Dodaj do ulubionych

Słońce !!

30.09.03, 06:54
Jak miło rano świeci słoneczko,ciepło, zielono ;(( ale mam pamiec dobrą ;)
Dzień dobry woła dzisiejszy budzik
Obserwuj wątek
    • Gość: maryjo2 Re: Słońce !! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.09.03, 07:00
      Dzien dobry!
      Ano, jesień już mamy, leje jak z cebra i spłukuje wszystkie letnie
      przyjemności.
      Niech w końcu zaczną grzać, bo zamarznę na sopel.
      • mawyr Re: Słońce !! 30.09.03, 07:20
        A kto narzekał, ze za goraco latem ?? ;))
        • Gość: janek Re: Słońce !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.03, 08:28
          a ja mam Słoneczko przez cały rok- to moja pani
          • mawyr Re: Słońce !! 30.09.03, 08:39
            pogratulować, a masz przeciwsłoneczne okulary ;))
            • Gość: janek Re: Słońce !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.03, 09:15
              ona świeci a nie oślepia, a gratulacje przyjmuje
              • makary0 Re: Słońce !! 30.09.03, 09:37
                a w nocy nie zachodzi? ;)) to musiasz mieć oszczędności na rachunkach za
                światło;))
                • Gość: janek Re: Słońce !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.03, 09:40
                  dwa razy zaszła :)) i mamy Wenus i Marsa
                  • makary0 Re: Słońce !! 30.09.03, 09:45
                    ojo joj ile jest jeszcze wolnych planet i gwiazd, macie pole do popisu ;))
                    • Gość: janek Re: Słońce !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.03, 09:52
                      no nie, niech inni zaludnią inne konstelacje, precz z bezrobociem!!
                      • makary0 Re: Słońce !! 30.09.03, 09:57
                        racja, a bo to jedno Słońce w galaktykach, a niech zachodzą :))
                        • makary0 Re: Słońce !! 30.09.03, 10:50
                          i poleciał sprawiać aby inne Słońca tez zachodziły ;))
                          • Gość: Inka Re: Słońce !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.03, 13:02
                            witam mojego ulubionego złośliwca i cała resztę ;)
                            • makary0 Re: Słońce !! 30.09.03, 13:06
                              witaj Inko, on chyba dzisiaj nie bedzie złośliwy ;))
                              • Gość: Inka Re: Słońce !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.03, 13:09
                                a czemuz to? czyzby coś nie tak było z "Jego" ironiczno-cynicznym poczuciem
                                humoru ?
                                • makary0 Re: Słońce !! 30.09.03, 13:12
                                  bo będzie super złośliwy :(((
                                  • Gość: Inka Re: Słońce !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.03, 13:15
                                    i na to właśnie liczę
                                  • Gość: Inka Re: Słońce !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.03, 13:16
                                    uwielbiam prawdziwe wyzwania ;)
                                    • makary0 Re: Słońce !! 30.09.03, 13:19
                                      chyba masz na myśli wyzywania ;))
                                      • Gość: Inka Re: Słońce !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.03, 13:21
                                        no bez przesady, nie zamierzam Cię wyzywac, aż tak bardzo to Cię nie lubię ;)
                                        • makary0 Re: Słońce !! 30.09.03, 13:27
                                          a to ci pech, a ja już myslałem, że Ci bedę musiał odmawiać ;))
                                          • Gość: Inka Re: Słońce !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.03, 13:32
                                            kobiecie się nie odmawia ;)
                                            • makary0 Re: Słońce !! 30.09.03, 13:38
                                              a wyperswadować mozna ??
                                              • Gość: Inka Re: Słońce !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.03, 13:40
                                                jesli Ci się uda....;)
                                                • makary0 Re: Słońce !! 30.09.03, 13:42
                                                  nie kuś udami ;))
                                                  • Gość: Inka Re: Słońce !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.03, 13:49
                                                    kazdy walczy taka bronia jaką ma ;)
                                                  • makary0 Re: Słońce !! 30.09.03, 13:52
                                                    jest broń zaczepna i obronna, to ostatnie słuzy do odstraszania ;))
                                                  • Gość: Inka Re: Słońce !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.03, 13:57
                                                    czyzby jakas malutka sugestia ?
                                                  • makary0 Re: Słońce !! 30.09.03, 14:18
                                                    liczyłaś na wiekszą ??;))
                                                  • Gość: Inka Re: Słońce !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.03, 14:34
                                                    liczyć na więcej zawsze można ;)
                                                  • makary0 Re: Słońce !! 30.09.03, 14:42
                                                    zawsze mię ustawiasz jak bym chciał Ci dokuczyć, a ja tylko tak, na pewno masz
                                                    piekną broń zaczepną :)))
                                                  • Gość: Inka Re: Słońce !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.03, 14:45
                                                    cóż za wyznanie....;)
                                                    bo ja Makary sama jestem straszna złośnicą, a wiadomo, że każdy mierzy wedle
                                                    siebie...:)
                                                  • makary0 Re: Słońce !! 30.09.03, 14:55
                                                    A ze mnie nadpodziw spokojny człowiek ;))
                                                  • Gość: Inka Re: Słońce !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.03, 14:59
                                                    to dobrze wróży, przeciwieństwa sie lubią...podobno ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka