Dodaj do ulubionych

Etykieta zezwala na ziewanie

12.09.03, 17:17
w obecności Króla, czy może powinien on najpierw nakazać gościowi "ziewaj, to
jest rozkaz!" ?
Obserwuj wątek
    • kreskator Re: Etykieta zezwala na ziewanie 12.09.03, 17:20
      raczej :nie ziewaj bo mnie zarazisz ... a jak tu nie parsknąć jak się Król
      będzie rozwierał
      • edzioszka Re: Etykieta zezwala na ziewanie 12.09.03, 17:21
        masz na myśli Króla Lwa? - wtedy to nawet ryczek z jegoż piersi się
        wydobędzie ;)
        • kreskator Re: Etykieta zezwala na ziewanie 12.09.03, 17:23
          aż portałki pospadają...i będziekupa śmiechu z przewaga kupy ;-)
          • edzioszka Re: Etykieta zezwala na ziewanie 12.09.03, 17:25
            hyhy...to nie ten adresik, nie jest to pościk prześmiewczy tudzież Loża
            Szyderców ;)
            • kreskator Re: Etykieta zezwala na ziewanie 12.09.03, 17:29
              ależ rozrywac trzeba skostniałe towarzycho.....
              jak to błyło?tanczyć po stole?
              • edzioszka Re: Etykieta zezwala na ziewanie 12.09.03, 17:30
                niezbyt przyjemne - dla stołu rzecz jasna ;)
                • kreskator Re: Etykieta zezwala na ziewanie 12.09.03, 17:32
                  eh..rzecz nabyta :)
                  • edzioszka Re: Etykieta zezwala na ziewanie 12.09.03, 17:34
                    bez sensu jest tylko blat od kredensu - stołowy - odlotowy ;)
                    • kreskator Re: Etykieta zezwala na ziewanie 12.09.03, 17:38
                      aby ze skrzydłami do rozwinięcia
                      • edzioszka Re: Etykieta zezwala na ziewanie 12.09.03, 17:39
                        sprzyja to gościnności zapewne ;)
                        • kreskator Re: Etykieta zezwala na ziewanie 12.09.03, 17:44
                          no jak wszyscy goście na blat wejdą to pewnie i będą zrzute musieli zrobić za
                          demolkę....
                          • edzioszka Re: Etykieta zezwala na ziewanie 12.09.03, 17:45
                            spożywanie raczej na myśli miałam ;)
                            • kreskator Re: Etykieta zezwala na ziewanie 12.09.03, 17:47
                              a ja już skrzydła rozwinąłem
                              no ale przygrzałaś i jakem Ikar w wodnych odmętach kończę...;-)
                              • edzioszka Re: Etykieta zezwala na ziewanie 12.09.03, 17:48
                                ja jedna przyważyłam żeś utonął ;)
                                • kreskator Re: Etykieta zezwala na ziewanie 12.09.03, 17:52
                                  i Ty Brutusie?
                                  to ile Ty ważysz?
                                  • edzioszka Re: Etykieta zezwala na ziewanie 12.09.03, 17:55
                                    tyleć, ile woda wyparta z wanny - Eureka mnie uświadomiła ;)
                                    • kreskator Re: Etykieta zezwala na ziewanie 12.09.03, 17:56
                                      no to chwała jej
                                      • edzioszka Re: Etykieta zezwala na ziewanie 12.09.03, 17:57
                                        i chęci dobremi wybrukowane na amen ;)
                                        • kreskator Re: Etykieta zezwala na ziewanie 12.09.03, 17:58
                                          i puka pan Freud i zagląda cichcem podejżliwie

jak na mnie spoźrzał tom legł na zawał.
                                          domyślił się
                                          • edzioszka Re: Etykieta zezwala na ziewanie 12.09.03, 17:59
                                            hyhy...jakowyś popęd go tu pędem przygnał? ;)
                                            • kreskator Re: Etykieta zezwala na ziewanie 12.09.03, 18:02
                                              taki prędki popęd do uświadamiania żeśmy wciąż nieśwaidomi
                                              • edzioszka Re: Etykieta zezwala na ziewanie 12.09.03, 18:05
                                                nieznajomość prawa nie zwalnia od odpowiedzialności ;)
                                                • kreskator Re: Etykieta zezwala na ziewanie 12.09.03, 18:06
                                                  jest okolicznością łagodzącą
                                                  • edzioszka Re: Etykieta zezwala na ziewanie 12.09.03, 18:07
                                                    źdźbło w oku braterskiem jeno dostrzegasz, belki we własnem - nie ;)
                                                  • kreskator Re: Etykieta zezwala na ziewanie 12.09.03, 18:10
                                                    owszem codziennie przed lustrem mówię paciorek :)
                                                  • edzioszka Re: Etykieta zezwala na ziewanie 12.09.03, 18:15
                                                    kochaj bliźniego swego jak siebie samego, z bliźniem się możesz zabliźnić? ;)
                                                  • kreskator Re: Etykieta zezwala na ziewanie 12.09.03, 18:20
                                                    i po syjamsku czyli aż do bólu
                                                  • edzioszka Re: Etykieta zezwala na ziewanie 12.09.03, 18:22
                                                    ja Ciebie i Ty mnie, intymnie? ;)
                                                  • kreskator Re: Etykieta zezwala na ziewanie 12.09.03, 18:28
                                                    gra słów prowadzi czasem do połamania języka... ;-)
                                                  • edzioszka Re: Etykieta zezwala na ziewanie 12.09.03, 18:31
                                                    mój to niekoniecznie co pomyśli głowa ;)
                                                  • kreskator Re: Etykieta zezwala na ziewanie 12.09.03, 18:32
                                                    rozwiązły jakiś :)
                                                  • edzioszka Re: Etykieta zezwala na ziewanie 12.09.03, 18:35
                                                    dwoi mi się i troi, rozdwajać się chce ;)
                                                  • kreskator Re: Etykieta zezwala na ziewanie 12.09.03, 18:37
                                                    no to Ty wielom ajęzykami musisz władać
                                                    :)
                                                  • edzioszka Re: Etykieta zezwala na ziewanie 12.09.03, 18:54
                                                    ludzi i aniołów? ;)
                                                  • kreskator Re: Etykieta zezwala na ziewanie 12.09.03, 18:59
                                                    no i tym najważniejszym bez którego ani wiara ani nadzieja
                                                  • edzioszka Re: Etykieta zezwala na ziewanie 12.09.03, 19:02
                                                    i takoż się wyzbyłam tego co dziecięce, w zwierciadle, niejasno to widzę ;)
                                                  • kreskator Re: Etykieta zezwala na ziewanie 12.09.03, 19:04
                                                    eh życie
                                                    żebym to ja władał temi językami....
                                                  • edzioszka Re: Etykieta zezwala na ziewanie 12.09.03, 19:08
                                                    a wpisane w język ciała odwiecznie - mimika, gest, spojrzenie, uśmiech? -
                                                    każden je pojmie ;)
                                                  • kreskator Re: Etykieta zezwala na ziewanie 12.09.03, 19:12
                                                    żeby wiedziała głowa co głowy inne wiedzą a nie powiedzą
                                                  • edzioszka Re: Etykieta zezwala na ziewanie 12.09.03, 21:30
                                                    szósty zmysł się to nazywa zdajesię ;)
                                                  • edzioszka Re: Etykieta zezwala na ziewanie 12.09.03, 18:37
                                                    czas się upłynnić w reality, tam mię czekają jeno zaszczyty, milusiego
                                                    wieczorka dla Kreskatorka :)
                                                  • kreskator Re: Etykieta zezwala na ziewanie 12.09.03, 18:38
                                                    papatka
    • edzioszka Re: Etykieta zezwala na ziewanie 13.09.03, 18:25
      czynem owym Kasztelan na piedestał członkowstwa w Radzie Nadzorczej
      Materializacji Ziewnięć wkroczył & rólkę Spiritus Movens wypełnił ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka