szpieg007 07.01.02, 14:14 i niech każdy zajmie się własną dupą!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ronja Re: Ludzie opanujcie się do cholery jasnej!!!!!!!!!!! 07.01.02, 14:16 Jasminko, pamietaj o mnie, jak Czorcik Ci już dostarczy kliszę, OK? Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Ludzie opanujcie się do cholery jasnej!!!!!!!!!!! 07.01.02, 14:30 Szpieg ja zawsze staralam sie pilnowac wlasnego:) ale ostatnio wszystko co mowie jest wykorzystane przeciw mnie :) bede pilnowac i gadac jak najmniej:) Odpowiedz Link Zgłoś
yess ronja 07.01.02, 14:32 jaka klisze? sa juz zdjecia z vikinga??????????? hę ? Odpowiedz Link Zgłoś
rayoff Re: Ludzie opanujcie się do cholery jasnej!!!!!!!!!!! 07.01.02, 14:34 a nie mozna by sie jakos parami podobierac? wedle upodoban erotycznych i sie w parach wlasnymi dupami zajmowac? :) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Ludzie opanujcie się do cholery jasnej!!!!!!!!!!! 07.01.02, 14:35 Rayoff litosci:) to juz przerabialismy:) Odpowiedz Link Zgłoś
yess rayoff 07.01.02, 14:36 ale ty sie brzydko wyrazasz fe...slodzki dzieciaczku :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pomeranka A ja się nie opanuję!!! 07.01.02, 14:38 Czy wiecie, co Men wyprawia??? Obiecał mi rolki i nie kupił!!! To jest dopiero drań!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: A ja się nie opanuję!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.01.02, 14:39 teraz rolki chcialas?Pomcia..nie lepiej lyzwy?:) Odpowiedz Link Zgłoś
pomeranka Re: A ja się nie opanuję!!! 07.01.02, 14:47 A do sądu, do sadu zapodam! A jak trzeba to sama śmierć mu zgotuje! Latem miał mi kupić i co? Dupa zimna i blada! Teraz zima trzyma a ja nawet sanek nie mam, buuu... Nie wierzcie Menowi... nie wierzcie!! Pomka - starszy komisarz do spraw prewencji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: A ja się nie opanuję!!! IP: 62.8.156.* 07.01.02, 14:45 pomeranka napisał(a): > Czy wiecie, co Men wyprawia??? Obiecał mi rolki i nie kupił!!! To jest dopiero > drań!!! Nie mniejszy z niego drań od Jurka, co to już miesiąc chyba opony zimowe załatwia. Jurek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: A ja się nie opanuję!!! IP: 62.8.156.* 07.01.02, 14:51 Gość portalu: Jureek napisał(a): > Nie mniejszy z niego drań od Jurka, co to już miesiąc chyba opony zimowe załatw > ia. Popieprzyło mi się chyba cóś z tymi podwójnymi przeczeniami. A chciałem tylko napisać, że Jurek to jeszcze gorszy drań niż men. Jurek Odpowiedz Link Zgłoś
pomeranka Re: A ja się nie opanuję!!! 07.01.02, 14:52 Jureeeeek! Jak miło Ciebie znowu widzieć:))))) Masz wybaczone, bo zima taka, że z łańcuchami też byś nie przejechał. No i zobacz, jak byś przyjechał i zamachał pieknymi rzęsami swemi, to pewnikiem bym potem gadała na forum, że tak machałeś rzęsami onemi, że wiater taki sie zrobił że zapylał wszystko jak leci!!! Tak więc widzisz, nie ma tego złego, co by na gorsze nie wyszło:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: A ja się nie opanuję!!! IP: 62.8.156.* 07.01.02, 15:39 pomeranka napisał(a): > Jureeeeek! Jak miło Ciebie znowu widzieć:))))) Mi też miło, nie powiem. > Masz wybaczone, Coś zbyt łatwo miewam wybaczone. Jak tak dalej pójdzie, to rozbisurmanię się i tyle. Najpierw straszyłyście, że jak Samanta mnie objedzie to się nie pozbieram, ale jakoś przeżyłem. > bo zima taka, że z łańcuchami też byś nie przejechał. No i W Twoich okolicach podobno nie było tak źle. > zobacz, jak byś przyjechał i zamachał pieknymi rzęsami swemi, to pewnikiem bym > potem gadała na forum, że tak machałeś rzęsami onemi, że wiater taki sie zrobił > > że zapylał wszystko jak leci!!! > Tak więc widzisz, nie ma tego złego, co by na gorsze nie wyszło:) Podoba mi się to przysłowie :-)) Jurek Odpowiedz Link Zgłoś
pomeranka Re: A ja się nie opanuję!!! 07.01.02, 15:49 Nie tak łatwo wybaczam, o nie! Ale nie jestem małostkowa, po prostu. Przynajmniej sie staram :) Rozbisurmanić... hehe, muszę Ciebie zmartwić:))) U mnie jest niezły poligon!:))) U mnie ze sniegiem było baaardzo nieciekawe, sypało aż trzeszczy! Za to teraz mam pośniegowe błotki wymieszane z grudkami topniejącego lodu, po którym po prostu nie da sie chodzić. Czytając Ciebie dalej uważam, że jesteś fajny sztywniak i tej wersji bede się trzymać!:))) Pom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: A ja się nie opanuję!!! IP: 62.8.156.* 07.01.02, 16:23 pomeranka napisał(a): > > Nie tak łatwo wybaczam, o nie! Ale nie jestem małostkowa, po prostu. Przynajmni > ej > sie staram :) No, z dobrym skutkiem się starasz. > Rozbisurmanić... hehe, muszę Ciebie zmartwić:))) U mnie jest niez > ły > poligon!:))) Czyli, mam się zmartwić? No dobra, już się zmartwiam :-))) > U mnie ze sniegiem było baaardzo nieciekawe, sypało aż trzeszczy! Za to teraz m > am > pośniegowe błotki wymieszane z grudkami topniejącego lodu, po którym po prostu > nie da sie chodzić. To może lepiej nie chodź. > Czytając Ciebie Wiele tego do czytania nie ma... >dalej uważam, że jesteś fajny sztywniak i tej wersji bede się > trzymać!:))) Zawsze to dobrze mieć się czego trzymać, szczególnie gdy chodniki śliskie :-))) Jurek Odpowiedz Link Zgłoś
pomeranka Re: A ja się nie opanuję!!! 07.01.02, 16:50 Nie martw się Jureczku, nie martw, bo osiwiejesz za szybko! :)) Za mną cieżko nadążyć, tak więc usiadź sobie spokojnie na ławeczce, poczekaj, zrobię parę rundek i sama padne.:))) > To może lepiej nie chodź. Typowo meskie podejście :))) > Zawsze to dobrze mieć się czego trzymać, szczególnie gdy chodniki śliskie :-))) I nie tylko chodniki :) Pozdrawiam Pom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: A ja się nie opanuję!!! IP: 62.8.156.* 07.01.02, 17:25 pomeranka napisał(a): (...) > > Zawsze to dobrze mieć się czego trzymać, szczególnie gdy chodniki śliskie > :-))) > > I nie tylko chodniki :) Nie bardzo rozumiem. Chyba nie nadążam za Twoim tokiem myślenia. No tak, ale sama przecież pisałaś, że trudno za Tobą nadążyć, więc może skorzystam z Twojej rady, usiądę sobie na ławeczce i poczekam :-))) Pozdrawiam Jurek Odpowiedz Link Zgłoś
pomeranka Re: A ja się nie opanuję!!! 07.01.02, 17:53 Pozdrawiam i uciekam :) Wrócę za miesiąc, kiedy znów sie pojawisz. :))) A teraz sobie pobiegam dla relaksu! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: A ja się nie opanuję!!! IP: 62.8.156.* 07.01.02, 18:03 pomeranka napisał(a): > Pozdrawiam i uciekam :) Wrócę za miesiąc, kiedy znów sie pojawisz. :))) A kuku!!! Minął miesiąc :-))) > A teraz > > sobie pobiegam dla relaksu! :))) Ale uważaj, bo ślisko. Jurek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: A ja się nie opanuję!!! IP: 195.205.239.* 07.01.02, 18:07 Ty to masz tempo... oto przykład, co może zrobić facet z podrażniona ambicją przez kobietę...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: A ja się nie opanuję!!! IP: 62.8.156.* 07.01.02, 18:17 Niezła z Ciebie manipulatorka, pomeranko :-))) No a ze mnie niezły "pies Pawłowa" - reaguję dokładnie, tak jak przewidujesz. Jurek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: A ja się nie opanuję!!! IP: 195.205.239.* 07.01.02, 18:24 Jaka manipulatorka! Po prostu kobieta... trochę przewrotna:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: A ja się nie opanuję!!! IP: 62.8.156.* 07.01.02, 18:26 Gość portalu: Pom napisał(a): > Jaka manipulatorka! Po prostu kobieta... trochę przewrotna:) Toż właśnie dlatego, żeś kobieta, napisałem, żeś manipulatorka, a nie manipulator :-))) J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: A ja się nie opanuję!!! IP: 62.8.156.* 07.01.02, 18:31 Ale teraz muszę opuścić internet do jutra. Mam jeszcze tylko 2 pytania: 1. będziesz jutro na forum? 2. czy przewidziałaś, że zadam to pytanie? Pozdrawiam Jurek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: A ja się nie opanuję!!! IP: 195.205.239.* 07.01.02, 18:40 1. Będę, chyba że bede miała najazd Hunów albo pożar. 2. Od pewniego czasu nie zastanawiam się i nie interpretuję zachowań meżczyzn. Od tej pory mam znacznie lepsze samopoczucie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: A ja się nie opanuję!!! IP: 62.8.156.* 08.01.02, 10:54 No i jestem, a Ty też, jak widzę. Dzień dobry. Jurek Odpowiedz Link Zgłoś
pomeranka Re: A ja się nie opanuję!!! 08.01.02, 15:35 Rano jestem z doskoku tylko... wpadłam i wypadłam! Czekałeś? Ale nos nie przemarzł z zimna, mam nadzieję. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: A ja się nie opanuję!!! IP: 62.8.156.* 09.01.02, 09:34 pomeranka napisał(a): > Rano jestem z doskoku tylko... To tak jak ja > wpadłam o kurcze > i wypadłam! aha > Czekałeś? czekałem > Ale nos nie przemarzł z zimna, mam nadzieję. :) nie, bo czekałem w ciepłym. A teraz czekam, kiedy zdenerwuje Cię ta moja nieznośna maniera rozkładania każdego Twojego tekstu na części pierwsze. Jurek Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Yesska! 07.01.02, 14:40 Mi chodziło o Vikinga I! A były jakies zdjęcia w piątek? Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: Ronka 07.01.02, 14:48 kto wczesnie wychodzi... niech ma pretensje do siebie! ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Ronka 07.01.02, 14:53 Tak to jest gdy się wybiera miedzy miłością do forum a miłością do miejsc ,z którego się pochodzi... Co tam- niejedna jeszcze impreza przed nami! Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: Zdjecia. 07.01.02, 14:57 Zdjecia jakies sa, ale nie wiadomo jakie, bo Mario aparat skonfiskowal, gdy go chciano uwiecznic na jednym zdjeciu z Menem. Potem sam cos pstrykal. Okaze sie po wywolaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Zdjecia. 07.01.02, 14:59 Cholera, na następnym spotkaniu i popijawie w jednym musze być!!! Nie po to by byc na zdjęciach, ale by wiedzieć, co było takie warte fotografowania!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: Zdjecia. 07.01.02, 15:03 Wezmie Cie wezmie! Tylko mi we dwojke do klopa nie lazic! Odpowiedz Link Zgłoś
yess Re: Zdjecia. 07.01.02, 15:04 maryjo no co ty :) bedziesz dziewczynom zalowac? Odpowiedz Link Zgłoś
mirinda Re: Zdjecia. 07.01.02, 15:04 Hm widze że o coś Ronją jesteśmy podejzewane Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Zdjecia. 07.01.02, 15:05 Wezmę Cie, wezmę. A w ogóle to jestem HETEROOOOOOOOOOOOO! Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: HeterOOOOOO. 07.01.02, 15:07 Ronja, co do tego nie mam watpliwosci. Co najwyzej do plci Mirindy :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
mirinda Re: HeterOOOOOO. 07.01.02, 15:09 Ronja zawiodłam się na Tobie! Po tych hustawkach i wspólnym wypadzie na karuzelę myślałam że jesteśmy best friend a Ty teraz zastanawiasz sie kim ja jestem? Odpowiedz Link Zgłoś
mirinda Re: Zdjecia. 07.01.02, 15:11 No tak jak na początku to Ronja nie miała z kim iść a teraz to już wszyscy chcą się z nią kolegowac! Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: Zdjecia. 07.01.02, 15:11 Chcesz byc przywleczony za szaliczek?? Czy jakos inaczej, Kroliczku??? Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Zdjecia. 07.01.02, 15:13 Mirinda - nie miała z kim iść, bo dopiero towarzystwo poznawała! A towarzystwo zajebiste!!! Przyznawać się do Ciebie zawsze będę, ale wiesz, gdzie stoi kiosk z wazeliną?;) Rayoffku - wszędzie! W Kraine marzeń, co to kur im zawadza - też! Odpowiedz Link Zgłoś
mirinda Re: Zdjecia. 07.01.02, 15:16 No tak ... Jak Ci zdradziłam gdzie się można dobrze pobawic (Wisła) TO JUZ TERAZ ostatecznie możesz mnie gdziekolwiek ze sobą zabrac... Jakos to przeżyję! Idę zrobić sobie herbatkę i odkręcić gaz.............. Odpowiedz Link Zgłoś
rayoff Re: Zdjecia. 07.01.02, 15:19 mirinda - najpierw odkręc gaz, dopiero potem zrobisz herbatkę. No chyba, że masz czajnik elektryczny... :) Odpowiedz Link Zgłoś
rayoff Re: Zdjecia. 07.01.02, 15:17 Jak szaliczek nie wokol szyi wiazany to moze byc za szaliczek, aczkolwiek nowe, ciekawe pomysly zastosowania szaliczka w cenie ;) Ronja, Słoneczko - mniód mi na serce wylałaś i teraz już będę z Tobą chodził wszędzie - czy będziesz chciała czy nie! :) Odpowiedz Link Zgłoś
mirinda Re: Zdjecia. 07.01.02, 15:20 zabrakło mi cukru więc nikogo nie poczestuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Zdjecia. 07.01.02, 15:25 Rayoff, jak wejdziesz za mną do ciemnej stodoły, gdy będę wiedziałą że sama jestem przy koniach i dostanę zawału przez Ciebie, to będziesz mnie musiał cucić na sianie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rayoff Re: Zdjecia. 07.01.02, 15:27 jak dostaniesz zawału to Cię nie będę cucił ino pogotowie wołał. Jak nie dostaniesz zawału to Cię będę cucił, głaskał i przytulał, nawet niekoniecznie w stodole :) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Zdjecia. 07.01.02, 15:39 A ja tam wiem, co dostanę, jak ktoś za mną do ciemnej stodoły wejdzie...:) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Zdjecia. 07.01.02, 15:41 Pytam, bo nigdy mnie jeszcze nikt niespodziany w ciemnej stodole nie zaskoczył... Odpowiedz Link Zgłoś
rayoff Re: Zdjecia. 07.01.02, 15:49 Ja to nie wiem. Mnie nawet nikt spodziewany w stodole nie zaskoczył... :) Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: Zdjecia. 07.01.02, 15:49 Nie widzialam w Vikingu zadnej stodoly, tylko klop. Odpowiedz Link Zgłoś
rayoff Re: Zdjecia. 07.01.02, 15:52 Nad Wisłą są stajni królewskie. Może o tych Rondża mówi? :) Zresztą jak mówi to pewnie wie... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: Zdjecia. 07.01.02, 16:02 Jasne, wie! Tyle, ze zima stajnie zamkniete sa! A klop czynny do 3.00. I w dodatku znizka! Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Zdjecia. 07.01.02, 16:02 Rondża - z natury wsiowa dziewucha, świat odmierza w stodołach i sztachetach z płotu:) Odpowiedz Link Zgłoś
rayoff Re: Zdjecia. 07.01.02, 16:08 Maryjo - ciemno być ma więc jasne, że otwarte być nie mogą... Rącza, jaka wsiowa jak z płotu mówi, a nie jak poprawnie trza by - z płota! Kogo Ty chcesz nabrać??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: Zdjecia. 07.01.02, 16:10 Ja nikogo nie nabieram. Nabiore teraz powietrza do ust i milkne. Aj, Rayoff, Rayoff... Odpowiedz Link Zgłoś
rayoff Re: Maryjo! 07.01.02, 16:12 Rondża nabiera! Ty nie nabieraj, a jak juz nabrałaś to za jakiś czas wypuścić nie zapomnij! Martwię się o Ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Maryjo! 07.01.02, 16:15 Maryjo - długością szaliczków przede wszystkim! I głębokością tonu, na jakim może zamruczeć mężczyzna. Znaczy sie - chłop - z ukłonem dla Rayoffa... Odpowiedz Link Zgłoś
rayoff Re: Maryjo! 07.01.02, 16:18 Zgrzebnie oddyguję za ukłon w stronę tego chłopa :) Uwaga! - podaje głebokość tonu jakim mruczeć mogę: mmmmmmmmm... Satysfakcjonująca? :) Niecierpliwie na odpowiedź czekając pozostaję w poważaniu! Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: Jak nie tu , to tam debatuja! 07.01.02, 16:23 Mam ja szczescie, nie ma co.... A na druhne to prosze nie zapomniec Maryjo zawezwac :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
rayoff Re: Jak nie tu , to tam debatuja! 07.01.02, 16:25 To do Ronji, pan młody sobie druha wybiera :) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Jak nie tu , to tam debatuja! 07.01.02, 16:28 A przewiążesz nam dłonie osławionym szaliczkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
rayoff Re: Jak nie tu , to tam debatuja! 07.01.02, 16:29 Szaliczek mial isc na chrzciny Chudego :) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Jak nie tu , to tam debatuja! 07.01.02, 16:30 Zapomniałam. Za dużo wścieklaków! Odpowiedz Link Zgłoś
rayoff Re: Jak nie tu , to tam debatuja! 07.01.02, 16:31 Zmykac mi przyszło więc się życzliwej pamięci obu Pań polecam! Buziaki! Rayoff Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Jak nie tu , to tam debatuja! 07.01.02, 16:34 Rayoffku, w jednej chwili ta sama mysl n am do głowy przyszła... Odpowiedz Link Zgłoś
rayoff Re: Jak nie tu , to tam debatuja! 07.01.02, 16:36 My sobie pisani są Ronja, my sobie pisani są... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tazoo Re: Ludzie opanujcie się do cholery jasnej!!!!!!!!!!! IP: *.talnet.pl 08.01.02, 14:14 Nie mam żadnej dupy, bo jestem kobietą, to czym (czy raczej kim) mam się zająć? Zdruzgotana poradą. Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi porada 08.01.02, 14:29 zastanów się czy Twoje dzieciństwo faktycznie było udane i nie masz żadnych urazów. Jeśli odpowiedź brzmi "było", natychmiast wyjdź z domu, udaj się na najbliżesze gej- party i zainteresuj się pierwszą ładną dupką, która podpiera ścianę. Jeśli odpowiedź brzmi "nie" również wyjdź z domu, ale nie za daleko. Wystarczy córka dozorczyni z doświadczeniem niebagatelnym. pozdrawiam szpieg007 Gość portalu: tazoo napisał(a): > Nie mam żadnej dupy, bo jestem kobietą, to czym (czy raczej kim) mam się zająć? > Zdruzgotana poradą. Odpowiedz Link Zgłoś