Dodaj do ulubionych

urodziny kumpeli

IP: 195.245.213.* 05.09.03, 10:47
siemanko mam wielki problem jutro są urodziny mojej koleżanki(18-ste)i nie
mam pojęcia co jej kupić (odpada biżuteria i perumy) pomóżcie!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • makary0 Re: urodziny kumpeli 05.09.03, 10:49
      Jaguara
      • Gość: Inka Re: urodziny kumpeli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.03, 10:55
        majtki ;)
        • makary0 Re: urodziny kumpeli 05.09.03, 11:01
          barchanowe:))) jak nie wiesz jakie to pytaj Inki ;))))))
          • makary0 Re: urodziny kumpeli 05.09.03, 11:11
            makary0 napisał:

> barchanowe:))) jak nie wiesz jakie to pytaj Inki ;))))))

ale radzę się zastanowić bo żadna męska ręka ich nie dotknie jak i ich
            zawartości ;)))
            • Gość: Inka Re: urodziny kumpeli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.03, 11:26
              a pewnie że barchanowe, nie dodałam bo to rzecz oczywista, raz że cieplutkie,
              nereczki dziewczę będzie miało zdrowe, dwa że pojemne, ileż rąk tam się
              zmieści, a Makary sieje wrogą propagandę z tym że nikt nie dotknie, bo Makary
              obraca się w kręgu kobiet bez bielizny co powoduje że ani On ani koledzy nie
              mają co zrobic z rękami
          • Gość: marta Re: urodziny kumpeli IP: 195.245.213.* 05.09.03, 11:14
            chyba skorzystam z twojej rady chyba będzie zadowolona a na pewno jej
            chłopak::::::::::::)))))))))))))
    • silverstone Re: urodziny kumpeli 05.09.03, 11:12
      1. ksiazka - bardzo neutralne - najwyzej nigdy nie przeczyta
      2. pamietnik - moglaby zaczac dokumentacje swojego doroslego zycia(dla wnukow
      oczywiscie) - neutralne, nawet jesli nie potrafi pisac
      3. album na fotki - moglaby zrobic dokumentacje swoich szczeniecych lat, a
      potem wszystkich nia zadreczac - neutralne, nawet jak nie ma fotek, to moze
      kiedys zrobi
      4. zaproszenie na jaki fajny koncert
      5. karnet do baru tlenowego - to ostatnio bardzo cool

W sumie nie rozumiem dlaczego nie perfumy i bizuteria - to moje ulubione
      prezenty!!

Gość portalu: marta napisał(a):

> siemanko mam wielki problem jutro są urodziny mojej koleżanki(18-ste)i nie
      > mam pojęcia co jej kupić (odpada biżuteria i perumy) pomóżcie!!!!!!!!!!!!
      • Gość: marta Re: urodziny kumpeli IP: 195.245.213.* 05.09.03, 11:19
        no nareszcie ktoś napisał mi konkretną odpowiedż dzięki silverstone! rozpatrze
        twoje propozycje masz fajne pomysły:)
        • makary0 Re: urodziny kumpeli 05.09.03, 11:23
          A Ty dalej bedziesz miała problem co wybrać ;)))))))))
          • Gość: marta Re: urodziny kumpeli IP: 195.245.213.* 05.09.03, 11:30
            spoko coś wykombinuje szkoda tylko że mam tak mało czasu to już jutro W sumie
            będzie fajna impreza (u niej na działce)trzeba trochę poszaleć bo ostatnio
            ciągle jestem zestresowana
            • Gość: Inka Re: urodziny kumpeli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.03, 11:34
              i o to chodzi, dobrej zabawy
              • Gość: marta Re: urodziny kumpeli IP: 195.245.213.* 05.09.03, 11:37
                trzeba olewać wszystkie problemy i się bawić bo życie jest króciótkie tobie też
                Inka radzę się gdzieś wyrwac
                • Gość: Inka Re: urodziny kumpeli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.03, 11:46
                  wyrywam sie wieszac ogłoszenia, mam przynajmniej nadzieje ze to cos da, ale za
                  to w niedzielę sie bawie ;)
                  • makary0 Re: urodziny kumpeli 05.09.03, 11:52
                    To wesołej niedzielnej zabawy ;)))barchanowej ;)))
                  • Gość: marta Re: urodziny kumpeli IP: 195.245.213.* 05.09.03, 11:55
                    to fajnie a i nie zapomnij o jednym BAJERUJ FACETÓW I ICH WYKORZYSTUJ ILE SIĘ
                    DA BO ONI NA TO ZASŁUGUJĄ!!!!!!!!!!
                    • Gość: Inka Re: urodziny kumpeli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.03, 12:01
                      mam takiego co jest ok pod kazdym wzgledem, no i lubi moją bieliznę - to do
                      Makarego
                      • makary0 Re: urodziny kumpeli 05.09.03, 12:04
                        A nie mógłby Ciebie lubić ?? ;))
                        • Gość: Inka Re: urodziny kumpeli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.03, 12:09
                          zapytam Go dzisiaj
                          • makary0 Re: urodziny kumpeli 05.09.03, 12:12
                            To spytaj jeszcze jaką część garderoby lubi najbardziej ;)))
                            • Gość: Inka Re: urodziny kumpeli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.03, 12:16
                              to akurat wiem, sam kupuje ;)
                            • Gość: Inka Re: urodziny kumpeli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.03, 12:18
                              a zalety tejże bielizny masz wyżej, przeoczyłeś jak sadzę, znając Twoje
                              ironiczne poczucie humoru czekałam na jakąś ripostę i sie zawiodłam ;)
                              • makary0 Re: urodziny kumpeli 05.09.03, 12:26
                                :(((((((((((((((((((
                                • Gość: marta Re: urodziny kumpeli IP: 195.245.213.* 05.09.03, 12:32
                                  makary chyba lubisz "ich troje"????????????
                                  • makary0 Re: urodziny kumpeli 05.09.03, 12:37
                                    akurat ta piosenka mi się spodobała " za każda co nas zna pijmy do dna" to jest
                                    balanga :))))
                                    • makary0 Re: urodziny kumpeli 05.09.03, 12:45
                                      a tak może bys jej kupiła jakiś krążek z jej ulobionymi przebojami ??
                                      • Gość: marta Re: urodziny kumpeli IP: 195.245.213.* 05.09.03, 13:19
                                        o powiem ci ,że to dobry pomysł Jednak tak do końca nie jesteś opętany sexem
                                        • Gość: Inka Re: urodziny kumpeli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.03, 13:26
                                          to tylko kamuflaż ;)
                                          • makary0 Re: urodziny kumpeli 05.09.03, 13:33
                                            to już muszę cały czas rozmawiać o Twoich barchanach?? ;)))
                                            • Gość: Inka Re: urodziny kumpeli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.03, 13:38
                                              skoro Ci to pomaga...ja sie dostosuję ;)
                                              • makary0 Re: urodziny kumpeli 05.09.03, 13:47
                                                "A ja mam juz dość" kobiet w barchanach, po takim widoku przechodzi, to chyba
                                                najlepszy środek anykoncepcyjny ;))))
                                                • Gość: Inka Re: urodziny kumpeli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.03, 13:51
                                                  "złej baletnicy wadzi i rąbek u spódnicy"...;)
                                                  • makary0 Re: urodziny kumpeli 05.09.03, 13:56
                                                    Inka załóż z powrotem te barchany bo to jeszcze gorzej :((((((((
                                                  • Gość: Inka Re: urodziny kumpeli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.03, 13:59
                                                    jakie załóż?? trzeba było mi ich na siłe nie zdzierać
                                                  • makary0 Re: urodziny kumpeli 05.09.03, 14:04

a bo to człowiek wie co może znaleść pod barchanem ;))Jak by wiedział, że
                                                    upadnie to by sobie usiadł

"Wypijmy za babski świat, za każdą z naszych bab"
                                                  • Gość: Inka Re: urodziny kumpeli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.03, 14:06
                                                    było nie pchac łap do cudzych majtek
                                                  • makary0 Re: urodziny kumpeli 05.09.03, 14:13
                                                    Oj Inka widzę, że możemy dojść do celu, juz widzę minimalna deprawację, tak
                                                    dalej :))))))))
                                                  • Gość: Inka Re: urodziny kumpeli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.03, 14:18
                                                    nie chcę Cie dołować, ale musisz się wstrzymać, idę do domu...i mam nadzieję,
                                                    że dzisiaj dojdę ;)
                                                  • makary0 Re: urodziny kumpeli 05.09.03, 14:22
                                                    Ale barchany, nie zapominaj, po co ludzi straszyć ;))
                                                  • Gość: Inka Re: urodziny kumpeli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.03, 14:25
                                                    przecież w samych majtkach nie idę przez miasto
                                                  • makary0 Re: urodziny kumpeli 05.09.03, 14:30
                                                    to nie wiesz, że jak Moniuszko podniósł Halkę to ukał Straszny Dwór ;))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka