takatam 05.01.02, 18:46 gdzies sie caly dzien ukrywala:)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: acH Re: aCh....:P IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 05.01.02, 18:49 prosze bez podstepow mnie tu nieee maaaa! bylamz e tak powiem poza zasiegiem i teraz tez jestem na chwile, o taka tyci tyci :))) Odpowiedz Link Zgłoś
nowy_ Re: aCh....:P 05.01.02, 18:51 Ach, Ty jednak w sobie cos masz :))) p.s.: ale nie z anioła stróża .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acH Re: aCh....:P IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 05.01.02, 18:53 pomyliles watek? jak tak bedziesz postepowal to mnie zdegraduja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh Re: nowy? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 05.01.02, 18:57 nie bedzie, musi dbac o to zeby mu aniola stroz z roboty nie wywalili, jak wiemy teraz ciezko o jakakolwiek robote, a ja jak widac nie mam predyspozycji do kierowania na wlasciwe drogi ale za cien robie swietny co nie kasiu???? masz jeszcze to piwo??? szkoda ze sie nie dowiem, spaaaadaaaaam! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AcH Re: ach IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 05.01.02, 19:00 kaska za kika minut wal na poczte jak w dym Odpowiedz Link Zgłoś