nianiaa 24.07.08, 09:51 ....że tu nie zaglądacie?Pozdrawiam ,haloooooooo,czy mnie słyszycie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
netofil Słyszę... 24.07.08, 13:33 jak grzmisz :) Od razu odpowiadam: ja tu nie zaglądam bez powodu. Teraz też. Miłego pedałowania życzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
nianiaa Re: Słyszę... 24.07.08, 15:46 ..słyszysz ,jak się smieje?Dzieki i pozdrowionka:))) Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: Słyszę... 24.07.08, 15:52 Ja też słyszę:) Nianiu ja się już trochę w ciągu pięciu lat "nazaglądałam", " "nawypisywałam"i wątków "napozakładałam".:) Teraz kolej na Ciebie:) Ciepłych dni i ścieżek rowerowych bez ślimaków;) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: halo, halooo... 14.08.08, 16:49 urszulka_ma napisała: > ...wróciłam:) i gadam tu sama do siebie, bo chyba reszta wyjechała?:) Odpowiedz Link Zgłoś
nianiaa Re: halo, halooo... 15.08.08, 09:53 Ja jestem ,ale tez mi sie zdawało ,ze tu gadam do siebie hehehe:)Ale narazie chyba co niektórzy ,tak jak mówisz ,wyjechani chyba:)) Odpowiedz Link Zgłoś
zielona.plama Re: halo, halooo... 15.08.08, 18:35 gdy wrócą, za karę, długiego milczenia, będą mieli dużo, do (powiedzenia)nadrobienia! :) Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: halo, halooo... 16.08.08, 11:46 A i owszem,był powód i to nie byle jaki:) Oto usprawiedliwienie dla mojej nieobecności:) tiny.pl/267h Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: halo, halooo... 17.08.08, 07:49 Nianiu,bardzo poważny sen... Bartosz zapewne śni o losach świata i czasie, w którym przyszło mu żyć:) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma halo, halooo... 17.08.08, 10:36 łapka pod głową, tak, śpi jak prawdziwy facet - myśliciel zadumany tak poważnie słodki jest ten facet:) u nas burza była taka, aż awarie spowodowała sieci dopiero dziś, nas ponownie podłączyli:) Halinko jesteś całkowicie usprawiedliwiona no i chyba zakochana od pierwszego wejrzenia?:) a jak czuje się mamunia już wszystko dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: halo, halooo... 17.08.08, 10:41 Wszystko jest w porządku Urszulko:) Są już obydwoje w domu otoczeni troskliwą opieką najbliższych:) Odpowiedz Link Zgłoś
nianiaa Re: halo, halooo... 18.08.08, 15:06 Zastanawiam sie ,jak to bedzie ,kiedy moja córka wyjdzie za mąz i jakie będa moje emocje ,kiedy zostanę babcią:)To jest chyba mimo wszystko cudowne uczucie? Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: halo, halooo... 18.08.08, 17:09 Nianiu, tego nie da się opowiedzieć:). Tego trzeba doświadczyć:) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: halo, halooo... 18.08.08, 22:23 Bardzo się cieszę:))) raz jeszcze gratuluję Wnusia myślę, że dokumentacja zdjęciowa będzie razem z Nim rosła?:) Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: halo, halooo... 24.08.08, 16:27 Pewnie,że będzie:) Ale wiesz? Wolę na niego patrzeć "gołym" okiem.Nie przez obiektyw:) Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: halo, halooo...to ja Bartosz:)) 05.09.08, 15:51 W niedzielę skończę pierwszy miesiąc mojego życia:) Nawet podoba mi się świat po tej stronie;)) tiny.pl/89ld Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma halo, halooo.. Bartoszu:)) 22.09.08, 21:42 jesteś cudny, chłoposzku!:) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Czy jest jakis powód... 25.08.08, 19:56 stało się to, co od jakiegoś czasu myślałam, że się stanie.. ech... mój ulubiony, domowy komputerek padł a przeżyliśmy już razem tyle lat... mam nadzieję, że moja nieobecność nikogo nie zmartwi czas mnie nagli.. Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Czy jest jakis powód... 29.08.08, 10:12 padają jak muchy :0) na szczęście są promocje i można kupić niedrogiego "kaszlaka" Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Czy jest jakis powód... 03.09.08, 22:38 udało się zorganizować tymczasowe zastępstwo za staruszka..:) ale i owszem, coś muszę kupić zdrowszego, nowego, bez kaszlu:) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Czy jest jakis powód... 05.09.08, 11:49 dziecio wyrusza na studia jakiego gadżeta mu kupić? pewnie wystarczy "bylejaki laptok" ale czy na pewno? OLDWROZTERCE Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma może wystarczy zapytać dziecka? 