lawirant 03.04.08, 18:24 34 lata, 181 cm, 83 kg. wykształcenie wyższe, j. angielski, Warszawa, zadbany fizycznie i intelektualnie :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
viviene Re: nawiążę znajomość z zamężna Panią na dłużej 03.04.08, 18:48 no to ci dopiero oferta:):) Odpowiedz Link Zgłoś
lawirant Re: nawiążę znajomość z zamężna Panią na dłużej 03.04.08, 18:51 śmieszna czy kiepska? Odpowiedz Link Zgłoś
lawirant Re: nawiążę znajomość z zamężna Panią na dłużej 03.04.08, 18:52 rzeczywiście... masz rację... brzmi jak z biura matrymonialnego... a niech tam :) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: nawiążę znajomość z zamężna Panią na dłużej 03.04.08, 18:53 odważna raczej ale masz racje,co tam:):) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: nawiążę znajomość z zamężna Panią na dłużej 03.04.08, 18:54 wiesz,ja to językiem handlowca powiem: kazdy towar ma swego nabywcę:):) Odpowiedz Link Zgłoś
lawirant Re: nawiążę znajomość z zamężna Panią na dłużej 03.04.08, 19:05 też pracuję w handlu :) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: nawiążę znajomość z zamężna Panią na dłużej 03.04.08, 19:09 no to wiesz jak towar wyeksponowac i w czym problem? dlaczego zamezna? Odpowiedz Link Zgłoś
lawirant Re: nawiążę znajomość z zamężna Panią na dłużej 03.04.08, 19:11 jestem żonaty... to bezpieczniejsze, ale to nie jest twardy argument :) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: nawiążę znajomość z zamężna Panią na dłużej 03.04.08, 19:25 żaden argument!przeciez kochasz żonę, wiec dlaczego? no,nie mnie oceniac,tylko pewnych spraw do konca nie potrafie pojąc:) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: nawiążę znajomość z zamężna Panią na dłużej 03.04.08, 19:26 uważasz,ze taka zamezna nie bujnie sie w Tobie?to ma byc ta granica bezpieczenstwa? Odpowiedz Link Zgłoś
hic.cup Re: nawiążę znajomość z zamężna Panią na dłużej 03.04.08, 19:35 żadna to granica bezpieczeństwa bo ja mężatka a zakochac się chcę jak diabli :) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: nawiążę znajomość z zamężna Panią na dłużej 03.04.08, 19:38 hahhhaha:):) no to zbijesz z tropu Lawiranta i co on teraz pocznie jak tak ładnie sie chce sprzedac?:):) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: nawiążę znajomość z zamężna Panią na dłużej 03.04.08, 19:40 Hip.,powiedz,proszę,dlaczego chcesz się zakochac? a małzonek? jego juz nie kochasz?jesli mozesz oczywiście:) Odpowiedz Link Zgłoś
hic.cup Re: nawiążę znajomość z zamężna Panią na dłużej 03.04.08, 21:12 a przepraszam za zbicie ewentualne ale mi sie wydaje, że to nie o to poczucie bezpieczeństwa chodzi koledze. zresztą najlepiej sam wie.. według mnie to raczej o dyskrecje i przeżywanie czegoś obok małżeństwa i przeżywac romans nie mając na celu żadnych zmian... męża kocham nad życie :) ale nie jestem w nim już zakochana a za jego zgodą i ku jego uciesze szukam "miłości" swoją drogą on też Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: nawiążę znajomość z zamężna Panią na dłużej 03.04.08, 22:06 no tak:) powodzenie:)V. Odpowiedz Link Zgłoś
lawirant Re: nawiążę znajomość z zamężna Panią na dłużej 04.04.08, 09:47 ale czy przy tym chcesz zastąpić swój związek nowym? ja też się chce zakochać... hic.cup napisała: > żadna to granica bezpieczeństwa > bo ja mężatka a zakochac się chcę jak diabli :) > Odpowiedz Link Zgłoś
hic.cup Re: nawiążę znajomość z zamężna Panią na dłużej 04.04.08, 10:19 lawirant napisał: > ale czy przy tym chcesz zastąpić swój związek nowym? > ja też się chce zakochać... > > hic.cup napisała: > > > żadna to granica bezpieczeństwa > > bo ja mężatka a zakochac się chcę jak diabli :) w żadnym wypadku nie chcę nic zastępować chcę obok, poflirtowac, poromansowac a kto wie co jeszcze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lawirant Re: nawiążę znajomość z zamężna Panią na dłużej 04.04.08, 10:54 no i własnie o to chodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
marcowsky Re: nawiążę znajomość z zamężna Panią na dłużej 03.04.08, 21:16 lawirant napisał: > 34 lata, 181 cm, 83 kg. wykształcenie wyższe, j. angielski, > Warszawa, zadbany fizycznie i intelektualnie :) Dla pana lawiranta polecam fajna strnke randki.sex-zone.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: nawiążę znajomość z zamężna Panią na dłużej 03.04.08, 22:06 i juz po kłopocie:):) Odpowiedz Link Zgłoś
lukas3444 Re: nawiążę znajomość z zamężna Panią na dłużej 04.05.08, 16:47 polecam ci strone www.anonseerotyczne.pl znajdziesz tam dużo chętnych pań Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: nawiążę znajomość z zamężna Panią na dłużej 04.05.08, 23:32 he he a panów tez?:):) Odpowiedz Link Zgłoś
girl_32 Re: nawiążę znajomość z zamężna Panią na dłużej 03.04.08, 22:36 Panie Lawirancie...nie napisał Pan w jakim celu ta znajomosć. Bo rozumie Pan...tu każdy ma inne potrzeby:PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: nawiążę znajomość z zamężna Panią na dłużej 03.04.08, 22:50 rzecz jasna:):) moze juz znalazł? Odpowiedz Link Zgłoś
girl_32 Re: nawiążę znajomość z zamężna Panią na dłużej 03.04.08, 22:56 Jak mógł znaleźć jak nie mówił do czego.Moze do sprzątania,albo prasowania koszul....;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: nawiążę znajomość z zamężna Panią na dłużej 03.04.08, 23:01 e tam,od tego to ma żone przecież:):) myslisz ,że mu tego nie robi? Odpowiedz Link Zgłoś
girl_32 Re: nawiążę znajomość z zamężna Panią na dłużej 03.04.08, 23:07 A jednak innych rzeczy mu nie robi skoro po coś szuka:P Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: nawiążę znajomość z zamężna Panią na dłużej 03.04.08, 23:12 nie dowiemy sie jak nam sam nie powie,mozemy sie tylko domyslać:):) Odpowiedz Link Zgłoś
girl_32 Re: nawiążę znajomość z zamężna Panią na dłużej 03.04.08, 23:37 Trudno. Poczekamy,może i nam się jakas łatwa robota trafi:P Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: nawiążę znajomość z zamężna Panią na dłużej 03.04.08, 23:40 byle płacił szczodrze:):) Odpowiedz Link Zgłoś
girl_32 Re: nawiążę znajomość z zamężna Panią na dłużej 04.04.08, 00:07 Podejrzewam,że on już zapłaci,bardzo szczodrze:P Odpowiedz Link Zgłoś
lawirant Re: nawiążę znajomość z zamężna Panią na dłużej 04.04.08, 10:59 dziewczyny...!!! w 'kronice' towarzyskie piszecie o płaceniu... To mi się źle kojarzy Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: nawiążę znajomość z zamężna Panią na dłużej 04.04.08, 11:05 lawirant napisał: > dziewczyny...!!! > w 'kronice' towarzyskie piszecie o płaceniu... > To mi się źle kojarzy Oj,nie wydziwiaj,to o te sprzatanie chodziło i wiesz,te koszule do prasowania:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
lawirant Re: nawiążę znajomość z zamężna Panią na dłużej 04.04.08, 11:26 :) no to ja wydziwiam? przecież wszyscy wiemy, że chodzi o romansik... jakiś taki NIEWINNY :) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: nawiążę znajomość z zamężna Panią na dłużej 04.04.08, 11:28 lawirant napisał: > :) > no to ja wydziwiam? > przecież wszyscy wiemy, że chodzi o romansik... jakiś taki > NIEWINNY :) Licze na to,ze się przyznasz,jak już znajdziesz kandydatke do takowego,sam widzisz jak tu bardzo staramy się byc pomocne:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
girl_32 Aaaaaa....romansik? 04.04.08, 11:49 lawirant napisał: :) > no to ja wydziwiam? > przecież wszyscy wiemy, że chodzi o romansik... jakiś taki > NIEWINNY :) No i rzecz stała sie jasna! A tak trzeba było Pana Lawiranta długo za język ciagnąć;) Odpowiedz Link Zgłoś
lawirant Re: Aaaaaa....romansik? 04.04.08, 11:52 gdzie tam ciągnąć... wczoraj wieczorkiem najzwyczajniej mnie tu nie było Odpowiedz Link Zgłoś
girl_32 Re: Aaaaaa....romansik? 04.04.08, 11:56 A czy ja cos mówię.... Język wszak też ćwiczyć trzeba:P Prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Aaaaaa....romansik? 04.04.08, 12:17 ciekawie sie zapowiada z tym ciagnieciem,naturą i jezykiem,toz to sam erotyzm:):) Odpowiedz Link Zgłoś
hic.cup Re: Aaaaaa....romansik? 04.04.08, 12:31 czyli skoro warunki podane, to się na ochotniczkę zgłaszasz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Aaaaaa....romansik? 04.04.08, 12:55 hic.cup napisała: > czyli skoro warunki podane, to się na ochotniczkę zgłaszasz? :) w zadnym razie,towarzyszę jedynie autorowi w jego poszukiwaniach:)i czekam na skutek:) Odpowiedz Link Zgłoś
lawirant Re: Aaaaaa....romansik? 04.04.08, 17:35 no tak... rubryka towarzyska, to i towarzyszysz :) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Aaaaaa....romansik? 05.04.08, 14:16 lawirant napisał: > no tak... rubryka towarzyska, to i towarzyszysz :) chyba nie masz nic przeciwko?? pozdrawiam V. Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Aaaaaa....romansik? 07.04.08, 18:13 lawirant napisał: > no tak... rubryka towarzyska, to i towarzyszysz :) nie masz mi za złe? zawsze to lepiej miec jakas życzliwą duszę obok siebie,choć tak na prawdę,nie chcę zrozumiec dlaczego własnie tak postepujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
lawirant Re: Aaaaaa....romansik? 07.04.08, 18:20 oj pewnie, że nie mam nic przeciw... miło, że jesteś a postępuję tak, bo jestem złym mężem... Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Aaaaaa....romansik? 07.04.08, 18:22 lawirant napisał: > i taką mam naturę smutne lecz nie mnie oceniać,chce,żebys odnalazł swoje szczęście a moze i wówczas twoja druga połowa znajdzie swoje:):) Odpowiedz Link Zgłoś
hic.cup Re: Aaaaaa....romansik? 07.04.08, 18:41 kurcze, ale jak piszesz, że masz złą naturę to już mi z tym nie jest dobrze :) nie pomagasz mi ;P Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Aaaaaa....romansik? 07.04.08, 18:45 hic.cup napisała: > kurcze, ale jak piszesz, że masz złą naturę > to już mi z tym nie jest dobrze :) > nie pomagasz mi ;P Zły mąz,zła natura,bynajmniej szczerze,Hic,teraz Twój wybór,zmienisz coś czy sama staniesz sie zła dla dobra sprawy? Odpowiedz Link Zgłoś
hic.cup Re: Aaaaaa....romansik? 07.04.08, 18:51 z tego wynika, że jestem zła ;)) ale wcale sie tak nie czuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: natura 09.04.08, 10:49 lawirant napisał: > jestem złym mężem, ale natury złej nie mam... taak, masz racje ,nikt nie jest tak faktycznie zły. Jak poszukiwania? Odpowiedz Link Zgłoś
girl_32 Re: nawiążę znajomość z zamężna Panią na dłużej 04.04.08, 11:24 "płacić" mozna w różny sposób:P Odpowiedz Link Zgłoś
lawirant Re: nawiążę znajomość z zamężna Panią na dłużej 04.04.08, 11:28 :) w rzeczy samej... wszak pieniądż jest jedynie najpopularniejszą formą... Odpowiedz Link Zgłoś
hic.cup Re: nawiążę znajomość z zamężna Panią na dłużej 04.04.08, 11:34 albo czytam złym akcentem albo tu się gorąco zrobiło :) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: nawiążę znajomość z zamężna Panią na dłużej 04.04.08, 11:39 hic.cup napisała: > albo czytam złym akcentem albo tu się gorąco zrobiło :) No,wszyscy chcemy,zeby odnalazł i podzielił sie z nami ta radosną nowina:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
girl_32 Re: nawiążę znajomość z zamężna Panią na dłużej 04.04.08, 11:38 Natura też jest dosyć popu;arną formą,nie uważasz:P Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: nawiążę znajomość z zamężna Panią na dłużej 04.04.08, 11:40 o taak, natura,jedna z najlepszych w tym układzie:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
lawirant Re: nawiążę znajomość z zamężna Panią na dłużej 04.04.08, 09:53 nie nie znalazłem... viviene napisała: > rzecz jasna:):) > moze juz znalazł? Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: nawiążę znajomość z zamężna Panią na dłużej 04.04.08, 10:25 znajdzesz,znajdziesz,"samotnych" mezatek pod dostatkiem.Szkoda tylko,ze swych zamiarów nie chcesz zrealizowac z własną kobietą:) Odpowiedz Link Zgłoś
hic.cup Re: nawiążę znajomość z zamężna Panią na dłużej 04.04.08, 10:40 droga Viviene bo do mnie też napisałaś swoją ostatnią wypowiedź tyle, ze nie z żona a z mężem mogłabym ją realizowac według Ciebie otóż nie zawsze się da nie zawsze się da zakochac po uszy, czuć kolory wiosny z osoba, z która się jest latami w mężu parę lat temu byłam tak cudnie zakochana i chcę jeszcze bo piękno uczuć, emocji, świeżości przemawia do każdej komórki w ciele ciało kwitnie, umysł kwitnie a serducho bije mocno i świeci słońcem o to chodzi wyobraź sobie że nie raz próbowałam z mężem jeszcze raz się zakochać nie da rady.. pzdr J. Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: nawiążę znajomość z zamężna Panią na dłużej 04.04.08, 10:44 wiem oczywiscie o czym mówisz,tylko ciagle,pomimo wieku i doswiadczen naiwnie wierze,ze takie uczucia mogą przetrwac w zwiazku:):) życzę Ci tych uniesien całym sercem:) Odpowiedz Link Zgłoś
lawirant Re: nawiążę znajomość z zamężna Panią na dłużej 04.04.08, 10:40 zw własną kobietą realizuję prawie od 20 lat Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: nawiążę znajomość z zamężna Panią na dłużej 04.04.08, 10:46 lawirant napisał: > zw własną kobietą realizuję prawie od 20 lat Zagnali Cię do małżenstwa gdy miałeś 14 lat? no to w takim razie nie dziwię się,ze szukasz wrażen,rzeczywiście,mogłeś się wypalić:) Odpowiedz Link Zgłoś
lawirant Re: nawiążę znajomość z zamężna Panią na dłużej 04.04.08, 11:05 przecież nie wstępuje się w związek małżeński kiedy się związek jakis zaczyna Odpowiedz Link Zgłoś
osv Re: nawiążę znajomość z zamężna Panią na dłużej 05.04.08, 17:37 Niee, no jasne, trzeba miec 18 lat skonczone, aby wstapic w zwiazek malzenski... to wie kazde dziecko ; )) ....aaa, przepraszam, zona byla kolezanka z klasy, czy mlodsza? Odpowiedz Link Zgłoś
lawirant Re: nawiążę znajomość z zamężna Panią na dłużej 07.04.08, 18:17 koleżanka z klasy Odpowiedz Link Zgłoś
lawirant Re: nawiążę znajomość z zamężna Panią na dłużej 04.04.08, 09:51 jak tutuł... w celach towarzyskich, a w jakim kierunku znajomość się potoczy czas pokaże :) girl_32 napisała: > Panie Lawirancie...nie napisał Pan w jakim celu ta znajomosć. > Bo rozumie Pan...tu każdy ma inne potrzeby:PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: nawiążę znajomość z zamężna Panią na dłużej 04.04.08, 00:19 lawirant napisał: > zadbany fizycznie i intelektualnie :) a to ładne. 5;P Odpowiedz Link Zgłoś
okularnica11 Re: nawiążę znajomość z zamężna Panią na dłużej 04.04.08, 00:39 a Pani skąd ma być?;) Odpowiedz Link Zgłoś
marijola1 Re: nawiążę znajomość z zamężna Panią na dłużej 04.04.08, 13:04 no,no,no...gdyby nie moje żelazne zasady,już bym się skusiła:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lawirant Re: nawiążę znajomość z zamężna Panią na dłużej 04.04.08, 17:31 sie ma takiej stali, której bym nie przekłuł Odpowiedz Link Zgłoś
