Dodaj do ulubionych

Oswój mnie

13.09.03, 14:29
jeśli chcesz mieć przyjaciela. Ludzie mają zbyt mało czasu, by poznać
cokolwiek. Kupują w sklepach rzeczy gotowe. A ponieważ nie ma magazynów z
przyjaciółmi, więc ludzie nie mają przyjaciół. Trzeba być bardzo cierpliwym.
Na początku siądziesz w pewnej odległości ode mnie, na trawie. Będę spoglądać
na Ciebie kątem oka, a Ty nic nie powiesz. Mowa jest źródłem nieporozumień.
Lecz każdego dnia będziesz mógł siadać trochę bliżej.
Obserwuj wątek
    • edzioszka Re: Oswój mnie 13.09.03, 16:31
      jaźn przy jaźni - coś na kształt przyjaźni? ;)
      • paladin Re: Oswój mnie 13.09.03, 16:46
        cialo przy ciele - by bylo weselej? ;)
        • emilyy1 Re: Oswój mnie 13.09.03, 17:02
          dusza przy duszy - serce poruszy? ;)
          • slovianecka Re: Oswój mnie 13.09.03, 18:05
            umysł przy umyśle - będzie bardziej ściśle?
            • paladin Re: Oswój mnie 13.09.03, 20:01
              kolano przy kolanie - bedzie czas na bajanie
              • edzioszka Re: Oswój mnie 13.09.03, 20:27
                noga przy nodze - czas przepędzon w drodze ;)
                • emilyy1 Re: Oswój mnie 13.09.03, 21:49
                  ręka przy ręce - w słodkiej udręce ;)
                  • edzioszka Re: Oswój mnie 13.09.03, 21:54
                    ucho przy uchu - znów kto na podsłuchu ;)
                    • paladin Re: Oswój mnie 13.09.03, 22:59
                      nos przy nosie - znajdzie taki kto sie?
                      • edzioszka Re: Oswój mnie 14.09.03, 07:30
                        twarz przy twarzy - mi się marzy....;)
                        • water_resist Re: Oswój mnie 14.09.03, 10:01
                          nie ma co się trudzić i tak skończymy szkielet przy szkielecie
                          • edzioszka Re: Oswój mnie 14.09.03, 10:04
                            hyhy...dziękuję Ci o Szlachetny, za tę nutkę optymistycznego sadyzmu w głosie
                            Twem ;)
                            • water_resist Re: Oswój mnie 14.09.03, 10:06
                              no dobra, niech będzie duch przy duchu dla otuchy
                              • paladin Re: Oswój mnie 14.09.03, 15:47
                                serce przy sercu - stanie na kobiercu
                                • edzioszka Re: Oswój mnie 14.09.03, 16:00
                                  głowa przy głowie - i wnet po słowie ;)
                                  • paladin Re: Oswój mnie 14.09.03, 16:51
                                    zoladek przy zoladku - jest wszystko w porzadku
                                    • edzioszka Re: Oswój mnie 14.09.03, 17:06
                                      oczko przy oczku - i wsio na widoczku ;)
                                      • water_resist Re: Oswój mnie 14.09.03, 20:25
                                        pupa przy pupie w jednej wannie się chlupie
                                        • edzioszka Re: Oswój mnie 14.09.03, 20:37
                                          hyhy...nosek przy nosku - to po eskimosku ;)
                                          • paladin Re: Oswój mnie 14.09.03, 22:18
                                            stopy obok siebie - jest jak w niebie
                                            • edzioszka Re: Oswój mnie 14.09.03, 23:16
                                              stópka przy stópce - wywija hołubce ;)
                                              • aquila2 Re: Oswój mnie 15.09.03, 19:13
                                                biodro przy biedrze...i juz sie nie drze:-)
                                                p.S.pozdrawiam wszystkich, watek super!!!
                                                • paladin Re: Oswój mnie 15.09.03, 19:32
                                                  oko przy oku - lecz z zadnym/zadna na boku...

ps. no jasne ze super
                                                  nie ma jak dobry watek z serii milosnych
                                                  • edzioszka Re: Oswój mnie 15.09.03, 19:42
                                                    ramię przy ramieniu - w czułem przytuleniu ;)
                                                  • edzioszka Re: Oswój mnie 16.09.03, 18:21
                                                    ząbek przy ząbeczku - w jednem kieliszeczku ;)
                                                  • paladin Re: Oswój mnie 16.09.03, 22:31
                                                    skron przy skroni - razem w pogoni

ps. jest tego tyle ze moze juz sie powtarzam...
                                                  • edzioszka Re: Oswój mnie 16.09.03, 22:47
                                                    polik z polikiem - smagane wietrzykiem ;)
                                                  • paladin Re: Oswój mnie 16.09.03, 22:51
                                                    kregoslup przy kregoslupie - siedza razem w chalupie
                                                  • edzioszka Re: Oswój mnie 16.09.03, 22:55
                                                    broda przy brodzie - ahoj przygodzie! ;)
                                                  • edzioszka Re: Oswój mnie 16.09.03, 22:57
                                                    warkocz przy warkoczu - i blask cudnech oczu ;)
                                                  • paladin Re: Oswój mnie 17.09.03, 10:51
                                                    radosc przy radosci - nikogo nie zezlosci
                                                  • edzioszka Re: Oswój mnie 17.09.03, 10:54
                                                    słowo przy słowie - i wnet po rozmowie ;)
                                                  • edzioszka Re: Oswój mnie 17.09.03, 11:07
                                                    rzęsa przy rzęsie - i spotkanko w Mensie ;)
                                                  • paladin Re: Oswój mnie 17.09.03, 11:22
                                                    wydech wraz z wdechem - stanowia ucieche
                                                  • edzioszka Re: Oswój mnie 17.09.03, 11:24
                                                    serduszko przy serduszku - warzą się w garnuszku ;)
                                                  • paladin Re: Oswój mnie 17.09.03, 11:23
                                                    gdzie cialo przy ciele - on szepce... moj aniele...
                                                  • edzioszka Re: Oswój mnie 17.09.03, 11:25
                                                    pieg przy piegu - karnacja kolorytu śniegu ;)
                                                  • paladin Re: Oswój mnie 17.09.03, 16:26
                                                    pieprzyk przy pieprzyku - nadaje buziom szyku??
                                                  • edzioszka Re: Oswój mnie 17.09.03, 17:18
                                                    lok przy loku - przydają uroku ;)
                                                  • edzioszka Re: Oswój mnie 17.09.03, 17:19
                                                    grzywka przy grzywce - siedzą dwa szczęśliwce ;)
                                                  • paladin Re: Oswój mnie 18.09.03, 10:49
                                                    okular przy okularze - czy beda razem to sie okaze
                                                  • edzioszka Re: Oswój mnie 18.09.03, 10:54
                                                    skóra przy skórze - na złość prokurze ;)
                                                  • paladin Re: Oswój mnie 18.09.03, 11:08
                                                    przy szeptach szepty - gdy mowi moj ty
                                                  • edzioszka Re: Oswój mnie 18.09.03, 11:13
                                                    język przy języku - w tem całuśnym triku ;)
                                                  • edzioszka Re: Oswój mnie 18.09.03, 12:27
                                                    paluszek przy paluszku? - w paczce Łakomczuszku ;)
                                                  • paladin Re: Oswój mnie 18.09.03, 15:10
                                                    tak jak chips przy chipsie - przyczepia do siebie sie
                                                  • edzioszka Re: Oswój mnie 18.09.03, 15:11
                                                    domek przy domku - wpadnij wnet znajomku ;)
                                                  • paladin Re: Oswój mnie 18.09.03, 15:46
                                                    tu łoże tam łoże - za chwile Cie nań położę
                                                  • edzioszka Re: Oswój mnie 18.09.03, 15:48
                                                    hyhy...stolik przy stoliku - dla biurowego romansiku ;)
                                                  • paladin Re: Oswój mnie 18.09.03, 16:38
                                                    ksero obok ksera - opory spadaja do zera
                                                  • paladin Re: Oswój mnie 18.09.03, 16:40
                                                    telefon przy teleonie - juz pieszcza sie dlonie
                                                  • edzioszka Re: Oswój mnie 18.09.03, 16:41
                                                    zegarek przy zegarku - a ciągle pustki w barku ;)
                                                  • paladin Re: Oswój mnie 18.09.03, 16:41
                                                    komputer przy komputerze - usiedli na skanerze
                                                  • edzioszka Re: Oswój mnie 18.09.03, 17:01
                                                    kubasek przy kubasku - degusta winka w lasku ;)
                                                  • paladin Re: Oswój mnie 19.09.03, 11:39
                                                    segregator przy segregatorze - oboje w dobrym humorze
                                                  • edzioszka Re: Oswój mnie 19.09.03, 11:41
                                                    papierek przy papierku - znaczek z serduszkiem w klaserku ;)
                                                  • paladin Re: Oswój mnie 19.09.03, 12:26
                                                    znaczek obok znaczka - gdy kocha swojego robaczka
                                                  • edzioszka Re: Oswój mnie 19.09.03, 12:36
                                                    donica przy donicy - w tle łana złocistej pszenicy ;)
                                                  • paladin Re: Oswój mnie 19.09.03, 12:51
                                                    w łanach zajac obok zajaca - atmosfera robi sie goraca
                                                  • edzioszka Re: Oswój mnie 19.09.03, 14:12
                                                    okienko obok okienka - a gdzież wybyła panienka? ;)
                                                  • paladin Re: Oswój mnie 19.09.03, 15:26
                                                    jak rama przy ramie - nie wiadomo nic o tej damie
                                                  • edzioszka Re: Oswój mnie 19.09.03, 15:46
                                                    kwiatek przy kwiatku - pójdź no tu gagatku! ;)
                                                  • edzioszka Re: Oswój mnie 19.09.03, 15:53
                                                    mrówka obok mrówki - telimenianej powodem nerwówki ;)
                                                  • paladin Re: Oswój mnie 19.09.03, 16:19
                                                    drzewo obok drzewa - niczego wiecej im nie trzeba
                                                  • edzioszka Re: Oswój mnie 19.09.03, 16:22
                                                    gołąbek przy gołąbku - na młodziuchnem wnet spoczęły dąbku ;)
                                                  • paladin Re: Oswój mnie 19.09.03, 17:07
                                                    galaz przy galezi - czuja miedzy soba wiezi
                                                  • edzioszka Re: Oswój mnie 20.09.03, 11:29
                                                    talerzyk przy talerzyku - na rozkładanem stoliku ;)
                                                  • paladin Re: Oswój mnie 20.09.03, 11:39
                                                    chlebek przy chlebie - jest jak w niebie
                                                  • edzioszka Re: Oswój mnie 20.09.03, 11:41
                                                    parówka przy parówce - obok kielonek po musztardówce ;)
                                                  • paladin Re: Oswój mnie 20.09.03, 13:12
                                                    butelka obok butelki - i humor wielki
                                                  • edzioszka Re: Oswój mnie 20.09.03, 15:13
                                                    marynata obok marynaty - w zagryzkowe wnet wchodzim klimaty ;)
                                                  • paladin Re: Oswój mnie 20.09.03, 15:29
                                                    ogorek obok ogora - i pelna kultura
                                        • edzioszka Re: Oswój mnie 20.09.03, 17:26
                                          chłopina przy kobicie - konsumują po-życie ;)
                                          • paladin Re: Oswój mnie 21.09.03, 11:48
                                            cialo przy ciele - jak w kazda niedziele
                                            • edzioszka Re: Oswój mnie 21.09.03, 13:27
                                              kolanko do kolanka - słów przy tem nadobna wiązanka ;)
    • kreskator na marginesie 15.09.03, 19:43

• kreskator na marginesie 15.09.03, 19:44
      to jest najlepszy erotyk jaki czytałem od dawien dawna
      musze to sobie zapisac na marginesie mankietu
      ::::::)))))))))!!!!!!!
      • edzioszka Re: na marginesie 15.09.03, 19:49
        masz na myśli ów cytacik z Małego Księcia? ;)
        • kreskator Re: na marginesie 15.09.03, 19:52
          mam na myśli wasze ciepłe rymy rytmy i łamańce
          co by nie mówić jest w tym ciepło i z małego księcia
          ............aż się fizis uśmiecha!
          :)
          • edzioszka Re: na marginesie 15.09.03, 20:03
            erotyk to jeden z mech ulubionych gatunków poetica ;)
            • kreskator Re: na marginesie 15.09.03, 20:10
              najczulej się po umyśle snuje zahaczywszy o zmysły wszelakie
              • edzioszka Re: na marginesie 15.09.03, 20:15
                dziewczę poznałem prześliczne i zmysły eksplodowały - i w arabeski fizyczne,
                nam ciała pozaplatały ;)
    • aquila2 Re: Oswój mnie 15.09.03, 19:58
      Lono przy lonie-ach, plona skronie!!!!
      • edzioszka Re: Oswój mnie 15.09.03, 20:08
        usta przy ustach - toć przecie rozpusta ;)
        • kreskator Re: Oswój mnie 15.09.03, 20:12
          dłoń na kolanie-zatopmy sie w zacisznej altanie
        • aquila2 Re: Oswój mnie 15.09.03, 20:13
          Lapka przy lapce...jestes w pulapce !!! ( zmyslow ofkors)
          • ceper_pepper Re: Oswój mnie 15.09.03, 20:13
            Brzuszek przy brzuszku - u łakomczuszków.
            • aquila2 Re: Oswój mnie 15.09.03, 20:15
              Czule wiec piesc mnie-w poscieli szelescie:-)
              • edzioszka Re: Oswój mnie 15.09.03, 20:24
                ożywiona żem dziś Miły, Twe starania to sprawiły ;)
                • edzioszka Re: Oswój mnie 15.09.03, 20:26
                  nóżka przy nóżce - spoczną na poduszce ;)
                  • aquila2 Re: Oswój mnie 15.09.03, 20:39
                    Mila moja, skad rumieniec? pojdz, otocze cie ramieniem:-)
                    • edzioszka Re: Oswój mnie 15.09.03, 20:43
                      sprawcami tegoż rumieńca
                      są oczka pewnego młodzieńca ;)
                      • aquila2 Re: Oswój mnie 15.09.03, 20:44
                        a w oczka pewnej panienki patrze bez zadnej meki:-)
                        • edzioszka Re: Oswój mnie 15.09.03, 20:46
                          czy to męka, czy też trwoga
                          uczuć płonie wszak pożoga ;)
                          • aquila2 Re: Oswój mnie 15.09.03, 20:51
                            nie trwoz sie Mila,
                            nie boj sie plomieni,
                            tych co w nas goreja
                            gdy lezym spleceni....
                            • edzioszka Re: Oswój mnie 15.09.03, 20:58
                              nie wieleż słowa znaczą
                              gdy serce goreje
                              potem się człek za pół wieku
                              z wspominek zaśmieje ;)
                              • aquila2 Re: Oswój mnie 15.09.03, 21:02
                                Nie smiej sie dziewcze z mojej namietnosci,
                                pol wieku gdy minie, tylko proch i kosci....

• edzioszka Re: Oswój mnie 15.09.03, 21:16
                                  kalafalk natenczas okryje
                                  od stópek, aż po szyję
                                  apartamenta na kwaterce
                                  a wokół wrzośne kobierce ;)
              • azael-1 razem... 15.09.03, 20:33
                Język oddechów powiązany
                splecenie dłoni
                palce zahaczone
                jak jedno ciało
                o dwóch sercach
                słyszanych jak jedno
                a my sycimy sie poezją...
                • edzioszka Troszkę poharasymowiczuję ;) 15.09.03, 20:40
                  Twarz dłoni
                  uśmiechnięta do kwiatów

Złota twarz dłoni
                  zbierająca owoce

Cicha twarz dłoni
                  na piersi kobiety

Świecąca twarz dłoni
                  w mroku wiosennym

Smagła twarz dłoni
                  która uśmiecha się przez palce

Samotna twarz dłoni
                  oparta na ramieniu góry

Dłoń ma sto twarzy

PS. niby niewinnie, a z pewną nutką erotyzmu ;)
                  • kreskator Re: Troszkę poharasymowiczuję ;) 15.09.03, 20:46
                    dwa ostatnie dystychy na prawdę dobre
                    • edzioszka Re: Troszkę poharasymowiczuję ;) 15.09.03, 20:56
                      albo inna historyjka, dzionek kolejny:

Błękitne usta trzepocą w powietrzu
                      trzepocą nad kwiatem
                      w pocałunku znieruchomiałe

Poruszyło się drzewo

Usta już daleko

;)
                  • azael-1 razem... 15.09.03, 20:56
                    Błysk światła kołysze nas
                    otula nasze zmysły przjemną bryzą
                    zawieszeni nad morskim brzegiem
                    ułożeni na sierpie księżyca
                    dłonie swoje wyciągamy w wołaniu
                    i spływamy z niebiesi błękitnych
                    spojrzeniem, dotykiem, myślą
                    i przytuleni do siebie
                    stajemy się całością...
                    • paladin Re: razem... 15.09.03, 21:00
                      nie no ja odpadam
                      frywolnie moge sobie porymowac ale widze ze sie zmienilo nieco tworzenie tego
                      erotyka....

skad moja miła
                      pytania zadajac milosne
                      przed duszy swej oczyma
                      widzi wiosne?
                      • edzioszka Re: razem... 15.09.03, 21:03
                        nuda - długich spódnic mnie oplotła
                        uda - z perspektywy Twej wymiotła ;)
                      • aquila2 Re: razem... 15.09.03, 21:04
                        odpadam rowniez z powodow jak najbardziej prozaicznych (realne zycie czas
                        zaczac)...dziekuje wszystkim za przednia zabawe :-)))
                        • edzioszka Re: razem... 15.09.03, 21:07
                          dziękujem również i przećwiczamy dygnięcia skromne <hyhy> ;)
    • edzioszka 100! 19.09.03, 17:08
      moja! :)
      • sloggi Re: 101! 19.09.03, 17:10

• paladin Re: 101! 19.09.03, 17:14
          pewnie jeden z dluzszych watkow na tem forum?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka