Gość: *** IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.01, 18:48 Noo,mówię poważnie!! Nie musi być zielony ,może nawet przypominać ziemianina. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: *** Re: Poznam kosmitę! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.01, 19:30 Gość portalu: . napisał(a): > . ..-..-..- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadula Re: Poznam kosmitę! IP: *.ym1.on.wave.home.com 07.07.01, 19:38 Gość portalu: *** napisał(a): > Gość portalu: . napisał(a): > > > . > > ..-..-..- > 0|0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Poznam kosmitę! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.01, 19:42 Gość portalu: gadula napisał(a): > Gość portalu: *** napisał(a): > > > Gość portalu: . napisał(a): > > > > > . > > > > ..-..-..- > > > 0|0 bardzo wymowne!! Identyfikujesz się czy przypadek???:)) > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadula Re: Poznam kosmitę! IP: *.ym1.on.wave.home.com 07.07.01, 19:44 Gość portalu: *** napisał(a): > Gość portalu: gadula napisał(a): > > > Gość portalu: *** napisał(a): > > > > > Gość portalu: . napisał(a): > > > > > > > . > > > > > > ..-..-..- > > > > > 0|0 > bardzo wymowne!! Identyfikujesz się czy przypadek???:)) > > > )|( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Poznam kosmitę! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.01, 19:47 Gość portalu: gadula napisał(a): > Gość portalu: *** napisał(a): > > > Gość portalu: gadula napisał(a): > > > > > Gość portalu: *** napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: . napisał(a): > > > > > > > > > . > > > > > > > > ..-..-..- > > > > > > > 0|0 > > bardzo wymowne!! Identyfikujesz się czy przypadek???:)) > > > > > > > )|( Naukowcy jakoś inaczej przedstawiają symbol kobiety i mężczyzny ale co tam,Ty jesteś przecież z innej planety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadula Re: Poznam kosmitę! IP: *.ym1.on.wave.home.com 07.07.01, 19:49 Gość portalu: *** napisał(a): > Gość portalu: gadula napisał(a): > > > Gość portalu: *** napisał(a): > > > > > Gość portalu: gadula napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: *** napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: . napisał(a): > > > > > > > > > > > . > > > > > > > > > > ..-..-..- > > > > > > > > > 0|0 > > > bardzo wymowne!! Identyfikujesz się czy przypadek???:)) > > > > > > > > > > > )|( > > Naukowcy jakoś inaczej przedstawiają symbol kobiety i mężczyzny ale co tam,Ty > jesteś przecież z innej planety. to bylo: w koncu cie dopadlem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Poznam kosmitę! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.01, 19:52 Gość portalu: gadula napisał(a): > Gość portalu: *** napisał(a): > > > Gość portalu: gadula napisał(a): > > > > > Gość portalu: *** napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: gadula napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: *** napisał(a): > > > > > > > > > > > Gość portalu: . napisał(a): > > > > > > > > > > > > > . > > > > > > > > > > > > ..-..-..- > > > > > > > > > > > 0|0 > > > > bardzo wymowne!! Identyfikujesz się czy przypadek???:)) > > > > > > > > > > > > > > > )|( > > > > Naukowcy jakoś inaczej przedstawiają symbol kobiety i mężczyzny ale co tam > ,Ty > > jesteś przecież z innej planety. > > to bylo: w koncu cie dopadlem! > A Ty co świr ? Erotoman?Ja kosmity szukam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadula Re: Poznam kosmitę! IP: *.ym1.on.wave.home.com 07.07.01, 19:56 Gość portalu: *** napisał(a): > Gość portalu: gadula napisał(a): > > > Gość portalu: *** napisał(a): > > > > > Gość portalu: gadula napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: *** napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: gadula napisał(a): > > > > > > > > > > > Gość portalu: *** napisał(a): > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: . napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > . > > > > > > > > > > > > > > ..-..-..- > > > > > > > > > > > > > 0|0 > > > > > bardzo wymowne!! Identyfikujesz się czy przypadek???:)) > > > > > > > > > > > > > > > > > > > )|( > > > > > > Naukowcy jakoś inaczej przedstawiają symbol kobiety i mężczyzny ale c > o tam > > ,Ty > > > jesteś przecież z innej planety. > > > > to bylo: w koncu cie dopadlem! > > A Ty co świr ? Erotoman?Ja kosmity szukam!!! > _.._ zaczy sie: poddaje sie i chyle glowe :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Poznam kosmitę! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.01, 20:10 Gość portalu: gadula napisał(a): > Gość portalu: *** napisał(a): > > > Gość portalu: gadula napisał(a): > > > > > Gość portalu: *** napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: gadula napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: *** napisał(a): > > > > > > > > > > > Gość portalu: gadula napisał(a): > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: *** napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: . napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > . > > > > > > > > > > > > > > > > ..-..-..- > > > > > > > > > > > > > > > 0|0 > > > > > > bardzo wymowne!! Identyfikujesz się czy przypadek???:) > ) > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > )|( > > > > > > > > Naukowcy jakoś inaczej przedstawiają symbol kobiety i mężczyzny > ale c > > o tam > > > ,Ty > > > > jesteś przecież z innej planety. > > > > > > to bylo: w koncu cie dopadlem! > > > A Ty co świr ? Erotoman?Ja kosmity szukam!!! > > > > _.._ zaczy sie: poddaje sie i chyle glowe :))))))))))) ..../*../** : nie schylaj się tak mocno bo kapelusz Ci spadnie!!:)) > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadula Re: Poznam kosmitę! IP: *.ym1.on.wave.home.com 07.07.01, 20:19 Gość portalu: *** napisał(a): > Gość portalu: gadula napisał(a): > > > Gość portalu: *** napisał(a): > > > > > Gość portalu: gadula napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: *** napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: gadula napisał(a): > > > > > > > > > > > Gość portalu: *** napisał(a): > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: gadula napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: *** napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: . napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > . > > > > > > > > > > > > > > > > > > ..-..-..- > > > > > > > > > > > > > > > > > 0|0 > > > > > > > bardzo wymowne!! Identyfikujesz się czy przypadek > ???:) > > ) > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > )|( > > > > > > > > > > Naukowcy jakoś inaczej przedstawiają symbol kobiety i mężcz > yzny > > ale c > > > o tam > > > > ,Ty > > > > > jesteś przecież z innej planety. > > > > > > > > to bylo: w koncu cie dopadlem! > > > > A Ty co świr ? Erotoman?Ja kosmity szukam!!! > > > > > > > _.._ zaczy sie: poddaje sie i chyle glowe :))))))))))) > ..../*../** : nie schylaj się tak mocno bo kapelusz Ci spadnie!!:)) > > > *|* a to cowboy w kapeluszu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Poznam kosmitę! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.01, 20:26 Ależ Ty jesteś jednokierunkowy!? Taki wiek?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadek Re: Poznam kosmitę! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.01, 20:27 w Szczecinie o kosmitow raczej nietrudno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Poznam kosmitę! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.01, 20:37 Co? Moja konspiracja poszła na marne? /,/l;,.,,;l;9/9779.....no już mi lepiej! Może znasz jakiegoś (oprócz mnie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadek Re: Poznam kosmitę! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.01, 21:12 a i owszem, nawet pewien moj imiennik. Powiedzialbym, ze jest to calkowity kosmita, wrecz Nadkosmita, dlatego wiem, ze Szczecin to wyjatkowo odjechana galaktyka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Poznam kosmitę! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.01, 21:20 A co to za określenie"odjechana" ..? Jak się skontaktować z powyższym osobnikiem? Z jakiej planety pochodzi?(jeśli nie tajemnica) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadek Re: Poznam kosmitę! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.01, 22:36 mam tylko jego emaila, ale wez pod uwage, ze jak kazdy kosmita musi sie kryc. Bez jego zgody na pewno Ci nie podam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Poznam kosmitę! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.01, 22:58 Się rozumie! To pytaj kolego ziemianinie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadek Re: Poznam kosmitę! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.01, 00:13 chwileczkę, na jakiej podstawie zakładasz, że pochodzę z tej niesympatycznej planety? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Poznam kosmitę! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.01, 11:15 Jakoś tak Twoje wypowiedzi są "z tej ziemi".Oj,młody ziemianin ,ani chybi!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadek Re: Poznam kosmitę! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.01, 12:01 to znaczy, ze kamufluje sie o wiele lepiej niz Ty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Poznam kosmitę! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.01, 12:05 Oj,kto wie,kto wie...?:)))To ile masz ziemskich lat,hę?? Co Ty Tadziu już przy komputerze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadek Re: Poznam kosmitę! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.01, 12:37 mam 6 lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Poznam kosmitę! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.01, 14:44 Jestem pełna podziwu! Bardzo zdolny ziemski 6-cio latek! Och,szkoda,że nie jesteś kosmitą!(moje czujniki wykonały pomiary i ponad wszelką wątpliwość-jesteś ziemianinem!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadek Re: Poznam kosmitę! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.01, 15:10 Twoje czujniki wykrywaja wylacznie obcych z Twojej wlasnej galaktyki... mam dosyc tego rasizmu, ide sobie. Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Poznam kosmitę! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.01, 15:13 ./;/.'.*/=9866-............nie znam słowa rasizm,nie mam tego w komputerze..nie mogę więc być rasistką!:)) Kosmita obrażalski?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Poznam kosmitę! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.01, 15:17 Taka samotna czuję się na tej planecie a Ty mnie chcesz tak zostawić!Fe!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadek Re: Poznam kosmitę! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.01, 15:21 no coz, jestes skazana na towarzystwo szesciolatka z obcej rasy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Poznam kosmitę! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.01, 15:46 Z tego wynika Tadeuszu.:)Co nie zmienia faktu,że może ktoś jeszcze skontaktuje się ze mną z mojej galaktyki. Możesz mówić do mnie Santa.W pięknym mieście przebywasz.Lądowałeś tam celowo czy przypadkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadek Re: Poznam kosmitę! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.01, 16:31 moje ladowanie wydarzylo sie na dlugo przed tym, zanim moglem o czymkolwiek zdecydowac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Poznam kosmitę! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.01, 16:39 Skoro nie byłes wtedy w stanie o niczym decydować więc jak dałeś sobie radę w tym nieprzychylnym świecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadek Re: Poznam kosmitę! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.01, 17:37 sam nie wiem... jakos tak zlecialo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Poznam kosmitę! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.01, 19:49 :)) Chyba wiem jak !:) Wiesz jakoś mi smutno,czyżbyśmy byli jedynymi kosmitami na Ziemi? Samotność rozdziera moją duszę. Do domu daleko... Masz jakiś plan powrotu do swoich? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadek Re: Poznam kosmitę! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.01, 21:04 ALEZ OCZYWISCIE! Czyzbys nie czytala "Autostopem przez galaktyke"?! Jak tu w ogole dotarlas, co z Ciebie za kosmita? "JAK OPUSCIC ZIEMIE 1. Zadzwon do NSA (tel. 0017314833111). Wyjasnij, ze to bardzo wazne, bys jak najszybciej wydostal sie z planety. 2. Jezeli NASA nie okaze checi do pomocy, zadzwon do przyjaciela w Bialym Domu (tel. 0012024561414) i popros by choc slowkiem wstawil sie za toba w NASA. 3. Jezeli nie masz przyjaciol w Bialym Domu, dzwon na Kreml (popros miedzymiastowa o o 0070952959051). Ludzie stamtad tez sie z nikim nie przyjaznia (przynajmniej z nikim godnym wzmianki), ale poniewaz wyglada na to, ze maja nieco wplywow, sprobuj. 4. Jesli i to nie wypali, zadzwon po dalsze instrukcje do Papieza. Numer jego telefonu brzmi 00396982. Z gory zakladam, ze tamtejsza centrala telefoniczna jest nieomylna. 5. Jezeli zadna z powyzszych prob nie doprowadzi do satysfakcjonujacego rezultatu, sciagnij na Ziemie pierwszy lepszy przelatujacy talerz i wyjasnij komendantowi, ze jest sprawa zycia i smierci, bys zniknal z Ziemi, nim listonosz przyniesie ci rachunek za telefon." A tak swoja droga, to podobnie jak ja musisz placic kosmiczne rachunki za telefon... moze czas pomyslec o laczu stalym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Poznam kosmitę! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.01, 21:33 Gość portalu: tadek napisał(a): > ALEZ OCZYWISCIE! Czyzbys nie czytala "Autostopem przez galaktyke"?! Jak tu w og > ole dotarlas, co z Ciebie za > kosmita? Dotarłam tu w wyniku awarii ...czegoś tam.Błąd pomiarów aparatury pokładowej ..tak sądzę.Co ze mnie za kosmitka? Płeć żeńska ,wygląd ziemianki ,w wyniku przejść osobowość zaburzona.Mam problemy z pozbyciem się uczuć przypisywanym rasie ziemian.Efekt uboczny zbyt długiego przebywania na tej planecie. > > "JAK OPUSCIC ZIEMIE > 1. Zadzwon do NSA (tel. 0017314833111). Wyjasnij, ze to bardzo wazne, bys jak n > ajszybciej wydostal sie z > planety. > 2. Jezeli NASA nie okaze checi do pomocy, zadzwon do przyjaciela w Bialym Domu > (tel. 0012024561414) i > popros by choc slowkiem wstawil sie za toba w NASA. > 3. Jezeli nie masz przyjaciol w Bialym Domu, dzwon na Kreml (popros miedzymiast > owa o o 0070952959051). > Ludzie stamtad tez sie z nikim nie przyjaznia (przynajmniej z nikim godnym wzmi > anki), ale poniewaz wyglada na > to, ze maja nieco wplywow, sprobuj. > 4. Jesli i to nie wypali, zadzwon po dalsze instrukcje do Papieza. Numer jego t > elefonu brzmi 00396982. Z gory > zakladam, ze tamtejsza centrala telefoniczna jest nieomylna. > Punkty 1-4 zupełnie odpadają! Co Ty ?Meteoryt Cię strzelił w dzieciństwie?Nie słyszałeś o eksperymentach prowadzonych na Obcych? Mam być ich królikiem doświadczalnym? 5. Jezeli zadna z powyzszych prob nie doprowadzi do satysfakcjonujacego rezulta > tu, sciagnij na Ziemie > pierwszy lepszy przelatujacy talerz i wyjasnij komendantowi, ze jest sprawa zyc > ia i smierci, bys zniknal z Ziemi, > nim listonosz przyniesie ci rachunek za telefon." Akurat z Nimi nie mam możliwości połączenia.Na Ziemi nie ma tak dalekosiężnych aparatów. O listonoszu nie wspominaj bo to mnie osłabia!!!:( > > A tak swoja droga, to podobnie jak ja musisz placic kosmiczne rachunki za telef > on... moze czas pomyslec o laczu > stalym? Myślę ,myślę ale są problemy.SzTK -tylko w kosmos wysłać,znajomych nie mogę namówić na połączenie sił i wydatków.Jest jeszcze coś takiego jak radiowe łącza ale baaardzo kosztowne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadek Re: Poznam kosmitę! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.01, 23:39 > Punkty 1-4 zupełnie odpadają! Co Ty ?Meteoryt Cię strzelił w dzieciństwie?Nie > słyszałeś o eksperymentach prowadzonych na Obcych? Mam być ich królikiem > doświadczalnym? sugerujesz, ze biskup Rzymu bedzie na Tobie przeprowadzal doswiadczenia?! > 5. Jezeli zadna z powyzszych prob nie doprowadzi do satysfakcjonujacego rezulta > > tu, sciagnij na Ziemie > > pierwszy lepszy przelatujacy talerz i wyjasnij komendantowi, ze jest spraw > a zyc > > ia i smierci, bys zniknal z Ziemi, > > nim listonosz przyniesie ci rachunek za telefon." > Akurat z Nimi nie mam możliwości połączenia.Na Ziemi nie ma tak dalekosiężnych > > aparatów. O listonoszu nie wspominaj bo to mnie osłabia!!!:( nie masz elektronicznego kciuka?! Moze chcesz mi jeszcze wmowic, ze nie slyszalas o prezydencie Galaktyki Zaphodzie B. i Fordzie Prefekcie?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Poznam kosmitę! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.01, 00:12 Widzisz Tadziu w tym jest problem ,że muszę sama sobie poradzić.Nikt nie może mi pomóc,niestety.Z jednej strony patrząc jestem na Ziemii niedługo (ponad miesiąc),ale z drugiej ....dla mnie to wieczność.Moja planeta jest odległa i dla mnie niedostępna.Dobrze wiem,że nigdy na nią nie wrócę.Muszę o niej zapomnieć a Ty mi w tym bardzo pomogłeś dzisiaj.Zaśpiewam Ci na dobranoc: ...Co robić gdy się spadło z chmur Na wielkie ziemi tej pustkowia Co robić teraz gdy się skończył cud Wymódlmy zatem go od nowa Niech zacznie się I trwa wiecznie znów Niech zacznie się czy słyszysz mnie Pośród gór i mórz Odezwij się Odezwij się... Tak Tadziu,kosmos jest wielki ,a my jak te ziarenka piasku...Sympatyczny kosmita z Ciebie ,dzięki...śpij dobrze . odezwij się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadek Re: Poznam kosmitę! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.01, 01:48 a ja jednak nie trace wiary, ze kiedys zabiore sie autostopem na druga strone galaktyki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Poznam kosmitę! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.01, 10:37 We mnie jakoś nadzieje zdychają powoli i nieuchronnie,a może to taka chwilowa zapaść? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadek Re: Poznam kosmitę! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.01, 11:36 wyglądasz na strasznie samotnego kosmitę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Poznam kosmitę! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.01, 12:04 Dostałam galaktycznego kopa od życia !:)) Sama sobie jestem winna i to najgorsze..nie ma na kogo zrzucić winy.Bynajmniej nie chodzę z usmarkanym nosem ale ,mimo wszystko ..żal.Myślałam ,że klin będzie dobrym lekarstwem ale jakoś mi nie wychodzi jak widzisz.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadek Re: Poznam kosmitę! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.01, 22:01 jestes enigmatyczna... a dlaczego zawsze musi byc ktos winny? moze i Twojej winy nie ma w tym tajemniczym "kopie"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Poznam kosmitę! IP: 213.76.59.* 09.07.01, 22:23 Może i masz rację ,może to nie moja wina ,może to taka zabawa była? Historia to oceni po latach.:) A w ogóle to cieszę się,że jesteś!Już myślałam ,że Cię źli ziemianie porwali! Jak minął dzień? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadek Re: Poznam kosmitę! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.01, 01:03 historia nigdy niczego nie oceni, nie ma czegoś takiego jak historia... nadal jesteś b. lakoniczna. A dzień, jak to na ziemi bywa, był zakręcony... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadek Re: Poznam kosmitę! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.01, 02:30 jedno budzi moje podejrzenia - dlaczego nagle pojawia sie post wyslany przez stale lacze, skoro wszystkie do tej pory wysylane byly przez tepse (oby zdechla smiercia okrutna i dluga)? Czyby do Santy dobrali sie faceci w czerni?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Poznam kosmitę! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.01, 13:31 Przy Tobie musiałabym przerzucić się na nocny tryb życia i w dzień ładować akumulator a w nocy pisać.:)) Spokojnie,do Santy nikt się nie dobierze ..jeden pocisk laserowy i ..trup!:) Nie wiem skąd ta zmiana adresu bo ja nic ze swojej strony nie zmieniałam-słowo kosmity! Moje wypowiedzi są lakoniczne bo..jakże inaczej? nie mogę przecież publicznie wyjawiać prawd o sobie.Ktoś mógłby mnie wytropić,zawlec do laboratorium ..wiesz co dalej by było? Chcesz żeby jedynego ziomka Ci zamordowali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadek Re: Poznam kosmitę! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.01, 17:05 no, jest nas chyba mimo wszystko troche więcej... trudno nas zresztą nazwać ziomkami, bo zdaje się, że pochodzimy z różnych stron Galaktyki; można powiedzieć, że jesteśmy ziomkami na poziomie galaktycznym, ale to ogromne nadużycie słowa; dostrzegam pewną sprzeczność w Twoich wywodach; z jednej strony piszesz, że nikt się do Ciebie nie dobierze, z drugiej strony boisz się, że Cię zamordują albo zabiorą do laboratorium Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Poznam kosmitę! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.01, 17:51 Gość portalu: tadek napisał(a): > no, jest nas chyba mimo wszystko troche więcej... trudno nas zresztą nazwać zio > mkami, bo zdaje się, że > pochodzimy z różnych stron Galaktyki; można powiedzieć, że jesteśmy ziomkami na > poziomie galaktycznym, ale to > ogromne nadużycie słowa; > dostrzegam pewną sprzeczność w Twoich wywodach; z jednej strony piszesz, że nik > t się do Ciebie > nie dobierze, z drugiej strony boisz się, że Cię zamordują albo zabiorą do labo > ratorium Nikt się do mnie nie dobierze bo drzwi zawarłam i kołkiem podparłam..tfu! ..to nie ta bajka! Nikt się do mnie nie dobierze,bo jestem ostrożna no i mam broń najnowszej ,kosmicznej generacji.Ostrożna muszę być bo i "herkules d..gdy narodu kupa".Nie można lekceważyć wroga! A Ty co Tadziu taki podejrzliwy,hę?Swoim już nie ufasz? Całkiem zczłowieczałeś już chyba.Gdzie masz tych innych kosmitów? Dawaj ich to się zintegrujemy,sklepy jeszcze otwarte,a jakby co to są nocne!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadek Re: Poznam kosmitę! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.01, 18:46 nie mam przecież zdolności teleportacji... gdybym miał, to dawno bym opuścił tę planetę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Poznam kosmitę! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.01, 19:32 Znaczy się pogardziłbyś Zubruwą?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Poznam kosmitę! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.01, 19:46 -ówą!Sorki za byka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadek Re: Poznam kosmitę! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.01, 22:08 nie zrozumieliśmy się - żubrówką nie pogardziłbym, chociaż te ziemskie płyny są wyjątkowo toksyczne, ale jak mielibyśmy się zintegrować na dwóch końcach Polski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Poznam kosmitę! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.01, 22:18 Gość portalu: tadek napisał(a): > nie zrozumieliśmy się - żubrówką nie pogardziłbym, chociaż te ziemskie płyny są > wyjątkowo toksyczne, ale jak > mielibyśmy się zintegrować na dwóch końcach Polski? Tadziu,napisałeś że gdybyś potrafił się teleportować to nie siedziałbyś na tej planecie .Nie napisałeś że gdybyś potrafił...to wpadłbyś na kielicha!:)) Czytać się nauczyłam! Żubrówka z soczkiem jabłkowym-toksyczna ale..niezła:))Przy okazji wypiję Twoje zdrowie,do monitora nie pijam!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadek Re: Poznam kosmitę! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.07.01, 00:18 Ok, najpierw wpadłbym na kielicha, a potem opuściłbym planetę. po szarlotce też się czasem udaje, ale niestety powrót jest szybki i bolesny... można wręcz mówić o uziemieniu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Poznam kosmitę! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.07.01, 00:45 Gość portalu: tadek napisał(a): > Ok, najpierw wpadłbym na kielicha, a potem opuściłbym planetę. po szarlotce też > się czasem udaje, ale niestety > powrót jest szybki i bolesny... można wręcz mówić o uziemieniu! Cha,cha,cha! Dobry jesteś!Widzę,że im późniejsza godzina tym bardziej się ożywiasz.Ja niestety za chwilę odlecę w ..sen.Tylko tak mogę odwiedzać swoją planetę.Czy już nigdy się nie zaaklimatyzuję na Ziemi? A! Ciekawostka! Odkryłam ,że mają tu cyborgi.Jednego zlokalizowałam w wątku Joanny,Lechita się zwie.Konstruktor strasznie sfuszerował robotę,no chyba że to prototyp.(nieudany z resztą):-) Ps.Może tak zamruczałbyś jakąś kołysankę na dobranoc?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Poznam kosmitę! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.07.01, 01:30 Coś nie bardzo mi idzie dzisiaj z tym spaniem:) Jest jeden plus przebywania na tej planecie ...znowu zaczęłam grać :) Posłuchaj jakie to ładne: Siedzimy razem przy ognisku Gwiazdy spadają nam na głowę Ogień jest wielki i okrutny gałęziom ogryza młodą korę Rzucamy do ogniska listy Te najpiękniejsze,nienapisane płomienie wciąż w upartym szepcie same składają się na -amen Czasem kieliszek z wódką czystą Na cienkiej nóżce przejdzie między nami I chce się śpiewać i chce się wyć!... Ze szczęścia ,które właśnie mamy Siedzimy razem przy ognisku Gwiazdy spadają nam na głowę Konary siwieją mocno nadpalone Bóg sypie włosy nam popiołem. Szkoda,że na mojej planecie nie słychać tego.....dobranoc.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadek Re: Poznam kosmitę! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.07.01, 01:57 oj, coś mi się wydaje, że jak wszyscy ziemianie składasz się z elementów - ognia, wody, powietrza i ziemi... właśnie, Ziemi... niezwykła wrażliwość, ale zupełnie innego typu niż wrażliwość kosmity... obawiam się, że z mruczanką na dobranoc jestem już spóźniony, śpij dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Poznam kosmitę! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.07.01, 12:42 A jakaż jest Twoim zdaniem wrażliwość kosmity? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadek Re: Poznam kosmitę! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.07.01, 23:01 Kosmita jest wrażliwy na wydarzenia w skali kosmicznej (zderzenia galaktyk), a nie na konary oprószone popiołem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Poznam kosmitę! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.01, 10:56 Czy Tak właśnie wygłąda Twoja wrażliwość?:)) Mówiłam Ci przecież ,że uczucia to skutek uboczny przebywania wśród ziemian. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re:all Poznam kosmitę! IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 12.07.01, 14:56 xxxwit odbior tu kosmoanna i po co udajecie xxx i tak widac ze jestescie z tej samej planety xxx pozdrxxx anna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re:all Poznam kosmitę! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.01, 15:15 */-,//- ZONG! Nie jesteśmy z tej samej planety,słowo! A Ty kto jesteś Anno? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadek Re:all Poznam kosmitę! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.01, 22:12 zareczam, ze uczucia nie sa bynajmniej ziemskim wynalazkiem... nienawidze tej zarozumialosci ziemian, ich tepego antropocentryzmu. Santa, jak moglas sie na to nabrac?! Annno - w Internecie nic nie "widac", nie widac nawet, czy ktos w ogole istnieje, a co dopiero - z jakiej planety pochodzi... nie stosuj tych tanich psychologicznych sztuczek z poradnikow dla ziemian! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re:all Poznam kosmitę! IP: 213.76.59.* 12.07.01, 22:27 Anna zobaczyła to co chciała zobaczyć,Prawdę tylko my znamy.:)Dzisiaj jest piękne niebo Tadziu .Moja planeta jest jakby bliższa.A może tak mi się tylko wydaje? Uczucia ludzkie szybko wygasają a nasze (kosmtów)istnieją zawieszone między próżnią a nadzieją.Może ziemianie w ten sposób bronią się przed cierpieniami? Długo Cię nie było kosmto drogi,cóżeś porabial? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadek Re:all Poznam kosmitę! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.01, 22:32 Gość portalu: *** napisał(a): >Może ziemianie w ten sposób bronią się przed > cierpieniami? ziemianie bronią się przed cierpieniami okłamując się. to ich ulubiony sport i jedyna rzecz, w której są naprawdę dobrzy > Długo Cię nie było kosmto drogi,cóżeś porabial? starałem się zmniejszyć rachunek telefoniczny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re:all Poznam kosmitę! IP: 213.76.59.* 12.07.01, 22:38 Nie wspominaj o rachunku-mój na prawdę będzie kosmiczny! Wiem ,że ziemianie kłamią ,biorę na to poprawkę ale staram się dostosować do ich zasad gry!:))W końcu jestem kosmitką nie? Dobrze z Tobą trzymać sztamę!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadek Re:all Poznam kosmitę! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.01, 00:05 Santa, jeszcze ich dobrze nie znasz - oni okłamuja nie tylko innych, ale przede wszystkim siebie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re:all Poznam kosmitę! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.01, 00:14 Oj Tadziu wiem,wiem....:( Masz u mnie za to drugą Żubrówkę! Jak tak dalej pójdzie cała forsa będzie szła na rachunki i alkohol a my skończymy na odwyku!:))Coś mi się wydawało,zwidziało na nieboskłonie.Myślałam przez chwilę ,że opanowałam umiejętność teleportacji ,ale po prostu bąbelki uderzyły mi do głowy.W pijanym widzie przez chwilę myślałam,że to moja planeta a to była moja własna łazienka. Chyba na prawdę kosmicznie się w końcu upiję,może mi ulży! Boże! Mam teraz kaca!Czuję się jak zbity pies! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadek Ironiczne zakończenie nocy IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.01, 05:59 nigdzie się nie zawieruszyłem, badałem ziemską literaturę... na koniec nocy połączyłem się z siecią i zbadałem Wassze ekscesy... nabierając potwornych podejrzeń co do Twojej tożsamości. Powiem wprost: jesteś - lub stałaś się, nie ma to już w tej chwili znaczenia - Ziemianką. Oszukańcze plemię. Pora opuścić to miejsce jak najszybciej, nawet jeśli rozbiję się na najbliższym meteorycie. Na pożegnanie powiem tylko jedno: to bzdura, że tu nie można złapać autostopu. Adamsowi się udało, a Ci idioci mówią, że on zmarł.... co wszyscy o tym wiecie, głuptasy? Pora pójść w jego ślady. Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Ironiczne zakończenie nocy IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.01, 11:14 Nic nie rozumiesz! jak mam Ci wytłumaczyć?No jak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re:all ***Poznam kosmitę! IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 13.07.01, 14:41 xxx tak trudno mi zrozumiec inne kultury. a uczucia na naszej planecie hmhm dawno wygasly. ps czy nie mowilam ze jestem robotem??????????:) pozdr annaxxx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anno Re:all tadku Poznam kosmitę! IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 13.07.01, 14:39 drogi tadku!xxx wypraszam sobie.chyba zdajesz sobie ile sprawia mi trudnosci nauczenie sie tak pierwotnych wrecz recznych form porozumiewania a co dopiero zrozumienei ziemian.a poza tym ten podrecznik wcale nie byl taki tani.pozdrxxx anna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re:all Poznam kosmitę! IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 13.07.01, 14:35 xxxjestem kosmitka z krainy "wiecznej mysli'. cecha charakterystyczna jest duuuuuuuuuuza glowa i male nozki.aaaaaaaaaaa i smutny usmiech pozdr anna ps: nie nie nie mam wodoglowia:)) xxx Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: Poznam kosmitę! 13.07.01, 10:18 a ja odnoszę takie wrażenie,że faceci w ogóle zachowuję sie jakby byli nie z tej ziemi Odpowiedz Link Zgłoś
woland? Re: Poznam kosmitę! 13.07.01, 11:22 ale jeste� dzi� aktywna ... chyba giełda kiepsko przędzie. Woland Odpowiedz Link Zgłoś
woland? Re: Poznam kosmitę! 13.07.01, 11:53 wręcz przeciwnie. jestem, tylko gdzie indziej. nie ja jeden, zresztš. Odpowiedz Link Zgłoś
woland? Re: Poznam kosmitę! 13.07.01, 12:15 tak, próbowałem robić za szamana, ale wyszedłem na ignoranta. Bywa i tak. Wła�cicielka jest b. miła, choć usiłuje okazywać tylko li wyłšcznie pochmurne lico. Ale tu jest bezpieczniej. Przynajmniej żadna zaraza mnie nie dopadnie... Woland <nieWoland> Odpowiedz Link Zgłoś
woland? Re: Poznam kosmitę! 13.07.01, 12:26 w oryginale było: "to miło", czyż nie tak???? Odpowiedz Link Zgłoś
woland? Re: Poznam kosmitę! 13.07.01, 12:31 to fakt ! jeste� nieprzyzwoicie nieprzewidywalna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadek Re: Poznam kosmitę! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.01, 12:54 Santa, nie traktuj wszystkiego tak poważnie... zwłaszcza życia na Ziemi. Naprawdę nie warto! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Santa Re: Poznam kosmitę! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.01, 13:13 Wiem ,ale muszę się pewnych rzeczy dowiedzieć.Niektóre sprawy są dla mnie bardzo ważne w życiu.Wiem co mi chciałeś powiedzieć i biorę to pod uwagę. Jaśniej nie mogę niestety. Ps. Nie gniewasz się???:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadek Re: Poznam kosmitę! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.01, 13:19 za co miałbym się gniewać?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: santa Re: Poznam kosmitę! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.01, 13:31 Źle zrozumiałam? Myślałam ,że jesteś zły na mnie i dlatego chcesz się wybrać na wycieczkę autostopem .Dlaczego więc chciałeś się żegnać?;) Nieważne,ważne ,że jedyny kosmita jakiego znam nadal jest na Ziemi.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadek Re: Poznam kosmitę! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.01, 13:28 jeszcze jedno mi przyszło do głwy - ponieważ coraz częściej musisz się wypowiadać elipsami, może po prostu napiszesz mi maila? jedno z moich kont mam na poczta.gazeta.pl jako tadek78... jeśli wolisz, podaj swój adres Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Santa Re: Poznam kosmitę! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.01, 13:49 O.K. -piszę bez "elips" na priv. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Santa Re: Poznam kosmitę! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.01, 14:47 Dlaczego wiadomość do mnie wraca??? Jeszcze raz próbuję. Odpowiedz Link Zgłoś
tadek78 Re: Poznam kosmitę! 14.07.01, 19:13 Twoja wiadomość do mnie dotarła, Santa... siedzę tym razem w kawiarni internetowej, więc przez najbliższą godzinę nie patrzę na impulsy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Santa Re: Poznam kosmitę! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.01, 19:23 Ale masz fajnie! W szku? :)) Szkoda,że później nie będziesz bo teraz nie dysponuję czasem.:(((Siła bardzo wyższa niezależna ode mnie.Może chlapniemy dzisiaj jednak tego żubra??? Tak na parę impulsów co? Po 22-giej będę wolna.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tadek78 Re: Poznam kosmitę! 14.07.01, 19:32 dziewczyno, samtone picie wódy przed ekranem b. rzadko pomaga rozpędzić smutki... na dłuższą metę sprowadza tylko większego doła. Zresztą minionej nocy piłem żołądkową gorzką, a nie jestem aż taką oliwą, żeby pić coś mocniejszego każdego wieczora. Ale dziękuję Ci bardzo za zaproszenie... miłej zabawy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Santa Re: Poznam kosmitę! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.01, 19:42 Pisałam o stypie nie alkoholiźmie.:)) Noc cóż skoro odmawiasz..:) Odpowiedz Link Zgłoś
tadek78 Re: Poznam kosmitę! 14.07.01, 20:04 pisałem Ci odpowiedź mailową, dlatego zaniedbałem forum... nie wiem, czy będę jeszcze dziś tu zaglądał, na wszelki wypadek dobrej nocy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Samanta Re: Poznam kosmitę! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.01, 22:14 Czyli żubr pogrzebany?:)) Poszło w kosmos co miało iść.Ja też Ci dobrej nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <:)> Re: transformacja KOSMITY IP: *.sympatico.ca 14.07.01, 22:38 Gość portalu: Samanta napisał(a): > Czyli żubr pogrzebany?:)) Poszło w kosmos co miało iść.Ja też Ci dobrej nocy. ........~~~~~~~~~~~ ..............~~~~~~~~~~ ....................~~~~~~~~ .........................~~~~~~ ....................> : / ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Santa Re: transformacja KOSMITY IP: 213.76.59.* 14.07.01, 22:47 To jest wątek dla kosmitów i ..przestań tyle palić!Ależ nadymiłeś!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Santa Re: Poznam kosmitę! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.01, 10:47 Pozdrawiam!Tina Turner Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadek Re: Poznam kosmitę! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.01, 23:52 O ile się orientuję, to kosmitą był raczej David Bowie. Ike T. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Poznam kosmitę! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.01, 00:09 Hmmmm..ja tylko zacytowałam innego kosmitę. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Santa Re: Poznam kosmitę! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.01, 00:13 Czy trud w bibliotece tak wysączył twoje siły ,że nie miałeś siły odpisać? :))) (Skoro nie Tina to niech będzie Santa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadek Re: Poznam kosmitę! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.01, 03:22 Mon Dieu, w jakiej bibiotece? W ciągu tego weekendu byłem tylko na basenie i w kilku knajpach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Santa Re: Poznam kosmitę! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.01, 11:50 Wysłałam Ci wczoraj maila ,chyba czytałeś??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadek Re: Poznam kosmitę! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.01, 20:28 owszem, a teraz nawet odpisałem... w kosmicznych warunkach nie zawsze odpisuje się codziennie! Odpowiedz Link Zgłoś