miltonia 20.09.03, 16:07 A moze maly by biznesik, co? Redakcje moglibysmy ustanowic i wydac slownik wyrazow wspak pisanych. W rymowaniu wielce pomocny by byl. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edzioszka poeci bywają czarni, biali, żółci 20.09.03, 16:31 brak ewidentnie tech o niebieskiej skórze - jeślić już - to raczej mundurze. Na pocieszenie słów kilka rozmienię: żyjemy pod Wielkim Błękitem, nie kryjąc się z zachwytem, lecz by z Anioły zażyć ucieszki, trza by odkleić od butów grzeszki ;) PS. co do rymowanek - mistrzuje Gitmanek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: poeci bywają czarni, biali, żółci 20.09.03, 18:32 I my Gitmankowi dorownamy, gdy slownik wydamy. Kolor poety kazdy byc moze byleby nie bialy. Bo bialemu nasz slownik niepotrzebny. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: poeci bywają czarni, biali, żółci 23.09.03, 08:27 a może biało pokruczy? jak feniks z popiołów całkiem...;) Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: poeci bywają czarni, biali, żółci 23.09.03, 16:02 i slownik ci nie pomoze jeslis bezrymne nieboze ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ceper_pepper Re: poeci bywają czarni, biali, żółci 23.09.03, 16:12 To może wiersz biały?? I owca syta i wilk cały... Odpowiedz Link Zgłoś
gitman wiersz polarny 23.09.03, 16:49 lubie biale wiersze sa takie jak misie polarne wolne i nieskrepowane stawiaja stopy gdzie chca ciekawi mnie tylko czy maja tez czarne nosy? Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: wiersz polarny 23.09.03, 18:50 wierszyk ten edzioszce dedykuje ku pamieci chwil wspolnie spedzonych... Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: wiersz polarny 23.09.03, 19:00 hyhy...wzruszyłam się :* a co takim obrazom w dedykacji z racji chwil przyszłech? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: wiersz polarny 23.09.03, 19:13 tylko tyle wiem o przyszlosci ze dazy do nieskonczonosci... Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: wiersz polarny 23.09.03, 19:20 przed nami wieczność cała? aż żem się zafrasowała...;) Odpowiedz Link Zgłoś