02.08.08, 02:38
nie było mnie tu potwornie dawno, myślałam, że po prostu przyjdę i podzielę się z wami moim szczęściem. Tak było jeszcze 3 godziny temu. A teraz już nic nie rozumiem... Wyszłam z pracy o 23, mój mężczyzna poszedł na imprezę, więc wybrałam się na piwo. Niefortunnie był z nami laptop, zmieniłam opis na NASZEJ KLASIE, puścił sygnał telefonem, jak zawsze kiedy chciał żebym usiadła do komputera. Oddzwoniłam i powiedziałam, że nie jestem w domu i porozmawiam jutro (czyli dziś). Rozmowa była dość oficjalna, wcale nie wiem dlaczego. Zrobiło mi się przykro, więc stwierdziłam, że idę do domu. Dzwoniłam, jeden telefon wyłączony, drugiego nie odbiera. Nagrałam się na pocztę, zero odzewu. Zadzwoniłam domofonem, wyłączony. Chciałabym tylko żeby ktoś powiedział mi jak mam to rozumieć??? Przecież nie zrobiłam nic złego. Do tej pory nie było problemu jak spotykałam się ze znajomymi...
Obserwuj wątek
    • tropem_misia1 Re: Hello, 02.08.08, 07:47
      Zacznijmy od tego ,że był na imprezie Ty w pracy.
      Poszłaś na piwo ...winy żadnej nie ma.
      Na imprezie dłubał w kompie?!Zobaczył zmieniony opis i chciał byś zsiadła do
      komputera myśląc ,że jesteś w domu.
      Wnerwił się pomyłką .Czemu?
      To luźne rozważania .
      Tak mało wiemy(:
      • agna1 Re: Hello, 02.08.08, 10:42
        Był na imprezie z pracy, nie wiem, poszedł z kimś porozmawiać. Wrócił wcześnie,
        ale mógł przecież zadzwonić?
        Zastanawia mnie, dlaczego jeszcze tak niedawno, będąc sama, byłam szczęśliwa,
        potrafiłam cieszyć się każdym dniem i nikt do niczego nie był mi potrzebny? A
        teraz przez fochy pewnego pana nie chce mi się wstawać z łóżka? Ja wiem, że to
        minie, tylko co to za potworne uczucie, które odbiera mi kontrolę nad własnym
        życiem?
        • krokodyl_13 Re: Hello, 02.08.08, 12:26
          Dla mnie to trochę wszystko chaotyczne. Opisujesz sytuacje bardzo lakonicznie.
          Chwilę temu byłaś szczęśliwa sama, a teraz jesteś nieszczęśliwa bo facet ma
          fochy. Wyjaśnienie dlaczego tak jest jest trudne z boku, ale wydaje mi sie, że
          normalne objawy zakochania. Kiedy zmieniłaś opis na kompie i myślał, że jesteś w
          domu zapragną pewnie porozmawiać i może poczuła zawód i zazdrość kiedy okazała
          się że jesteś ze znajomymi, nie powiedziałaś mu że wychodzisz. Zakochany umysł
          łatwo ulega rojeniom. Jeśli chce się nie narażać na takie sytuacje wypadało by
          zadbać o drobiazgi np. SMS, wychodzę na piwko będę po telefonem i takie tam. To
          pomaga uniknąć zbędnych nieporozumień. Jeśli wcześniej byłaś sama może być Ci
          trudno zadbać o takie szczegóły, bo przecież człowiek wolny nie musi nikomu nic
          wyjaśniać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka