gph 17.09.03, 11:46 padłaś ofiarą frakcji opowiadającej się za centrum wypędzonych w berlinie - czy jak??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edzioszka Re: sabba - co z Tobą? 18.09.03, 12:24 no własnie, gdzie żeś jest Sabbula? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: sabba - co z Tobą? 18.09.03, 12:28 edzioszka napisała: > no własnie, gdzie żeś jest Sabbula? ;) Sabba nie wraca ranki i wieczory we łzach ją czekam i w trwodze. a tak swoją drogą kto to jest E? bo G to ja mogę być :) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: sabba - co z Tobą? 22.09.03, 12:11 noooo E to ja czyli Edi, jakam ja niewychowana, nie przedstawiłam się nawet ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sabba NO jestem:))) 21.09.03, 20:36 Przeca mowilam zem sie urlopuje. Dzis wrocilismy z wyspy na staly lad ale w domu bedeziiemy dopiero pojutrze. Wiec na razie szybko informuje ze jestem wypoczeta, szczesliwa, w miedzyczasie mialam urodziny, rocznice slubu i ze najadlam sie swiezych ryb za wszystkie czasy!:))))))) MIlo ze sie o mnie pytacie. POzdrawiam serdecznie i do niedlugo:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gph :) cześć rybko. chcesz wunderbauma? 22.09.03, 09:54 marceliszpak napisał: > ta sprawa smierdzi ryba :) jakikolwiek zapaszek nie ciągnął się za sabbą przez bramę (przyznam, że za rybim nie przepadam) to i tak się cieszę, że się ozwała... Odpowiedz Link Zgłoś
sabba Re: :) cześć rybko. chcesz wunderbauma? 22.09.03, 11:56 O przepraszam ryba nie smierdzi. Owszem jak sie zestarzeje biedaczka to tak. Nawet bardzo. Ale swieza ryba nigdy. Swiezy wedzony wegorz. Swieze kraby i krewetki i inne robactwa. Swieza zupa rybna ze swiezych rybek. Mniam. Wunderbaum?:)))) Oprocz rybstwa pilam regionalne napoje ktore polecam. Nie tylko zmarznietym rybakom po polowie. PIerwszy napoj nazywa sie faryzeusz i sklada sie z mocnej kawy, duzej ilosci smietany bitej i duzej ilosci rumu. Mniam, mlask, tralalalala. Drga potrawa tlumaczac na polski to "Zdechla ciotka" i sklada sie z czekolady pitnej, smietany bitej i wiekszej czesci rumu. Mniam, pyccha, trutrutru plum plum bara bara. I wieczor z glowy:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: :) cześć rybko. chcesz wunderbauma? 22.09.03, 12:03 sabba napisała: zapach ryb i tak przyprawia mnie nader często o mdłości. podobnie jak widok krewetek.. > Wunderbaum?:)))) no, taki odświeżacz do powietrza popularny w polskich pojazdach jeżdżących:) a,propos drinków, to ja poproszę zdechłą ciotkę. dużą. Odpowiedz Link Zgłoś
sabba Re: :) cześć rybko. chcesz wunderbauma? 22.09.03, 12:05 Drinki instaluje na stale w cafe Brama. Przywiozlam flache rumu jak sie patrzy wiec jakos przezimujemy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: :) cześć rybko. chcesz wunderbauma? 22.09.03, 12:10 sabba napisała: > Drinki instaluje na stale w cafe Brama. Przywiozlam flache rumu jak sie patrzy > wiec jakos przezimujemy:)) cholera. że siecią napoi nie można przesyłać. to jest jakiś bezsens. zrobiłbyś coś szpaku leniwy z tym, bo ci inaczej w dziobie zaschnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: :) cześć rybko. chcesz wunderbauma? 22.09.03, 16:23 kurewa ztyrany jestem dzisiaj , caly dzien jezdze za biurem , ogladalem nawet kamienice obok twojej Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: to jest ... 23.09.03, 10:49 marceliszpak napisał: > prosto i w prawo a w którym kierunku stojąc pod moją bramą??? Odpowiedz Link Zgłoś