22.09.08, 21:41 dziecko zapewne jest lepszym znawcą jakiego "ptoka" mu potrzeba:) osobiście nie zachęcam do drogiego "superptoka" sprzęt szybko się starzeje, w tempie rekordowym a super ptok za chwilę i tak będzie bylejakim ptokiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Czy jest jakis powód... 29.09.08, 22:28 uhm, ja już prawie poinstalowana na nowym cudeńku:) bylejakim, ale w porównaniu z moim 8-letnim staruszkiem, każdy wydaje się cudeńkiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Czy jest jakis powód... 16.10.08, 14:46 dziecko studiuje laptoka zabrało a ojcu pudło z kartonu eeech.... jesień Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Czy jest jakis powód... 16.10.08, 20:21 pamiętam swoją pierwszą klawiaturę, też była z kartonu:) Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: Czy jest jakis powód... 29.10.08, 10:33 Wiesz Urszulko,ja też pomyślałam o naszej niani:)) Może gdzieś śmiga rowerkiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma co robi Niania? 29.10.08, 16:22 pogoda raczej nie sprzyja rowerkowemu śmiganiu, pływanie w pochmurnych kałużach, też nie wydaje się ciekawe może spacerowanie pod rękę z kolorowym parasolem? Odpowiedz Link Zgłoś
nianiaa Re: co robi Niania? 06.11.08, 10:00 Dzień dobry:))Owszem Niania spaceruje po lesie, tym razem nie na rowerku:))Niania tez nie pisze ,bo niema natchnienia ,ani na szczere pisanie ,ani na wierszowane ....po prostu nie umiem wam sprostac moje poetki:))).Pozdrawiam serdecznie:))). PS.Zmagam sie z moimi ulubionymi krzyżówkami "Jolkami",muszę ćwiczyć umysł,bo zauwazyłam ,że ostatnio brakuje mi słów:))) Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: co robi Niania? 06.11.08, 10:49 Poetka ,domorosła filozofka :)))) Koń by się uśmiał :)) Nianiu ,dla mnie najprostsza "jolka" to straszliwe wyzwanie,któremu nawet nie staram się podołać. Z logiką jestem od zawsze na bakier. Czarna magia... Podziwiam Cię.Jak można rozeznać się w tym gąszczu cyferek? Słów także mi -bywa-że brakuje. Zawsze jednak znajdzie się obok jakaś dobra dusza,która mi podpowiada.Zwykle jest to któreś z moich dzieci albo wnusia. Zdarza się,że i ja podpowiem. Pozdrawiam Ciebie Nianiu bardzo serdeczne:) Odpowiedz Link Zgłoś
nianiaa Re: co robi Niania? 06.11.08, 18:12 A znalazłam chwilke i jestem.Halinko,jesli chodzi o logike ,to jestem noga:)W szkole ,jak rozwiazywaliśmy zadania o pociagach jadacych z miasta A do miasta B,to ja miałam dośc .Nic nie kapowałam:))Ale"Jolka"jest łatwa,trzeba tylko znaleźć odpowiednie miejsce dla odgadnietego słowa:))I tyle:))I ja pozdrawiam:)).Teraz dla odmiany idę poszydełkować:))Musze obrobic brzeg narzuty ,bo sie ciut strzępi:)) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Halinko? 06.11.08, 18:52 nianiaa napisała: >...po prostu nie umiem wam sprostac moje poetki:))) nie uważasz, że Niania, powinna dostać za takie pisanie opr? ech! Odpowiedz Link Zgłoś
nianiaa Re: Ups? 12.11.08, 12:11 Tak mnie trzepnęło i zastanowiłam się nad sobą..... Odpowiedz Link Zgłoś
nianiaa Re: Ups? 13.11.08, 09:40 No pewnie:)).Staram sie jak moge mysleć pozytywnie,bo inaczej sie nie da zyc:) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Czy jest jakis powód... 03.12.08, 08:47 nianiaa napisała: > ....że tu nie zaglądacie?Pozdrawiam ,haloooooooo,czy mnie słyszycie? no właśnie, zagłuszają czy co?:) Odpowiedz Link Zgłoś
nianiaa Re: Czy jest jakis powód... 03.12.08, 13:51 Ostatnio ciagle cos robie ,takie malutkie przygotówki przedświateczne:)I widze ,ze nie tylko ja nie mam czasu popisac na forumku:))Pozdrawiam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Czy jest jakis powód... 03.12.08, 22:42 …czasem myślę, że przecież niedawno były święta… i znowu nadchodzą?:) mam wrażenie, że z roku na rok, ktoś podkręca obroty tytłającego czasu Odpowiedz Link Zgłoś
kubajek jest... 05.12.08, 17:00 Ave Maria gratia plena, Dominus tecum, Benedicta tu mulieribus, et benedictus fructus ventris tui, Jesus. Sancta Maria, Mater Dei, ora pro nobis peccatoribus, nunc in hora mortis nostrae. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: jest... 05.12.08, 22:33 łza po policzku się stoczyła, bo się bardzo przez chwile wystraszyła… że to Ty, i to, o czym myślę... stało się grudzień.. jeszcze odpędzam tą myśl czarną, gdzieś tu w powietrzu nabrzmiałą... pewnie się łudzę... chcę się mylić Odpowiedz Link Zgłoś