motor 07.01.02, 10:33 Dzwoni facet: - Czy to pralnia? - Sralnia! Ministerstwo Kultury kutasie zbolały Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mag_nolia Re: Motor - napędza życie kulturalne 07.01.02, 10:34 ...a co to jest...??? ...ma 100 nóg...i szczeka...!!! Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: Motor - napędza życie kulturalne 07.01.02, 10:39 Pytania są tendencyjne - czy mogę prosić o telefon do znajomego jasnowidza Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Motor - napędza życie kulturalne 07.01.02, 10:40 ...jak będziesz mieć ten telef. do solidnego...jasnowidza...to forwarduj...do mnie...??? Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: Motor - napędza życie kulturalne 07.01.02, 11:28 Przecież Ty sama jesteś gwiazda, to bliżej masz do chmur Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Motor - napędza życie kulturalne 07.01.02, 11:29 ...do chmur może tak..., ale do jasnowidzów...daleko... Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: Motor - napędza życie kulturalne 07.01.02, 12:13 To te trzecie drzwi na lewo za Kiepskimi - bankowo Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Motor - napędza życie kulturalne 07.01.02, 12:14 ...Kiepscy też są mi baaaardzo odlegli... pozdr... PA! Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: Motor - napędza życie kulturalne 07.01.02, 12:18 Posłali faceta do czubków. Siedzi biedak i nudzi się. W końcu postanowił popatrzeć przez okno. Tam ogrodnik grzebie grządki. Psychol woła: - A co pan robi? - Nawożę truskawki. - Co? - Nawożę truskawki, mówię! - Co pan robisz?!? - Kur.., truskawki posypuję gównem!!! - O, a ja cukrem, ale jestem, pier........ ... -------------------- Pani kazała dzieciom przynieść do szkoły swoje domowe zwierzątka... Małgosia przyniosła kotka, Jadzia pieska, a Jasio przyniósł żabę... - No i co ta twoja żaba potrafi, Jasiu? - pyta pani. Jasio szturchnął żabę, a ona: - Kła! Jasio ze stoickim spokojem jeszcze raz szturchnął żabę, ale ona znowu: - Kła! Wreszcie Jasiu się zdenerwował i uderzył pięścią o stół, a żaba: - Kłanta namera, tarira kłantanamera, kłant namera... ------------------------ macie 2 głupie żarty od hi-hi ja juz spadam na 78 % pa pa ;-) Odpowiedz Link Zgłoś