silverstone 01.09.03, 13:04 "Szczesliwy ten, kto wyrzekl sie swiata wczesniej, nim swiat wyrzekl sie jego" Niezle, co? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mawyr Re: Tako rzecze Tamerlan... 01.09.03, 13:07 Tylko on o tym już nie wie jak jest szczęśliwy :((( Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: Tako rzecze Tamerlan... 01.09.03, 13:08 To sie nazywa "uprzedzac fakty" lub tez "wybiegac przed orkiestre" mawyr napisał: > Tylko on o tym już nie wie jak jest szczęśliwy :((( Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Tako rzecze Tamerlan... 01.09.03, 13:16 silverstone napisała: > "wybiegac przed orkiestre" > z tym to własnie by miał problem bo zazwyczaj to orkiestra idzie przed karawanem;(( Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: Tako rzecze Tamerlan... 01.09.03, 13:18 Och skad ten smutek? Przeciez to wesoly facet byl! mawyr napisał: > silverstone napisała: > > > "wybiegac przed orkiestre" > > > z tym to własnie by miał problem bo zazwyczaj to orkiestra idzie przed > karawanem;(( Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: Tako rzecze Tamerlan... 01.09.03, 13:28 Wiesz, ze niektorzy uwazaja, ze jesien jest smutna? Dziwne dziwne... mawyr napisał: > jak marsz pogrzebowy ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Tako rzecze Tamerlan... 01.09.03, 13:37 jak pogrzeb w deszczu pod wiatr ;)) ale są też pogrzeby w dnie słoneczne i ciepłe gdy babie lato oplata trumne lepiej jak kochana rodzinka kwiatami Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: Tako rzecze Tamerlan... 01.09.03, 13:43 jesli kiedys bede umierac, to rezerwuje sobie na to wydarzenie wlasnie jesien! I najlepiej zadnej rodziny - popsuliby pewnie wszystko. mawyr napisał: > jak pogrzeb w deszczu pod wiatr ;)) > ale są też pogrzeby w dnie słoneczne i ciepłe gdy babie lato oplata trumne > lepiej jak kochana rodzinka kwiatami Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Tako rzecze Tamerlan... 01.09.03, 13:49 A ja już wolę jesienią puszczać latawce, nie martwiąc się, że jestem taki nieszczęśliwy bo "świat itd." Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: Tako rzecze Tamerlan... 01.09.03, 13:53 Puszczasz latawce?? Super :) mawyr napisał: > A ja już wolę jesienią puszczać latawce, nie martwiąc się, że jestem taki > nieszczęśliwy bo "świat itd." Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Tako rzecze Tamerlan... 01.09.03, 14:12 Jak w piosece : latawce, dmuchawce, wiatr........... Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: Tako rzecze Tamerlan... 01.09.03, 14:32 ...do CIEbie po NIEbie szłaaaaaaaam.... mawyr napisał: > Jak w piosece : latawce, dmuchawce, wiatr........... Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Tako rzecze Tamerlan... 01.09.03, 14:41 czyli wyprzedziłaś Timura :))) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: Tako rzecze Tamerlan... 01.09.03, 14:44 to w tyle, to Samarkanda, tak?? ;) mawyr napisał: > czyli wyprzedziłaś Timura :))) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: Tako rzecze Tamerlan... 01.09.03, 14:54 znoooooow ten ryz!! mawyr napisał: > To już Chiny :))) Odpowiedz Link Zgłoś