Gość: niki IP: *.rodium.pl 01.09.03, 13:44 czemu my kobiety dajemy się tak wykorzystywać?najpierw nas ranią, krzywdzą, zdradzają, a my i tak lgniemy do nich jak rzep do psiego ogona, po co to wszystko? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mawyr Re: po co to wszystko? 01.09.03, 14:29 Nie przesadzasz czasem, jak by to była prawda to miliardy zwierząt futerkowych nie straciło by życia ;(( Odpowiedz Link Zgłoś
schizo69 Re: po co to wszystko? 01.09.03, 19:29 na to pytanie najlepszą odpowiedź udzieli Leziox Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martuha Re: po co to wszystko? IP: *.chello.pl 01.09.03, 19:31 bo taka jest cena milosci. a podobno milosc jest glupia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: do rozmnażania się IP: *.arcor-ip.net 02.09.03, 00:05 Biedne kobiety.Takie wykorzystywane. Tylko z tą kolejnością jakby nie tak. Najpierw dajecie się uwodzić,bo to wy udajecie że facet was poderwał a nie odwrotnie. Potem pozwalacie łaskawie kupować sobie prezenty,kwiaty i się jeszcze pieścić,kochać, a w końcu grzmocić. Wreszcie,kiedy czujecie że facet jest wasz,kompletnie,to nagle stajecie okoniem. Dupy raz na rok,obiad,no to może facet sam sobie przecież zrobić,albo podgrzać w mikroweli resztki obiadu dla psa.Prezenty może chłop nadal kupować ale bez nadziei na cokolwiek więcej,uczucie się chowa do szafy,w zamian oferując ewentualne małżeństwo,również bez nadziei na lepsze. No to chłop szuka sobie przy innej babce raju,aby wyjść z piekła,co w takowe się zamieniło,będąc kiedyś rajem.Kobiety nigdy się niczego nie nauczą,faceci będą zdradzać,ranić i krzywdzić,bo to kobiety tak chcą. I dalej będziecie do nich lgnąć,choć oni do was mniej... Odpowiedz Link Zgłoś
pick_nick Re: do rozmnażania się 02.09.03, 00:19 I znow leziox jako typowy facet "wie lepiej" czego chca kobiety.Dzieki za olsnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: do rozmnażania się IP: *.arcor-ip.net 02.09.03, 01:28 Proszę bardzo.I możesz się do mnie zwracać Mój Władco. Odpowiedz Link Zgłoś
pick_nick Re: do rozmnażania się 02.09.03, 01:43 Moge ale nie musze (i nawet nie chce),serdeczne dzieki za wspanialomyslne pozwolenie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: do rozmnażania się IP: *.arcor-ip.net 02.09.03, 01:50 Na zdrowie.I naturalnie nic nie musisz,przecież cię nikt do niczego nie zmusza,moja oferta została wygłoszona w trybie warunkowym tylko i wyłącznie. ._. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: do rozmnażania się IP: *.arcor-ip.net 02.09.03, 01:58 Nie dziękuj tylko wypij trochę ciepłego wina z cynamonem przed snem,a twoje upiorne myśli zaraz pójdą sobie na spacer,pozwalając ci spać snem sprawiedliwej. Odpowiedz Link Zgłoś
pick_nick Re: do rozmnażania się 02.09.03, 02:15 Podziekuje jednak ponownie,tym razem za troske i porade,choc mysle,ze malo skuteczna metoda bo inaczej i Ty bys juz spal.A na bezsennosc mam swoje,skuteczne sposoby:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: do rozmnażania się IP: *.arcor-ip.net 02.09.03, 02:46 To jak masz te swoje tak bardzo wypróbowane sposoby na bezsenność,to niby czemu,do cholery,jeszcze nie śpisz? Odpowiedz Link Zgłoś
pick_nick Re: do rozmnażania się 02.09.03, 03:00 Spokojnie Leziu,nie poprosiles mnie,zebym sie z Toba podzielila swoimi sposobami:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: do rozmnażania się IP: *.arcor-ip.net 02.09.03, 03:07 Bo i wcale nie chcę żebyś się nimi ze mną dzieliła,skoro one tak skuteczne są,jak na załączonym obrazku widać. Ale snami możesz się ze mną podzielić. Odpowiedz Link Zgłoś
pick_nick Re: do rozmnażania się 02.09.03, 03:10 Leziu,u mnie jeszcze nie pora na sen wiec poki co moge "pobyc" z Toba jak chcesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: do rozmnażania się IP: *.arcor-ip.net 02.09.03, 03:36 Nie wierzę że masz aż tyle dużo piwa,żeby wytrzymać tutaj na łamach do godziny 8-ej tzn.do takiej kiedy otwiera się pierwsze sklepy i nadszarpnięte zapasy można wyrównać.A komunikatorem to ty jakimś nie dysponujesz żeby było prościej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: do rozmnażania się IP: *.arcor-ip.net 02.09.03, 03:46 No tak to bywa jak kobita wyobraża sobie że znojną noc wytrzyma bez szwanku itd. Odpowiedz Link Zgłoś
pick_nick Re: po co to wszystko? 02.09.03, 03:45 Komunikatorami dysponuje,piwem niestety juz nie:( A prosciej nie zawsze znaczy lepiej,prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: po co to wszystko? IP: *.arcor-ip.net 02.09.03, 03:53 To zależy tylko od tego co ma się na myśli,albo w zanadrzu. Odpowiedz Link Zgłoś
pick_nick Re: po co to wszystko? 02.09.03, 04:00 Z komunikatorem nie ryzykuj lepiej,jestem strasznie namolna i nie opedzilbys sie ode mnie,na pewno niczego by Ci to nie uproscilo (minela wlasnie czwarta:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: po co to wszystko? IP: *.arcor-ip.net 02.09.03, 04:03 Mój nr gadu gadu znany jest tak jak okoliczna prostytutka dworcowa i nie jest żadną tajemnicą,żeby przypomnieć wrogom i przyjaciołom:2497904 Odpowiedz Link Zgłoś
pick_nick Re: po co to wszystko? 02.09.03, 04:10 Myslalam,ze nie masz wrogow a tylko liczne grono przyjaciol;zaryzykowales z tym numerem gg-teraz pewnie sie nie opedzisz od jednych i drugich:) A ja oszczedze Ci rozczarowania swoja osoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: po co to wszystko? IP: *.arcor-ip.net 02.09.03, 04:14 No to wypada mi powiedzieć tylko dobranoc i do swidanja,Tanja. A takie nadzieje rokowałaś i zniszczyłaś w zarodku. Odpowiedz Link Zgłoś
pick_nick Re: po co to wszystko? 02.09.03, 04:19 Lezio,Nadzieja to moje drugie imie (a ze nie jestem Tania,wiec pierwsze rozczarowanie masz juz za soba,zgodnie z obietnica oszczedzam Cie nastepnych). Milo bylo dzielic Twoja bezsennosc,zycze milego ranka,dnia,itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: po co to wszystko? IP: *.arcor-ip.net 02.09.03, 04:23 E tam,wielkie gadanie może mieć każdy,tylko nie każdy stoi za tym,co aktualnie marudzi.Ja nie wygaduję wielkich słów o krzywdach oraz podłościach,tylko robię to co uważam za stosowne.Jak chcę pogadać,to też nie wycofuję się rakiem pod byle jakim pretekstem i nie kleję durnia.Nie mam zamiaru cię obrażać,ale jak teraz wyglądasz? Nawet do zobaczenia,Gienia,ci nie powiem,bo i po co?Masz usta pełne frazesów,na tym się kończy ta bajka. Odpowiedz Link Zgłoś
pick_nick Re: po co to wszystko? 02.09.03, 04:33 Ale mi pojechales;przykro mi,ze tak mnie odbierasz i poczules sie dotkniety.Nie wycofuje sie,nie kleje durnia,po prostu nie moge korzystac z gg.Wybacz. Odpowiedz Link Zgłoś
robsonick Re: po co to wszystko? 02.09.03, 09:17 Gość portalu: niki napisał(a): > czemu my kobiety dajemy się tak wykorzystywać?najpierw nas ranią, krzywdzą, > zdradzają, a my i tak lgniemy do nich jak rzep do psiego ogona, po co to > wszystko? A co to jest zdrada ??? jesli zdrada jest ze sie przespalem z inna babka to po co adorujecie zajetych facetow??? Odpowiedz Link Zgłoś