takatam 04.01.02, 15:19 hi,hi... to jest wiadomosc dla ach, mabell i nowego oraz dla wszystkich mych symaptykow, badz nie...dla znajomych i nieznajomych:)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mabell Re: a ja dzisiaj wieczorem tu bede... 04.01.02, 15:34 o jak miło cie widziec na forum,a mnie uszy płoną ze wstydu,ze nie zebrałaam się,żeby ci coś mejlnąc...buuu...wstyd jak cholera...mam nadzieje ze po swietach i sylwestrze wszystko u ciebie ok jesli chodzi o nastroj?I duuuuuuuuzo milosci ci zycze w nowym roku !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: a ja dzisiaj wieczorem tu bede... 04.01.02, 15:35 Takuniu nie moglas wczesniej powiedziec?:) Odpowiedz Link Zgłoś
takatam Re: a ja dzisiaj wieczorem tu bede... 04.01.02, 15:39 hi, hi hi...ja w nowym roku dostalam takiego kopa, ze jeszcze sie dobrze nie pozbieralam... ale dzisiaj z wieczora na forum troche odreaguje:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mabell Re: a ja dzisiaj wieczorem tu bede... 04.01.02, 15:43 ale ja dopiero w poniedziałek to przeczytam...trudno,tak to jest jak sie nie chce czlowiekowi zabrac za instalowanie netu w domu Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: a ja dzisiaj wieczorem tu bede... 04.01.02, 15:43 nie Ty jedna :))) kurcze a ja musze sie dzis troche wczesniej zmyc, szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
takatam Re: a ja dzisiaj wieczorem tu bede... 04.01.02, 15:52 mabell, mam nadzieje , ze nadrobisz starty, a ja do ciebie o mym kopie skrobne... anko, ooooo, jak mi szkoda, ze ciebie tu nie bedzie:(((( ale nadejdzie jeszcze pora...ze sie spotkamy Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: a ja dzisiaj wieczorem tu bede... 04.01.02, 16:01 to zabrzmialo zlowieszczo:))) Odpowiedz Link Zgłoś
takatam Re: a ja dzisiaj wieczorem tu bede... 04.01.02, 16:49 anka1 napisał(a): > to zabrzmialo zlowieszczo:))) uuuuuuuuuuuuu, ale bedzie.....:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
takatam Re: a ja dzisiaj wieczorem tu bede... 04.01.02, 17:46 hi hi hi... bede forumowala, listy pisala.... Odpowiedz Link Zgłoś