samanta1 15.09.03, 13:58 Cieplo jest ,ze az nieprzyzwoicie .Znowu krotki rekaw i bose nogi.A w lesie...slyszycie?? Grzyby kuwa rosna ,ze az w chalupie slychac!:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ka_27 Laaaaaaato ,znowu laaaaato!!:) 15.09.03, 13:59 Lato, grzyby i ... halucynacje :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone no ja juz jestem po mini grzybkach 15.09.03, 14:01 tak jakos sie napatoczyly w lesie :) Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: no ja juz jestem po mini grzybkach 15.09.03, 14:13 Halucynacje Ka to byly po borowiku zasromotanym a teraz nocami snia mi sie kosza pelne prawdziwkow i podgrzybkow.Jesooooooooo....a kurki w smietanie? Mniam!!!!Albo kania smazona a,la schaboszczak.No i oplulam sie od nadmiaru wyobrazni:))) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone kurki w śmietanie... 15.09.03, 14:18 OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO................. ODLOT! :))) samanta1 napisała: > Halucynacje Ka to byly po borowiku zasromotanym a teraz nocami snia mi sie > kosza pelne prawdziwkow i podgrzybkow.Jesooooooooo....a kurki w smietanie? > Mniam!!!!Albo kania smazona a,la schaboszczak.No i oplulam sie od nadmiaru > wyobrazni:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 kurki w śmietanie... 15.09.03, 14:23 Samanta, jakie to były halucynacje? Dostałaś podwyżkę? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: kurki w śmietanie... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.09.03, 15:30 Piekniej,piekniej!!!!!Superprzstojny facet wreczjacy mi swoja ksiazeczke czekowa na plazy w Thaiti:) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 kurki w śmietanie... 15.09.03, 15:44 Samanta, ale to może być również dobrze nie halucynacja, lecz jawa :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: kurki w śmietanie... 15.09.03, 15:45 Jak Ci sie znudzi i nie wydasz wszystkiego to wiesz gzie go slac :)) Gość portalu: samanta napisał(a): > Piekniej,piekniej!!!!!Superprzstojny facet wreczjacy mi swoja ksiazeczke > czekowa na plazy w Thaiti:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: kurki w śmietanie... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.09.03, 16:55 Owszem,cos takiego moze byc wylacznie halucynacja bo o ile dobrze kojarze,to jestem TU a nie tam ,dlugi nie zdematerializowaly sie a facet , z ktorym ostatnio pilam kawe mial gebe ze szkla:)(to taka przenosnia poetycka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Laaaaaaato ,znowu laaaaato!!:) IP: 217.7.150.* 15.09.03, 17:25 wiec bylem w sobote na grzybkach. nazbieralem prawie 7 kg. czesc zostala skonsumowana po duszeniu i dodaniu jajek, czesc przeobrazila sie w zupe grzybowa, a czesc zostala ususzona. Przyda sie do kapusty lub sosow. Ale najwieksza przyjemnosc to i tak zbieranie :o) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: starzejesz sie maryś.., 15.09.03, 17:53 ja tam wolę jeżdzić po laskach, O !:) Gość portalu: mario2 napisał(a): > wiec bylem w sobote na grzybkach. nazbieralem prawie 7 kg. czesc zostala > skonsumowana po duszeniu i dodaniu jajek, czesc przeobrazila sie w zupe > grzybowa, a czesc zostala ususzona. Przyda sie do kapusty lub sosow. Ale > najwieksza przyjemnosc to i tak zbieranie :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: starzejesz sie maryś.., IP: 217.7.150.* 15.09.03, 21:03 moze sie starzeje Meniku, ale sprawia mi to przyjemnosc, czego po niejednej lasce nie mozesz sie spodziewac :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: dfsafaf IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.09.03, 20:28 lasy czy laski schizo? Odpowiedz Link Zgłoś