martuha 08.09.03, 11:41 siedzac przy kompie. zaraz dodam do niego odrobiny pradu i pojde sie polozyc pod ciepla kolderka, konsumujac lekarstwo na przeziebienie i czytajac jak Lesio trul personalna lodami Calypso z gronkowcem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mawyr Re: wlasnie krece kogel-mogel 08.09.03, 11:47 Zostaw Lesia i gronkowca, pomyśl o salmonelli na jajkach ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 wlasnie krece kogel-mogel 08.09.03, 11:52 A to nie jest okaz zdrowia i witalności, to jest jurności? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
martuha Re: wlasnie krece kogel-mogel 08.09.03, 11:52 mam ten cudowny przysmak przed soba. mniam mniam, rozplywa sie w ustach. niebo w gebie. podziele sie, nadstawiac dzioby, tylko lyzeczki wlasne prosze przyniesc. podobno alkohol wybija zarazki, ale nie warto ryzykowac ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: wlasnie krece kogel-mogel 08.09.03, 11:57 A o jakich zarazka mówisz ?? Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: wlasnie krece kogel-mogel 08.09.03, 12:17 Uważaj bo Martucha zraz ka niszczy lekarstwem ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 wlasnie krece kogel-mogel 08.09.03, 12:19 Ale kuracja jej rączkami może być całkiem milutka :-))))) I już przyniosłem kubeczek i łyżeczke i gdzie ten kogel-mogel? Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: wlasnie krece kogel-mogel 08.09.03, 12:25 A przygotowałeś sie do lekcji bo inaczej postawi Ci ...........jedynkę ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 wlasnie krece kogel-mogel 08.09.03, 12:27 A było jakieś zadanie domowe? :-P Trudno i uwagę w dzienniczku mi zapisze :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: wlasnie krece kogel-mogel 08.09.03, 12:31 ale to potem, bo jak teraz kreci kogel to ma zajęte obie ręce ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 wlasnie krece kogel-mogel 08.09.03, 12:33 A potem i tak będzie miała zajęte obie ręce, w jednej kubeczek, w drugiej łyżeczka :-)))) Ale na pewno jest perfekcjonistką :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martuha Re: wlasnie krece kogel-mogel IP: *.chello.pl 08.09.03, 13:23 staram sie byc perfekcjonistka, a kogel-mogel wyszedl pyszny, jeno ciut mocnawy ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 wlasnie krece kogel-mogel 08.09.03, 13:26 Dobrze się starasz :-))) Taki kubeczek nie jest za mały? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: wlasnie krece kogel-mogel IP: *.ipt.aol.com 08.09.03, 15:37 Zaraz zaraz,niby kogo ja trułem jakimś gronkowcem albo lodami z gronkowcem i czy tu przypadkiem nie zawiązuje się jakiś spisek przeciwko mojej czcigodnej osobie?Hę?! Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 wlasnie krece kogel-mogel 08.09.03, 15:39 Alez my tylko spiskujemy Leziu :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: wlasnie krece kogel-mogel IP: *.ipt.aol.com 08.09.03, 15:41 No właśnie zauważyłem że spiskujecie i zastanawiam się nad dwiema opcjami. Pierwsza to taka że dostanę zaraz ataku histerii. Druga to taka że dostanę ataku wściekłości. Atak histerii byłby lepszy dla osób zainteresowanych,bo podczas ataku wściekłości bywam nieprzyjemny.To co?Pomożecie?W wyborze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: wlasnie krece kogel-mogel IP: *.arcor-ip.net 08.09.03, 15:48 No to kurwa pomóżcie! Albo nie pomagajcie.Rozmyśliłem się.Idę po piwo do lodówki,bo dostałem właśnie ataku piwożłopstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 wlasnie krece kogel-mogel 08.09.03, 15:51 Leziu, a podzielisz się? I jakie masz piwo? I wiesz co, to jest w zasadzie bardzo dobry pomysł :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: wlasnie krece kogel-mogel IP: *.arcor-ip.net 08.09.03, 16:07 Mam exportowego Warsteinera,podzielę się naturalnie pod warunkiem że zdążysz przybyć na inauguracyjne otwarcie pierwszej butelki w skrzynce,które odbędzie się za 3 minuty. To do zobaczenia przy piwnym korycie,hehehe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martuha Re: wlasnie krece kogel-mogel IP: *.chello.pl 08.09.03, 18:16 swoja droga moglbys, LeZiu, podac w lapke szkalnice grzanego browara na dobry sen i rozgrzanie wewnetrzno-zewnetrzne organizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
truuuskaweczka Re: wlasnie krece kogel-mogel 09.09.03, 11:37 martuha napisała: > mam ten cudowny przysmak przed soba. mniam mniam, > rozplywa sie w ustach. niebo w gebie. podziele sie, > nadstawiac dzioby, tylko lyzeczki wlasne prosze > przyniesc. podobno alkohol wybija zarazki, ale nie warto > ryzykowac ;)) Martusia, chore gardziołko powiadasz ... szybkich powrotów do zdrowia i sił i do witalności od szczerze oddanej... wiesz kogo :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
martuha Re: wlasnie krece kogel-mogel 09.09.03, 14:51 t > > Martusia, chore gardziołko powiadasz ... szybkich powrotów do zdrowia i sił i > do witalności > od szczerze oddanej... wiesz kogo :-)))) hehehe, niestety chore gardziolko, ale nie od smiechow, jeno od zmieniajacej sie bardzo szybko pogody. za pozdrowionka dziekuje serdecznie, na weekend powinnam byc juz gotowa, a to najwazniejsze. buziaki wirusow-bakteryjne :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: wlasnie krece kogel-mogel IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.09.03, 19:46 A ja marznę poyępieńczo! Co ja komu zrobiłam, żeby tak mnie mrozić?? Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 wlasnie krece kogel-mogel 09.09.03, 08:17 Zrobiłaś to, żeby Cię ktoś ogrzał :-) Odpowiedz Link Zgłoś