marijola1 Re: nawiążę znajomość z zamężna Panią na dłużej 04.04.08, 13:14 Dzięki za ostrzeżenie,ale naprawdę się nie boję.Raczej ciężko mi w życiu nabruździć:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
marijola1 Re: nawiążę znajomość z zamężna Panią na dłużej 04.04.08, 13:20 Pa i dziękuję :))) Odpowiedz Link Zgłoś
hic.cup Re: nawiążę znajomość z zamężna Panią na dłużej 04.04.08, 13:37 temat nagle zmienił temat o co chodzi? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pluskwaparszywka Re: nawiążę znajomość z zamężna Panią na dłużej 09.04.08, 15:56 34 lata, 181 cm, 83 kg- o takie panie to chyba nie jest łatwo? Odpowiedz Link Zgłoś
lawirant Re: nawiążę znajomość z zamężna Panią na dłużej 09.04.08, 17:04 jej, czy naprawdę trzeba tłumaczyć, że to moja charakterystyka? ściślej mojej osoby... mnie jeszcze dokładniej oh Odpowiedz Link Zgłoś
pluskwaparszywka Re: nawiążę znajomość z zamężna Panią na dłużej 09.04.08, 17:57 aaaaaa...! Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy Ale dlaczego preferujesz zamezne? 09.04.08, 18:47 Bo taniej i bezpiecznej? Niby tak - ale trzeba sie dzelic ta kobieta z jej mezem. Czy z innych powodow? Np. takich , ze niezameznych kobiet chetnych na romans bez perspektywy slubu, jest jeszcze niej, niz niewiernych zon? Odpowiedz Link Zgłoś
girl_32 Re: Ale dlaczego preferujesz zamezne? 09.04.08, 18:51 Bo zamężne są dyskretniejsze,nie wiedziałeś:PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy Re: Ale dlaczego preferujesz zamezne? 09.04.08, 18:55 girl_32 napisała: > Bo zamężne są dyskretniejsze, nie wiedziałeś:PPPP Nie. Gdyz ja, w przeciwienstwie do tego Pana, mam zasady i na romans mezatek ani nie biore, ani nawet nie tykam :) Nie bede przykladal reki do rozbijania cudzych malzenstw. A do rozbijania swojego mam prawo :) Odpowiedz Link Zgłoś
girl_32 Re: Ale dlaczego preferujesz zamezne? 09.04.08, 18:58 O! To mi się podoba,choć jeden konkretny facet:) Odpowiedz Link Zgłoś
lawirant Re: Ale dlaczego preferujesz zamezne? 09.04.08, 19:45 to jest konkretny facet? facet który mówi, że ma prawo krzywdzić kobietę i burzyc jej porządek? niszczyc cokolwiek? nikomu związku nie zamierzam niszczyć. to jasne reguły Odpowiedz Link Zgłoś
lawirant anons 09.04.08, 19:50 poza tym ten anons był (BYŁ - nieaktualny) skierowany do Pań, a kolega obrotowy czy jak mu tam, zajrzał tu po co? Zakompleksienie tylko na krytykę pozwala? szkoda palców Odpowiedz Link Zgłoś
legalna.brunetka Re: anons 09.04.08, 21:33 szkoda, że już: był a nie: jest :( chyba muszę swój anons zapodać Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy Re: anons 09.04.08, 23:00 legalna.brunetka napisała: > szkoda, że już: był a nie: jest : ( chyba muszę swój anons zapodać chetnie przyjme. nie moglas jednak wczesniej? o tej porze, to jusz klade sie spac. w koncu ktos musi budowac ten hollerny kapitalizm. Odpowiedz Link Zgłoś
apax Re: nawiążę znajomość z zamężna Panią na dłużej 14.04.08, 13:32 Ej szkoda że anons nie aktualny, mąż mnie zlewa - chętnie pogadałabym z kims kto mnie przez chwilę posłucha i pozwoli posłuchać siebie a nie jest koleżanką z pokoju :-)). Nic to, będę szukać dalej takich Panów Lawirantów może razem z wiosną na światło dzienne wychodzi nie tylko trawka :-)) Jestem pełna kwietniowej nadziei - pozdrówki dla samotnych ! Odpowiedz Link Zgłoś
finkaa Re: nawiążę znajomość z zamężna Panią na dłużej 06.05.08, 11:55 do wszystkich lawirantów: niekiedy kobieta nie może mieć dziecka z winy męża...i wtedy na gwałt potrzebuje dawcy;) oj!...zniechęciłam?;) przewidywanie to dobra cecha :p Odpowiedz Link Zgłoś
ginewra_1 Re: nawiążę znajomość z zamężna Panią na dłużej 06.05.08, 18:25 Wiesz,myślę,że nawet Lawiranci nie chcieliby być wówczas potraktowani czysto instrumentalnie... ;) Odpowiedz Link Zgłoś