiszesz :-) • Re: donosicielom precz! silverstone 30-08-2003 19:15 odpowiedz na list odpowiedz cytując Wiesz, jestes bardziej stukniety niz myslalam i to ostatni komentarz na dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: muuuuuwisz? 30.08.03, 20:03 La donna e mobile lalalala...Prosze Pani! mama_muminka napisała: > Silver, ślepa jesteś? To Tobie się.... Czytaj uważnie, zanim odpiszesz :-) > > • Re: donosicielom precz! > silverstone 30-08-2003 19:15 odpowiedz na list odpowiedz cytując > > Wiesz, jestes bardziej stukniety niz myslalam i to ostatni komentarz na > dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_muminka Re: a muuuuuwisz? 31.08.03, 09:24 silverstone napisała: > La donna e mobile lalalala...Prosze Pani! Jak piórko na wietrze, Szanowna Pani! Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 znudzilem sie tym muminem.................... 30.08.03, 19:44 wole sobie popracowac:) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: znudzilem sie tym muminem.................... 30.08.03, 19:45 No wiesz! Teraz wyszlo jakbym pisala sama do siebie :) kitek1 napisał: > wole sobie popracowac:) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone wila wianki i wrzucala je do falujacej wody 30.08.03, 19:47 wila wianki i wrzucala je do wo-dy!! Odpowiedz Link Zgłoś