the_dzidka 17.09.03, 10:22 Po tym, jak pokazali w TV stringi made in Koniaków, w Poznaniu tez sie pojawiły szydełkowe gatki :) Niestety tylko stringi i tylko czerwone. Ale poczekamy, zobaczymy... ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konradbryw Re: Szydełkowane majtki 17.09.03, 10:35 the_dzidka napisała: > Po tym, jak pokazali w TV stringi made in Koniaków, w Poznaniu tez sie > pojawiły szydełkowe gatki :) Niestety tylko stringi i tylko czerwone. Ale > poczekamy, zobaczymy... ;-))) Ja poczekam na granatowe bokserki. :P K. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Szydełkowane majtki 17.09.03, 10:39 > Ja poczekam na granatowe bokserki. :P Ja też, ja też!!! I to z niecierpliwością i z aparatem fotograficznym :-DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Szydełkowane majtki 17.09.03, 10:47 the_dzidka napisała: > > Ja poczekam na granatowe bokserki. :P > > Ja też, ja też!!! I to z niecierpliwością i z aparatem fotograficznym :-DDDDD Po co Ci ten aparat? Będę Ci miał okazać rzeczone do fotosesji? ;> K. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Szydełkowane majtki 17.09.03, 10:53 > Po co Ci ten aparat? Będę Ci miał okazać rzeczone do fotosesji? ;> A po co innego miałabym oglądać szydełkowane bokserki? Gacie jak gacie :-DDD To człowiek zdobi szatę :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Szydełkowane majtki 17.09.03, 11:00 the_dzidka napisała: > A po co innego miałabym oglądać szydełkowane bokserki? Gacie jak gacie :-DDD No nie wiem. Takie całkiem zwyczajne to one nie są. Np. ja do tej pory szydełkowanych nie miałem. > człowiek zdobi szatę :-DDD No w sumie... /ale czy ja?/ K. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Szydełkowane majtki 17.09.03, 11:03 > No nie wiem. Takie całkiem zwyczajne to one nie są. Np. ja do tej pory > szydełkowanych nie miałem. Ja miałam szydełkowane bluzki i sweter... Skarpetek w dzieciństwie (na drutach robionych) nie liczę... > > człowiek zdobi szatę :-DDD > > No w sumie... /ale czy ja?/ No, nie zmusimy Cię, może ktos inny zgodzi sie wystąpić :-) Na przykład jakubek :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Szydełkowane majtki 17.09.03, 11:09 the_dzidka napisała: > Ja miałam szydełkowane bluzki i sweter... Skarpetek w dzieciństwie (na > drutach robionych) nie liczę... To nie to samo... > No, nie zmusimy Cię, może ktos inny zgodzi sie wystąpić :-) Zmusić nie możecie, ale zawsze możesz pobłagać. Albo korumpować. ;) > Na przykład jakubek :-DDD LOL! K. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Szydełkowane majtki 17.09.03, 11:31 > Zmusić nie możecie, ale zawsze możesz pobłagać. Albo korumpować. ;) Ale sie przymawiasz ;-))) nawet wiem, na jakie pytanie liczysz :-PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Szydełkowane majtki 17.09.03, 12:08 the_dzidka napisała: > Ale sie przymawiasz ;-))) :D > nawet wiem, na jakie pytanie liczysz :-PPPP hmm... to dziwne, bo ja nie wiem. Ale może po prostu je zadaj? K. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Szydełkowane majtki 17.09.03, 12:12 > > Ale sie przymawiasz ;-))) > > :D Przynajmniej wiem, jaki jest kolejny temat po kawie, nie?? > hmm... to dziwne, bo ja nie wiem. Ale może po prostu je zadaj? Nie, poczekam. Mógłbyś nie przeżyć szturmu wszystkich środków naraz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Szydełkowane majtki 17.09.03, 12:35 the_dzidka napisała: > Przynajmniej wiem, jaki jest kolejny temat po kawie, nie?? Tak??? > Nie, poczekam. Mógłbyś nie przeżyć szturmu wszystkich środków naraz :-) Tfardym tsza bydź nie mientkim. :P K. Odpowiedz Link Zgłoś
tomjakub Re: Szydełkowane majtki 17.09.03, 14:08 the_dzidka napisała: > No, nie zmusimy Cię, może ktos inny zgodzi sie wystąpić :-) Na przykład > jakubek :-DDD Spoko, ale za to placisz w naturze. Tak wiec, kiedy?? Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Szydełkowane majtki 17.09.03, 14:41 > Spoko, ale za to placisz w naturze. Tak wiec, kiedy?? W naturze? Jajka, ser? Cebula? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Szydełkowane majtki 17.09.03, 14:45 the_dzidka napisała: > W naturze? Jajka, ser? Cebula? ;-)) Zaraz wyjdzie jajecznica ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
tomjakub Re: Szydełkowane majtki 17.09.03, 14:49 the_dzidka napisała: > W naturze? Jajka, ser? Cebula? ;-)) Co z Ciebie za kobieta ;-P Chyba nie dobijemy targu ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Szydełkowane majtki 17.09.03, 14:57 > Co z Ciebie za kobieta ;-P Chyba nie dobijemy targu ;-P Targu? Na forum? Publicznym? Pod okiem Cataliny? ;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tomjakub Re: Szydełkowane majtki 17.09.03, 15:01 the_dzidka napisała: > Targu? Na forum? Publicznym? Pod okiem Cataliny? ;-)))))) Cykorzysz?? Mientka jestes ;-P No to na propozycje czekam na privie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Szydełkowane majtki 17.09.03, 15:03 > Cykorzysz?? Mientka jestes ;-P To nie cykoria, tylko jajnicza nszz solidarność :D > No to na propozycje czekam na privie ;-) Poczekam, aż się zatlenisz wieczorem :P Odpowiedz Link Zgłoś
tomjakub Re: Szydełkowane majtki 17.09.03, 15:13 the_dzidka napisała: > To nie cykoria, tylko jajnicza nszz solidarność :D rotfl, wez mnie nie rozbrajaj, bo mi to co nie powinno opadnie ;-) > Poczekam, aż się zatlenisz wieczorem :P Staram sie byc caly czas teraz na tlenie, ale nie chce sie odpalic. Nie wiem czy to wina naszego serwa, czy czego innego Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Szydełkowane majtki 17.09.03, 15:21 > rotfl, wez mnie nie rozbrajaj, bo mi to co nie powinno opadnie ;-) Moze się przyda mały odpoczynek? ;-))) > Staram sie byc caly czas teraz na tlenie, ale nie chce sie odpalic. Nie wiem > czy to wina naszego serwa, czy czego innego Teraz to ja być nie mogę, bo nam firek nie puszcza. Niestety - albo i stety... Odpowiedz Link Zgłoś
tomjakub Re: Szydełkowane majtki 17.09.03, 15:29 the_dzidka napisała: > Moze się przyda mały odpoczynek? ;-))) Od czego niby?? > Teraz to ja być nie mogę, bo nam firek nie puszcza. Niestety - albo i >stety... Ja mam ten problem ale z gg Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Szydełkowane majtki 18.09.03, 07:39 the_dzidka napisała: > To nie cykoria, tylko jajnicza nszz solidarność :D związek zaowdowy jajników?? ;-DDD > Poczekam, aż się zatlenisz wieczorem :P A to już wiem, czemu załączył swojego tlena a mnie wyrzucił ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Szydełkowane majtki 17.09.03, 11:32 catalina1 napisała: > Kupujesz??? Stringów nie kupię. Ale jeśli się pojawią małe urocze, to dlaczego nie :-) Odpowiedz Link Zgłoś