slo-onko Re: witam! 24.09.03, 08:20 Hej :) kim ze jestes? Chcesz zamieszka na anszych poduchach?:) Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a Re: witam! 24.09.03, 09:04 nie wiem czy zamieszkam, na razie sie rozgladam i bardzo mi sie tu podoba :-)) wiec jezeli pozwolicie... Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: witam! 24.09.03, 09:35 Oczywiscie, ze pozwolimy:) Zasada u nas taka, ze najpierw trzeba przejsco po czerwonym dywanie ( w ten sposob witamy nowych gosci), potem zglosic sie po nocnik do magazynu (przydziela go Ulalka) i dopiero wtedy mozna wygodnie usiasc na poduszce i zaczac sie relaksowac :) Po zcerwonym dywanie prowadzi gospodarz wiec musimy na niego nieco poczekac. Magazyn nocnikow bedzie zcynny dopiero wieczorem. A do zcego on sluzy dowiesz sie jesli dluzej u nas pobedziesz.:) Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a Re: witam! 24.09.03, 09:49 o, teraz to ja juz jestem zachwycona uroczym przyjeciem mnie tutaj :-))) to ja juz prosze o wpisanie mnie na liste przydzialu nocnikow :-) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: witam! 24.09.03, 10:49 Oki zrobimy to wieczorem:) a tak w ogole ejstes nocnym markiem czy jestes daleko od nas?:) malen_a napisała: > o, teraz to ja juz jestem zachwycona uroczym przyjeciem mnie tutaj :-))) > > to ja juz prosze o wpisanie mnie na liste przydzialu nocnikow :-) Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a Re: witam! 24.09.03, 10:56 slo-onko napisała: > Oki zrobimy to wieczorem:) a tak w ogole ejstes nocnym markiem czy jestes > daleko od nas?:) > nie, ja z Warszawy, tylko wieczorami sobie siedze najczesciej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: witam! 24.09.03, 11:59 no i rano tez? :) a mzoe tak od nocy do rana?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: witam! 24.09.03, 17:12 witaj wśród poduchowców:-))) zaraz kawke zaparzymy lub herbatkę, zupę też ugotujemy albo danie, zasiądziemy na poduchach wkoło i gaworzyć będziemy wesoło:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a :-)) 24.09.03, 22:08 o juz sie czuje jak u babci na fotelu bujanymi z serniczkiem w rece :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: odkurzylam magazyn... :)) 25.09.03, 19:33 moze pograsujesz po nim ze mna? zanim wroci gospodarz, bedziesz mogla wybrac kolor dla siebie, nocniczka, rzecz jasna :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmintea Re: witam! 26.09.03, 15:10 Witaj Malen_ka:))) Co prawda juz sie spotkalysmy w magazynie nocnikow - ale powitam Cie rowniez na Twoim watku:))) Cieszymy sie,ze do nas dolaczylas:) Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś