Dodaj do ulubionych

Czy mam szanse...?

02.05.08, 19:07
Witam wszystkich. Zaproponowałem ostatnio związek dziewczynie, z którą tylko przez internet mam teraz kontakt (mieszkamy teraz trochę daleko od siebie), ale wcześniej już się znaliśmy. Ja teraz czekam aż mi odpisze... Wiem, że jest bardzo zajęta, ale równie dobrze może nie pisać mi nic dlatego żeby mnie nie zranić odmową (bardzo mnie lubi tak w ogóle, ale chyba jeszcze na mnie nie patrzyła nigdy jako na chłopaka).
Niezrażony brakiem żadnych sygnałów od niej, napisałem do niej już dwie kolejne wiadomości od tamtej pory, kiedy wśród wielu czułych słów napisałem na koniec że chciałbym żebyśmy byli razem. Piszę do niej bardzo ciepło i czule.
Więc, czy mam jakieś szanse u niej??
Obserwuj wątek
    • tue40 Re: Czy mam szanse...? 02.05.08, 19:10
      Poczekamy, zobaczymy ...
    • wieczna-pesymistka Re: Czy mam szanse...? 06.05.08, 19:19
      Jakies szanse napewo masz ale nie nalezy dzialac zbyt impulsywnie. Uwazam ze
      napisanie jej wszystkiego co czujesz nie bylo najwlasciwsze bo zapewne ja to
      przerazilo i zupelnie nie wie co ma z tym zrobic o wiele trafniejsze byloby
      zaproponowanie spotkania w niedalekiej przyszlosci i dopiero wtedy zdradzenie
      tego co do niej czujesz a moze twoje wyznanie to tez tylko przez int tak ladnie
      wyglada?

Nie chce cie zniechecac ale jak widze zdajesz sobie sprawe z tego ze zero odzewu
      zwykle jest uwazane za zakonczenie znajomosci.

Mimo wszystko trzymam kciuki i zycze szczescia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka