Dodaj do ulubionych

Jestem świnią!

IP: 193.59.95.* 24.09.03, 10:20
Jestem niemiłosiernym bydlakiem, mam kochającą narzeczoną, a umawiam się z
nic nie wiedzącym niewinnym stworzniem. Jak powiedzeć temu słodkiemu
dziewczęciu, że nic z tego nie będzie? Help!
Obserwuj wątek
    • Gość: Marcin Re: Jestem świnią! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.03, 10:26
      najlepiej, jak powiesz jej to rano.
      • Gość: Bydle Re: Jestem świnią! IP: 193.59.95.* 24.09.03, 10:28
        Aż takim sqrnolem nie jestem, nie kopuluję z nią. Narzyczona starczy puki co...
        • makary0 Re: Jestem świnią! 24.09.03, 10:30
          Brawo, tak dalej to sama Cie zostawi ;)
        • Gość: Marcin Re: Jestem świnią! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.03, 10:35
          to po co zawracasz głowe temu dziecku ?
    • kalina28 Re: Jestem świnią! 24.09.03, 10:31
      Czemu ludzie mając szczęście obok siebie szukaja czegoś innego,
      unieszczęśliwiając przy okazji parę osób???? To paranoja jakaś, gdzie sie nie
      obejrzę zdrady i zdrady. Czy na tym świcie można w cokolwiek jeszcze wierzyć?

Nie mogłeś pomysleć wcześniej. Masz rozum, albo go nie masz, że tak zrobiłeś.

• Gość: Bydle Re: Jestem świnią! IP: 193.59.95.* 24.09.03, 10:38
        Wiem i już więcej tak nie zrobię, ale puki co sytuacja jest jaka jest i trzeba
        coś z tym fantem zrobić. Nic narazie się nie stało takiego. Jeszcze jest czas
        na wciśnięcie kitu o przyjacielu itd... Dziewczyna chyba zaczyna się angażować
        boję się że będzie za późno...Jaki tekst będzie najmniej szkodliwy dla jej
        psychiki? Dodam że tak bezbronnej i naiwnej osoby jeszcze nie spotkałem...
        • Gość: Bydle Re: Jestem świnią! IP: 193.59.95.* 24.09.03, 10:42
          Oczywiście póki a nie puki. Przepraszam serdecznie bardziej wrażliwych na tym
          punkcie.
          • pom Re: Jestem świnią! 24.09.03, 10:46
            Słuchaj, Bydlaku, robisz straszne kurestwo, wiesz o tym?
            Skończ z tym ZARAZ, bo bedziesz miał poranione dziecko NA SUMIENIU!!!
            Zasługujesz na gorsze jeszcze epitery, ale się powstrzymam!!
            • Gość: Bydle Re: Jestem świnią! IP: 193.59.95.* 24.09.03, 10:51
              Qrwa ja to już wieeeem!!!! Jestem mientkim chujem. Ale to się już stało, co
              mam jej powiedzieć??? Kto miał takie doswiadczenie?
              • kalina28 Re: Jestem świnią! 24.09.03, 11:00
                obbojętnie co jej powiesz będzie ja tak samo bolało. Sam piszesz, że jest
                wrażliwa.

O żesz qrwa. Musiałam to powiedziec. Bo byłam, jestem jak ta mała i mówie ci
                wszystko boli.
              • kalina28 Re: Jestem świnią! 24.09.03, 11:01
                A jeszcze jedno miałeś odwagę to zacząć a nie masz odwagi skonczyć. Tchórz z
                Ciebie.
              • kalina28 Re: Jestem świnią! 24.09.03, 11:02
                Współczuje twojej narzeczonej i tej drugiej ze musiały cie spotkać. Qrwa
              • pom Re: Jestem świnią! 24.09.03, 11:10
                Normalnie, kurwa, normalnie to powiedz!! Że masz inną i że jest dla Ciebie
                koleżanką. Ty nie jesteś chuj - Ty go chyba nie masz, po prostu.
                • makary0 Re: Jestem świnią! 24.09.03, 11:21
                  Pom - bez jaj ;))
            • makary0 Re: Jestem świnią! 24.09.03, 10:52
              Pom przypomnij sobie film "Wielkie Oczy" ;((
              • pom Re: Jestem świnią! 24.09.03, 11:11
                Szkoda gadać, Makary....
                • Gość: Bydle Re: Jestem świnią! IP: 193.59.95.* 24.09.03, 11:21
                  A z tym rozpoczęciem znajomości to tak jakoś dla sportu wyszło... Jak się jest
                  z laską 5 lat to trzeba spróbować czy człowiek z obiegu jeszcze nie
                  wypadł...No nie wypadł, zdolności podrywcze zachowały się w stanie
                  nienaruszonym, fak niebezpieczna gra!
                  • Gość: Bydle Re: Jestem świnią! IP: 193.59.95.* 24.09.03, 11:27
                    Zrobiłem jak kazaliście. Efekt jet taki że mnie laska przeprasza...Dzięki qrwa
                    za takie rady!
                    • Gość: Marcin Re: Jestem świnią! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.03, 11:32
                      jełopa - słuchaj się kobiet w tych tematach to zostaniesz singlem !
                      • Gość: Bydle Re: Jestem świnią! IP: 193.59.95.* 24.09.03, 11:37
                        Kobiety nie mają pojęcia o prawdziwych potrzebach mężczyzn... Ot stępić
                        instynkty samcze - tylko do tego dąża. Natura takimi nas stworzyła nie ma co
                        się przeciwstawiać. Uważam że moja pula genów jest optymalna dla przyszłości
                        gatunku więc się nią dzielę!
                        • Gość: Marcin Re: Jestem świnią! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.03, 11:41
                          Wreszcie zaczynasz normalnie mysleć !
                        • altu Re: Jestem świnią! 24.09.03, 12:40
                          EJJJ... niezly jesteś. w ciagu paru minut skonczyles z tym niewinnym
                          stworzeniem? a jak ci sie to udalo?
                    • pom Re: Jestem świnią! 24.09.03, 11:37
                      Przeprasza Cię, chłopino, bo jest wrażliwa i wyobraża sobie, że Ty tak samo to
                      przezywasz jak ona a one nie chciała Cie skrzywdzić.
                      Jezu, Ty masz 17 czy 18 lat?

Szkoda słów. Radż sobie sam, jak żeś taki madry. A ten Marcinek na dole to
                      pewnie bzyka cała powiatową dyskotekę.
                      • Gość: Bydle Re: Jestem świnią! IP: 193.59.95.* 24.09.03, 11:42
                        5 lat z jedną laską - to jestem na poziomie z liceum...
                      • Gość: Marcin Re: Jestem świnią! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.03, 11:43
                        jedynie na gminnych dyskotekach, ale mam duże aspiracje.

Ale ciebie na liste nie wpiszę, chocbys sie bardzo starała :)
                        • pom Re: Jestem świnią! 24.09.03, 11:51
                          Bydlę, a skąd mam wiedzieć, kiedy zaczęło sie te 5 lat? Zresztą, niewazne

Marcinku, trudno wpisywać kogoś, u kogo jest się skreślonym na wejściu. A na
                          sukces w powiecie jesteś skazany, bo tak laski same pchaja sie na kolana, także
                          się załapiesz. Buziaczki.
                          • Gość: Marcin Re: Jestem świnią! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.03, 11:56
                            Ty się nigdy nie pchasz, nie na moje oczywiście ?:)
                            • pom Re: Jestem świnią! 24.09.03, 11:57
                              Słońce Ty moje, nie pcham się, bo tam nie bywam.:) nieustajace buziaczki.:)
                              • Gość: Marcin Re: Jestem świnią! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.03, 11:59
                                O przepraszam, ty tylko na miejskich czy wojewódzkich bywasz ?:)
                                • pom Re: Jestem świnią! 24.09.03, 12:09
                                  Tylko bankiety i rauty, Marcinku.:)
                                  • Gość: Marcin Re: Jestem świnią! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.03, 13:24
                                    bankiety i rauty to takie imprezki, gdzie 99% osób wpycha sie niepotrzebnie i
                                    na chama, aby nażrec sie i nachlać za friko ?:)
                                    • pom Re: Jestem świnią! 24.09.03, 13:25
                                      Tak, Marcinie, dlatego ten jeden procent się nudzi i łazi po forum:)
                                      • Gość: Marcin Re: Jestem świnią! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.03, 13:29
                                        No nie gadaj, znowu ciebie nie zabrali ?:)
                      • Gość: Bydle Re: Jestem świnią! IP: 193.59.95.* 24.09.03, 11:46
                        Jezu, dostałem kolejnego maila od Niej - jakieś teksty że jak jej dobrze..!
                        Qrwa szkoda gadać! Chyba już nie będę tam pisał- może zapomni.
                        • Gość: only Re: Jestem świnią! IP: *.kabel.telenet.be 24.09.03, 11:57
                          no to moze teraz napisz do swojej laski i oskarz ja o uniemozliwianie rozwoju
                          na polu mesko-damskim...5 lat za kare, ciekawe z jakie przestepstwo dostaje
                          sie 5 lat??

:P
                          • Gość: Skruszone Bydle Re: Jestem świnią! IP: 193.59.95.* 24.09.03, 12:09
                            Gwałt ze szczególnym okrucieństwem
                            • pom Re: Jestem świnią! 24.09.03, 12:10
                              Jak tak pragniesz urozmaicenia, to może ze dwóch murzynów, Ty i dwa tygodnie
                              izolatki?
    • Gość: kalina Re: Jestem świnią! IP: *.proxyplus.cz / *.morag.sdi.tpnet.pl 24.09.03, 12:35
      Och wy samce nawet mi sie już czytać nie chce co wypisujecie. Gdaacie o genach,
      i zabawie. Jak chcecie tak życ to po co ładujecie sie w związki. Związki
      właśnie na tym polegają, ze trzeba iść na pewne kompromisy. Jak chcecie sobie
      poszaleć do szalejcie, ale po co wam partnerki na stałe. Ach już wiem po
      malutkim podboju do domku, do ciepłych kapciuszek, do obiadku, do kobietki,
      która złego słowa nie powie (bo jej nie wolno, bo jak by śmiała). Kurwa. Wiem
      że to brzydkie słowao, ale mam was wszystkich dość > gadania owaszej wolności.
      • Gość: only Re: Jestem świnią! IP: *.kabel.telenet.be 24.09.03, 12:45
        Typowe babskie gadanie, ze tak to powiem, a do tego wielkie uogolnianie....
        baby tez tak robia, ze dla wlasnych widzimisie w pewnym momencie odsuwaja
        faceta od zlobu, a potem wymagaja zeby taki ponizal sie i blagal o powrot i
        bla, bla bla.....kobiety nie sa swiete, wiec po co takie uogolnienia - tylko
        dlatego ze taki watek, to trzeba juz dosadnie????
        • kalina28 Re: Jestem świnią! 24.09.03, 12:51
          Sorry. Za uogólnienia. Baby też nie sa święte, ja po prostu ustosunkowałam sie
          do wypowiedzi wyżej. Wiem kobiety tez rania.
          • pom Re: Jestem świnią! 24.09.03, 12:53
            Własnie, kobiety też rania. Właśnie zraniłam Marcina tak bardzo, że nawet nie
            chce mnie bzyknąć.
            • Gość: only Re: Jestem świnią! IP: *.kabel.telenet.be 24.09.03, 12:54
              no sama sie pom zranilas, bo teraz nie zostaniesz bzyknieta...:P
              • pom Re: Jestem świnią! 24.09.03, 12:57
                Only, nie bój nic, jako stara wyga mam ławkę rezerwowych Marcinów.
                • Gość: only Re: Jestem świnią! IP: *.kabel.telenet.be 24.09.03, 12:58
                  no tak,
                  klin klinem
                  marcina marcinem....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka