domiska75 30.05.08, 09:36 Odebrałam moje prawko!!! Śliczne, nowiutkie, różowiutkie no i ta literka A!!! Dziś mój Legalny Debiut, jadę do pracy!!! Trzymajcie kciuki, ściskam, Domiśka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiek25 Re: MAM MAM MAM!!! 30.05.08, 11:39 Pamietam, jak na swój debiut, który musiał być absolutnie legalny czekałam do odebrania plastiku. I jak jechałam pierwszy raz, mokra jak szczur, z prędkością jakieś 40km/h, a wydawało mi się, że mknę z prędkością światła ;))) Gratulacje i miłego pomykania :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
luk-kasia Re: MAM MAM MAM!!! 30.05.08, 12:00 Jejku jak MASZ fajnie :))) GRATULACJE I SZEROKOŚCI Obym też mogła niedługo tak się cieszyć... Odpowiedz Link Zgłoś
pszczola35 Re: MAM MAM MAM!!! 30.05.08, 13:56 Dominika, jeszcze raz gratulacje:)) To rozumiem śmigasz na nasze spotkanko na swoich 2oo?:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
riders123 Re: MAM MAM MAM!!! 30.05.08, 14:17 Gratulacje! Tylko ostrożnie pomykaj i koniecznie napisz, jak było! Pozdróweczka, Aga, ZX-6R Odpowiedz Link Zgłoś
magdzik07 Re: MAM MAM MAM!!! 30.05.08, 18:19 Moje najserdeczniejsze gratulacje! Trzeba to opić, bo ja swoje odbieram we wtorek :))) Kobietki na motóry! Odpowiedz Link Zgłoś
monique76 Re: MAM MAM MAM!!! 30.05.08, 23:10 Gratulacje! i czekamy na relacje z placu boju;-) Odpowiedz Link Zgłoś
domiska75 Re: MAM MAM MAM!!! 31.05.08, 08:03 Wyjechałam i wróciłam bez uszczerbku zarówno swojego jak i moto! Czytałam ostatnio waszego posta odnośnie jazdy w korkach - no chyba się nie odważę! Stałam sobie grzecznie w koreczku, może ze dwa razy przed światłami mnie poniosło...po prostu jest wspaniale!!! Poza tym po raz pierwszy jechałam sama! Zawsze z tyłu albo mój instruktor, albo moja Połowa. Pukali mnie po kasku, komentarze, a tu luzik zupełny!!! Wszyscy ludzie się do mnie uśmiechali, tak mi się wydaje. Może dlatego, że jeżdże cały czas z bananem na ustach, aż mnie mięśnie twarzy bolą...Dzięki wam wszystkim, że trzymaliście za mnie kciuki, warszawianki do zobaczonka na spotkaniu! Odpowiedz Link Zgłoś
riders123 Re: MAM MAM MAM!!! 31.05.08, 22:00 Gratulacje! A grzeczne stanie w korkach bardzo szybko Ci minie! Gwarantuję! Aga, ZX-6R Odpowiedz Link Zgłoś
brudny.ucek Re: MAM MAM MAM!!! 01.06.08, 08:48 :-)))))) he he! mój ekran bije wielką radością !!! Cieszę się że się tak strrraszliwie cieszysz ;-) Powodzenia, uważaj na siebie i dbaj o tą wewnętrzną radość bo widać, ze ci bardzo służy :-) a! i uważaj na rowerzystów (czytaj: na mnie ! ;-D) Odpowiedz Link Zgłoś