leziox 19.07.08, 22:33 Takie mam pytanie...Lubisz starocie czy tylko z nudow wywalasz z mrokow przeszlosci stare watki,do ktorych nikt nie ma juz ochoty wracac?A moze napisz cos swiezego ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leziox Re: Cos dla sisi4 20.07.08, 16:11 Taaaa...Niech zyje.Ale zjedzone kotlety sa juz zjedzone. Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Cos dla sisi4 20.07.08, 16:56 Ale smakowitości zawsze pozostawiają apetyczne wspomnienie o nich :) Odpowiedz Link Zgłoś
sisi_4 Re: Cos dla sisi4 20.07.08, 21:15 Jestem tu nowa Przejrzalam forum i poprostu spodobaly mi sie te watki Ale juz mnie nie ma Znikam Bawcie sie dobrze w swoim towarzystwie Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rudkaaa Re: Cos dla sisi4 20.07.08, 21:58 Ochhh..gdybysmy chcieli znikać po kazdej takiej uwadze,to fora swieciłyby pustkami;-) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Cos dla sisi4 20.07.08, 22:52 Kobita nie ma wytrwalosci godnej prawdziwego forumowego menela.Moze przejrzy na oczy i jeszcze tu wroci.A jak nie,no to bedziemy bawic sie we wlasnym gronie.... Odpowiedz Link Zgłoś
rudkaaa Re: Cos dla sisi4 20.07.08, 23:08 I zwiała nam świeża krew;-))szkodaaaa;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Cos dla sisi4 21.07.08, 15:17 Ploche,mlode pewnie.Jeszcze sie przyzwyczai,poki co,bedzie nas czytac w ukryciu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sisi_4 Re: Cos dla sisi4 21.07.08, 16:14 leziox napisał: > Ploche,mlode pewnie.Jeszcze sie przyzwyczai,poki co,bedzie nas czytac w ukryciu > :-) Znalazlam inne forum Bardziej przyjazne dla nowych osob Tu jak widze cieszy Was jak mozecie wydawac opinie oceniac kogos kogo nie znacie Powodzenia Baj Odpowiedz Link Zgłoś
rudkaaa Re: Cos dla sisi4 21.07.08, 21:25 Wszystkie są przyjazne;-) nie mozna się obrazac o byle co....nikt nie obiecywał,że bedzie łatwo:) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Cos dla sisi4 21.07.08, 21:43 Eeeee,tam,wlasnie nie ma sie o co obrazac.Na tzw.przyjaznych forach mozesz szybciej zostac zaatakowana niz na towarzyskim.Tu przynajmniej mowi sie co sie mysli,nie owijajac w przyslowiowa bawelne i nie obraza sie az tak szybko.No... Odpowiedz Link Zgłoś