Dodaj do ulubionych

CZORCIK, SAMCIA, CRIMENEK

IP: 217.136.210.* 07.01.02, 20:37
dzieki za extra kartke - walsnie doszla! ja wam zycue tego samego, czegoscie i
wy mnie zyczyli, a do zyczen dolacza sie teskne "ech joooooooooooooo!"
Obserwuj wątek
    • Gość: samanta Re: CZORCIK, SAMCIA, CRIMENEK IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.01.02, 20:47
      ciotulka..:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
      • maryjo2 Re: CZORCIK, SAMCIA, CRIMENEK 07.01.02, 20:49
        A ja i Mario, śwynki jedne, nie podziękowaliśmy na czas. A kartka i do nas
        doszla, oj doszla :o))
        • Gość: samanta Re: CZORCIK, SAMCIA, CRIMENEK IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.01.02, 20:51
          o w morde!To jednak z nasza poczta nie jest tak zle:)))
          • maryjo2 Re: CZORCIK, SAMCIA, CRIMENEK 07.01.02, 20:54
            A co?? Ja zawsze twierdzilam, ze nasz poczta jest najlepsza! Kartka za jakies
            dwa dni przyszla.
    • czort Re: CZORCIK, SAMCIA, CRIMENEK 07.01.02, 20:55
      prosiemy piknie, prosiemy. i gorala by ci ;podeslali w dredach, jeno szczerbaty
      byl!!!!!!!
      • Gość: samanta Re: CZORCIK, SAMCIA, CRIMENEK IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.01.02, 20:56
        zapomnialas?Goral z dredami u Jasminy w piwnicy siedzi i koks jej wyzera:)
        • maryjo2 Re: CZORCIK, SAMCIA, CRIMENEK 07.01.02, 21:01
          Co to są dredy? I dlaczego on koks żre, jak zębów nie ma? I dlaczego akurat
          Jasminie?
          • Gość: samanta Re: CZORCIK, SAMCIA, CRIMENEK IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.01.02, 21:04
            zlap pasmo wlosow i turlaj je przez godzine.Zrobi sie skudlony waleczek..to jest dred:)))) jasmina chciala zeby jej
            gorala przywiezc ,wiec przywiozlysmy.Ja tez nie wiem dlaczego on zre koks! moze Jasmina zryc mu nie daje?:)
            • Gość: samanta Re: CZORCIK, SAMCIA, CRIMENEK IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.01.02, 21:06
              A gdziez to Marys brat moj sie podziewa? Wpada tu czasami pare kurw podesle i znika:)Stesknilam sie juz za
              nim!:) Maryjko,strzel mu dziobka ode mnie!dzobka a nie w dzobka:)
              • pomeranka Re: CZORCIK, SAMCIA, CRIMENEK 07.01.02, 21:12
                No to fajnie, że ktoś o mnie pomyślał... chlip:(
              • maryjo2 Re: CZORCIK, SAMCIA, CRIMENEK 07.01.02, 21:12
                Samcia - Mario ma dzis dzien dobroci dla zwierzat, znaczy dla mnie i dla F.,
                jak dorzuca zza ramienia. Ppozwolil mi z mojego wlasnego kompa korzystac
                jeszcze przez godzine. Mowi, ze godzine jeszcze przeczeka, a potem wstapi w
                niego ZWIERZE.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka